שרשור תגובות: לראשונה בישראל: לקונים מקרן Epson EH-TW9000 מכויל ע'י עפר לאור
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78938
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
חבר'ה,
בואו לא נשכח שמדובר בהטבה של היבואן, אין שום דרישה כספית נוספת מצד הלקוח.
אם נסתכל על השורה התחתונה (מבלי להיכנס לכל מיני דיספלינות של כיול),
מדובר על:
לקנות מקרן שעבר כיול למס' מצבים שונים, שהלקוח יכול לבחור מתוכם את המועדף עליו או אף אחד מהם
לבין
מקרן שלא נגעו בו
אני מעדיף את האופציה הראשונה...
בואו לא נשכח שמדובר בהטבה של היבואן, אין שום דרישה כספית נוספת מצד הלקוח.
אם נסתכל על השורה התחתונה (מבלי להיכנס לכל מיני דיספלינות של כיול),
מדובר על:
לקנות מקרן שעבר כיול למס' מצבים שונים, שהלקוח יכול לבחור מתוכם את המועדף עליו או אף אחד מהם
לבין
מקרן שלא נגעו בו
אני מעדיף את האופציה הראשונה...
הויכוח המיותר הזה קצת השכיח את היוזמה של אפסון ישראל אשר מהווה מבחינתי נקודת מפנה בחשיבה של יבואנים בישראל.
אם היינו רגילים עד היום ליבואנים שכביכול לא מבינים ולא מקבלים טענות של אודיופילים או וידאופילים, על בעיות כלשהן במוצר, הרי שכעת יש יבואן שמוכן ללכת צעד אחד קדימה ולהעניק שירות שרק אפשר היה לחלום עליו עד לא מזמן.
אני משוכנע שאפשר לפתור את העניין הטכני שהערתי לגביו.
.
רן
אם היינו רגילים עד היום ליבואנים שכביכול לא מבינים ולא מקבלים טענות של אודיופילים או וידאופילים, על בעיות כלשהן במוצר, הרי שכעת יש יבואן שמוכן ללכת צעד אחד קדימה ולהעניק שירות שרק אפשר היה לחלום עליו עד לא מזמן.
.
רן
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
בדיוק מה שהתכוונתי!RanMoyal כתב:הויכוח המיותר הזה קצת השכיח את היוזמה של אפסון ישראל אשר מהווה מבחינתי נקודת מפנה בחשיבה של יבואנים בישראל.
.
רן...
זו יוזמה ברוכה, ואני מקווה שעוד יבואנים יתנו ללקוחות שלהם את המשהו הקטן הזה שמייחד את המוצר שלהם.
מסכים לחלוטין עם דברי רן ואור
הכיול שאתה מבצע איננו רלוונטי, האידיאל הוא לכייל את המקרן לאחר 100 שעות - אתה יכול לראות זאת בכל פורום מקצועי ברחבי הרשת.
היוזמה בהחלט מבורכת אך אני לא מוצא בה שום יתרון שכן פרסום הערכים של הכיול יתנו תוצאה זהה. מה גם שאת הערכים ניתן למצוא בפורומים בחו״ל דוגמאת AVS.
אני מאמין גדול בכך שאם עושים משהו צריך לעשות אותו בצורה מושלמת אחרת חבל לבצע אותו.
ברור שכגימיק שיווקי הרעיון לא רע בכלל, אני רואה כבר לא מעט אנשים בפורום שירוצו לקנות מקרני אפסון...
הכיול שאתה מבצע איננו רלוונטי, האידיאל הוא לכייל את המקרן לאחר 100 שעות - אתה יכול לראות זאת בכל פורום מקצועי ברחבי הרשת.
היוזמה בהחלט מבורכת אך אני לא מוצא בה שום יתרון שכן פרסום הערכים של הכיול יתנו תוצאה זהה. מה גם שאת הערכים ניתן למצוא בפורומים בחו״ל דוגמאת AVS.
אני מאמין גדול בכך שאם עושים משהו צריך לעשות אותו בצורה מושלמת אחרת חבל לבצע אותו.
ברור שכגימיק שיווקי הרעיון לא רע בכלל, אני רואה כבר לא מעט אנשים בפורום שירוצו לקנות מקרני אפסון...
תגובה
אני פשוט באמצע תהליך "כיול" של שני מכשירי MP3 שרכשתי לילדי הקטנים ולכן אין לי זמן רב, אבל חייב להכניס תגובונת קטנה מצידי.
שהחלטתי ללכת על צעד שיווקי זה המטרה היתה לבוא עם משהו שונה ומיוחד ולא עוד מבצע של קנה מקרן קבל זוג משקפיים או קנה מקרן קבל סטרימר מתנה.
מדובר בפיילוט ומראש המטרה שהוגדרה למבצע זה היא לבדוק את השטח ולראות איך מתקבל כזה מבצע בקרב הקהל.
אנו נסיק את המסקנות המתבקשות לאחר שנבחן את האינפקט של המבצע.
אני בטוח שכל מבצע כזה או אחר שיעלה תמיד יהיה מי שיברך עליו ומי שיגיד "*** של מבצע"
העזנו, הרמנו את הכפפה ואני לא מצטער לרגע על כך.
שהחלטתי ללכת על צעד שיווקי זה המטרה היתה לבוא עם משהו שונה ומיוחד ולא עוד מבצע של קנה מקרן קבל זוג משקפיים או קנה מקרן קבל סטרימר מתנה.
מדובר בפיילוט ומראש המטרה שהוגדרה למבצע זה היא לבדוק את השטח ולראות איך מתקבל כזה מבצע בקרב הקהל.
אנו נסיק את המסקנות המתבקשות לאחר שנבחן את האינפקט של המבצע.
אני בטוח שכל מבצע כזה או אחר שיעלה תמיד יהיה מי שיברך עליו ומי שיגיד "*** של מבצע"
העזנו, הרמנו את הכפפה ואני לא מצטער לרגע על כך.
- oferlaor
- מנהל

- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7047
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1466 פעמים
עופר שאפו על ההכרה במקצועיות שלך.
לעניין הביקורת אני חושב שתמיד אפשר לבקר כל דבר והגישה השלילית אינה תורמת אלא הורסת. בואו נחשוב (ואני יודע שאמרו את זה לפני) מה עדיף???... וברור שמובן מאליו שעדיף מקרן שכוייל עם שעת הרצה אחת מאשר מקרן לא מכוייל.
הרבה מהחברים שלי לא כל כך מסכימים שצריך כיול למערכת קולנוע ביתית ורק הדגמה של לפני ואחרי מדגישה את ההבדלים לאלו שיכולים לשמוע אותם ותתפלאו כמה אנשים לא מבחינים בשום הבדל בין מערכת מכויילת לכזו שלא כויילה מעולם.
אז אם מישהו ירכוש את המקרן המכוייל וירגיש שאחרי 50 שעות הכיול השתנה וייזום כיול למקרן שלו.... הנה קיבלנו עוד משתמש יותר מתוחכם ויותר מתקדם.
מכל החברים שלי אף אחד לא עשה כיול למקרן ו/או לטלוויזיה שלו מכוונים לברירת המחדל של המכשיר ומסתפקים בזה.
אם הם יבינו מראייה במקרן שנרכש במבצע הזה שכדאי לעשות כיול יצאנו מורווחים מהמבצע.
ואם אפסון ימכרו כמות גדולה יותר של מקרנים בגלל המבצע כולם הרוויחו......כולל עופר!
ושאלה אחרונה מעט קנטרנית....עופר אתה ככול הנראה צריך לעבור להיות מוגדר כ...."עוסק בתחום" הלא כן?!
יישר כוח לעופר ובהצלחה לאפסון ולרוכשים
לעניין הביקורת אני חושב שתמיד אפשר לבקר כל דבר והגישה השלילית אינה תורמת אלא הורסת. בואו נחשוב (ואני יודע שאמרו את זה לפני) מה עדיף???... וברור שמובן מאליו שעדיף מקרן שכוייל עם שעת הרצה אחת מאשר מקרן לא מכוייל.
הרבה מהחברים שלי לא כל כך מסכימים שצריך כיול למערכת קולנוע ביתית ורק הדגמה של לפני ואחרי מדגישה את ההבדלים לאלו שיכולים לשמוע אותם ותתפלאו כמה אנשים לא מבחינים בשום הבדל בין מערכת מכויילת לכזו שלא כויילה מעולם.
אז אם מישהו ירכוש את המקרן המכוייל וירגיש שאחרי 50 שעות הכיול השתנה וייזום כיול למקרן שלו.... הנה קיבלנו עוד משתמש יותר מתוחכם ויותר מתקדם.
מכל החברים שלי אף אחד לא עשה כיול למקרן ו/או לטלוויזיה שלו מכוונים לברירת המחדל של המכשיר ומסתפקים בזה.
אם הם יבינו מראייה במקרן שנרכש במבצע הזה שכדאי לעשות כיול יצאנו מורווחים מהמבצע.
ואם אפסון ימכרו כמות גדולה יותר של מקרנים בגלל המבצע כולם הרוויחו......כולל עופר!
ושאלה אחרונה מעט קנטרנית....עופר אתה ככול הנראה צריך לעבור להיות מוגדר כ...."עוסק בתחום" הלא כן?!
יישר כוח לעופר ובהצלחה לאפסון ולרוכשים
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
RanMoyal כתב:הויכוח המיותר הזה קצת השכיח את היוזמה של אפסון ישראל אשר מהווה מבחינתי נקודת מפנה בחשיבה של יבואנים בישראל.
.
![]()
רן...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
opv כתב:עופר,
כמו שאמרתי קודם, תוכל לקבל תוצאות דומות ע"י זה שתיקח מקרן אחד (או שלושה אם רוצים להשקיע) כייל אותו או אותם ותפרסם את התוצאות הממוצעות.
זה גם יחסוך לך הרבה עבודה....
מסכים לגמרי עם אור ורק אוסיף שכל חברי האתר ישמחו להינות מכך שיקבלו את הערכים המומלצים מעופר לאחר שכייל מקרן אחרי כ50-100 שעות נורה.
מקווה שזה יקרה בשלב כל שהוא מייד לאחר שהזוכים המאושרים יקבלו את הכיול האישי למקרן שרכשו.
ככה כולם מרוויחים.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
עופר,
משמח אותי לראות שאפסון מעריכים את המקצוענות שלך, ושציבור הקוראים באתר מעריכים אותה במידה כזו, שכיול המקרן על ידך, ישמש כגימיק פרסומי.
אני משוכנע כי מקרן שיכויל על ידך יהיה עדיף על מקרן שאינו מכויל כלל, אפילו שזה לא הכיול האופטימלי (בבית הלקוח).
משמח אותי לראות שאפסון מעריכים את המקצוענות שלך, ושציבור הקוראים באתר מעריכים אותה במידה כזו, שכיול המקרן על ידך, ישמש כגימיק פרסומי.
אני משוכנע כי מקרן שיכויל על ידך יהיה עדיף על מקרן שאינו מכויל כלל, אפילו שזה לא הכיול האופטימלי (בבית הלקוח).
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- oferlaor
- מנהל

- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אם 2 האופציות אשר מונחות על השולחן הן רכישת מקרן מהקופסה או רכישתו לאחר כיול של עפר, נדמה לי שברור לכולם מה עדיף.
חוצמזה עפר שמהיום צריך להדביק לך תווית של "עוסק בתחום"
וברצינות, אתה מציע את השירות הזה גם שלא דרך היבואן?
יש לי אפסון 8700 ואני משוכנע שהוא לא מכוייל ברמה האופטימלית, מה גם שאין לי מושג או רצון ללמוד כיצד עושים זאת.
חוצמזה עפר שמהיום צריך להדביק לך תווית של "עוסק בתחום"
וברצינות, אתה מציע את השירות הזה גם שלא דרך היבואן?
יש לי אפסון 8700 ואני משוכנע שהוא לא מכוייל ברמה האופטימלית, מה גם שאין לי מושג או רצון ללמוד כיצד עושים זאת.