עדכון לגבי מחיר חבילות ללא הגבלה של סלקום
- yonik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
דניס, אם אתה מתעקש להישאר בסלקום יש היום חבילה ב99 ללא הגבלה עם 3 גיגה גלישה ב 15 mbit ולאחר מכן על חצי מגה ביט,חבר קיבל אותה לאחר ניוד מהוט מובייל ככה שאני לא יודע אם תקבל אותה כלקוח קיים אבל נסה לקבל אישור ממנהל או משהו.
-
denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
לא רע, אם זה כמו חבילה של 159
,העיקרון שלי אחר, לא הייתי מתלונן אם זה היה מכשיר תקין שאני משתמש בו, הבעיה שתיקון שלו עולה חצי ממה ששער לי לשלם עליו
, עלה אם הם יכולים לקחת אותו ממני ולמכור כמחודש 
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- Jonman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
דניס, בכל אופן תעדכן אותנו בבקשה אם הצלחת להוציא מהם את המחיר שיוניק דיבר עליו.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
pixies כתב:בהנחה שיש לך דגם עם תדרי דור שני בלבד:
לא תוכל לעבור עם המכשיר הזה להוט מובייל, כי יש להם דור שלישי בלבד.
כן תוכל לעבור לגולן טלקום, כי הם תומכים בדור שני. יש בדף הבית שלהם את שני המסלולים שלהם (9.99 או 99 ש"ח), שהם מאוד ברורים.
אם אתה לא מדבר המון, אבל מסמס הרבה, אז ייתכן שדווקא המסלול של 9.99 ש"ח יתאים לך, כי מעבר ל-60 SMS-ים זה עולה רק אגורה אחת ל-SMS. אתה תמיד יכול, אגב, להחליף דרך האתר מסלול מתי שבא לך (תקף ממחזור החיוב החודשי הבא)....
למעשה מדובר במכשיר דור שלישי.
בהתחלה חייבו אותי לשלם על חבילת גלישה, למרות שאמרתי לנציג שאני בכלל לא משתמש בכך.
רק אחרי זמן רב, התברר לי משיחה עם נציג אחר, שהייתי יכול לוותר על חבילה זו.
בעקבות כך זכיתי לפיצוי שמשולם לי עד היום.
אני לא מדבר המון, אבל עם כל החבילות המינימליסטיות שהוצעו לי, בסופו של דבר הייתי מגיע לסכום חודשי באזור ה-200 שקלים, פלוס מינוס.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
זה יעזור אם תציין דגם מדוייק - אפשר לראות את הדגם מתחת לסוללה.
אם קנית אותו השנה, יש סיכוי לא רע שיתאים באופן מלא להוט מובייל.
אם לפני יותר זמן, אז ייתכן שהוא לא מתאים באופן מלא להוט מובייל (תדרי דור שלישי 900 ו-2100 במקום 850 ו-2100) ואז עדיף לעבור לגולן טלקום, שם יש ירידה לדור שני מתי שאין קליטה ב-2100.
אם קנית אותו השנה, יש סיכוי לא רע שיתאים באופן מלא להוט מובייל.
אם לפני יותר זמן, אז ייתכן שהוא לא מתאים באופן מלא להוט מובייל (תדרי דור שלישי 900 ו-2100 במקום 850 ו-2100) ואז עדיף לעבור לגולן טלקום, שם יש ירידה לדור שני מתי שאין קליטה ב-2100.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב הדגם זה RM-578
נרכש לפני כשנתיים.
הייתי מעדיף לחכות קצת, לפני מעבר לאחת החברות החדשות.
בינתיים חבילה ללא הגבלה במחיר 119 שקלים לחודש בסלקום, הייתה מאוד מועילה עבורי
נרכש לפני כשנתיים.
הייתי מעדיף לחכות קצת, לפני מעבר לאחת החברות החדשות.
בינתיים חבילה ללא הגבלה במחיר 119 שקלים לחודש בסלקום, הייתה מאוד מועילה עבורי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מדובר כנראה בנוקיה 2730. למכשיר הזה יש 2 גירסאות. אירופאית (דור שלישי 900/2100) ואמריקאית (דור שלישי 850/2100).
מה שמתאים לחברות החדשות זה 850/2100.
תסתכל כאן:
http://www.cpkb.org/images/6/61/Nokia_2730c_pinout.jpg
מה רשום במדבקה אצלך ב-Model (מעל ל-RM-578 שהבאת)?
תסתכל כאן:
מה רשום במדבקה אצלך ב-Model (מעל ל-RM-578 שהבאת)?
-
denis29
-
- חבר ותיק

גם אחרי מספר פניות, לא הצלחתי, לא היה לי כבר כוח לגשת למרכז שרות,
התניידתי לגולן טלקום לחבילה של 10 שקל, לבדוק את הרשת, אם הכל עובד טוב, אני מנייד את כל המשפחה שלי לשם,
הכי חשוב לי דור שני, לסבה וסבתה יש 2 מכשירים ישנים מדור שני, אם בגולן ימשיך להיות דור שני, ולסלקום יש הסכם נדידה מול אורנג'.
כך שאני תכלס על רשת סלקום במחיר נמוך פי כמה. איפו יש חבילות ב 10 שקל אם שעה של שיחה ו 60 SMS? בשום מקום חוץ מגולן
הנציגה במטומטמת שדיברה איתי בבוקר העבירה אותי לחבילה של 129 פחח, שילכו לחפש עכשיו את כל 5 המנויים שלי עצל גולן
התניידתי לגולן טלקום לחבילה של 10 שקל, לבדוק את הרשת, אם הכל עובד טוב, אני מנייד את כל המשפחה שלי לשם,
הכי חשוב לי דור שני, לסבה וסבתה יש 2 מכשירים ישנים מדור שני, אם בגולן ימשיך להיות דור שני, ולסלקום יש הסכם נדידה מול אורנג'.
כך שאני תכלס על רשת סלקום במחיר נמוך פי כמה. איפו יש חבילות ב 10 שקל אם שעה של שיחה ו 60 SMS? בשום מקום חוץ מגולן
הנציגה במטומטמת שדיברה איתי בבוקר העבירה אותי לחבילה של 129 פחח, שילכו לחפש עכשיו את כל 5 המנויים שלי עצל גולן
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

קראתי עכשיו בוויקיפדיה ש-Free הצרפתית, אחותה הגדולה של גולן טלקום (שאגב באתר שלה יש בדיוק את אותם מסלולים, של 2 יורו ו-20 יורו) עדיין מתארחת ב-Orange הצרפתית בשביל דור שני.
כלומר, נראה שזה יהיה בדיוק אותו דבר גם כאן, גולן טלקום תמשיך להתארח בדור השני של סלקום עוד הרבה שנים. מעולה עבור כאלה שגלישה לא מעניינת אותם, ואינם מעוניינים לרכוש מכשיר שעולה מעל ל-200 שקלים.
כלומר, נראה שזה יהיה בדיוק אותו דבר גם כאן, גולן טלקום תמשיך להתארח בדור השני של סלקום עוד הרבה שנים. מעולה עבור כאלה שגלישה לא מעניינת אותם, ואינם מעוניינים לרכוש מכשיר שעולה מעל ל-200 שקלים.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

pixies כתב:מדובר כנראה בנוקיה 2730. למכשיר הזה יש 2 גירסאות. אירופאית (דור שלישי 900/2100) ואמריקאית (דור שלישי 850/2100).
תסתכל כאן:
מה רשום במדבקה אצלך ב-Model (מעל ל-RM-578 שהבאת)?...
המודל זהה למכשיר שנראה בתמונה מאותו לינק שצירפת
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

טוב, אחרי הרבה נבירה ברשת, מצאתי את המסמך הזה המציין בעמוד השער שלו שדגם 2730c-1 (ה-RM-578) הוא האירופאי (900/2100) וה-2730c-1b (ה-RM-579) הוא האמריקאי (850/2100).
כיוון שהטלפון שלך הוא ה-RM-578, יש לך את הדגם האירופאי עם התדרים של 900 ו-2100, שמתאימים באופן מלא רק לאורנג', 012 מובייל ויו פון.
המכשיר כנראה נמכר לך ע"י סלקום לפני שהם ידעו שהם הולכים להקים דור שלישי בתדר 850, בדומה למה שהם עשו עם הגלקסי S.
לכן, הייתי ממליץ לך לשקול את 012 מובייל עם התוכנית שלהם של ה-88 ש"ח לשיחות ו-SMS-ים ללא הגבלה ו-500MB גלישה (שכזכור לא מעניינת אותך כרגע).
בהוט מובייל לא תהיה לך אפשרות להוציא/לקבל שיחות כאשר אין קליטה ב-2100, ולכן לא הייתי ממליץ לך לעבור אליהם עם המכשיר הזה.
עוד חברה שאפשר לשקול - גולן טלקום, שבדומה לסלקום יורדים לדור שני כאשר אין קליטה ב-2100 במכשיר התומך רק ב-900/2100.
דבר נוסף - תוודא שהמכשיר לא נעול ל-SIM-ים של סלקום בלבד (אתה יכול פשוט לשים בו לכמה דקות SIM של כל חברה אחרת לצורך הבדיקה, למשל של חבר או בן משפחה). אם הוא נעול, סלקום חייבים על פי חוק לפתוח לך אותו (כך שיהיה SIM Free) ללא תשלום.
כיוון שהטלפון שלך הוא ה-RM-578, יש לך את הדגם האירופאי עם התדרים של 900 ו-2100, שמתאימים באופן מלא רק לאורנג', 012 מובייל ויו פון.
המכשיר כנראה נמכר לך ע"י סלקום לפני שהם ידעו שהם הולכים להקים דור שלישי בתדר 850, בדומה למה שהם עשו עם הגלקסי S.
לכן, הייתי ממליץ לך לשקול את 012 מובייל עם התוכנית שלהם של ה-88 ש"ח לשיחות ו-SMS-ים ללא הגבלה ו-500MB גלישה (שכזכור לא מעניינת אותך כרגע).
בהוט מובייל לא תהיה לך אפשרות להוציא/לקבל שיחות כאשר אין קליטה ב-2100, ולכן לא הייתי ממליץ לך לעבור אליהם עם המכשיר הזה.
עוד חברה שאפשר לשקול - גולן טלקום, שבדומה לסלקום יורדים לדור שני כאשר אין קליטה ב-2100 במכשיר התומך רק ב-900/2100.
דבר נוסף - תוודא שהמכשיר לא נעול ל-SIM-ים של סלקום בלבד (אתה יכול פשוט לשים בו לכמה דקות SIM של כל חברה אחרת לצורך הבדיקה, למשל של חבר או בן משפחה). אם הוא נעול, סלקום חייבים על פי חוק לפתוח לך אותו (כך שיהיה SIM Free) ללא תשלום.
-
denis29
-
- חבר ותיק

לגבי דור שני, זה טוב לא רק למי שיש מכשיר דור שני חברים, אני הייתי עד עכשיו בסלקום מאותה סיבה, מכשיר דור שלישי על רשת דור שני עובד עוד כמה שעות, שצריכים גלישה עוברים ל 3G או WIFI
. ובכל מקרה מתי שתסתיים ההתחיבות על המכשיר שאני משלם ל סלקום, יש מצב אני יחזור, אך
לא בטוח.
לא בטוח.
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
PIXIES אני בעל מכשיר DESIRE HD HTC A9191 דגם אירופאי שתומך ב900/2100 . (דיי מרוצה מהמכשיר, אבל הS3 מאוד קורץ במיוחד שאהיה במינכן בתחילת אוקטובר
)
כרגע עדיין בסלקום עם נטייה לעזוב בקרוב (לא עזבתי כי החשבון ההממוצע שלי 65 שח.... חבילת גלישה ללא הגבלה, סמס ללא הגבלה אבל שיחות 25 אג' לדקה לרשתות אחרות ו500 דקות חינם בתוך סלקום, 30 דקות לרשתות אחרות).
בכל מקרה אחרי שנת שימוש מלאה עם המכשיר , כאשר חצי מהזמן אני באזור חיפה והחצי השני בגוש דן ....עם גיחות למילואים לאזור הדרום
לא היו לי בעיות מיוחדות של קליטה בביצוע שיחות עם סלקום ,
אני משער שרוב הזמן אני בתדר 2100 גם לטובת גלישת HSDPA ,
אבל יוצא לי דיי הרבה לרדת לEDGE דור 2 בגלישה , בעיקר ברכבת ומדי פעם במקומות סגורים....
לדעתך ב012 מובייל אהיה בHSDPA באותם אזורים בהם אני יורד כיום לEDGE ? (בהנחה כמובן והפריסה של ה900 3G אכן מקיפה בחיפה ות"א....לך תדע איפה הם פרסו)
כרגע עדיין בסלקום עם נטייה לעזוב בקרוב (לא עזבתי כי החשבון ההממוצע שלי 65 שח.... חבילת גלישה ללא הגבלה, סמס ללא הגבלה אבל שיחות 25 אג' לדקה לרשתות אחרות ו500 דקות חינם בתוך סלקום, 30 דקות לרשתות אחרות).
בכל מקרה אחרי שנת שימוש מלאה עם המכשיר , כאשר חצי מהזמן אני באזור חיפה והחצי השני בגוש דן ....עם גיחות למילואים לאזור הדרום
אבל יוצא לי דיי הרבה לרדת לEDGE דור 2 בגלישה , בעיקר ברכבת ומדי פעם במקומות סגורים....
לדעתך ב012 מובייל אהיה בHSDPA באותם אזורים בהם אני יורד כיום לEDGE ? (בהנחה כמובן והפריסה של ה900 3G אכן מקיפה בחיפה ות"א....לך תדע איפה הם פרסו)
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
-
denis29
-
- חבר ותיק

עדכון מסלקום, אמרתי לנציגה מה אתה יכולה לתת לי ב99 כולל גלישה,
אמרה לי ב111 היא יכולה לתת לי כולל גלישה ללא הגבלה מבחינת נפח במהירות 1.4 וחשבונית על מינימום 49 שקל להחזר על חבילת הגלישה
.
אמרתי אני יחשוב על זה
, כאילו מה הקטע של החזר על חבילת גלישה? אני משלם 160 שקל ל100M כולל הכל לבזק+014 בבית
.
גם ככה אני חלקית נשער על תשתית של סלקום על דור שני, ודור שלישי לפי מה שהבנתי זה תשתית של גולן אם כי אני לא בטוח,
אמרה כמוון אין לך שם שרות לקוחות וכל החרטה ברטה, עצלי כל חסכון הוא טוב, גם אם אין שרות לקוחות וכו'. ואני באמת אבל באמת חושב לנייד את כל המשפחה לגולן, עולי אז סלקום יתעוררו ויתנו משהוא נורמאלי, לי לא כלכך משנה נפח גלישה כמו מהירות הגלישה שלפי מה שהבנתי תגדל אם הזמן בגולן טלקום,
בנוסף לכך, בסלקום לדוגמה אם אני לוכך חבילה אם הגבלת נפח, הם במקום להעיט את קצב הגלישה, מחייבים בתשלום נוסף
גרוע ביותר, ולא שונה מכתומים וכחולים עגב, רק בחבילות של 5GB לפחות יש הנחה בקצב גלישה, אבל העלות שלהן יקרה מידי 
אמרה לי ב111 היא יכולה לתת לי כולל גלישה ללא הגבלה מבחינת נפח במהירות 1.4 וחשבונית על מינימום 49 שקל להחזר על חבילת הגלישה
אמרתי אני יחשוב על זה
גם ככה אני חלקית נשער על תשתית של סלקום על דור שני, ודור שלישי לפי מה שהבנתי זה תשתית של גולן אם כי אני לא בטוח,
אמרה כמוון אין לך שם שרות לקוחות וכל החרטה ברטה, עצלי כל חסכון הוא טוב, גם אם אין שרות לקוחות וכו'. ואני באמת אבל באמת חושב לנייד את כל המשפחה לגולן, עולי אז סלקום יתעוררו ויתנו משהוא נורמאלי, לי לא כלכך משנה נפח גלישה כמו מהירות הגלישה שלפי מה שהבנתי תגדל אם הזמן בגולן טלקום,
בנוסף לכך, בסלקום לדוגמה אם אני לוכך חבילה אם הגבלת נפח, הם במקום להעיט את קצב הגלישה, מחייבים בתשלום נוסף
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

012 מובייל מתארחת על אורנג'. אין לי מושג איך הפריסה של אורנג' של דור שלישי ברחבי בארץ. מנויי אורנג' בד"כ מתלוננים על איכות הרשת, אבל אורנג' גם מבצעת בימים אלה שדרוגים של הרשת.sheva23 כתב:PIXIES אני בעל מכשיר DESIRE HD HTC A9191 דגם אירופאי שתומך ב900/2100 . (דיי מרוצה מהמכשיר, אבל הS3 מאוד קורץ במיוחד שאהיה במינכן בתחילת אוקטובר)
לדעתך ב012 מובייל אהיה בHSDPA באותם אזורים בהם אני יורד כיום לEDGE ? (בהנחה כמובן והפריסה של ה900 3G אכן מקיפה בחיפה ות"א....לך תדע איפה הם פרסו)...
אז... קשה לדעת.
שים לב שב-012 מובייל אתה מקבל ב-88 ש"ח רק 500MB גלישה!
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה pixies
אני אכן אשקול את האפשרויות שהצעת.
קצת מרגיז שהחברות לא מציעות חבילות זולות יותר, שאינם כוללות גלישה ברשת ושיחות לחו"ל.
יוצא שבעצם משלמים עבור שירותים, שכלל אין שימוש בהם!
אני אכן אשקול את האפשרויות שהצעת.
קצת מרגיז שהחברות לא מציעות חבילות זולות יותר, שאינם כוללות גלישה ברשת ושיחות לחו"ל.
יוצא שבעצם משלמים עבור שירותים, שכלל אין שימוש בהם!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

דווקא לגולן טלקום יש חבילה של 9.99 ש"ח הכוללת 60 דקות ו-60 SMS-ים, כאשר כל דקת שיחה נוספת היא 18 אג' וכל SMS נוסף הוא אגורה אחת.
תבדוק אם זה משתלם עבור פרופיל השימוש שלך.
תבדוק אם זה משתלם עבור פרופיל השימוש שלך.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אפשר לבדוק.
בעקרון אני משתדל לדבר כמה שפחות, אבל זה מאוד לא יציב.
לפעמים לא הגעתי אפילו לחצי ממכסת הדקות, ולפעמים הייתי חורג בצורה משמעותית...
בעקרון אני משתדל לדבר כמה שפחות, אבל זה מאוד לא יציב.
לפעמים לא הגעתי אפילו לחצי ממכסת הדקות, ולפעמים הייתי חורג בצורה משמעותית...
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
אפשר לבדוק כמה תשלם באתר הזה:
http://www.mehiron.co.il/
מקלידים את כמות הדקות שאתה מדבר, מספר ה SMS וכמות הגלישה, מהחשבונית האחרונה שלך, ורואים מה הכי משתלם.
http://www.mehiron.co.il/
מקלידים את כמות הדקות שאתה מדבר, מספר ה SMS וכמות הגלישה, מהחשבונית האחרונה שלך, ורואים מה הכי משתלם.
- miko79
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר