יש גרסה חדשה ל-NETGEAR VVG2000
התקשרתי ל-166 וביקשתי עדכון גרסה. לאחר בירור (ארוך) הנציג טען ש-test2 זו הגרסה האחרונה. לאחר שהפניתי את תשומת ליבו לגרסה V2.7.27_2.7.27 הוא בירר שוב (ארוכות) ואמר שהגרסה הזו היא רק למי שמחובר ל"כרטיס" מסויים במרכזיה ולא נועדה לכולם. הוא אמר שאם הוא יתקין את זה אז לא אוכל להתחבר לאינטרנט כלל.
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
לי לא מזמן בסופו של דבר עדכנו. לV2.7.27_2.7.27 -אין לי בעיית ניתוקים או משהו חריג . יש אולי שיפור בזמן שאני מוריד ביוזנט על 50 חיבורים האינטרנט לא נחנק כמו לפני ככה שגם אפשר להוריד על פול פוואר ולגלוש בלי בעייה בכל הבית באותו הזמן.
זה רק ליפול על הנציג הנכון וזה עצוב שזה ככה.
זה רק ליפול על הנציג הנכון וזה עצוב שזה ככה.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
זה חצי נכון. קיבלתי את הדילינק במודל חיוב זיכוי אבל ללא התחייבות. הייתי נדרש להתחבר לWIFI החברתי. שיהיה.goldyoav כתב:הצלחת להשיג את ה - DLINK בתצורת מודם ללא חיוב-זיכוי?
אצלי ה - NETGEAR מעודכן לגרסה 27 , עדיין מתנתק פעם ביום....
חברים,
1. קיימת בוודאות גרסה - V2.7.27_2.7.27
2. השדרוג הוא רק לנתבים של נטגיר מדגם VVG2000. אשר מחוברים במהירות של 20 מגה ומעלה (מחוברים ל VDSL בלבד!!)
3. למי שלא מצליח להשיג מבזק עדכון אשלח לו לינק לראפידשר בפרטי.
שבת שלום !
2. השדרוג הוא רק לנתבים של נטגיר מדגם VVG2000. אשר מחוברים במהירות של 20 מגה ומעלה (מחוברים ל VDSL בלבד!!)
שבת שלום !
- HumanDecodeR
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תרשה לי לחדד את זהsmounche כתב:חברים,
שבת שלום !...
1.את השדרוג ניתן לקבל גם עבור מי שהנתב מוגדר אצלו כמודם...כמובן שיהיה צורך להפוך אותו לראוטר לשם העדכון ואז להחזירו למצב מודם .
2. שידרוג הקושחה הנ''ל אכן שיפר את בעיית הפינג אצלי למרות שהוא עדיין גבוה יותר ב כ 2MS מאשר שהיה בתשתית ADSL+ לא ממש ברור למה זה המצב.
3.כשוחחתי עם הנציג של בזק הוא היה בטוח שהשדרוג יעזור לי רק אם אני אהיה במצב של ראוטר ובהתחלה סירב לשדרג אותי בטענה שהמודם הוא "טיפש" והשידרוג לא יעזור לו...אחרי שהתעקשתי...הוא ביצע את השידרוג השאיר אותי במצב ראוטר למשך יומיים ואמר שאם לא אתקשר לתמיכה שיחזירו אותי למצב מודם אחויב עבור ראוטר...אני כמובן שינתי אותו מייד למודם חיברתי את הראוטר שלי בקיצור סתם טרטור של נציג לא מנוסה מספיק.
4.הכל עובד מצויין אם כי החיבור נופל כל 3-5 ימים ומתחבר מחדש מייד...דבר שהיה קורה כל שבועיים שלושה בתשתית ADSL...בקיצור VDSL באיזור גבעתיים לא ממש יציב במהירות 30 מגה...אבל עובד.
למי שיש את הנטגיר מוגדר כמודם עם גרסה נמוכה מ V2.7.27_2.7.27 שיבקש שידרוג זה אכן עוזר.
בנוסף הנציג התחיל את השיחה בטענה שנתוני הסינכרון שלי לא טובים והוא חושב לשלוח טכנאי
אחרי כמה בדיקות נוספות הוא אמר שגם אם הוא ישלח טכנאי כנראה שהטכנאי לא יעשה כלום
כי הנתונים פחות או יותר בטווח המקובל...משהו יודע על מה מדובר ואיך לבדוק דבר כזה ?
*עדכון : המודם היה מחובר 9 ימים ברציפות...
נערך לאחרונה על ידי HumanDecodeR ב 21/10/2012 13:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
אשמח לקבל לינק לקובץ העדכון.smounche כתב:חברים,
שבת שלום !...
מישהו יכול לעלות את קובץ עידכון הקשוחה החדש בבקשה?
יחסוך לי את שירות הלקוחות שלהם
הגירסה האחרונה שמצאתי היא:VVG2000_V2.7.25_src_full.zip
ftp://downloads.netgear.com/files/GPL
תודה מראש
יחסוך לי את שירות הלקוחות שלהם
הגירסה האחרונה שמצאתי היא:VVG2000_V2.7.25_src_full.zip
ftp://downloads.netgear.com/files/GPL
תודה מראש
- Pioneer-No
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קודם כל רציתי לשתף כשם אני סובל עם ה VVG2000 מקפיאות.
מריץ אותו עם Linksys E3200 במצב מודם שקבלתי ככה מבזק לאחר ויכוחים רבים.
אני לא משלם עליו ולא מחוייב. פשוט התקשרתי לפחות 6 פעמים ובקשתי לשדרג ל 30 מגה או שאני מתנתק עד שקבלתי.
לגבי התקיעות, שיחה עם בזק לא הניבה תוצאות, שלחו אותי לבזק סטור להחליף ואין סיכוי שאני יוצא מהבית כשיש גשם ורעמים כאלה!
בקיצור, התחברתי תמודם, הייתה לי גרסא Test1, שדרגתי לעדכנית שהעלו כאן לפורום (תודה רבה למעלה) השדרוג עבר בקלות, עכשיו נראה אם יש שיפור.
אדווח בהמשך.
נ.ב. השדרוג בוצע בזמן שאני מחובר לנתב שלי, יש לו אפשרות לעשות Bridge ל 10.0.0.138 בלי שאצטרך להתחבר אליו ישירות.
מדובר ב E3200 עם גרסאת TomatoUSB חדשה.
מריץ אותו עם Linksys E3200 במצב מודם שקבלתי ככה מבזק לאחר ויכוחים רבים.
אני לא משלם עליו ולא מחוייב. פשוט התקשרתי לפחות 6 פעמים ובקשתי לשדרג ל 30 מגה או שאני מתנתק עד שקבלתי.
לגבי התקיעות, שיחה עם בזק לא הניבה תוצאות, שלחו אותי לבזק סטור להחליף ואין סיכוי שאני יוצא מהבית כשיש גשם ורעמים כאלה!
בקיצור, התחברתי תמודם, הייתה לי גרסא Test1, שדרגתי לעדכנית שהעלו כאן לפורום (תודה רבה למעלה) השדרוג עבר בקלות, עכשיו נראה אם יש שיפור.
אדווח בהמשך.
נ.ב. השדרוג בוצע בזמן שאני מחובר לנתב שלי, יש לו אפשרות לעשות Bridge ל 10.0.0.138 בלי שאצטרך להתחבר אליו ישירות.
מדובר ב E3200 עם גרסאת TomatoUSB חדשה.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
מישהו ניסה אחרי קבלה של NETGEAR VVG2000 כמודם להפוך אותו לראוטר לפי המדריך הזה?
פשוט, ראיתי איפהשהו בפורום הודעה שבזק יכולים לראות שהמדם עובד כראוטר ולחייב על המחיר של הראוטר במודל של "חיוב-זיכוי". האם זה נכון?
פשוט, ראיתי איפהשהו בפורום הודעה שבזק יכולים לראות שהמדם עובד כראוטר ולחייב על המחיר של הראוטר במודל של "חיוב-זיכוי". האם זה נכון?