גם מילים טובות על מג'יק HD לצד ביקרות
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני מחר ורק בגלל הביטחון של ארז הולך לצלם לכם הוט בוקס פתוח עם 8 ערוצים שבשעות הצהריים לא עובר את ה 80...
אני חייב רק להוכיח לכם את זה כי אתם טועים העומס מאוד גדול, אולי באזור שלכם אתם מרווחים אבל הוט לא הגיעה לכולם עדיין, ולידיעתכם חלק מתשתיות הוט יושבות על תשתיות בזק ומשתמשות בה אין לי מושג איך זה קורה אבל זו מציאות,
אני עדיין מעדיף את טכנולוגיית ה ADSL ואני מאמין שבזק תסיים את הפריסה ההתחלתית שכל תושב בארץ יוכל לקבל 20 מגה לפחות, היא תציב עוד ארונות תקשורת קרוב יותר לבתים ובסוף לא תיהיה בעיה של מרחק כלל, זה יקח עוד חצי שנה שנה אבל זה יקרה ושזה יקרה הבעיה היחידה של בזק שהיא המרחק תיפטר ותושלם.
אני חייב רק להוכיח לכם את זה כי אתם טועים העומס מאוד גדול, אולי באזור שלכם אתם מרווחים אבל הוט לא הגיעה לכולם עדיין, ולידיעתכם חלק מתשתיות הוט יושבות על תשתיות בזק ומשתמשות בה אין לי מושג איך זה קורה אבל זו מציאות,
אני עדיין מעדיף את טכנולוגיית ה ADSL ואני מאמין שבזק תסיים את הפריסה ההתחלתית שכל תושב בארץ יוכל לקבל 20 מגה לפחות, היא תציב עוד ארונות תקשורת קרוב יותר לבתים ובסוף לא תיהיה בעיה של מרחק כלל, זה יקח עוד חצי שנה שנה אבל זה יקרה ושזה יקרה הבעיה היחידה של בזק שהיא המרחק תיפטר ותושלם.
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
תשמע לא אני ולא אתה אובייקטיביים ולכן זה שקבעת מראש שאתה הולך לצלם 8 ערוצים שלא עוברYardenBenlulu כתב:אני מחר ורק בגלל הביטחון של ארז הולך לצלם לכם הוט בוקס פתוח עם 8 ערוצים שבשעות הצהריים לא עובר את ה 80...
אני עדיין מעדיף את טכנולוגיית ה ADSL ואני מאמין שבזק תסיים את הפריסה ההתחלתית שכל תושב בארץ יוכל לקבל 20 מגה לפחות, היא תציב עוד ארונות תקשורת קרוב יותר לבתים ובסוף לא תיהיה בעיה של מרחק כלל, זה יקח עוד חצי שנה שנה אבל זה יקרה ושזה יקרה הבעיה היחידה של בזק שהיא המרחק תיפטר ותושלם....
את ה 80M לא כביל , שהרי לכל מי שיש פה בפורום ציוד מתאים כולל כרטיס רשת מתאים !!! קיבל 100M , אז
חבל על הצילום שלך ,אתה מראש פסלת את עצמך לעדות .
נ.ב ירדן שנינו דנים בכיף על הנושא ,גם אם אנחנו קצוות ,שיהיה לנו בכיף
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אז מה אם מישהו צילם ברור שיש ויש המון שמקבלים 100 אני אומר לך בוא תראה את אלה שלא מקבלים 100M ויש להם 8 ערוצים פתוחים, אצלנו בדימונה תשתיות הוט יושבות רובם על בזק, וזה המצב שלנו פה..erezcap כתב:תשמע לא אני ולא אתה אובייקטיביים ולכן זה שקבעת מראש שאתה הולך לצלם 8 ערוצים שלא עוברYardenBenlulu כתב:אני מחר ורק בגלל הביטחון של ארז הולך לצלם לכם הוט בוקס פתוח עם 8 ערוצים שבשעות הצהריים לא עובר את ה 80...
אני עדיין מעדיף את טכנולוגיית ה ADSL ואני מאמין שבזק תסיים את הפריסה ההתחלתית שכל תושב בארץ יוכל לקבל 20 מגה לפחות, היא תציב עוד ארונות תקשורת קרוב יותר לבתים ובסוף לא תיהיה בעיה של מרחק כלל, זה יקח עוד חצי שנה שנה אבל זה יקרה ושזה יקרה הבעיה היחידה של בזק שהיא המרחק תיפטר ותושלם....
את ה 80M לא כביל , שהרי לכל מי שיש פה בפורום ציוד מתאים כולל כרטיס רשת מתאים !!! קיבל 100M , אז
חבל על הצילום שלך ,אתה מראש פסלת את עצמך לעדות .
נ.ב ירדן שנינו דנים בכיף על הנושא ,גם אם אנחנו קצוות ,שיהיה לנו בכיף.
...
אבל הסברתי לך למה אתה פסול לעדות , אתה לא אובייקטיבי אז חבל הזמן , אין מצב ועוד בדימונה
8 ערוצים ולא מקבלים 100M שלמחשב יש כרטיס 1G , יש בפורום לפחות 10 עדויות שונות מערים
שונות וכולם מקבלים 100M ב 8 ערוצים בחיבור קווי בכל שעה ופתאום אתה ירדן בא ואומר אחרת
זה לא נשמע אמין ,מצטער .
אם בכל זאת בחרת להמשיך להגיב בנושא אינטרנט 100M ,תמשיך אותו בפורום המיועד לאינטרנט .
השרשור הזה בנושא מג'יק .
8 ערוצים ולא מקבלים 100M שלמחשב יש כרטיס 1G , יש בפורום לפחות 10 עדויות שונות מערים
שונות וכולם מקבלים 100M ב 8 ערוצים בחיבור קווי בכל שעה ופתאום אתה ירדן בא ואומר אחרת
זה לא נשמע אמין ,מצטער .
אם בכל זאת בחרת להמשיך להגיב בנושא אינטרנט 100M ,תמשיך אותו בפורום המיועד לאינטרנט .
השרשור הזה בנושא מג'יק .
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
כנראה לא הבנת אותי נכוןמושההשפיץ כתב:"תודה ליס שמעדכנת אותי לגבי מה להוריד."
איך ?...
אני התכוונתי להגיד שמהיום שיש 100 מגה אצלי
אני בסך הכל מתעדכן לגבי תוכן שיש ביס או מהפרסומות וככה אני יודע מה כדאי להוריד מהאינטרנט. פשוט מאוד ומהר מאוד מאז ה100.
וגם עם 80 מגה שזה יותר ממה שבזק נותנת הייתי מסתדר בלי יס