שרשור תגובות: חלונות8 זמינה להורדה להתנסות - Windows 8 Consumer Preview

חדשות ועדכונים של HT Magazine
Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #41 

:)

חביבי, משכה גם משכה, ואני לא לוקח את זה אישית, למען הדיון אני מעט ציורי. אחיה.

היא לא יצאה אבל בחוויה היא 99% כבר שם, זהו, לא תראה משהו שונה וחריג מהגרסה הזו.

וברור שמשהו שונה מהסביבה המוכרת ישנה רתיעה מסויימת אבל זה לא המקרה שלי עם ה 8, הבנתי את הכיוון והוא פחות מתאים לי בתור משתמש שולחני.

ולשחק עם הקרביים של מערכת ההפעלה זה בערך הטיעון הקבוע שלנו (משתמשי חלונות) ואני אומר, נמאס לשחק, לא צריך לשחק, רוצה שיעבוד וזהו, וכמו שזה נראה גם המטרו הולכת לכיוון הזה בלי יותר מדי אפשרויות משחק בקרביים, התקדמנו..

ומקינטוש זו מערכת שתריץ לך גם OS וגם חלונות על אותו מחשב. יותר טוב מזה יש ? מקסימום תקפוץ בין אחת לשניה אבל שאתה קונה פיסי אתה נעול למערכת אחת נורמלית בשם מדונה שעדיין חושבת שהיא צעירה ומנסה לפזז ליד הנערות החדשות והיא חושבת שהיא סופר מגניבה שבעצם היא די מביכה (סתם נסחפתי :))

בכל אופן, הזמן יגיד, אני חושב שמיקרוסופט היתה צריכה קודם לבסס את עצמה בניידים ובטאבלטים עם מערכת האריחים/מטרו או וואט אבר הם קוראים לזה ורק אז לשנות את קודש הקודשים בשולחני. בדומה לאפל שעושה את זה חלק חלק ולא בפעם אחת כמו מיקרוסופט..

יהיה מעניין בטוח.
שי

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #42 

בניגוד ל-Neter אני דווקא שמרן ומטבעי חושד בחידושים עד שלא יוכח אחרת.
טוב, אולי אני מגזים קצת. ובכל אופן קשה להתווכח שמיקרוסופט הביאו כאן יציאה מעניינת באזימוט שונה מכל המתחרות, בממשק מגע ועכשיו גם בדסקטופ. גורם גם לשמרן שבי לרצות לשמוע.

ממליץ לכם על הסקירה המצויינת של CNET כאן: Windows 8 beta: Hands-on with Microsoft's tablet-friendly OS
ובפרט על הוידאו שמופיע בתחילת הכתבה (בטון אובייקטיבי... לא מטעם מנהל מוצר במיקרוסופט).

אפרופו הקליפ של מיקרוסופט בתחילת השרשור: עוד מישהו שם לב לנוכחות הבולטת של אחד "Yossi Banai" במחשב שהדגימו עליו?
קונספירציה ציונית אמרנו? :)

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #43 

נראה שזה מאוד יתאים לדסקטופ עם Kinect for Windows.
חזון Minority Report מתקרב.

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #44 

אתחיל מזה שאומר שאני שונא כל מה שקשור לפופ ולמוסיקה מסחרית, אבל את מדונה (אסתר המלכה שלנו) אני מעריך מאוד. :)
אני לא יכול התווכח על המערכת של אפל. היא טובה. אבל יש לה 3 חסרונות שמונעים ממנה לכבוש את העולם: 1. היא יקרה, 2. היא מחייבת חומרה של אפל בלבד, 3. היא מערכת סגורה וזה אומר שיצרני חומרה עצמאיים לא נכנסים למועדון (ז"א כרטיסי מסך, קול, מסכים ושאר ירקות).
עד שלא ישתנו הדברים האלו, ווינדוס תשאר לשלוט. ד"א: כל החסרונות שמניתי הם היתרונות הגדולים של אפל והם מה שעושים את מערכת ההפעלה שלה ליציבה ומהירה כ"כ - אין לך חומרה לא מאושרת שתקרוס את המערכת. אבל זה גם היתרון הגדול של ווינדוס: מיקרוסופט עבדה קשה מאוד בשנות התשעים לעשות מערכת הפעלה שכולם יוכלו לכתוב לה, גם תוכנה וגם חומרה. היציבות של ווינדוס 7 תוך שמירה על הכלל הזה היא פלא בפני עצמו. אני מניח שווינדוס 8 תשמור על זה וגם תוסיף את מה שנקרא "זה עובד וזהו!" בדומה למקינטוש.

אז אני אשאר עם האישה הנשית והבשלה שלי ואתם לכו לחפש את הילדות המפזזות :wink:

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #45 

כרטיסי מסך - יש כרטיסי מסך שתואמים לMac ,בתנאי שיש לך מכשיר כמו הMac Pro שאפשר החלפה של כרטיסי מסך פיזית .
כרטיסי קול- יש מספיק כרטיסי קול חיצוניים .
מסכים - חבר איזה מסך שאתה רוצה לMac שלך ,אין פה שום הגבלה ,אתה יכול לחבר מסכים בVGA,DVI,DisplayPort וגם HDMI .

לא הבנתי איך הבאת את הטענות האלו .

שוב , W8 "לא פשוט עובד" ,המערכת הזאת מבוססת המון על מחוות מגע ,זה למה היא לא מתאימה בכלל למחשבים שולחניים,אף אחד לא צריך להתחיל להזיז את העכבר מצד לצד רק כדי לעשות פעולות פשוטות כמו סגירת אפלקציה .. גם זה ממה לא פשוט עובד , אם כבר יש לך טאבלט עם מסך מגע ,עדיין תצתרך איזה "ספר הוראות באורך מכובד" רק כדי לעשות דברים בסיסים שעל האייפד לדוג' ההיתה עושה בלי שום עזרה אחרי כמה דקות ,כנ"ל גם OS X , מערכת לא מסובכת בכלל ואני משתמש הWindows המתקדם לא יתקשה יותר מדי להבין איך היא פועלת ,והבעיה האחרונה של W8 , אם יש לך טאבלט בסופו של יום אחרי שאתה לומד את כל המחוות וכו' מטרו (וזה עובד דיי טוב על טאבלט ...) אתה חוזר לסביבת הדסקטופ הישן והטוב ,כשהוא בכלל לא אמור להיות שם ,לדסקטופ אין מקום על טאבלטים ,זה ממשק שלא מתאים למסכי מגע בכלל מטרו להשתמש בזה זה עינוי על מסך מגע ,זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו כשאמרתי "אי אחידות בממשק"
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #46 

לא מתקין את הריבועים האלה.
אין צעד אחד בחברה הזו שהוא לא חיקוי עקום ופתטי מאפל.
"העתיד בטאבלים"? וואו, איך הם עלו על זה?...

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #47 

קשה לי להבין איך אתם מסיקים את כל זה מיום-יומיים של התעסקות. הרי יש כ"כ הרבה להתרגל וללמוד.
אבל אני מקבל את הטענות. לדעתי דעתכם תשתנה אחרי שימוש וזמן תרגול ממושכים יותר.

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #48 

איתי_הגיתי כתב:לא מתקין את הריבועים האלה.
אין צעד אחד בחברה הזו שהוא לא חיקוי עקום ופתטי מאפל.
"העתיד בטאבלים"? וואו, איך הם עלו על זה?...
...
איך זה בדיוק חיקוי של אפל?
או שאתה רק מתאמן לטוקבק בYNET... (סתם, סתם ;-))

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #49 

הכוונה היא שכל מה שאפל עושה אז גם החברות האחרות עולות על זה "פתאום" ,הכוונה לאיך שסמארטפון באמת אמור להיות , העובדה שבלי הצעד הזה של אפל כנראה רוב האנשים אפילו לא היו יודעים מה זה "טאבלט" או לפחות אחד כזה שבאמת עובד ..שלא לדבר על ה"Ultrabook" שאינטל "המציאה" כמעט שלוש שנים אחרי הMacBook Air והעובדה שחצי מהניידים האלו נראים כמו הAir עצמו .

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

אני מסכים שאפל היא המקורית והחדשנית ביותר לכל מה שקשור לעיצוב ולהינדוס-אנושי של גדג'טים. אבל לא כל דבר מרובע עם מסך הוא חיקוי. זה נכון, אפל זוכה להיות זאת שקובעת איך העתיד נראה, אבל יש לגיטימציה רבה לאחרים לנסות להאפיל עליה. על זה בנויה הכלכלה שלנו.

אם יש חלונות בלינוקס זה אומר שלינוקס העתיקו ממיקרוסופט או אפל? אם יש לך מדרגות בבית זה אומר שהקבלן שלך העתיק את הפטנט המופלא הזה מקבלן אחר? אם יש לפיז'ו וישרים זה אומר שהם העתיקו את זה מפורד? (להזכירך המכונית הראשונה שיוצרה בפס ייצור, ז"א "דגם", זה פורד). אם יש לאיפוד מסך מגע זה אומר שאפל העתיקה את זה (כי ברור שהם לא המציאו את זה)?

עוד משהו - סמארטפון, נגן MP3, טאבלט ומסכי מגע הם לא המצאות של אפל. אפילו לא קרוב. כל המכשירים היו לפני שאפל אפילו חשבה על זה, היא פשוט עשתה את זה הכי טוב לראשונה. אטרקטיבי, סקסי ויעיל. אבל היא לא המציאה אף אחד מהמכשירים האלו.

ולעינייננו - תאהבו או לא, הממשק החדש של ווינדוס 8 הוא חדיש. כל המראה הזה של ה"אריחים", עם עדכונים חיים, עם הסידור הלינארי הזה מהווה בשבילי חדשנות, חשיבה מחוץ לקופסא ואטרקטיבי מאוד. אני אהבתי (Y)

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #51 

Neter כתב:אני מסכים שאפל היא המקורית והחדשנית ביותר לכל מה שקשור לעיצוב ולהינדוס-אנושי של גדג'טים. אבל לא כל דבר מרובע עם מסך הוא חיקוי. זה נכון, אפל זוכה להיות זאת שקובעת איך העתיד נראה, אבל יש לגיטימציה רבה לאחרים לנסות להאפיל עליה. על זה בנויה הכלכלה שלנו.

אם יש חלונות בלינוקס זה אומר שלינוקס העתיקו ממיקרוסופט או אפל? אם יש לך מדרגות בבית זה אומר שהקבלן שלך העתיק את הפטנט המופלא הזה מקבלן אחר? אם יש לפיז'ו וישרים זה אומר שהם העתיקו את זה מפורד? (להזכירך המכונית הראשונה שיוצרה בפס ייצור, ז"א "דגם", זה פורד). אם יש לאיפוד מסך מגע זה אומר שאפל העתיקה את זה (כי ברור שהם לא המציאו את זה)?

עוד משהו - סמארטפון, נגן MP3, טאבלט ומסכי מגע הם לא המצאות של אפל. אפילו לא קרוב. כל המכשירים היו לפני שאפל אפילו חשבה על זה, היא פשוט עשתה את זה הכי טוב לראשונה. אטרקטיבי, סקסי ויעיל. אבל היא לא המציאה אף אחד מהמכשירים האלו.

ולעינייננו - תאהבו או לא, הממשק החדש של ווינדוס 8 הוא חדיש. כל המראה הזה של ה"אריחים", עם עדכונים חיים, עם הסידור הלינארי הזה מהווה בשבילי חדשנות, חשיבה מחוץ לקופסא ואטרקטיבי מאוד. אני אהבתי (Y)
...
זה לא ממשק חדיש, זה ממשק חדש.
קשה לי להעריך משהו שהחברה הזו עושה, הם בנויים על חיקויים, ועושים את זה גרוע.
פתאום יש להם "ענן", פתאום התוכנת מייל שלהם נקראת "mail" אחרי שמיום היוסדם היא נקראת outlook express,
ועוד רשימה ארוכה שאין לי כוח לפרט. הם כל היום בוחנים מה אפל עושים, ומעתיקים, לאט וגרוע.
ברור שאפל לא מושלמים ויש להם באגים ודברים מעצבנים להחריד, מסכים מבריקים ואיטיונז בראש הרשימה שלי..
אבל להשוות בין חברה שכל מה שהיא עושה זה עיצוב ממשק וחומרה, וממציאה דברים חדשים כאייפד, נייד קליל, סמארטפון, איפוד, חנות אונליין חוקית לצריכת מדיה, חומרה איכותית ומוקפדת, וכו וכו וכו..
אז אני לא מעריך את חלונות 8, עבור ללקוח הבא.
אישית אני לקראת הזמנה של איימק 27" משודרג כמה שאפשר...
:-)

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #52 

זה קצת לוקה בשיגעון גדלות לטעון שמיקרוסופט בוחנת מה אפל עושה ומעתיקה את זה. אז הם החליפו את השם המסובך ל"מייל" והוסיפו תמיכה בענן, כמו שאפל לא חשבה עליו אפילו. אתה באמת חושב שיש אנשים שיושבים על מקינטוש וחושבים מה להעתיק? עד כאן. אפל אולי טובים בכמה נקודות, אבל הם לא אלוהים...

בוא נודה על האמת: אפל לא המציאה כלום מימיה, היא רק הוסיפה טונות של סטייל למוצרים שכבר היו קיימים ורשמה ברוב חוצפתה פטנט על זה.
אתה רוצה קליל קבל את מטרו, אתה רוצה מקורי, קבל את מטרו + SkyDrive, אתה רוצה מסורתי, תעבור לדסקטופ המשופר. אתה רוצה הגבלה שיכלית למאותגרי טכנולוגיה קח את איטיונז ומקינטוש. זהו, אמרתי את זה. iOS ומקינטוש הם מערכות למוגבלים טכנולוגית. אני ממליץ על אפל לילדים וזקנים.
זה מה שלמדתי בשלושה הימים האחרונים שאני משתמש ב-8. שלא כמוכם שהתקנתם, ראיתם משהו שלא ציפיתם לו והחלטתם שזה כישלון.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #53 

תעבור לדסקטופ המשופר. ..

טוב ויפה שזה מה שאתה מממליץ לו לעשות ,אם רק היה אפשר לעשות את זה בלי המטרו "החדיש והמחודש הזה " ..

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #54 

Neter כתב:זה קצת לוקה בשיגעון גדלות לטעון שמיקרוסופט בוחנת מה אפל עושה ומעתיקה את זה. אז הם החליפו את השם המסובך ל"מייל" והוסיפו תמיכה בענן, כמו שאפל לא חשבה עליו אפילו. אתה באמת חושב שיש אנשים שיושבים על מקינטוש וחושבים מה להעתיק? עד כאן. אפל אולי טובים בכמה נקודות, אבל הם לא אלוהים...

בוא נודה על האמת: אפל לא המציאה כלום מימיה, היא רק הוסיפה טונות של סטייל למוצרים שכבר היו קיימים ורשמה ברוב חוצפתה פטנט על זה.
אתה רוצה קליל קבל את מטרו, אתה רוצה מקורי, קבל את מטרו + SkyDrive, אתה רוצה מסורתי, תעבור לדסקטופ המשופר. אתה רוצה הגבלה שיכלית למאותגרי טכנולוגיה קח את איטיונז ומקינטוש. זהו, אמרתי את זה. iOS ומקינטוש הם מערכות למוגבלים טכנולוגית. אני ממליץ על אפל לילדים וזקנים.
זה מה שלמדתי בשלושה הימים האחרונים שאני משתמש ב-8. שלא כמוכם שהתקנתם, ראיתם משהו שלא ציפיתם לו והחלטתם שזה כישלון.
...
תתחדש, אין צורך להתעצבן..
אני כנראה מוגבל בצורה כלשהי אם אני לא מעריך את חלונות של מיקרוסופט...
8)

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #55 

IamEzio כתב:תעבור לדסקטופ המשופר. ..

טוב ויפה שזה מה שאתה מממליץ לו לעשות ,אם רק היה אפשר לעשות את זה בלי המטרו "החדיש והמחודש הזה " ..
...
נכון שהמטרו הזה הוא קצת מעצבן אך לפעמים צריך להתפשר למען משהו טוב יותר.
תראה הווינדוס 8 ממה שהבנתי עד כה היא מערכת הפעלה מעולה אך צודק המטרו הזה פה ושם יכול לפעמים לעצבן, אבל זה רוב החידוש.
אולי כאשר תלמד להסתדר איתו אתה תתחיל לאהוב אותו.
"אל תשפוט ספר עפ"י הכריכה שלו"
תעבוד עם זה ואז תרשום שוב מה דעתך על מערכת ההפעלה הזו.
כל הכתבות שלי
עמית לגו

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #56 

Neter כתב:בוא נודה על האמת: אפל לא המציאה כלום מימיה, היא רק הוסיפה טונות של סטייל למוצרים שכבר היו קיימים ורשמה ברוב חוצפתה פטנט על זה.
...
(Y) (Y) (Y)

להזכיר לכולם, מייקרוסופט היא לא רק חברה של וינדוס ואופיס. היא חברת טכנולוגיה שעושה עוד כמה דברים טובים.
אחד הדברים הטובים למשל, כמובן שיש לה אינטרס בזה, הוא Net.
כל הקידמה של המחשב PC שהגיע לבתים ולמשתמשים הפרטיים זה בזכות הפוש המאסיבי של מייקרוסופט. הריקושטים עדיין בשטח, עובדה שמרבית המשתמשים הפרטיים עדיין במערכת ההפעלה הזו שעולה כסף לעומת לינוקס החינמית.
האייפון, לצער אפל ומעריציה, לא יכול לרשום לעצמו הישג כזה כשאנדרואיד כבר בשחקים.

כל החברות הן מסחריות ומטרתן לעשות כסף. פשוט יש חברה אחת שמערכת השיווק שלה הפכה אותה לאלוהים בעיני קהל המעריצים שלה, שלא בצדק.
לירן

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #57 

כמה טרולים............ אפשר בבקשה בלי ההעתיקו מפה העתיקו משם ?

די נמאסתם !!!
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

hm32hm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #58 

יש חדש בתחום ה MCE במערכת החדשה ?

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #59 

התקנתי על הנייד בעבודה.

נחמד, כמו 7 צריך טיפה TWEAKING, אבל עובד חלק.

מישהוא הצליח להגדיר את גוגל כמנוע חיפוש ברירת מחדל ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4893
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #60 

קודם כל, מזל טוב למיקרוסופט,
מקווה שהפעם יהיו שיפורים מורגשים.
אמור בפירוש שאני ממש לא חסיד של מוצרי החברה הזו, ומשתמש ביומיום הן בלינוקס (אובונטו 11.10) והן בחלונות (7 אנטרפרייז), וההבדלים (לדעתי) פשוט ללא תחרות לטובת הלינוקס על אף שהגרסא שאני משתמש בה היא מהגרועות שיצאו מבית קנוניקל.
liranmishani כתב:עובדה שמרבית המשתמשים הפרטיים עדיין במערכת ההפעלה הזו שעולה כסף לעומת לינוקס החינמית.
...
אין קשר לטיב מערכת ההפעלה להיקף הכניסה שלה לשוק.
יש לזה מספר סיבות:
1. שיווק. ללינוקס אין שיווק כי השוק הפרטי הוא לא למטרות רווח.
2. רוב המחשבים שנמכרים בערך מאז ומעולם באים במעין באנדל עם מערכת הפעלה של חלונות. לא מכיר מעבדה או חנות מחשבים שנותנים לך את המחשב עם מערכת ההפעלה שהיא לא מבית מיקרוסופט וזה הסכם מאוד עתיק עם חברות החומרה - תשים לב שכמעט על כל פריט מחשוב מגיע עם אייקון של מערכת הפעלה מבית מיקרוסופט והמלצה של חברת החומרה לעשות במערכת הפעלה זו שימוש. זאת לא בגלל שבאמת מומלץ אלא כי יש הסכם מסחר ופרסום בין החברות. באותיות הקטנות של תוכן הדרייברים כמעט תמיד תמצא שהתמיכה ללינוקס מלאה, יחד עם תמיכה ב- MAC (אל תשכח שרוב המשתמשים לא מתעסקים עם התקנות של מערכות הפעלה).
3. פסיכולוגי - לינוקס עדיין נתפסת כמשהו מסובך שרק משוגעים לדבר יתקרבו אליו (תוצאה של 0 שיווק) - מי שיכן מתעסק עם התקנות של מערכות הפעלה, לרוב לא עושה את הקפיצה הזו בין אם מתוך חוסר רצון ללמוד מערכת הפעלה חדשה ובין אם כי זה נתפס לו מורכב מידי.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”