רחוק מזה.עופר_צפריר כתב:אני נראה לי שהוא כבר סגור על הרמקול......
תזכור שאת חלק ה' עוד לא ראית...

רחוק מזה.עופר_צפריר כתב:אני נראה לי שהוא כבר סגור על הרמקול......

איתמר אני מבין את הפורבלמטיות עם יבואנים ואסביר לך כיצד מיזערתי את הסיכוןאיתמר כתב:איל ידידי,Eyal_W כתב:אני ממליץ לא לרכוש ללא האזנה בבית....
אם תרצה בעתיד לשדרג את הרמקולים שלך, תתחיל לצמצם את הרשימה - כי ישנו מספר לא מבוטל של סוחרים שלא יאפשרו לקחת להאזנה בבית - והאמת ? אני מבין אותם.
עכשיו כולם יהיו פה חכמים ויגידו - "אני לא קונה מסוחר שלא מאפשר האזנה בבית" - אז שיהיה לכם בהצלחה, צמצמתם את מספר האפשרויות שלכם בערך בחצי - וחבל....

MartinHSabag כתב:שוב, אני לא מבין מה "חדש" בדגמים החדשים שהם פתאום לא רגישים שכן הטכנולוגיה היא בבסיסה אותו דבר.
מה שנותר לי לנחש הוא שבהעמדה טובה יותר, היית רוכש אותם במקום........

ואם לאחר שלב 3 גילית שאף אחד מהסוחרים לא מאפשר האזנה בבית - אז מה היית עושה ?Eyal_W כתב: איתמר אני מבין את הפורבלמטיות עם יבואנים ואסביר לך כיצד מיזערתי את הסיכון
1.לקחתי איתי את כל הציוד מגבר, CDP , כבלים .
2.השתדלתי להאזין בסביבה מבודדת כמה שאפשר ברמת היכולת כמובן
3.בניתי פיינליסטים
4.לקחתי הביתה , מי שלא נתן ירד מהרשימה...

שאלת שאלה מכשילהitzo כתב:תומר,
רמקול דינמי רגיל לא צריך 80 ס"מ (ואף יותר) כדי להישמע במיטבו?...

תודה תומר.tomertsin כתב:איתמר,
אף פעם לא אהבתי רמקולים אלקטרוסטטים של מרטין לוגאן (למעט ה-CLS והמונוליט 3), כמו שאני אוהב את הסאמיט והוונטאג'. מחלקת השיווק של החברה בחרה בצעד גאוני והקטינה את גודל (ובעיקר את גובה) הרמקולים. האינטגרציה בין הוופר לפנל האלקטרוסטטי טובה בהרבה מאשר בעבר. הבס הרבה יותר מדוייק, מהודק, מהיר ומוזיקאלי, מאשר בדגמים קודמים. אני מקווה שבדגמים הבאים הם יוסיפו שלט למגבר של הסאבוופר וצג קטן, כך שיהיה ניתן לכוון בכל שיר את הבס (כמו ברמקולים של גרייפון).
לזכותו של שמי משיח, שהוא מתמחר את מוצריו ביחס נמוך למחירם בחו"ל ולתמחור של יבואנים אחרים. מצד שני, הוא לא נוהג להשאיל ציוד הביתה (מחוסר זמן- מהנדס אקוסטיקה עסוק, ובעיקר חוסר סבלנות) ומזמין אליו להאזנה במשרד בטירת הכרמל, כמה פעמים שרוצים.
עיקר הבעיה של רוב הרמקולים היא התאמה לחדר בתדרים 20-200 הרץ. הבס אקטיבי והווסת מאחורה, מקלים על ההתאמה של הוונטאג' לחדר. כפי שכבר נכתב פה, רמקולים אלקטרוסטטים צריכים נדל"ן של לפחות 80 ס"מ מהחלק האחורי שלהם, כדי להשמע במיטבם (חוקי פיזיקה של רמקול דיפולי). בדוק אם המגבר שלך לא מתנתק/מתחמם בעוצמות גבוהות לאורך זמן (ההתנגדות של הרמקול יורדת לקצת מעל 1 אום בתדרים מסויימים). כך בחשבון שליחידות אלקטרוסטטיות יש בלאי מואץ במקום קרוב לים.
לסיכום, לדעתי הוונטאג' הם רמקולים טובים מאוד וקניה מומלצת.
תומר...

איתמר,איתמר כתב: 80 ס"מ מהקיר האחורי לא יהוו בעיה.
מיקום הדירה רחוק מהים (רעננה).
המגבר שלי התמודד יפה מאוד עם ה-Vantage, ואיני שומע מוסיקה בעצמת גבוהות - כך שלא תהיה בעיה.
לא יצא לי לשמוע רמקולים של מרטין לוגאן לפני ההאזנה ל-Vantage...

הגווארינרי החדש, כמו גם הקודם, נשמע כמו רמקול מדפי מצוין. הוא משחזר תדרים מ- 50 הרץ. הקודם תוכנן ע"י פרנקו סרבלין (הבעלים), החדש ע"י קבוצת תכנון. החדש הרבה יותר מדוייק, דינאמי וכמובן- עם פחות צבע.Eyal_W כתב:לא יצא לי אף פעם לשמוע גווארינארי
מעניין איך תחום התדרים הנמוך שלו
האם ניתן להרגיש שזהו רמקול מדפי ???
אחד מהרמקולים שיותר מסקרנים אותי...

אם הבנתי נכון הוא סובל מבעית באס ו 50 הרץ זה לא יותר מידי נמוך זה בממוצע 10 הרץ גבוה יותר מרוב המדפיים .tomertsin כתב:
הגווארינרי החדש, כמו גם הקודם, נשמע כמו רמקול מדפי מצוין. הוא משחזר תדרים מ- 50 הרץ. הקודם תוכנן ע"י פרנקו סרבלין (הבעלים), החדש ע"י קבוצת תכנון. החדש הרבה יותר מדוייק, דינאמי וכמובן- עם פחות צבע.
תומר...

Eyal_W כתב:אם הבנתי נכון הוא סובל מבעית באס ו 50 הרץ זה לא יותר מידי נמוך זה בממוצע 10 הרץ גבוה יותר מרוב המדפיים .tomertsin כתב:
הגווארינרי החדש, כמו גם הקודם, נשמע כמו רמקול מדפי מצוין. הוא משחזר תדרים מ- 50 הרץ. הקודם תוכנן ע"י פרנקו סרבלין (הבעלים), החדש ע"י קבוצת תכנון. החדש הרבה יותר מדוייק, דינאמי וכמובן- עם פחות צבע.
תומר...
אני דווקא מתפלא מהמחיר של הרהיט היקר הזה[/quote
אם הבנת נכון הוא לא סובל מכלום
זה אנחנו שסובלים שהוא לא אצלנו בסלון........

il62 כתב:Eyal_W כתב:אם הבנתי נכון הוא סובל מבעית באס ו 50 הרץ זה לא יותר מידי נמוך זה בממוצע 10 הרץ גבוה יותר מרוב המדפיים .tomertsin כתב:
תומר...
אני דווקא מתפלא מהמחיר של הרהיט היקר הזה[/quote
אם הבנת נכון הוא לא סובל מכלום
זה אנחנו שסובלים שהוא לא אצלנו בסלון........
...

אין חוקים לכמה נמוך צריך/יכול "לרדת" רמקול מדפי. היה לי רמקול מדפי ש"ירד" עד 27 הרץ ואחר ל-29 הרץ.Eyal_W כתב:
אם הבנתי נכון הוא סובל מבעית באס ו 50 הרץ זה לא יותר מידי נמוך זה בממוצע 10 הרץ גבוה יותר מרוב המדפיים .
אני דווקא מתפלא מהמחיר של הרהיט היקר הזה...