שרשור תגובות: אפל מציגה: מערכת IOS6 חדשה, מקבוק פרו חדש ואת מערכת ה OSX החדשה

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

osherov כתב:
IamEzio כתב:shay1 ...
אפל מוכרת יותר סמארטפונים בסמסונג
...
בבקשה לעשות בדק בית ולחזור לכאן עם תשובות (בוא ניקח את הרבעון הראשון של 2012 כדוגמה)
http://www.computerworld.com/s/article/ ... e_s_iPhone

וזה עוד לפני שמדברים על ה-SGSIII החדש שהולך לשבור את כל שיאי סמסונג במכירת סמארטפונים
...
סליחה טעות שלי התכוונתי שסמסונג מוכרת יותר מכשירי סלולאר ומרוויחה פחות מאפל
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149

שליחה

SHAY אם אתה מרגיש שהמחשבים של אפל לא שווים את הכסף אל תקנה אותם. יש הרבה אנשים שחושבים שכן. הכח של החומרה זה לא הכל. המערכת הפעלה של אפל מעולה, הפיצ'רים שמסביב מעולים, איכות החומרים מעולה והרבה דברים שהם לא "כוח סוס" (למרות שלא חסר מזה בכלל) אלא "אביזרי נוחות" הם באיכות מאוד גבוהה.
כנל המכשירים. זה ממש לא השרשור למלחמת אפל אנדרויד (או אפל סמסונג). יש הרבה דברים שאפשר להגיד לחיוב מערכות אחרות אבל זה לא דיון להשוואה.

אגב, מבחינת אבטחה מיקרוסופט עקפו את אפל בסיבוב. ההבדל היחיד הוא שהאקרים לא מנסים לפתח וירוסים למקים כמו למערכות WINDOWS. יכול להיות שזה ישתנה ואז המצב בOSX יהיה ממש רע.

ותמונות הלווין הגרועות בארץ זה בגלל חוק אמריקאי שאוסר על צילום של ישראל באיכות גבוהה למטרות מסחריות. אם אפל וגוגל יקנו את התמונות מחברה לא אמריקאית, במדינה שאין לה חוק כזה, הן יוכלו לפרסם תמונות של ישראל באיכות הכי חדה שהן יוכלו להשיג. כנראה שזה לא מעניין את גוגל ואפל מספיק, או שהן מכבדות את רוח החוק ובכוונה לא עושות את זה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Shay1

מאוד לא אהבתי שאתה מכפיש את לקוחות אפל (שאני נמנה עליהם).

חסרים

מספיק כבר עם המלחמות תהטפשיות האלה. נא לשפוט כל מוצר לגופו ולא להכנס למלחמות הטפשיות האלה של אגו ושונות. לא כל לקוחות גוגל מתוחכמים, ולא כל לקוחות אפל רובוטים שהולכים אחרי העדר.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

הרבה שוכחים עוד פקטור מאוד חשוב, השירות של אפל.

נחשב לאחד הטובים בתחומו, כמובן במדינות עם נציגות אפל רשמית כמו שצריך (לא, אצלנו אין).

אני מסכים שכל דיון עם הכפשות לכאן או לכאן הוא די אינפנטילי.
שי

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

oferlaor כתב:Shay1

מאוד לא אהבתי שאתה מכפיש את לקוחות אפל (שאני נמנה עליהם).

חסרים

מספיק כבר עם המלחמות תהטפשיות האלה. נא לשפוט כל מוצר לגופו ולא להכנס למלחמות הטפשיות האלה של אגו ושונות. לא כל לקוחות גוגל מתוחכמים, ולא כל לקוחות אפל רובוטים שהולכים אחרי העדר.
...
אז... לקחת את זה קשה נורא... מעבר לכך גם אני נמנה עם לקוחות אפל ולא צריך להיסחף.. בגדול מה שאמרתי הוא נכון מערכת ההפעלה של אפל היא עד כדי כך סגורה שמכתיבים לך איך תשתמש ומה תשתמש וכמה תשתמש אמרתי כבר שאפל מנהלת ומתנהלת בדומה לשילטון מונרכי אז מה זה לא מערכת הפעלה "לטיפשים" ורק לסיום לא טענתי שמה שאפל מיצרת הוא *** או ברמה נחותה
אותו דבר כשאתה טיפש.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

shay1

לקחתי את זה קשה מכיוון שההמשך הרבה פחות סימפטי - מריבה מטופשת בין פנבויז של אפל לבין שונאיה.

מי שכותב וקורא כאן באתר בוודאי שאינו "עדר של טפשים" ללא קשר במוצר שבסופו בחר.

מרבית האנשים, תתפלא לשמוע, מובלים דווקא למוצרי אנדרויד והאינטרסט של חברות הסלולר היא למכור מוצרי אנדרויד (כגון SGS3) לא פחות מאשר מוצרי אפל כיום.

בקיצור, מספיק עם הססמאות האלה והעלבה של ציבור שלם שכמובן יהיה חייב להחזיר. זה לא האופי של האתר הזה ולא מכובד.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

עדכון מעניין לגבי המפות -

נראה שמפות ישראל לא יהיו רק מ OSM אלא גם (ואולי רק) מהמאגר של Waze.

שימו לב לכתבה הזו - http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 92,00.html , ולתיעוד המציין את waze בזכויות היוצרים של אפליקציות המפות החדשה.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

אני קניתי איימק לפני קצת יותר משנה וחצי. טעות גדולה. לא כי המחשב לא טוב - הוא פשוט לא התאים לצרכים שלי...וחלק ניכר מהגיבויים של הקבצים שלי מדיסק חיצוני הוא לא קרא :x

אם מישהו מעוניין במחשב אני מוכר אותו....
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416

שליחה

תשלח הודעה בפרטי מה המפרט ובכמה בבקשה.

אני אוהב אייפון ווינדואוס אנדרואיד כל החידושים הטכנולוגים.(חוץ משמן נחשים)
לא חושב שיש פחות טוב או יותר טוב כל אחד והקטע שלו.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ivanhoe888 כתב:אני קניתי איימק לפני קצת יותר משנה וחצי. טעות גדולה. לא כי המחשב לא טוב - הוא פשוט לא התאים לצרכים שלי...וחלק ניכר מהגיבויים של הקבצים שלי מדיסק חיצוני הוא לא קרא :x

אם מישהו מעוניין במחשב אני מוכר אותו....
...
אם אתה רוצה יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה של מיקרוסופט
אותו דבר כשאתה טיפש.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

oferlaor כתב:shay1
מרבית האנשים, תתפלא לשמוע, מובלים דווקא למוצרי אנדרויד והאינטרסט של חברות הסלולר היא למכור מוצרי אנדרויד (כגון SGS3) לא פחות מאשר מוצרי אפל כיום.
...
לא מקבל את דבריך כל ההזמנה המוקדמת לסמסונג 3 בעולם היא ללא קשר בכלל לחברות הסלולאר
שאולי כאן בארץ מנסות יותר לדחוף את מוצרי אנדרואיד (למרות שאם המוצר הוא אייכותי כמו במקרה של סמסונג 3 אינני רואה סיבה למה לא)
מעבר לכך בכל הפורומים בעולם שעוסקים בסלולאר סמסונג 3 מקבל תגובות מאוד חיוביות אז כניראה שיש דברים בגו ואנשים לא מובלים על ידי גורמים אינטרסנטים
אותו דבר כשאתה טיפש.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

בטוח ? .. כי ממה שאני יודע ה9 מליון הזמנות מוקדמות שפירסמו פה היו של חברות הסלולר ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149

שליחה

החוזים של אפל מול חברות הסלולר יותר קשים מהחוזים של סמסונג אז דוחפים את סמסונג. אין קשר לטיב המוצר, אלא לכמות המזומנים. האייפון מוצר יקר יותר לקניה ומכירה והחברות לא אוהבות את זה. אפל מנצלת את המותג של האייפון על חשבונן.
סמסונג השקיעה המון במותג של גלקסי וכתוצאה מזה יש מתחרה לאייפון אחרי כל כך הרבה שנים של שליטה מוחלטת בשוק. החברות הסלולריות דוחפות את הגלקסי כי הן רואות יותר כסף ממנו.

ivanhoe888
מדובר במסמכי OFFICE? זו בעיה ידועה וזה נובע מאי שמירה על סטנדרטים (כנראה גם בWINDOWS וגם בOSX) שגורמת לקבצים לא להפתח כמו שצריך. מסמכי OSX לא נפתחים כמו שצריך על WINDOWS, והפוך.
להוסיף לזה שאין OFFICE בעברית למק, ואכן יש בעיה.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

חזרתי ל-IOS 5.11...

גם המון באגים חמורים ב-ISO 6 (אבל זה מובן, עדיין בטא), אבל בעיקר המפות של אפל, שלא מתקרבות אפילו למפות של גוגל. חסר המון אינפורמציה, צבעים מכוערים, החיפוש לא מביא אותך למקום הנכון, ובנוסף אין סטריט וויו, שהיה מאוד שימושי בשבילי. במקום יש תלת מימד, שזה רק גימיק, וגם זה במעט מאוד ערים... :x

לגוגל היה שבע שנים ללטש את המפות שלהם. לדעתי זה מתקרב לשלמות. להחליף למפות אחרות רק כדי לדפוק את גוגל? נראה לי טעות מרה...

דוגמה מהמפות בלונדון (איזור קינג קרוס):
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

Batnun,
יש איזה בעייה להתקין בנוסף את אפליקציית המפות של גוגל על האייפון? האם זה לא סתאם אפליקצייה שאתה יכול להוריד מה App Store?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

Batnun וכולם ,אני מסכים שהמפות של גוגל טובות יותר כרגע ,אבל אתם צריכים לזכור ,זאת גרסאת בטא ,בטא שרחוקה לפחות חודשיים משחרור רשמי ,אפל מבססת את המפות שלה על TOMTOM ,OSM ומסתבר שגם על Waze ,יש לה עוד כמה חודשים קודם כל לסיים לפתח את המפות לכל העולם ,וגם ללטש אותם תוך כדי .
הבעיה עם המפות של גוגל שהחברה שמשתמש במפות האלו לא יכולה לעשות שום דבר נוסף לאותן המפות ,מה שזה אומר שאפל מוגבלת בדברים שהיא יכולה לעשות עם המפות של גוגל בגלל הרשיון הזה איתם, ככה אפל מקבלת שליטה מלאה על המפות ,היא יכולה לעצב אותם כמו שהיא רוצה (לטוב ולרע..) ,להציג אותם בתלת מימד ובעצמם לעשות מה שהיא רוצה ..

אגב ,אם תשימו לב ,וסתם תסימו סמן על מקום מסויים בישראל, תראו שאתם כן מקבלים את שם הרחוב ,כתובות אפילו שעל המפה עצמה אין שום כבישים ,שום דבר כאילו אזור ריק .. מה שגם שיש חלקים מסויימים שכאשר מתקרבים מאוד פשוט יש במקום תמונת לווין - רעש כמו שרואים בטלויזיה ..המפות עוד לא גמורות ויש להם דרך עד שיהיו מוכנות ,ואולי בזכות השימוש במידע מWAZE המפות בישראל יהיו בסופו של דבר יחסית טובות ..
osherov כתב:Batnun,
יש איזה בעייה להתקין בנוסף את אפליקציית המפות של גוגל על האייפון? האם זה לא סתאם אפליקצייה שאתה יכול להוריד מה App Store?
...
גוגל אף פעם לא שיחררה אפלקציית מפות לאייפון דרך האפסטור ,רק את Google Earth היא שיחררה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817

שליחה

לעופר לכל מי שהתלונן על המפות - בבטא החדשה שיצאה היום היה עדכון די רציני למפות בארץ כולל ניווט.
לפרטים - http://techit.co.il/2012/06/%D7%90%D7%A ... %9B%D7%9F/

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796

שליחה

Asafc כתב:לעופר לכל מי שהתלונן על המפות - בבטא החדשה שיצאה היום היה עדכון די רציני למפות בארץ כולל ניווט.
...
מעולה (Y)

האם יש ניווט קולי?

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

תודה מעדכן, מקווה לשיפור על בטא 1 שכמעט והסרתי מרוב יאוש. בטא 2 הגיעה בדיוק בזמן.
שי

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817

שליחה

erezsolan כתב:
Asafc כתב:לעופר לכל מי שהתלונן על המפות - בבטא החדשה שיצאה היום היה עדכון די רציני למפות בארץ כולל ניווט.
...
מעולה (Y)

האם יש ניווט קולי?
...
הניווט הקולי מבוסס על סירי אז... לא

חזור אל “חדשות ניידים”