דונגל לטלוויזיית סמסונג
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
ועוד דוגמא קטנה אבל בולטת,
בעיקר לאנשים כמו אינטרל ו טל HD שמאוד אוהבים לצטט ביקורות של פורומים ידועים וחשובים.
מאחורי כל חוות דעת שאתם כל-כך אוהבים לצטט, מסתתרים שיקולים מסחרים והאוביקטיביות שאתם כל-כך מכבדים היא לא יותר מאשר אינטרסנטיות כלכלית.
העובדה שהנהלת הפורום שמרה על "שתיקת הכבשים" בעניין רק ממחישה את הטענות שלי.
סתם הערה למנהלים, אתם לא חיבים לנקוט דעה, אבל כמובילי דעת יש לכם את החובה המוסרית לעזור בבירור העובדות. גם אם ה"ספונסר" שלכם לא יאהב את זה. או שזה פורום מקצועי או שזה לוח מודעות של סמסונג. תחליטו. ככה גם נדע להתיחס לפורום.
אבי.
בעיקר לאנשים כמו אינטרל ו טל HD שמאוד אוהבים לצטט ביקורות של פורומים ידועים וחשובים.
מאחורי כל חוות דעת שאתם כל-כך אוהבים לצטט, מסתתרים שיקולים מסחרים והאוביקטיביות שאתם כל-כך מכבדים היא לא יותר מאשר אינטרסנטיות כלכלית.
העובדה שהנהלת הפורום שמרה על "שתיקת הכבשים" בעניין רק ממחישה את הטענות שלי.
סתם הערה למנהלים, אתם לא חיבים לנקוט דעה, אבל כמובילי דעת יש לכם את החובה המוסרית לעזור בבירור העובדות. גם אם ה"ספונסר" שלכם לא יאהב את זה. או שזה פורום מקצועי או שזה לוח מודעות של סמסונג. תחליטו. ככה גם נדע להתיחס לפורום.
אבי.
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
חברה גם לי יש את הדגם UA46D6600 איך אני משנה את הדגם אני מנסה לעשות וזה לא נותן יש אפשרות אחרת אולי?
- shlomimanzor
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
יקיר רכשת את המסך עם אחריות סם ליין??
אני מציע למנהלים שאם הם "חוששים" להגיב שיכניסו מנהל נוסף לצוות הניהול שלהם...
בדף הפייס שלהם נאמר לי שהנושא בבדיקה....
אני ממתין למסמך ממשרד התקשורת ואז אמשיך בטיפול בכל מקרה אם יש כאן תרמית זה לא יעבור בשתיקה.
מישהו יכול לסייע ליקיר ונראה איך זה עובד אצלו??
אני מציע למנהלים שאם הם "חוששים" להגיב שיכניסו מנהל נוסף לצוות הניהול שלהם...
בדף הפייס שלהם נאמר לי שהנושא בבדיקה....
אני ממתין למסמך ממשרד התקשורת ואז אמשיך בטיפול בכל מקרה אם יש כאן תרמית זה לא יעבור בשתיקה.
מישהו יכול לסייע ליקיר ונראה איך זה עובד אצלו??
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

כן אחי רכשתי דרך סמליין 3 שנות אחריות מישהו יכול לעזור לי ונראה אם זה עובד כמו שצריך??
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

יקיר,
אני לא ממליץ לנקוט בפעולה חד צדדית שעשויה להסיר את האחריות מהמכשיר שלך.
תמתין לתוצאות הבירור ואז תחליט מה לעשות.
שינוי דגם הטלביזיה, דורש ידע והבנה בעניין. ביצוע לא נכון עשוי לגרום לנזק למכשיר. מידע על תפריט הטכנאים קיים בשפע באינטרנט, גם בעברית, חפש בגוגל.
בכל מקרה אני ממליץ להמתין לסיום הבירור.
אני לא ממליץ לנקוט בפעולה חד צדדית שעשויה להסיר את האחריות מהמכשיר שלך.
תמתין לתוצאות הבירור ואז תחליט מה לעשות.
שינוי דגם הטלביזיה, דורש ידע והבנה בעניין. ביצוע לא נכון עשוי לגרום לנזק למכשיר. מידע על תפריט הטכנאים קיים בשפע באינטרנט, גם בעברית, חפש בגוגל.
בכל מקרה אני ממליץ להמתין לסיום הבירור.
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

טוב תודה רבה לך אחי;)
- shlomimanzor
-
- חבר שרק התחיל

לא הבנתי מדוע זה יסיר א האחריות?
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

כי לכאורה, המשתמש לא אמור להיכנס לתפריט הטכנאי ולבצע שינוי.
לכן אם הם יגלו יש חשש שהם יתנארו מאחריות.
בכנות השינוי פשוט מאוד לביצוע, אבל גם דורש זהירות ומיומנות. שינוי לא נכון עשוי גם לגרום נזק. לכן מומלץ למי שלא בטוח לא להתעסק.
אם קניתם מיבוא מקביל, ניחא כי זו גם דרך "לגייר" את המכשיר.
אבל מיבוא רישמי המכשיר כבר "מגוייר" ובאחריות של 3 שנים, אז כדאי להמתין תשובת היבואן.
לכן אם הם יגלו יש חשש שהם יתנארו מאחריות.
בכנות השינוי פשוט מאוד לביצוע, אבל גם דורש זהירות ומיומנות. שינוי לא נכון עשוי גם לגרום נזק. לכן מומלץ למי שלא בטוח לא להתעסק.
אם קניתם מיבוא מקביל, ניחא כי זו גם דרך "לגייר" את המכשיר.
אבל מיבוא רישמי המכשיר כבר "מגוייר" ובאחריות של 3 שנים, אז כדאי להמתין תשובת היבואן.
- Oranl
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
למרבה ההפתעה לא נראה לי שמדובר כאן בתרמית,shlomimanzor כתב:אני ממתין למסמך ממשרד התקשורת ואז אמשיך בטיפול בכל מקרה אם יש כאן תרמית זה לא יעבור בשתיקה....
כאמור יש הנחיה של משרד התקשורת/משרד הביטחון/מכון התקנים (בחרו את הפייבוריט שלכם) לנטרל את הפיצ'ר הזה בדגמים 6600 ומעלה בייבוא רשמי. אני לא יודע מה לגבי יבואנים מקבילים ואיך הם עוקפים את ההוראה אבל נראה שסמליין/רטפון פשוט חייבים "למלא הוראות" בקטע הזה.
- shlomimanzor
-
- חבר שרק התחיל

ועל סמך מה החלטת שיש החלטה שמונעת??
- Oranl
-
- חבר פעיל

- ahersko
-
- חבר מביא חבר

למיטב הבנתי ב 6510 מיבוא רישמי זה עובד.
גם ב 7000 ו ב 8000 זה עובד.
השאלה היא האם באמת ה 6600 שונה בתחום התדרים שלו או שלא.
בדף הקודם צורף לינק לרשימת התדרים המותרת והאסורה.
נמתין לתשובת היבואן ומשרד התקשורת וכולנו נהיה חכמים יותר.
גם ב 7000 ו ב 8000 זה עובד.
השאלה היא האם באמת ה 6600 שונה בתחום התדרים שלו או שלא.
בדף הקודם צורף לינק לרשימת התדרים המותרת והאסורה.
נמתין לתשובת היבואן ומשרד התקשורת וכולנו נהיה חכמים יותר.
- Oranl
-
- חבר פעיל

אני קניתי את ה-D7000 מייבוא רשמי וזה לא עובד. צירפו לי דונגל לעסקה.
- jjwz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 413
האם הטלויזיה הזו מתחברת לאינטרנט באמצעותOranl כתב:אני קניתי את ה-D7000 מייבוא רשמי וזה לא עובד. צירפו לי דונגל לעסקה....
הדונגל החיצוני שקיבלת?
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

אז כנראה שיש חסימה מכוונת בגלל משרד התקשורת.
חבל שכולנו עוסקים בספקולציות במקום לקבל תשובה ברורה וחד משמעית מהיבואןץ
לD7000 אני לא יודע איך לפתור את החסימה (בלי להרוג את העברית).
לפחות לD6600 יש פיתרון.
חבל שכולנו עוסקים בספקולציות במקום לקבל תשובה ברורה וחד משמעית מהיבואןץ
לD7000 אני לא יודע איך לפתור את החסימה (בלי להרוג את העברית).
לפחות לD6600 יש פיתרון.
- lir1000
-
- חבר פעיל

- תגובות: 86
לי דוקא נשמע שכן יש כאן תשובות גם מרטפון וגם מסמליין
ואם אני מנסה להבין מכל מה שכתבו כאן אז יש תקנים שמוכונים ע'י משרד התקשורת לתדרי שידור מסוימים וככל הנראה תדרי השידור שמוגדרים במדינת ישראל לא מאפשרים למסכי סמסונג להפעיל את הWIFI הפנימי ןלכן בארץ כל המסכים שיגיעו ביבוא רישמי לא יעבדו ויצטרכו דונגל חיצוני
את זה הבנתי גם מהתשובות שפורסמו כאן משיחה עם נציג רטפון וגם מהתגובה שפורסמה בשם נציג מיניליין
זה שכולם כאן חושבים שהנציגים השונים צריכים להגיב לכל פוסט סמתפרסם באתר כזה או אחר או בהום תיאטר זה סתם כי כולם חושבים שהם נמצאים במרכז העולם
ואם אני מנסה להבין מכל מה שכתבו כאן אז יש תקנים שמוכונים ע'י משרד התקשורת לתדרי שידור מסוימים וככל הנראה תדרי השידור שמוגדרים במדינת ישראל לא מאפשרים למסכי סמסונג להפעיל את הWIFI הפנימי ןלכן בארץ כל המסכים שיגיעו ביבוא רישמי לא יעבדו ויצטרכו דונגל חיצוני
את זה הבנתי גם מהתשובות שפורסמו כאן משיחה עם נציג רטפון וגם מהתגובה שפורסמה בשם נציג מיניליין
זה שכולם כאן חושבים שהנציגים השונים צריכים להגיב לכל פוסט סמתפרסם באתר כזה או אחר או בהום תיאטר זה סתם כי כולם חושבים שהם נמצאים במרכז העולם
- gilsna
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
אם בדוגל WIFI עסקינן
רציתי לשאול אם בטושיבה 55SV685 יש WIFI מובנה או גם צריך דונגל WIFI?
ואם צריך דונגל WIFI רק מקורי, או אפשר להשתמש בחליפי?
תודה
ואם צריך דונגל WIFI רק מקורי, או אפשר להשתמש בחליפי?
תודה
- Oranl
-
- חבר פעיל

כן, אין אפשרות אחרת.jjwz כתב:האם הטלויזיה הזו מתחברת לאינטרנט באמצעותOranl כתב:אני קניתי את ה-D7000 מייבוא רשמי וזה לא עובד. צירפו לי דונגל לעסקה....
הדונגל החיצוני שקיבלת?...
- shlomimanzor
-
- חבר שרק התחיל

lir1000 ראשית התגובות של נציגי סם ליין היו מתחלפות ומתחמקות. שנית הם טוענים ויש לי הקלטה של שיחות עימם שהחלק הזה פשוט לא קיים בתוך המסך "וזאת בוודאות "-ציטוט מתוך השיחה! כאן הבנו זה לא נכון טשהוא קיים אך חסום. טרם קיבלתי תשובה סופית ממשרד התקשורת , אבל נראה לי שאתה צריך לעבוד על "הבנת הנקרא" כי זה לא ממש חזק אצלך...
אני עדיין סבור שיש כאן גזל צרכני. אבל ייתכן ואני טועה כמו שאתה חושב...בקרוב נדע..
אני עדיין סבור שיש כאן גזל צרכני. אבל ייתכן ואני טועה כמו שאתה חושב...בקרוב נדע..
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

אין פה תשובות מאף אחד, יש השערות והסקת מסקנות מניתוח העובדות הידועות לנו. - זה לכשעצמו הוא חוכמה לאחר מעשה.lir1000 כתב:לי דוקא נשמע שכן יש כאן תשובות גם מרטפון וגם מסמליין
זה שכולם כאן חושבים שהנציגים השונים צריכים להגיב לכל פוסט סמתפרסם באתר כזה או אחר או בהום תיאטר זה סתם כי כולם חושבים שהם נמצאים במרכז העולם...
לא קם מציג סמסונג שהסביר באופן ועקבי מה הסיבה שאי אפשר להשתמש במתאם המובנה.
אם מיום תחילת השרשור היה נציג טכני עונה שהמתאם מדגם XXX פועל בתדרי YYY שלא מאושרים ע"י משרד התקשורת ולכן המתאם הוסר/נחסם (מחק את המיותר) לא היה מתחיל השרשור הזה.
לא כולם חושבים שהם מרכז העולם, אבל כן ליבואן חובה לענות לשאלות הרוכשים. זה יכול לעשות בטלפון במייל וגם על דפי הפורום, המדיה לא חשובה. אם יבואן כזה או אחר חושב שהשמש זורחת לו מהת@ת ולא מוצא לנכון להתיחס עניינית לשאלות וביקורת שמופנית כלפיו, עדיף יהיה לרכוש מיבוא מקבילי, ולא רק בגלל הפרש המחיר אלא גם... כי למרות חוסר החוקיות שבדבר... הדונגל האלחוטי שלכם יעבוד !