התרשמות מהסאב המדהים של B&W DB-1 אצלי בסלון . יש תמונות
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
שמעו קטע , הוא עוד מרים לי טלפון כדי ליידע אותי שהוא שלח לי אקסטרא מנורות למבחן שלא ישעמם לי מלבד מנורות הסטוק .
סימנס , טונגסול
, אני אומר לך כפרה על הסקנדינבים האלה חולה על הטיז שלהם 
סימנס , טונגסול
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

יפה לאללה ליאור ואיזה משקל יש לוLiorDrZ כתב:בוס איזה יפיוף ה Ayon...
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 25/03/2012 7:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בכלל נראה לי שהבוס חייב לנו איזה כמה פוסטים משובחים על כל האלקטרוניקה הזאת שעוברת לו בסלון!
(האייקון האחרון בהיעדר כוס לואו-בול מלאה בנוזל ענברי עם טעם של סקוטלנד)
- bossgt6
- חבר מביא חבר

וואלה , איזה בס יש לו יאללהLiorDrZ כתב:שמע היפיוף הזה דורש פוסט נפרד... מגיע לו את כל הכבוד הזה. לא חושב?...
מעניין יהיה לשמוע את האלקטרו מבחינת בשר ובאס לעומת האיון - לייק ליון אין זייון
- bossgt6
- חבר מביא חבר

9000es כתב:bossgt6
בוס כמה טוב לראות את הציוד המשובח הזה אצלך בבית...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

וואלה חייב , אבל זה מאוד קשה לאנאלפבית כמוניepony כתב:בכלל נראה לי שהבוס חייב לנו איזה כמה פוסטים משובחים על כל האלקטרוניקה הזאת שעוברת לו בסלון!![]()
![]()
![]()
![]()
(האייקון האחרון בהיעדר כוס לואו-בול מלאה בנוזל ענברי עם טעם של סקוטלנד)
...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תשתה קצת שישתחררו לך האצבעות על המקלדת... 
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מה שנכון, נכון9000es כתב:bariko כתב:איציק,9000es כתב:barikobariko כתב:איציק,
המחירים ידועים.
בוא נגיד שהסאב שלי, תואם את רמת המערכת בכללי.
אין ספק שסאב איכותי יותר יוסיף המון, אבל אני בכל זאת נותן עדיפות לשלישיית הבמה.
להשקפתי, הרמקולים הקדמיים מהווים את ספינת הדגל בכל מערכת, ולכן שם צריך לשים את מירב ההשקעה....
אין ספק שאתה בכיוון של רכישת רמקולי הייאנד של B&W סידרה 8 דגם 802D כולל הסנטר המיפלצתי שלהם שיזדקקו למגברי הייאנד והכוונה גם לסנטר .
לכן לדעתי רכישת סאב איכותי יוכל לתת לך שיפור משמעותי ביותר למערכת הקולנוע שברשותך .
בהצלחה...
בינתיים זה רק בדמיון.
חסרים עוד הרבה מזומנים, בכדי להפוך את החלום למציאות...
bariko
גם בדימיון זה מצויין הרי הכל מתחיל משם ....
- bossgt6
- חבר מביא חבר

מסכים איתך, הבאתי לי אחלה מזטים - דגים בתחמיץ עם שמיר בצל פלפל שחור ולימון , חולה על זה בין השוטיםepony כתב:תשתה קצת שישתחררו לך האצבעות על המקלדת......
https://www.k-ruokakauppa.fi/ekmarket/p ... rentPage=1
-
- אתה צודק
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
bossgt6bossgt6 כתב:מסכים איתך, הבאתי לי אחלה מזטים - דגים בתחמיץ עם שמיר בצל פלפל שחור ולימון , חולה על זה בין השוטיםepony כתב:תשתה קצת שישתחררו לך האצבעות על המקלדת......
https://www.k-ruokakauppa.fi/ekmarket/p ... rentPage=1...
בוס . בסוף הגענו לעיקר אוכל טוב ומזטים משובחים
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אוי אוי אוי על איזה שני מגברים נפלתי חבל''ז
את הראשון ליאור דרזי הציע לי ככה בשיחות פרטיות בין מייל למייל , בזמן שהוא מעביר אותי קורס מזורז בצילום מודרני באופן פרטי בלעדי ונסיוני {חד פעמי} , בין לבין הוא זורק לי לנסות את האלקטרוקמפניינט ECI5 MK2
אמרתי למה לא - הרמתי טלפון והוא נשלח כמו מנה חמה בטייק אוואי ישירות אלי .
שמע ליאור התאור שלך הגדיר אותו בול - מלא בשר עם סאונד חם מיד ובאס חלקים ועגולים ועם במה של חייק במות בהופעה של מדונה בפארק בת''א, לדעתי על הרמקולים האלה בחדר הנ''ל הוא נשמע הרבה יותר טוב מהעגל h200 ובכלל יש לו נעימות כזו ורכות ממש נשמע כמו מגבר מנורות , הוא די הזכיר לי את הלוארדין אבל כאן קיבלתי הרבה כח ועוצמה בחלק התחתון ובבאס .
, אחלה יציאה - אחלה מגבר
וה Ayon Spirit 3 - את זה אני עוד לא יודע איך בכלל לעכל
-
את הראשון ליאור דרזי הציע לי ככה בשיחות פרטיות בין מייל למייל , בזמן שהוא מעביר אותי קורס מזורז בצילום מודרני באופן פרטי בלעדי ונסיוני {חד פעמי} , בין לבין הוא זורק לי לנסות את האלקטרוקמפניינט ECI5 MK2
אמרתי למה לא - הרמתי טלפון והוא נשלח כמו מנה חמה בטייק אוואי ישירות אלי .
שמע ליאור התאור שלך הגדיר אותו בול - מלא בשר עם סאונד חם מיד ובאס חלקים ועגולים ועם במה של חייק במות בהופעה של מדונה בפארק בת''א, לדעתי על הרמקולים האלה בחדר הנ''ל הוא נשמע הרבה יותר טוב מהעגל h200 ובכלל יש לו נעימות כזו ורכות ממש נשמע כמו מגבר מנורות , הוא די הזכיר לי את הלוארדין אבל כאן קיבלתי הרבה כח ועוצמה בחלק התחתון ובבאס .
, אחלה יציאה - אחלה מגבר
וה Ayon Spirit 3 - את זה אני עוד לא יודע איך בכלל לעכל
-