החבילה החדשה של סלקום (n)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
יוסי333
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

אוקיי הבנתי תודה רבה.
איזה חברה נותנת מחיר הכי זול עבור אינטרנט ללא הגבלה + 500 דק+ 500 אסמסים?(אם יש אפשרות של פחות מ500 זה יהיה עדיף)

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #42 

Jonny123 כתב:ו
איך אפשר? הרי הם לא נותנים זיכי של 150 ש"ח לדוגמה על תכנית של 150 ש"ח...?
אשמח אם תוכל להסביר לי, גם לי נמאס לשלם לחברות הסלולר יותר ממה שצריך...
תודה רבה!
...
אני אעלה מחר בצהריים חשבונית שלי... זה אפשרי, לא בקלות אבל אפשרי

יוסי333
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #43 

שלום לכולם.
החבילה של גולן טלקום של 10 ש"ח בחודש שכוללת 60 דק' 60 SMS ו10MB גלישה מאוד מתאימה לי.
אני מעוניין לנייד 2 מכשירים מסלקום אליהם אבל שמעתי שיש אצלהם הרבה בעיות והרבה אנשים לא מרוצים, יש כאן מישהו שעבר אליהם ויכול להגיד לי מה ההתרשמות שלו מהם?
תודה לעוזרים

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #44 

יש בעיות עם הניוד שמאוד מתעכב (כן אפשר להשתמש בסים של החברה הקודמת עד שהוא מתבצע), אבל אחרי שהוא מסתיים הכל עובד בסדר, כך לפחות על פי חבר שעבר אליהם ולא נתקל עד עכשיו בבעיות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

OhadR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #45 

Nunatak כתב:קיבלתי היום שיחת טלפון נוספת ממוקד השימור של סלקום אחרי שהעברתי בנתיים קו אחד מתוך כמה קווים שיש לי.

ההצעה שלהם::
אינטרנט/שיחות/הודעות/חו"ל בלי הגבלה ב149 ש"ח לחודש עם זיכוי של 50 ש"ח למשך שנה וחודשיים ראשונים חינם.
לכאורה הצעה מצוינת, אבל... היא ניתנת רק לקו שנויד ולמה רק לשנה? לשאר הקוים הם מציעים את אותה חבילה ב119 ש"ח, כדי לקבל את המחיר המוזל ואת החודשיים מתנה צריך לנייד את כל הקווים ורק אז לחזור לסלקום.

הבנתם? הם חושבים שאנשים פריירים, עשקתם אותנו במשך שנים, אתם ממשיכים לשחק משחקים, שוחטים את המחיר אפילו יותר מהחברות החדשות רק כדי להפיל אותן ולחזור לעשוק אותנו ואתם מצפים שנחזור אליכם? לא תודה, אני מוותר על החודשיים מתנה שאתם מעניקים לי, אמן שכל הלקוחות יעזבו אתכם וזה יהיה שיעור לכל חברות הטלקום הקיימות.
לרגע גם חשבתי על באמת לחזור, אבל ברגע ששמעתי שהתנאים ללקוח חדש וללקוח קיים הם שונים מיד התעשתי והבנתי שעד שאחת מ3 החברות תקרוס הם לא ילמדו.

דבר אחד אני אגיד לזכותם, ללכלך על חברות אחרות הם יודעים טוב מאד...
...
גאון הדור שכמוך כמה נראה לך עולה להעסיק 14 אלף עובדים בחבר ה ולהקים תשתיות ו2000 אנטנות מה אתה חושב שגולן טלקום עם ה50 עובדים שלהם יעשו משהו או רמי לוי<? שהשכנים שלך שהיו עובדים בסלולר ופיטרו אותם כי חברות אחרות עובדות במחירי הפסד כדי לגייס מנויים יהיו ממורמרים, אתה תסבול יותר מהם כי ישלמו להם דמי אבטלה במקום שהמס שלך ילך למקומות אחרים

יוסי333
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #46 

pixies כתב:יש בעיות עם הניוד שמאוד מתעכב (כן אפשר להשתמש בסים של החברה הקודמת עד שהוא מתבצע), אבל אחרי שהוא מסתיים הכל עובד בסדר, כך לפחות על פי חבר שעבר אליהם ולא נתקל עד עכשיו בבעיות.
...
תודה רבה.
נראלי אני יחכה בנתיים עם המעבר אליהם עד שהם יתחילו להסתדר טיפה ובנתיים ינסה להוזיל את סלקום.
כאשר אני ירצה לעבור לגולן טלקום אני יצטרך להתקשר לסלקום להגיד להם שאני עוזב אותם?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #47 

יוסי333 כתב:
pixies כתב:יש בעיות עם הניוד שמאוד מתעכב (כן אפשר להשתמש בסים של החברה הקודמת עד שהוא מתבצע), אבל אחרי שהוא מסתיים הכל עובד בסדר, כך לפחות על פי חבר שעבר אליהם ולא נתקל עד עכשיו בבעיות.
...

כאשר אני ירצה לעבור לגולן טלקום אני יצטרך להתקשר לסלקום להגיד להם שאני עוזב אותם?
...
אתה לא צריך להתקשר, פשוט חברה שאתה עובר אליה עושה את המעבר וניוד מספר

יוסי333
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #48 

dima_vy כתב:
יוסי333 כתב:
...

...
אתה לא צריך להתקשר, פשוט חברה שאתה עובר אליה עושה את המעבר וניוד מספר
...
תודה רבה.
עד שאני יעבור לגולן טלקום אני רוצה להוזיל את סלקום, לאיים עליהם שאני רוצה לעבור לאחת החברות החדשות יכול לעזור?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #49 

לנסות אף פעם לא מזיק :)

יוסי333
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #50 

dima_vy כתב:לנסות אף פעם לא מזיק :)
...
חח נכון שאף פעם לא מזיק לנסות אבל אם כדי לעבור לאחת החברות החדשות אני לא צריך לדבר עם סלקום איזה אינטרנס יש לי להתקשר אליהם ולאיים עליהם בעזיבה, זה לא אמין, הם יבינו שאני פשוט רוצה עסקה יותר משתלמת.

Jonny123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #51 

אתה צריך לבקש להתנתק... ואז הם אמורים לרדוף אחריך...
ככה זה עובד בכבלים/לווין... בסלולר טרם ניסיתי...

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #52 

Jonny123 כתב:אתה צריך לבקש להתנתק... ואז הם אמורים לרדוף אחריך...
ככה זה עובד בכבלים/לווין... בסלולר טרם ניסיתי...
...
בכל מקום בישראל זה עובד ככה :lol:

Jonny123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #53 

מעניין אותי מה יקרה בשימור לקוחות של המפעילות החדשות בסלולר כשהשוק יתייצב אחרי הכניסה שלהן....

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #54 

אם הן יצליחו לייצב את החברות ולתת שירות טוב כמו שכולם מצפים, שימור הלקוחות בהחלט תהיה עבודה מועדפת על כולם (Y)
דיי יהיה שם משעמם 8)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #55 

אם תתנתק מהחברה הקודמת לפני שהניוד מתבצע לחברה החדשה, אתה תאבד את המספר הקודם שלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

יוסי333
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #56 

אז מה אתם אומרים, לנסות לאיים על סלקום כדי שיציעו לי חבילה יותר טובה? כי אני לא רוצה להגיע למצב שהם ינתקו אותי ואז אני יאבד את המספר שלי

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

יוסי333 כתב:אז מה אתם אומרים, לנסות לאיים על סלקום כדי שיציעו לי חבילה יותר טובה? כי אני לא רוצה להגיע למצב שהם ינתקו אותי ואז אני יאבד את המספר שלי
...
אני ממש לא מבין מה הבעיה... תתקשר, תראה מה מציעים לך. אם זה משהו שמתאים - אחלה, תשאר. אם עדיין לא תגיע להצעה שמתאימה, תגיד להם "תודה רבה", ותנייד את המספר שלך לחברה אחרת. זה הכל, אין פה משהו מסובך. אתה לא חייב להשאר אצלם בגלל התשלומים על המכשיר, את הכסף הזה אתה תשלם בין אם תהיה מנוי לשהם ובין אם לא תהיה מנוי שלהם. אני ממש לא מבין למה אתה מסתבך :)

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 1060 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #58 

הכי מפחיד כל מי שמתנייד מאחד החברות הגדולות (אורנג' ,סלקום,פלאפון ) ופתאום כל החברות שקפצו איכשהו יסגרו או יפשטו רגל...

איך המחיר אז יקפוץ ???

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #59 

הסיכוי שהן ייסגרו הוא אפסי בגלל שגם אם הן יכנסו למצב כלכלי קשה, מיד משרד התקשורת יבוא לקראתן ויגן עליהן.
אבל במידה וזה יקרה, אני מאמין שהן יעלו חזרה את המחירים ובלי בושה.

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #60 

רק שבמידה ואתה משיג תנאים מסוימים, הם לא יכולים לעשות הרעה שלהם. ככה שבמקרה הכי גרוע הם יעלו מחירים למי שאין להם תעריף טוב בשלב "העלאת המחירים".

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”