מנסיונכם - רסיברים מעולים בק"ב וטובים בסטריאו?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #41 

רן יתכן והצדק איתך. יש הרבה מציאות בשוק היד שניה.
אבל, הבעיה הקשה ברכישת מגבר יד שניה מאדם פרטי, היא אי יכולת לבדוק את הציוד אצלך בבית ולתקופה מספיק ארוכה ע״מ לבצע השוואה רצינית. (יתכן אני מכליל כאן ואולי יש כאלו שיסכימו).
אני איתן בדעתי שפותח השרשור לא חי מספיק עם המערכת, ושהוא לא שמע מספיק שילובים שונים בבית בשביל להתחיל מסע שדרוגים. לדעתי כל מסע השדרוג הזה שהוא נכנס אליו הוא טעות ואין לו מספיק תקציב בשביל באמת לקפוץ מדרגה. כל ניסיון לעגל פינה ע״י רכישת ציוד לא מתאים הוא רק שריפה של כסף וחבל.

ליאור

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #42 

מסכים לחלוטין שצריך להכיר את המערכת יותר טוב. מצד שני, מהאזנה אצל קיפי, אני יכול להגיד שהבעיה האמיתית היא בתחושת הבמה. מרגישים אילו צלילים יוצאים מכל רמקול בהפרדה (שלילית) חדה מאוד.

ייתכן, לחילופין, שהפתרון טמון בלחכות על מנת למנף את השדרוג בצורה טובה יותר כדי לקבל מגבר שיענה על דרישת הזבוב, אבל גם על שאר מאפייני הצליל המועדפים על קיפי.

kipikipod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #43 

LiorDrZ ידידי היקר

מעריך מאוד את דבריך, אני עושה את כל זה כיוון שבLX70 שמעתי את מה שרציתי, רק לא בגוון הנכון... אז שיערתי שאם בLX70 משנת 2008 יש יכולת סטריאו כזו, בטח אמצא מתמודד עכשיו שיש לו יכולות שוות ערך רק עם הגוון הנכון לפוקאלים.... - זה מה שרציתי לשמוע, לא יותר...
אני איתך בעניין קנית הגברת סטריאו ב3-4, אני מתאר לעצמי שהיא לא תהיה המילה האחרונה בתחום, ואם כבר אני אקנה הגברת סטריאו נראה לי שאני אבדוק היטב את Bel Canto C5i, שגם נראה צוציק קטן ויפה, וע"פ חוות דעת ברשת.... גם אופה... ואואה איך שהוא אופה, הבעיה היא המחיר, לדעתי סביבות ה8K ש"ח בארץ, וזה סכום שלא אוכל להוציא בזמן הקרוב.

אני לא יודע מה להגיד, כולכם צודקים... אבל לא יכול להיות שהגברת הסטריאו בLX70 הייתה כזו מיוחדת, אומנם דור לפני הICE POWER, אבל יאללה... עברו 4 שנים מאז, לא יכול להיות שיהיה לי כל כך קשה למצוא רסיבר עם סטריאו ברמה כזו או יותר...
Utopia

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #44 

kipikipod כתב:LiorDrZ ידידי היקר

מעריך מאוד את דבריך, אני עושה את כל זה כיוון שבLX70 שמעתי את מה שרציתי, רק לא בגוון הנכון... אז שיערתי שאם בLX70 משנת 2008 יש יכולת סטריאו כזו, בטח אמצא מתמודד עכשיו שיש לו יכולות שוות ערך רק עם הגוון הנכון לפוקאלים.... - זה מה שרציתי לשמוע, לא יותר...
אני איתך בעניין קנית הגברת סטריאו ב3-4, אני מתאר לעצמי שהיא לא תהיה המילה האחרונה בתחום, ואם כבר אני אקנה הגברת סטריאו נראה לי שאני אבדוק היטב את Bel Canto C5i, שגם נראה צוציק קטן ויפה, וע"פ חוות דעת ברשת.... גם אופה... ואואה איך שהוא אופה, הבעיה היא המחיר, לדעתי סביבות ה8K ש"ח בארץ, וזה סכום שלא אוכל להוציא בזמן הקרוב.

אני לא יודע מה להגיד, כולכם צודקים... אבל לא יכול להיות שהגברת הסטריאו בLX70 הייתה כזו מיוחדת, אומנם דור לפני הICE POWER, אבל יאללה... עברו 4 שנים מאז, לא יכול להיות שיהיה לי כל כך קשה למצוא רסיבר עם סטריאו ברמה כזו או יותר...
...
קיפי,
אתה משווה רק את הזבוב... כל השאר נשמע לך ח*א עם ה LX-70. ידידי אני באמת מתקשה להבין את המהלך שלך פה. חבל סתם שתזרוק כסף רק בשביל מוצר זהה רק עם שם יצרן שונה.
בשביל סטריאו תשקיע בהגברה של סטריאו. אחרת אין טעם שתבזבז את הכסף שלך. ואם החלטת להשקיע בסטריאו חכה קצת, תשמע הגברות, תחסוך כסף ורק אז תשדרג. אין טעם לעשות קפיצות קטנות לרוחב הם אף פעם לא יקדמו אותך קדימה.
ליאור

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #45 

MarioMan כתב:אין לך מה לחפש ב-Z11 לדעתי. אומנם לא שמעתי את החיה הזו בחיי אבל :!: צריך לשים לב לכמה דברים:

1. המוצר הזה הוא Discontinued כלומר לא קיים יותר בייצור סדרתי.
2. בהמשך לסעיף קודם - השנה YAMAHA הוציאו את ה-RX-A3010 והוא למעשה רסיבר הדגל העדכני שלהם.
3. את כל הפיצ'רים המיוחדים שהציג ה-Z11 בזמנו תוכל למצוא ב-A3010 למעט 11 ערוצי הגברה פעילים.
4. ב-RX-A3010 יש למשל 2 יציאות HDMI פעילות בו זמנית ועד כמה שאני זוכר ב-Z11 רק יציאה אחת פועלת בזמן נתון.

5. והכי חשוב לטעמי, גם בביקורת שנעשתה באתר ל-Z11 נמצא כי הוספת DAC חיצוני תרמה משמעותית וכי המוצר לא הצליח להתחרות כראוי (לפי דעתו של הסוקר) בהגברת סטריאו יעודית. לא מפתיע לטעמי כי זה אינו תפקידו של המוצר והוא לא התיימר לכך אף פעם.

הכיוון צריך להיות הגברת סטריאו יעודית - תבדוק Audiolab 8000S (ה-8200 זה הדגם העדכני, אז 8000S לא אמורה להיות הוצאה משמעותית) יחד עם איזה ברווז נחמד. היה לי את ה-8000S עם הרמקולים שיש לך וכמו שרשמתי לך בשרשור אחר, נהנתי מאוד מהשילוב.
...
(Y) (Y)
כל מילה נכונה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”