טלHDטלHD כתב:
1. לא טענתי בשום מקרה שה ST30 פחות טוב או משתווה לE550....להיפך, כתבתי שהוא קצת יותר איכותי.
....
טל . ה ST-30 קצת יותר איכותי מה E-550 פשוט בדיחה עצובה
ההבדלים הם שמיים וארץ בין ה ST-30 לבין ה E-550 בכל פראמטר במסך .

טלHDטלHD כתב:
1. לא טענתי בשום מקרה שה ST30 פחות טוב או משתווה לE550....להיפך, כתבתי שהוא קצת יותר איכותי.
....

די, זה כבר נראה ענין פולחני אצלך ולא עניני, מה אתה מתפלל ל "פאנאסוניק" כל יום? שים בצד את כל הקטע הזה של פאנאסוניק הכי טוב בפלאזמות, הזמנים השתנו יש דגמים יותר טובים ופחות טובים בכל חברה, סמסונג עושה היום מוצרים מדהימים ו ה E550 בהחלט נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף וזוכה לתשבוחות מקיר לקיר על איכות המכשיר והתמונה, ראה ביקורות מקונים ב best-buy האמריקאית (בארה"ב ה E550 בראש מצעד המכירות, ראה את מיקומה ב best-buy) ו- amazon, אתה ואחרים לא באמת תראו הבדל בין ה ST30 וה E550 וכמו שאמר המגיב הקודם טלHD ואני מסכים איתו ומצטט את דבריו:9000es כתב:טלHDטלHD כתב:
....
טל . ה ST-30 קצת יותר איכותי מה E-550 פשוט בדיחה עצובה![]()
ההבדלים הם שמיים וארץ בין ה ST-30 לבין ה E-550 בכל פראמטר במסך ....

איציק ידידי....9000es כתב:טלHDטלHD כתב:
....
טל . ה ST-30 קצת יותר איכותי מה E-550 פשוט בדיחה עצובה![]()
ההבדלים הם שמיים וארץ בין ה ST-30 לבין ה E-550 בכל פראמטר במסך ....

androidsmartandroidsmart כתב:]
די, זה כבר נראה ענין פולחני אצלך ולא עניני, מה אתה מתפלל ל "פאנאסוניק" כל יום? שים בצד את כל הקטע הזה של פאנאסוניק הכי טוב בפלאזמות,
...

לפי מה שאני מבין, פיקסל שרוף ניתן לתיקון/החלפה כך שלא באמת צריך לזרוק לפח. מה שכן, אני לא יודע מהי העלות?dor8 כתב:androidsmart , טלHD ,
אתם מבזבזים לצערי אנרגיה לריק !
לא משנה מה תביאו או מה תגידו הוא בשלו עם הערצה עיוורת ופולחנית למותג מסוים. (גם ברמקולים וברסיברים)...
אהה ולא לשכוח את עניין ה5 שנות אחריות ה"איכותיות" שמקבלים בפנסוניק.
להוציא כמובן מקרה שמסך נצרב כפי שראינו ואז מה שאפשר לעשות זה רק להשליכו לפח האשפה הקרוב......

פיקסל שרוף או תקוע? תקוע ניתן לשחרר או שבדרך כלל משתחרר לבד אחרי כמה זמןeyalgottfried כתב:לפי מה שאני מבין, פיקסל שרוף ניתן לתיקון/החלפה כך שלא באמת צריך לזרוק לפח. מה שכן, אני לא יודע מהי העלות?dor8 כתב:androidsmart , טלHD ,
אתם מבזבזים לצערי אנרגיה לריק !
לא משנה מה תביאו או מה תגידו הוא בשלו עם הערצה עיוורת ופולחנית למותג מסוים. (גם ברמקולים וברסיברים)...
אהה ולא לשכוח את עניין ה5 שנות אחריות ה"איכותיות" שמקבלים בפנסוניק.
להוציא כמובן מקרה שמסך נצרב כפי שראינו ואז מה שאפשר לעשות זה רק להשליכו לפח האשפה הקרוב.........

אתה באמת חמוד אם אתה חושב שנוכחות בפורום הזה היא ערובה למומחיות, הפורום מצויין ובהחלט אחד הטובים מסוגו, אך הוא לא אוניברסיטה וותק בפורום לא יהפוך אותך למומחה, וגם הסיבה שנכנסתי אליו רק עכשיו היא לא רלונטית להבעת הדעה ולמומחיות שלי. אני מאמין שהיותי מהנדס אלקטרוניקה (התמחות בתקשורת ועבוד אותות) עם שנים רבות של ניסיון בפיתוח מוצרים הכוללים תוכנה וחומרה כולל הכרות אישית ברמת עבודה משותפת עם מהנדסי סמסונג ופאנאסוניק ועוד חברות במזרח (לא בתחום שבו עוסק הפורום, אבל אלקטרוניקה היא אלקטרוניקה) בהחלט מקנה לי פרספקטיבה ומאפשר לי להביע דעה מושכלת לגבי כל נושא בפורום הזה.9000es כתב:androidsmartandroidsmart כתב:]
די, זה כבר נראה ענין פולחני אצלך ולא עניני, מה אתה מתפלל ל "פאנאסוניק" כל יום? שים בצד את כל הקטע הזה של פאנאסוניק הכי טוב בפלאזמות,
...
אתה רחוק שנות אור בשביל להחליט בשבילי מה לחשוב ואיך לחשוב ומה לכתוב .
אתה משתמש די חדש בפורום וכבר משחק אותה למומחה על במסכים .
תהיה בטוח שאף אחד לא יכול להחליט בשבילי איזה מותג הכי טוב בעולם .בעיני ....

מסכים בהחלטeyalgottfried כתב:אני קיבלתי את ה- E550 שלי ביום חמישי האחרון כך שהרבה מדי "זמן אייכות" איתה לא היה לי אבל במספר ימים שהיא אצלנו אני יכול בהחלט לציין בגדול שקיבלתי תמורה הולמת ביותר למה ששילמתי ואני מרוצה מאוד. הכול עובד בצורה יפה גם התלת (ראינו בסופ"ש את הדרדסים) וגם הסמארט שעבד יפה וחלק וכמעט בלי עצירות (אני עוד צריך להיתעמק בזה, יש המון אפליקציות שלא התעסקתי איתם עדיין).
...

אני קניתי ב 5.5K כולל הובלה והתקנה.Liquid כתב:מהו המחיר הזול ביותר בו ניתן להשיג את ה-51e550 והיכן?
האם ניתן למצוא מחיר זול יותר מזאפ? אשמח לתגובות בפרטי מאנשים שרכשו.
אני מעוניין ב-2 מסכים מסוג זה + מסך 32"....