צודק , אם זה רק בהשוואה למחירים הקודמים ב 012 אז בסדר, אבל היה ברור שהמחיר יירד אחרת הם היו נעלמים ...barman כתב:כנראה שלא קראת את השרשור הזה. הבנתי מהשרשור שמציעים ב- 012 מחירים מופקעים.dgent כתב:על מה אתה מדבר? זה המחיר לכל המהירויות בבזק בינלאומי....barman כתב:מנסים לשכנע אותי בכל זאת להשאר.
מציעים לי 12Mbps ב- 30 ש"ח. אם זה מעניין מישהו, זו הצעה מקשרי לקוחות.
אני באמת לא צריך, אבל מי שמעוניין במהירות כזו, נראה לי שזו הצעה לא רעה בכלל.......
למי שמרוצה ב- 012 ומעוניין להשאר לא במהירות 30Mbps ומעלה, מציעים 12Mbps ב- 30 ש"ח (נניח, אם אתה מעוניין להיות תחת תוכנית הוט סילבר).
זאת אומרת ש- 012 מתחילים ליישר קו עם המתחרות.
לדעתי, למי שמעוניין להשאר ב- 012 - זו הצעה לא רעה בכלל....
יש עדיין מישהו שנשאר עם 012 כספק?
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
אם זה מחיר ל12 מגה IP קבוע אז שווה לשלם גם 40-50
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
ברור. בראיה רגשית נטו - חבל לי עליהם. הייתי איתם קרוב ל- 10 שנים ותמיד היתה לי מהם מהירות טובה. בהמשך עברתי לבזב"ל עם מבצע אטרקטיבי ל- 30Mbps כשל- 012 לא היה מענה בכלל, ואיכשהו החלטתי להשאיר את 012 במחשבה שאולי אחזור אליהם בהמשך. ברגעים שהיתה האטה משמעותית בבזב"ל, החלפתי דרך החייגן לחשבון 012 ונהניתי מגיבוי נחמד.dgent כתב:צודק , אם זה רק בהשוואה למחירים הקודמים ב 012 אז בסדר, אבל היה ברור שהמחיר יירד אחרת הם היו נעלמים ...barman כתב:כנראה שלא קראת את השרשור הזה. הבנתי מהשרשור שמציעים ב- 012 מחירים מופקעים.dgent כתב:על מה אתה מדבר? זה המחיר לכל המהירויות בבזק בינלאומי....barman כתב:מנסים לשכנע אותי בכל זאת להשאר.
אני באמת לא צריך, אבל מי שמעוניין במהירות כזו, נראה לי שזו הצעה לא רעה בכלל.......
למי שמרוצה ב- 012 ומעוניין להשאר לא במהירות 30Mbps ומעלה, מציעים 12Mbps ב- 30 ש"ח (נניח, אם אתה מעוניין להיות תחת תוכנית הוט סילבר).
לדעתי, למי שמעוניין להשאר ב- 012 - זו הצעה לא רעה בכלל.......
עכשיו עם המבצע החדש של הוט, במסגרת הכדאיות והביצועים במהירויות של 100Mbps, עדיף לי הוט + הוטנט, מה גם שמסיבות שונות אני מקבל את זה בחצי חינם. את בזב"ל השארתי בהקפאה ולהשאיר גם את 012 זה פשוט יותר מדי. למרות ההמתנה ובזבוז של שעה ברוטו על כל העניין הזה, שיבחתי אותם ואמרתי להם שסה"כ נהניתי. אני מקווה שהמסר עבר כמו שצריך.
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
זו הצעה רגילה לגמרי. אני ב012 משלם היום 19 שקל לחודש עבור מהירות 12.barman כתב:כנראה שלא קראת את השרשור הזה. הבנתי מהשרשור שמציעים ב- 012 מחירים מופקעים.dgent כתב:על מה אתה מדבר? זה המחיר לכל המהירויות בבזק בינלאומי....barman כתב:מנסים לשכנע אותי בכל זאת להשאר.
לדעתי, למי שמעוניין להשאר ב- 012 - זו הצעה לא רעה בכלל....
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
ו- 30 ש"ח זה מה שהם הציעו ללקוח שמספר להם במלוא הכנות, בלי תחמונים ומסיבות "מוצדקות" שהוא פשוט מתנתק מהם? מוזר.tomer_h כתב:זו הצעה רגילה לגמרי. אני ב012 משלם היום 19 שקל לחודש עבור מהירות 12.barman כתב:כנראה שלא קראת את השרשור הזה. הבנתי מהשרשור שמציעים ב- 012 מחירים מופקעים.dgent כתב:על מה אתה מדבר? זה המחיר לכל המהירויות בבזק בינלאומי....barman כתב:מנסים לשכנע אותי בכל זאת להשאר.
לדעתי, למי שמעוניין להשאר ב- 012 - זו הצעה לא רעה בכלל.......
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
גם אצלי זה כמובן היה לאחר שאמרתי שאני מתנתק... עברתי לקשרי לקוחות באותה שיחה וזה היה המחיר שהתקבל. זה היה לפני כחצי שנה אז אולי מאז באמת עלו המחירים.ו- 30 ש"ח זה מה שהם הציעו ללקוח שמספר להם במלוא הכנות, בלי תחמונים ומסיבות "מוצדקות" שהוא פשוט מתנתק מהם? מוזר....
-
oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
אכן עלו.tomer_h כתב:גם אצלי זה כמובן היה לאחר שאמרתי שאני מתנתק... עברתי לקשרי לקוחות באותה שיחה וזה היה המחיר שהתקבל. זה היה לפני כחצי שנה אז אולי מאז באמת עלו המחירים.ו- 30 ש"ח זה מה שהם הציעו ללקוח שמספר להם במלוא הכנות, בלי תחמונים ומסיבות "מוצדקות" שהוא פשוט מתנתק מהם? מוזר.......
אני לא נותן להם יותר מדי זמן עד שהם יישרו קו עם המתחרות, אם מרצון ובין אם לאו.
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
עדיין אני לא מבין למה ההתשה שזאת של הלקוח. אתם(012, נטוויז'ן וכו') יודעות מה המחיר אצל המתחרות. הם באמת מצפים שמישהו ישאל כמה זה ל30 מגה? יגידו לו 60 שקל אז הוא יגיד אהה טוב, תעשו לי. פשוט תהיו ישרים ותגידו למשל 29.90 זה הכי טוב שאנחנו יכולים להציע בלי להעביר את הלקוח ל"קשרי לקוחות" ולגרום לו להמתין 50 דקות על הקו. אני למלשל צריך להתקשר לנטוויז'ן ביום ראשון להתנתק. אני מקליט את השיחה ומודיע שאני מקליט ופשוט אומר תנתקו אותי לאלתר. לא קישרי לקוחות ולא נעליים, נותן להם את הפרטים כמו בצבא ואומר לנתק. זה מספיק בישביל שינתקו אותי, שקישרי לקוחות יתקשרו אליי אם הם רוצים.
"על החתום...."
- aweiss
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
להתנתק בלי להתווכח, בשביל זה יש את אתר נתק
הבעיה היא ש- 012 היא חלק מקבוצת פרטנר שנמצאת כעת על הפנים:
http://thecom.co.il/article.php?id=16501
לא חשוב המחיר, השאלה מה אתה מקבל עבורו. אם אתה לא מקבל יחס ושירות, אין מה לחפש שם.

http://thecom.co.il/article.php?id=16501
לא חשוב המחיר, השאלה מה אתה מקבל עבורו. אם אתה לא מקבל יחס ושירות, אין מה לחפש שם.
- Nazaret2005
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
לא צריך יחס ולא שרות, תביא רק מהירות תקינה ...