שרות לקוי של חנות "פיוז" בגבעתיים
דוד
שמח ששוחחתם וליבנתם את הדברים.
לנו כלקוחות יש אינטרס לקבל יחס נאות ודרך ליבון ושיחה היא הדרך הנכונה.
ברור שהמצב האידיאלי הוא שכולם ינהגו בכבוד הדדי, יעמדו במילה שלהם, יקשיבו ללקוח וישנו את החוקים כשנדרש אך מכיוון שלעולם לא יהיה זה המצב ״ברוגז ״ איננו הפתרון וחשובה התיחסותם של שאר חברי הפורום שכן ניסן למד שלא רק לך היתה בעבר בעיה מצד אחד ודרוש טיפול אמיתי בעובדיו, ומן הצד השני למד כמה לנו כלקוחות זה חשוב ואנו מתכוונים לדרוש ממנו שכך ינהגו עובדיו.
בשורה התחתונה אם מדובר בנבלה שאין לה תקנה אזי חבל על הזמן וחשוב רק להפיץ למען כולם יזהרו אבל אם עולה דעה נגדית משמעותית סימן שישנה תקלה מסויימת הניתנת לפתרון ולנו כצרכנים יש אינטרס שחנויות כמו של ניסן ימשיכו לפעול לגדול ולהחזיק סחורה מגוונת שכן לא באמת הכל ניתן לקנות באמזון כפי שהוצע לנו כאן.
ברור שהמצב האידיאלי הוא שכולם ינהגו בכבוד הדדי, יעמדו במילה שלהם, יקשיבו ללקוח וישנו את החוקים כשנדרש אך מכיוון שלעולם לא יהיה זה המצב ״ברוגז ״ איננו הפתרון וחשובה התיחסותם של שאר חברי הפורום שכן ניסן למד שלא רק לך היתה בעבר בעיה מצד אחד ודרוש טיפול אמיתי בעובדיו, ומן הצד השני למד כמה לנו כלקוחות זה חשוב ואנו מתכוונים לדרוש ממנו שכך ינהגו עובדיו.
בשורה התחתונה אם מדובר בנבלה שאין לה תקנה אזי חבל על הזמן וחשוב רק להפיץ למען כולם יזהרו אבל אם עולה דעה נגדית משמעותית סימן שישנה תקלה מסויימת הניתנת לפתרון ולנו כצרכנים יש אינטרס שחנויות כמו של ניסן ימשיכו לפעול לגדול ולהחזיק סחורה מגוונת שכן לא באמת הכל ניתן לקנות באמזון כפי שהוצע לנו כאן.
ronensud - מניח שמאותה הסיבה שקיבלתי יחס עוין, שענו לשאלותי "זה מרגיש כמו חקירה משטרתית, אני לא רואה סיבה לענות לך לכל השאלות האלו", שדרשו 400 ש"ח ולא נתנו את האופציה השניה של בדיקה שתקוזז ממחיר התיקון, שהתייחסו בצורה מכוערת כשבאתי לקחת את המכשיר.
התנהגות לא ראוייה של העובד.
אני לא חושב שיש סיבה אמיתית מדוע זה לא נאמר.. פשוט יחס לא ראוי של מי שטיפל בי שם.
ועל כל זה התנצל ניסן....
אם כל האירוע עזר או לא.. נדע בעתיד:)
דוד
התנהגות לא ראוייה של העובד.
אני לא חושב שיש סיבה אמיתית מדוע זה לא נאמר.. פשוט יחס לא ראוי של מי שטיפל בי שם.
ועל כל זה התנצל ניסן....
אם כל האירוע עזר או לא.. נדע בעתיד:)
דוד
מסכים.
מסכים איתך מאד. ולכן גם היה לי חשוב לכתוב את הדברים ולציין את היחס הראוי שקיבלתי מניסן בטלפון, ואת העבודה שאני באמת מאמין שהיה לו חשוב לתקן את שקרה.kobbi כתב:דוד
בשורה התחתונה אם מדובר בנבלה שאין לה תקנה אזי חבל על הזמן וחשוב רק להפיץ למען כולם יזהרו אבל אם עולה דעה נגדית משמעותית סימן שישנה תקלה מסויימת הניתנת לפתרון ולנו כצרכנים יש אינטרס שחנויות כמו של ניסן ימשיכו לפעול לגדול ולהחזיק סחורה מגוונת שכן לא באמת הכל ניתן לקנות באמזון כפי שהוצע לנו כאן....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
daviamo,
לי דווקא יש ניסיון די חיובי עם פיוז (רכישת רסיבר והתקנת רמקולים שקועים בתקציב די נמוך) אבל לא באתי כאן לפאר אותם אלא אותך ואת ההתנהלות למופת שלך.
יצא לי לא מעט להתקל כאן בשירשורים זועמים של לקוחות "לא" מרוצים (בלשון המעטה) אך כמעט תמיד האווירה בשרשור הזכירה מלחמת עולם חמישית וזאת למרות ואף על פי כן שהטענות היו מוצדקות (ברובן). אני מודה שאם הייתי במקומך הייתי מפריז פה ושם הודות לתסכול שהצטבר אך אתה נשארת מאופק לאורך כל השרשור.
כן ירבו חברים שכמותך בכל פורום שלא יהיה.
לי דווקא יש ניסיון די חיובי עם פיוז (רכישת רסיבר והתקנת רמקולים שקועים בתקציב די נמוך) אבל לא באתי כאן לפאר אותם אלא אותך ואת ההתנהלות למופת שלך.
יצא לי לא מעט להתקל כאן בשירשורים זועמים של לקוחות "לא" מרוצים (בלשון המעטה) אך כמעט תמיד האווירה בשרשור הזכירה מלחמת עולם חמישית וזאת למרות ואף על פי כן שהטענות היו מוצדקות (ברובן). אני מודה שאם הייתי במקומך הייתי מפריז פה ושם הודות לתסכול שהצטבר אך אתה נשארת מאופק לאורך כל השרשור.
כן ירבו חברים שכמותך בכל פורום שלא יהיה.
נכוןlasik כתב:direct
מה זאת אומרת "נותר לי זיכוי"?
האם כשהחזרת מוצר לא זיכו אותך מיידית בכרטיס האשראי?...
העדפתי לוותר על הכסף ולא לדרוך שם שוב.
אני זוכר שב2001 שקלתי לשדרג שם ק"ב ובסוף עשיתי את זה במקום אחר.
ב2009 עשיתי מעבר מק"ב לסטריאו ובחרתי לרכוש שם.
ב2010 הוספתי פטיפון והחלפתי כבילה ואז קרה מה שקרה.
אני לומד מטעויות, מקווה שגם בפיוז לומדים.
לי באופן אישי יש פינה חמה לפיוז, הרבה בזכות ניסן - בן אדם מקסים.
התנהגות של עובד כזה או אחר אינה מקרינה על אג'נדה שירותית של מקום כזה או אחר, האמן לי, אני מתעסק בשירות 12 שנה.
כמו כן, כל הכבוד על הדרך המכובדת והבוגרת שלך להציג את הדברים
התנהגות של עובד כזה או אחר אינה מקרינה על אג'נדה שירותית של מקום כזה או אחר, האמן לי, אני מתעסק בשירות 12 שנה.
כמו כן, כל הכבוד על הדרך המכובדת והבוגרת שלך להציג את הדברים