הרכבת מערכת סטריאו סלונית מבוססת מגבר CLASS T

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #61 

לצערי לא... :(
לכל מגבר יש איזה חיסרון מעיק... דווקא ל-TP-60 שכמעט והחלטתי לקנות, יש איזה זמזום מעצבן שאנשים שקנו העידו.
לגבי השאר, אני מתלבט אם בכלל שווה להשקיע בגלל העוצמה הנמוכה יחסית לערוץ... אם זה היה מגבר למחשב בלבד אז כבר מזמן הייתי מחליט...
חוץ מזה, כשהבנתי שאני צריך גם DAC אז הסיפור הפך לקצת יותר יקר בשבילי ואני מרגיש שאני צריך לצבור קצת יותר ידע ונסיון בנושא...

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #62 

ג'וני , ככל שתצבור יותר ידע כך ההשקעה תלך ותגדל...

גם אני קראתי לגבי הזמזום ב-tp-60. הבנתי מאחד השרשורים שבגרסא השנייה של המגבר הנושא נפתר. לעומתו ב HLLY tamp-90 לא קראתי על תקלות או זמזומים.

היה כאן מישהו שהזמין אותך להקשיב ל-muse dt-50A. נצל את טוב הלב ובקר את האיש. תוכל לקבל התרשמות ממקור ראשון לגבי העצמה של שבב ה-tk2050 , כלומר 50W לערוץ , ולהבין מה האיכויות של המגברים מהסוג הזה.

למה אתה חושב שאתה חייב לקנות גם DAC? אין לך כרטיס קול מובנה או אחר במחשב? DAC הוא תוספת שתמיד תוכל לשקול להוסיף בהמשך אבל הוא בהחלט לא הכרחי.

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #63 

amiti כתב:ג'וני , ככל שתצבור יותר ידע כך ההשקעה תלך ותגדל...
...
נכון, לכן אני מעדיף להתחיל ממשהו שאני החלטי לגביו. כרגע אני יותר מדי מתלבט, זה אומר שלא הגעתי לרמת ידע שתגרום לי להיות שלם עם ההחלטה שלי. רק מהשרשור הזה למדתי המון, ואני מודה לך מאוד, amiti, על העזרה (Y).
amiti כתב:מה אתה חושב שאתה חייב לקנות גם DAC? אין לך כרטיס קול מובנה או אחר במחשב? DAC הוא תוספת שתמיד תוכל לשקול להוסיף בהמשך אבל הוא בהחלט לא הכרחי.
...
יש לי כרטיס קול מובנה, אך די מעפן...
מבחינתי DAC הוא הכרחי משום שהבנתי שהוא משפר בצורה משמעותית את הסאונד. אני אישית חושב שלא שווה להשקיע ברמקולים ומגבר איכותיים כל עוד לא מזרימים להם מקור איכותי. אולי זה מחיר הידע... :wink:

אגב, לרסיברים נורמליים שקונים בחנויות, יש DAC מובנה ברמה שאינה מצריכה תוספת חיצונית? איך מחברים אותם למחשב ועוקפים את כרטיס הקול?

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #64 

חשבתי על זה קצת, ונראה לי שבאמת קצת נסחפתי עם ה-DAC...
אני צריך לחשוב על זה עוד קצת...

amiti,
איזה מגבר היית לוקח?

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #65 

ג'וני, "רמה שאינה מצריכה תוספת חיצונית", תלויה בסופו של דבר בסטנדרטים ובאוזניים שלך. לי יש אונקיו 875, רסיבר ק"ב שהיה ספינת דגל של החברה, והוא רחוק מלספק אותי. מצד שני, יש לי אינטגרייטד משולב דאק של בל קנטו, והוא עושה את העבודה בצורה נהדרת. ענייני עלויות ודרישות, לא יותר ולא פחות.

ההמלצה שלי, לך ותאזין. אין תחליף לניסיון.

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #66 

ג'וני , אפשרי שהשיקולים שלי שונים משלך , לכן המלצות מהסוג הזה הן לא תמיד עוזרות.

אם קיים חשש לגבי כל אחד מהמגברים , בגלל שלא שמעת אותם , או מחשש לאמינות , אני הייתי בוחר את הפיתרון הזול ביותר , למשל המיוז ב-99$.

אם לבחור מבין שני המגברים החזקים יותר , אני הייתי בוחר ב-HLLY tamp-90. פשוט בגלל שלא קראתי עליו תלונות בנוגע לזמזומים/רחשי רקע , מה שכן מצאתי לגבי ה-TP60. יכול להיות שהבעייה הייתה רק בסדרה הראשונה של המגברים של Topping מהדגם הזה , אבל קשה לדעת איפה האמת ואיזה דגם בדיוק ישלחו לך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”