Popcorn Hour C-300
-
konamitech
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
ניגנתי שיר מתוך אלבום ולא עלה לי שום נגן השיר פשוט התנגן והמסך נשאר כמציג את רשימת השירים מהאלבום
איפה הנגן?
איפה הנגן?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
זיו,ziv_r כתב:dima_vy,
תוכל לספר לאיזה קבצי נתונים הצלחת להגיע עם התוסף ובלעדיו?...
התכוונת לקצבי נתונים אני מניח? אם כן, אז לא רלוונטי לגבי בכלל, כי:
1. הסטרימר לא עובד לי על 1GB
2. אין לי switch של 1GB, אנ ירק שוקל קניה
3. ברשת הנוכחית אני מגיע למקסימום, זאת אומרת כמעט 100Mbps בהעתקה, ולא זכור לי שסרט כלשהו לאחרונה נתקע לי בניגון בגלל בעיית קצב גבוה. (אצלי הכל עובד על SMB ואני מנגן מה-NAS). פעם הסרטים היו נתקעים בניגון מהמחשב, אבל גם זה נפתר ע"י שינוי הגדרות של windows
אבל שוב, מי שכתב את זה, טען שבדרך הזאת אפשר לעקוף בעיית תקיעות ברשת 1GB, ולפי מה שראיתי, לא חסר אנשים שכן הצילחו לסנכרן c200 על 1GB
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
dima_vy,
אז רק תרגמת מרוסית את ההודעה אשר מסבירה את התנהגות התוסף? מובן.
eyalgro,
אודה לך אם תוכל לענות על השאלה המקורית שלי.
אז רק תרגמת מרוסית את ההודעה אשר מסבירה את התנהגות התוסף? מובן.
eyalgro,
אודה לך אם תוכל לענות על השאלה המקורית שלי.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

נכוןziv_r כתב:dima_vy,
אז רק תרגמת מרוסית את ההודעה אשר מסבירה את התנהגות התוסף? מובן....
מה שיותר מדאיג אותי, שחוץ מעדות של eyalgro אין עדויות נוספות לעבודה של הסטרימר c200 מול linksys switch על 1GB... ואני חושש שדווקא הסטרימר שלי לא יעבוד, לפי חוקי מרפי...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

סדרת ה- 200 לא יציבה בעבודה מול 1Gb, כתבתי על זה מאמר אשר מופיע קישור אליו למעלה והיצרן גם מודיע על זה בכוכבית באתר שלו.
יש תאימות מול ציוד קצה 1Gb, אך זה מספר מצומצם למדי ולא רלוונטי מכיוון שזה סטרימר במגמת יציאה מהשוק וכבר הוצג לו מחליף וגם מכיוון שהיצרן עצמו מסתייג מתאימות שכזאת.
יש תאימות מול ציוד קצה 1Gb, אך זה מספר מצומצם למדי ולא רלוונטי מכיוון שזה סטרימר במגמת יציאה מהשוק וכבר הוצג לו מחליף וגם מכיוון שהיצרן עצמו מסתייג מתאימות שכזאת.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

כן, אני יודע את זה, אבל אני לא אחליף את c200 רק מפני שיצא לשוק דגם חדש, במיוחד שאין בו שום התחדשות משמעותית... פשוט אני רוצה רשת של ג'יגה בבית, אבל יש לי NAS שעובד קבוע, מחשב, שמכובה קבוע, ושני סטרימרים, שאחד מהם אולי יעבוד על ג'יגה... מכאן ההתלבתות שלי האם לעשות את זה בכלל...ziv_r כתב:סדרת ה- 200 לא יציבה בעבודה מול 1Gb, כתבתי על זה מאמר אשר מופיע קישור אליו למעלה והיצרן גם מודיע על זה בכוכבית באתר שלו.
יש תאימות מול ציוד קצה 1Gb, אך זה מספר מצומצם למדי ולא רלוונטי מכיוון שזה סטרימר במגמת יציאה מהשוק וכבר הוצג לו מחליף וגם מכיוון שהיצרן עצמו מסתייג מתאימות שכזאת....
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
זיו הי !
עם כל הכבוד, בסך הכל חלקתי עמכם מהנסיון שלי עם סטרימרים של פופקורן, והנה אתה בא בנימה התקפית ומבקש ממני הוכחות וגרפים...
הבעייה המקורית שלי היתה בסטרימינג של תוכניות מהווב - כמו רוויז'יון 3 ודומים... ישנם קרטועים רציניים כאשר הסטרימרים במצב - Auto
כלומר- מסתנכרנים במצב 1GB...
בשורה התחתונה, קיבלתי ביצועים טובים פי 2 ויותר אחרי התיקון הנ"ל, וממש לא מעניין אותי אילו ערכים שונו...
כמו כן ציינתי כי הגעתי כמעט ל 30MBs בפועל הממוצע היה סביב ה- 25...
אתם יכולים לקבל את הדברים שלי או לא, אין לי שום אינטרס להטעות...
ולגבי הציוד שיש לי בבית, גם לגביו איני צריך להצטדק...
אם אתם רוצים שאנשים יחלקו מזמנם ומנסיונם בפורום הזה, כדאי שתהיו קצת יותר נחמדים...
עם כל הכבוד, בסך הכל חלקתי עמכם מהנסיון שלי עם סטרימרים של פופקורן, והנה אתה בא בנימה התקפית ומבקש ממני הוכחות וגרפים...
הבעייה המקורית שלי היתה בסטרימינג של תוכניות מהווב - כמו רוויז'יון 3 ודומים... ישנם קרטועים רציניים כאשר הסטרימרים במצב - Auto
כלומר- מסתנכרנים במצב 1GB...
בשורה התחתונה, קיבלתי ביצועים טובים פי 2 ויותר אחרי התיקון הנ"ל, וממש לא מעניין אותי אילו ערכים שונו...
כמו כן ציינתי כי הגעתי כמעט ל 30MBs בפועל הממוצע היה סביב ה- 25...
אתם יכולים לקבל את הדברים שלי או לא, אין לי שום אינטרס להטעות...
ולגבי הציוד שיש לי בבית, גם לגביו איני צריך להצטדק...
אם אתם רוצים שאנשים יחלקו מזמנם ומנסיונם בפורום הזה, כדאי שתהיו קצת יותר נחמדים...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

לא היית צריך לקבל את דברי כמתקפה וצר לי שחשבת כך. אתה טענת מספר דברים, חלקם לא ברורים וביקשתי בסך הכל הבהרה לדברים, במיוחד כאשר אני עם ציוד רשת קצה הרבה יותר פשוט, מקבל תוצאות תקינות וללא צורך בהתקנת תוספים צד שלישי.
- dudi7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
קיבלתי אתמול את ה C-300 שמחובר לימהאה 2067 .
אני לא רואה בתצוגה של הימאה DTS HD למרות שבמידע של הסרט בסטרימר הוא
כן מראה DTS HD .
האם יש משהו שצריך להגדיר במגבר?
כן מראה DTS HD .
האם יש משהו שצריך להגדיר במגבר?
-
konamitech
-
- חבר שרק התחיל

איזה סרט אתה מנסה להריץ? גם לי יש מגבר של ימהה אני יכול לבדוק אצליdudi7 כתב:קיבלתי אתמול את ה C-300 שמחובר לימהאה 2067 .
כן מראה DTS HD .
האם יש משהו שצריך להגדיר במגבר?...
- dudi7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
כל סרט עם DTS-HD .
השאלה איך אני במגבר שהוא באמת מקבל את הפס קול הנכון.
אם אני לא טועה רשום בצג CINEMA 3D ...
השאלה איך אני במגבר שהוא באמת מקבל את הפס קול הנכון.
אם אני לא טועה רשום בצג CINEMA 3D ...
-
konamitech
-
- חבר שרק התחיל

גם לי יש את אותה בעיה
ניסיתי להריץ את Anonymous.2011.Blu-ray.1080p.AVC.DTS-HD.MA.5.1.REMUX.mkv
בצג של המגבר לא מופיע כלום רק HDMI ו DB
יש לי מגבר YAMAHA RX-V665
בצג של המגבר לא מופיע כלום רק HDMI ו DB
יש לי מגבר YAMAHA RX-V665
- sadnes
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
בירור לגבי פופקורן C300
שלום חברה
אני חדש עם סטרימר של פופקרן כול הזמן היה לי TVIX 600+ ועכשיו קבלתי פופקורן C300 עם דיסק פנימי שלי 2 טירה וכונן בלו ריי
מבחינת הגדרות הכול בסדר
אבל יש שאלה בניגון קבצי מוזיקה איך אני יכול לנגן את כול המוזיקה שיש לי בהארד דיסק ולעבור משיר לשיר
הוא תמיד נותן לי לבחור קובץ אחד אם לעשות מארקיר אבל גם לא הצלחתי ויש לי הרבה מוזיקה
אני חדש עם סטרימר של פופקרן כול הזמן היה לי TVIX 600+ ועכשיו קבלתי פופקורן C300 עם דיסק פנימי שלי 2 טירה וכונן בלו ריי
מבחינת הגדרות הכול בסדר
אבל יש שאלה בניגון קבצי מוזיקה איך אני יכול לנגן את כול המוזיקה שיש לי בהארד דיסק ולעבור משיר לשיר
הוא תמיד נותן לי לבחור קובץ אחד אם לעשות מארקיר אבל גם לא הצלחתי ויש לי הרבה מוזיקה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

Re: בירור לגבי פופקורן C300
תנסה להפעיל ניגון ע"י לחיצה על כפתור play בשלט, ולא באמצעות entersadnes כתב: אבל יש שאלה בניגון קבצי מוזיקה איך אני יכול לנגן את כול המוזיקה שיש לי בהארד דיסק ולעבור משיר לשיר
הוא תמיד נותן לי לבחור קובץ אחד אם לעשות מארקיר אבל גם לא הצלחתי ויש לי הרבה מוזיקה...
-
konamitech
-
- חבר שרק התחיל

גם אני שואל את אותה שאלה(ולחיצה על פליי לא שינתה כלום)dima_vy כתב:תנסה להפעיל ניגון ע"י לחיצה על כפתור play בשלט, ולא באמצעות entersadnes כתב: אבל יש שאלה בניגון קבצי מוזיקה איך אני יכול לנגן את כול המוזיקה שיש לי בהארד דיסק ולעבור משיר לשיר
הוא תמיד נותן לי לבחור קובץ אחד אם לעשות מארקיר אבל גם לא הצלחתי ויש לי הרבה מוזיקה......
אני לא מבין...אין לסטרימר הזה נגן מובנה?
- sadnes
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
konamitech כתב:גם אני שואל את אותה שאלה(ולחיצה על פליי לא שינתה כלום)dima_vy כתב:תנסה להפעיל ניגון ע"י לחיצה על כפתור play בשלט, ולא באמצעות entersadnes כתב: אבל יש שאלה בניגון קבצי מוזיקה איך אני יכול לנגן את כול המוזיקה שיש לי בהארד דיסק ולעבור משיר לשיר
הוא תמיד נותן לי לבחור קובץ אחד אם לעשות מארקיר אבל גם לא הצלחתי ויש לי הרבה מוזיקה......
אני לא מבין...אין לסטרימר הזה נגן מובנה?...
לא עזר בכלל
האם יש אפשרות לתוכנה חיצונית
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
זה כן עוזר מנסיון ב C200.
אם לוחצים על השיר הראשון ENTER אז הוא מנגן רק אותו ואם לוחצים על המשולש - PLAY זה ממשיך לכל השירים בתקיה.
אם לוחצים על השיר הראשון ENTER אז הוא מנגן רק אותו ואם לוחצים על המשולש - PLAY זה ממשיך לכל השירים בתקיה.
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
לגבי שמע DTS HD .
אצלי זה עובד ב C200 . מה שנדרש זה להיכנס להגדרות סאונד בפופקורן ולשנות שם למצב BITSTREEM אם אני זוכר נכון או לשני אם אתה כבר במצב BITSTREEM.
אצלי זה עובד ב C200 . מה שנדרש זה להיכנס להגדרות סאונד בפופקורן ולשנות שם למצב BITSTREEM אם אני זוכר נכון או לשני אם אתה כבר במצב BITSTREEM.
-
konamitech
-
- חבר שרק התחיל

ב C300 יש שני מצבים בהגדרות של האודיו
או PASSTHOUGH
או
DOWNMIX
מה לבחור?
או PASSTHOUGH
או