שרות לקוי של חנות "פיוז" בגבעתיים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #41 

דוד
שמח ששוחחתם וליבנתם את הדברים.
לנו כלקוחות יש אינטרס לקבל יחס נאות ודרך ליבון ושיחה היא הדרך הנכונה.
ברור שהמצב האידיאלי הוא שכולם ינהגו בכבוד הדדי, יעמדו במילה שלהם, יקשיבו ללקוח וישנו את החוקים כשנדרש אך מכיוון שלעולם לא יהיה זה המצב ״ברוגז ״ איננו הפתרון וחשובה התיחסותם של שאר חברי הפורום שכן ניסן למד שלא רק לך היתה בעבר בעיה מצד אחד ודרוש טיפול אמיתי בעובדיו, ומן הצד השני למד כמה לנו כלקוחות זה חשוב ואנו מתכוונים לדרוש ממנו שכך ינהגו עובדיו.
בשורה התחתונה אם מדובר בנבלה שאין לה תקנה אזי חבל על הזמן וחשוב רק להפיץ למען כולם יזהרו אבל אם עולה דעה נגדית משמעותית סימן שישנה תקלה מסויימת הניתנת לפתרון ולנו כצרכנים יש אינטרס שחנויות כמו של ניסן ימשיכו לפעול לגדול ולהחזיק סחורה מגוונת שכן לא באמת הכל ניתן לקנות באמזון כפי שהוצע לנו כאן.

daviamo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #42 

ronensud - מניח שמאותה הסיבה שקיבלתי יחס עוין, שענו לשאלותי "זה מרגיש כמו חקירה משטרתית, אני לא רואה סיבה לענות לך לכל השאלות האלו", שדרשו 400 ש"ח ולא נתנו את האופציה השניה של בדיקה שתקוזז ממחיר התיקון, שהתייחסו בצורה מכוערת כשבאתי לקחת את המכשיר.

התנהגות לא ראוייה של העובד.
אני לא חושב שיש סיבה אמיתית מדוע זה לא נאמר.. פשוט יחס לא ראוי של מי שטיפל בי שם.
ועל כל זה התנצל ניסן....

אם כל האירוע עזר או לא.. נדע בעתיד:)

דוד

daviamo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

מסכים.

שליחה #43 

kobbi כתב:דוד
שמח ששוחחתם וליבנתם את הדברים.
לנו כלקוחות יש אינטרס לקבל יחס נאות ודרך ליבון ושיחה היא הדרך הנכונה.
ברור שהמצב האידיאלי הוא שכולם ינהגו בכבוד הדדי, יעמדו במילה שלהם, יקשיבו ללקוח וישנו את החוקים כשנדרש אך מכיוון שלעולם לא יהיה זה המצב ״ברוגז ״ איננו הפתרון וחשובה התיחסותם של שאר חברי הפורום שכן ניסן למד שלא רק לך היתה בעבר בעיה מצד אחד ודרוש טיפול אמיתי בעובדיו, ומן הצד השני למד כמה לנו כלקוחות זה חשוב ואנו מתכוונים לדרוש ממנו שכך ינהגו עובדיו.
בשורה התחתונה אם מדובר בנבלה שאין לה תקנה אזי חבל על הזמן וחשוב רק להפיץ למען כולם יזהרו אבל אם עולה דעה נגדית משמעותית סימן שישנה תקלה מסויימת הניתנת לפתרון ולנו כצרכנים יש אינטרס שחנויות כמו של ניסן ימשיכו לפעול לגדול ולהחזיק סחורה מגוונת שכן לא באמת הכל ניתן לקנות באמזון כפי שהוצע לנו כאן.
...
מסכים איתך מאד. ולכן גם היה לי חשוב לכתוב את הדברים ולציין את היחס הראוי שקיבלתי מניסן בטלפון, ואת העבודה שאני באמת מאמין שהיה לו חשוב לתקן את שקרה.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4684
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #44 

daviamo,

לי דווקא יש ניסיון די חיובי עם פיוז (רכישת רסיבר והתקנת רמקולים שקועים בתקציב די נמוך) אבל לא באתי כאן לפאר אותם אלא אותך ואת ההתנהלות למופת שלך.
יצא לי לא מעט להתקל כאן בשירשורים זועמים של לקוחות "לא" מרוצים (בלשון המעטה) אך כמעט תמיד האווירה בשרשור הזכירה מלחמת עולם חמישית וזאת למרות ואף על פי כן שהטענות היו מוצדקות (ברובן). אני מודה שאם הייתי במקומך הייתי מפריז פה ושם הודות לתסכול שהצטבר אך אתה נשארת מאופק לאורך כל השרשור.

כן ירבו חברים שכמותך בכל פורום שלא יהיה. :D

direct
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 495
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #45 

lasik כתב:direct
מה זאת אומרת "נותר לי זיכוי"?
האם כשהחזרת מוצר לא זיכו אותך מיידית בכרטיס האשראי?
...
נכון
העדפתי לוותר על הכסף ולא לדרוך שם שוב.
אני זוכר שב2001 שקלתי לשדרג שם ק"ב ובסוף עשיתי את זה במקום אחר.
ב2009 עשיתי מעבר מק"ב לסטריאו ובחרתי לרכוש שם.
ב2010 הוספתי פטיפון והחלפתי כבילה ואז קרה מה שקרה.

אני לומד מטעויות, מקווה שגם בפיוז לומדים.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #46 

לי באופן אישי יש פינה חמה לפיוז, הרבה בזכות ניסן - בן אדם מקסים.

התנהגות של עובד כזה או אחר אינה מקרינה על אג'נדה שירותית של מקום כזה או אחר, האמן לי, אני מתעסק בשירות 12 שנה.
כמו כן, כל הכבוד על הדרך המכובדת והבוגרת שלך להציג את הדברים (Y)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”