נו באמת, מה אתה רוצה עכשיו?ronensud כתב:יש בעל עסק בארץ שלא קורא באתר הזה?
איך בשם האלוהים הגיע לכאן מנהל המסעדה?!
אלוהים, אני חושב שלאחרונה השירות שלך על הפנים!
(נראה אם הוא יגיב)...
מסעדת בויה בנמל: גועל נפש של התנהגות
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
חושבתני שאם הם היו מסבירים למה הם לא יכולים הם יכלו לשכנע שהסיבה אינה חוסר התחשבות אלא חוסר יכולת.
הבעיה שהם כלל לא ניסו להסביר למה הם לא עושים את זה אלא אמרו לא וזהו. אני ממסעדה כזו הייתי קם והולך ולא חוזר אליה שוב. הבעיה שהמסעדות שנחשבות כ"אין" לא שמות ממש על הלקוח וכל מה שמעניין אותם זה שהמקום יתפנה לסועד הבא.
ואם מדברים על אגדיר הייתי שם פעם עם אורחים שלי מחו"ל והבירה שהם הזמינו הגיעה יותר מחצי שעה לאחר ההזמנה למרות שאני הערתי להם על זה בצורה מאוד חמורה הבירה הבאה הגיעה גם באותו פרק זמן מההזמנה. לאחר שלא נתתי טיפ בסיום הארוחה (שכללה יותר מעשרה אנשים כך שהטיפ היה אמור להיות די גדול עם חשבון של יותר מאלפיים שקל) הם לא הסכימו לתת לי לצאת וקראו למנהל המשמרת שהציע לי לא לבוא למסעדה הזו שוב כי הם יזכרו אותי.
כך ששירות רע לא מוגבל למסעדה זו או אחרת אבל יש צורה להעניש את האחראיים ובמקרה שלי האחראיים היו המלצרים.
וברור לי שאם הם היו מתנצלים בפעם הראשונה ומתקנים את איכות השירות בפעם השנייה והשלישית לא הייתי מתרגז כל כך. כמו שברור לי שאם עופר היה מקבל הסבר מניח את הדעת הוא לא היה מתרגז כלל.
יחס זה שם המשחק
הבעיה שהם כלל לא ניסו להסביר למה הם לא עושים את זה אלא אמרו לא וזהו. אני ממסעדה כזו הייתי קם והולך ולא חוזר אליה שוב. הבעיה שהמסעדות שנחשבות כ"אין" לא שמות ממש על הלקוח וכל מה שמעניין אותם זה שהמקום יתפנה לסועד הבא.
ואם מדברים על אגדיר הייתי שם פעם עם אורחים שלי מחו"ל והבירה שהם הזמינו הגיעה יותר מחצי שעה לאחר ההזמנה למרות שאני הערתי להם על זה בצורה מאוד חמורה הבירה הבאה הגיעה גם באותו פרק זמן מההזמנה. לאחר שלא נתתי טיפ בסיום הארוחה (שכללה יותר מעשרה אנשים כך שהטיפ היה אמור להיות די גדול עם חשבון של יותר מאלפיים שקל) הם לא הסכימו לתת לי לצאת וקראו למנהל המשמרת שהציע לי לא לבוא למסעדה הזו שוב כי הם יזכרו אותי.
כך ששירות רע לא מוגבל למסעדה זו או אחרת אבל יש צורה להעניש את האחראיים ובמקרה שלי האחראיים היו המלצרים.
וברור לי שאם הם היו מתנצלים בפעם הראשונה ומתקנים את איכות השירות בפעם השנייה והשלישית לא הייתי מתרגז כל כך. כמו שברור לי שאם עופר היה מקבל הסבר מניח את הדעת הוא לא היה מתרגז כלל.
יחס זה שם המשחק
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אם לי לא היו נותנים לצאת ממסעדה בגלל שלא השארתי טיפ זה לא היה נגמר בזה שלא הייתי שב לשם.
יש כאן אפילו פן פלילי, כליאת שב ואיומים.
צריך להבין, טיפ או בשמו העברי תשר אינו חובה! אלא נוהג.
ולמרות שלי אישית היו מקרים מעטים מאוד בהם לא השארתי טיפ עדיין אני יודע שתמיד הזכות הזאת שמורה לי.
יש כאן אפילו פן פלילי, כליאת שב ואיומים.
צריך להבין, טיפ או בשמו העברי תשר אינו חובה! אלא נוהג.
ולמרות שלי אישית היו מקרים מעטים מאוד בהם לא השארתי טיפ עדיין אני יודע שתמיד הזכות הזאת שמורה לי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אני ממש גרוע בזה,molvy כתב:חושבתני שאם הם היו מסבירים למה הם לא יכולים הם יכלו לשכנע שהסיבה אינה חוסר התחשבות אלא חוסר יכולת.
יחס זה שם המשחק...
כל פעם שאמרתי לעצמי שלא אשים טיפ בעקבות שירות גרוע בסופו של דבר אני שם.
אולי פעמיים בכל החיים לא שמתי טיפ וזה היה במקרי קיצון ממש.
מה שאתה אומר שגם אם היית שם את המינימום של 10% הם הפסידו 200 שקל.
אני מניח שלשרת שולחן שאכל באלפיים שקל זה לא מעט עבודה ואם הבעיה היחידה הייתה שלקח להם המון זמן להביא את הבירה פעמיים נראה לי שגם אני במקומם הייתי ממש מתבעס עליך.
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
Re: תגובה
חבל.רועיגולן כתב: סביבת העבודה במטבח היא אינה סטרלית...
יש מסעדות בהן מנקים את משטח העבודה ברגע שמכינים מנה שונה עם מרכיבים שונים.
לרשות העובדים יש כיור עם סבון ידיים זמין, כפפות הגייניות אם צריך ,כובע לטבחים אפילו הריצפה יכולה להיות נקייה אם מנקים אותה .
GO VEGAN
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
פעם מישהו נכנס למסעדה וקיבל את השרות הכי גרוע שאפשר לקבל.
בסיום הארוחה השאיר טיפ ענק והלך.
אחרי מספר שבועות חזר למסעדה ומאחר והצוות זכר את הטיפ הגדול שנתן, קיבל את השירות הטוב ביותר שניתן לתת.
בסיום הארוחה קם ללכת ולא השאיר שום טיפ.
מנהל המסעדה שאל אותו למה כשקיבלת שירות גרוע השארת טיפ גדול ועכשיו כשקיבלת שירות מעולה אתה לא משאיר כלום?
השיב הלקוח , הטיפ הקודם היה לשירות של היום ..
ובאותו עניין רוטשילד אוכל במסעדה ולא משאיר טיפ.
שואל אותו המנהל למה אתה לא משאיר טיפ ? תראה את הבן שלך, תמיד משאיר טיפ גדול.
משיב האב, מה אתה רוצה? אבא שלו רוטשילד...
זהו, עכשיו תחליטו אם להשאיר טיפים או לא.
בסיום הארוחה השאיר טיפ ענק והלך.
אחרי מספר שבועות חזר למסעדה ומאחר והצוות זכר את הטיפ הגדול שנתן, קיבל את השירות הטוב ביותר שניתן לתת.
בסיום הארוחה קם ללכת ולא השאיר שום טיפ.
מנהל המסעדה שאל אותו למה כשקיבלת שירות גרוע השארת טיפ גדול ועכשיו כשקיבלת שירות מעולה אתה לא משאיר כלום?
השיב הלקוח , הטיפ הקודם היה לשירות של היום ..
ובאותו עניין רוטשילד אוכל במסעדה ולא משאיר טיפ.
שואל אותו המנהל למה אתה לא משאיר טיפ ? תראה את הבן שלך, תמיד משאיר טיפ גדול.
משיב האב, מה אתה רוצה? אבא שלו רוטשילד...
זהו, עכשיו תחליטו אם להשאיר טיפים או לא.
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה