בוס,istarmini כתב:לא פוסלים את אימוטיבה.NewMe כתב:אם כבר אנחנו פוסלים את אמוטיבה, איזה מוצר בשווה ערך כסף הייתם מציעים כאלטרנטיבה ראויה...?...
אחלה מוצרים ,תמורה מלאה לאגרה ויותר.
כל עוד שאין לך רמקולים שדורשים תחנות כח אתה יכול לרכוש הגברה שלהם וללקלק את האוזניים.
...
מה שלומך?
בהמשך לדבריו של יואב, שאני מסכים איתם לחלוטין, אני מאלה שמכרו אותם מהר.
את האמוטיבה הבאתי לשידוך עם המוניטור אודיו RX8 - השידוך היה נהדר.
קפצה לי הזדמנות על הזינגלי (אתה זוכר נכון
לאחר קבלת הזינגלי, השידוך לאמוטיבה היה רע, השופר פשוט קרע לי את האוזן איתם.
היו אצלי מס' רב של יבואנים וכולנו הגענו להחלטה שמלבד שהחלל שלי סופר בעייתי, הסט שמשודך לזינגלי לא מתאים כלל.
סאונד בהיר מידי - לטעמי.
לאחר מס' בדיקות החלטתי ללכת על ה - Bel Canto C5I, לעניות דעתי, בסטריאו השידוך היה פנטסטי.
איציק, זה גם עונה לשאלתך.
וכן, אתה מוזמן לעשות סשן עיוור מול הנגן שלך ושל אמוטיבה ואני מבטיח לך שהדעות שלך ישתנו.
סאונד זול? רכיבים ברמה נחותה? מאיפה הבלבול מוח הזה תגידו? בגלל שיש לכם\למכרים שלכם ציוד "מתחרה" בתג מחיר פי 3 אז האמוטיבה ***? סליחה על הביטוי אבל אתם חיים בסרט.
שימו לב שאני מדבר אך ורק על ק"ב, בסטריאו לא הייתי מתקרב כי אני בכלל אוהב גוון מנורתי בסאונד שלי.
בק"ב בהחלט יש להם ערך מוסף לא רק ב"כוח".
עוד אין לי לצערי מניות בחברת אמוטיבה אבל להכפיש את המוצרים שלהם עד כדי כך? רחוק שנות אור מהמציאות.
כמו כן, אחת הסיבות שהתרחקתי מהפורומים זה עקב הרעל שיש כאן, ראיתי שנרגע קצת אז החלטתי שוב לחזור לתחביב של "התגובות", לצערי עדיין אותו רעל מיותר ולא מובן...
מה שזבל לאחד זה יהלום לשני - תזכרו את זה טוב טוב.