מפגש חברים אצל ni-ro
- ni-ro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בוס הכפפה הורמה. אני מאוד אוהב לצייר דמויות. והדמות הזו בהחלט מעניינת.ni-ro כתב:bossgt6 כתב:קיבלתי , התיקון שלך במקום .ni-ro כתב:1. אפרו אמריקאים.bossgt6 כתב:ניר
תמונות של שחורים עם כלי נשיפה תמיד עושות לי את זה...
2. תודה רבה. במקרה ציורים שלי (מהתקופה שהייתי מצלם במועדוני גז בNY)
3. מוזיקת vocal Jazz עם הנגנים לצידי נותן תחושה שנמצאים בבר איפהשהו ב alabama new orlince...
ציורים שלך ?אז יאללה אני זורק לך השראה לציור הבא , אולי תבוא עליך המוזה
......
רשמים, לכשיהיו, יפורסמו
שבת- שלום
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אחת זו עיר והשניה מדינה, אז חשבתי שאולי יש איזשהו בלבול...ni-ro כתב:הכוונה ניואורלינס, אלבמה .... ולא באלבמה.epony כתב:ניו אורלינס נמצאת בלואיזיאנה......
איזה תמונות, חבל"זadirbooking כתב:טוב טוב חבר'ה, לפני שאני מקבל באן מהפורום ומדיחים אותי ואת החריף
קודם כל - ניר ידידי !!!
היה ערב מצויין ומשובח, תודה רבה על האירוח הנחמד - אתה איש יקר ויותר מזה חבר יקר !
ממש כיף לחוות עוד ערב מהנה שכזה עם חבר'ה כאלה וציוד שכזה![]()
איתי היה נחמד להכיר אותך, אני חייב להודות שאת רוב הידע שיש לי למדתי מכאן ! מהפורום הנכבד והנחמד הזה, לא חסרים פה אנשים נחמדים, סבלנים, סובלנים, אכפתיים ופשוט אנשים טובי לב... שרק רוצים לעזור.
אתם מחכים יותר מדיי אז קדימה - הנה התמונות !![]()
...
(יצאתי קצת רציני
אדיר יצאו לך תמונות כאילו יצאו מתוך מגזין אודיו יוקרתי...
בהחלט סט מרשים, ניר ידידי, גם יפה וגם אופה.
היה אחלה ערב באמת...
לא דברנו אגב על הקולנוע, אמנם לא היה יותר מידי זמן להקשיב, הכל הושקע ובצדק בשמיעת הסטיראו החדש של ניר, אך גם הקולנוע נשמע מעולה, הקדמיים החדשים עם ה-PASS השתלבו נהדר, לי אישית לא הייתה חסרה דינאמיות יותר מידי, אבל תמיד אפשר לחתוך קצת יותר גבוה בקרוס ולשלוח לסאב...
סה"כ נשמע טוב...
בוס הוא קצת מזכיר אותך...bossgt6 כתב:קיבלתי , התיקון שלך במקום .ni-ro כתב:1. אפרו אמריקאים.bossgt6 כתב:ניר
תמונות של שחורים עם כלי נשיפה תמיד עושות לי את זה...
2. תודה רבה. במקרה ציורים שלי (מהתקופה שהייתי מצלם במועדוני גז בNY)
3. מוזיקת vocal Jazz עם הנגנים לצידי נותן תחושה שנמצאים בבר איפהשהו ב alabama new orlince...
ציורים שלך ?אז יאללה אני זורק לך השראה לציור הבא , אולי תבוא עליך המוזה
...
- ni-ro
-
- חבר פעיל מאוד

איתי- שוב תודה על המחמאות ופתיחת השרשור...itay123 כתב:איזה תמונות, חבל"זadirbooking כתב:טוב טוב חבר'ה, לפני שאני מקבל באן מהפורום ומדיחים אותי ואת החריף
קודם כל - ניר ידידי !!!
היה ערב מצויין ומשובח, תודה רבה על האירוח הנחמד - אתה איש יקר ויותר מזה חבר יקר !
ממש כיף לחוות עוד ערב מהנה שכזה עם חבר'ה כאלה וציוד שכזה![]()
איתי היה נחמד להכיר אותך, אני חייב להודות שאת רוב הידע שיש לי למדתי מכאן ! מהפורום הנכבד והנחמד הזה, לא חסרים פה אנשים נחמדים, סבלנים, סובלנים, אכפתיים ופשוט אנשים טובי לב... שרק רוצים לעזור.
אתם מחכים יותר מדיי אז קדימה - הנה התמונות !![]()
...![]()
![]()
(יצאתי קצת רציני)...
אדיר יצאו לך תמונות כאילו יצאו מתוך מגזין אודיו יוקרתי...![]()
![]()
בהחלט סט מרשים, ניר ידידי, גם יפה וגם אופה.
היה אחלה ערב באמת...![]()
![]()
לא דברנו אגב על הקולנוע, אמנם לא היה יותר מידי זמן להקשיב, הכל הושקע ובצדק בשמיעת הסטיראו החדש של ניר, אך גם הקולנוע נשמע מעולה, הקדמיים החדשים עם ה-PASS השתלבו נהדר, לי אישית לא הייתה חסרה דינאמיות יותר מידי, אבל תמיד אפשר לחתוך קצת יותר גבוה בקרוס ולשלוח לסאב...![]()
סה"כ נשמע טוב......
לגבי "לחתוך" crossים... הרי זו מומחיותך, אני אחכה לך... כמובן שתמיד אפשר לשלם לך בנוזלים
בכל מקרה, לאחר שיחה בסופ"ש עם קיקו, חתכתי את כל הרמקולים ב 80 וסאב ב- 120 ... כי ככה קיקו ואודסי אומרים
נשמע טוב, לא רוצה להקדיש יותר מידי זמן לכיול כי:
1). מוצא עצמי שומע רוב הזמן סטראו, אולי החורף, הגשמים... או הצליל
2). הרמקולים לא שלי (מושאלים)... ובקבלת הרמקולים שלי ("מהפריק")... אתחיל במלאכת הכיול.
שבוע טוב.
לגבי סוג הויסקי:
גלאנפידיך 15 שנה. (רוב הויסקי שיש לי בבית הוא 12+)... מהתקופה שהיתי משוטט בחו"ל לצרכי עבודה
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ni-ro כתב
אגב הנה האיש { אללה ירחאמו } שתמיד הביא לי כיף לשתות ולאכול רק מלראות אותו , והדמות הטלוויזיונית היחידה שהתחברתי אליה
בקצב של הביקורי בית האלה שאתה עושה אתה תצטרך מהר מאוד לחזור לחו''ל לצרכי עבודה , תזהר מאיתי לא ידעתי שהוא ככה מפרק אבל שיהיה לבריאותלגבי סוג הויסקי:
גלאנפידיך 15 שנה. (רוב הויסקי שיש לי בבית הוא 12+)... מהתקופה שהיתי משוטט בחו"ל לצרכי עבודה...
אגב הנה האיש { אללה ירחאמו } שתמיד הביא לי כיף לשתות ולאכול רק מלראות אותו , והדמות הטלוויזיונית היחידה שהתחברתי אליה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
bossgt6 כתב:ni-ro כתב
בקצב של הביקורי בית האלה שאתה עושה אתה תצטרך מהר מאוד לחזור לחו''ל לצרכי עבודה , תזהר מאיתי לא ידעתי שהוא ככה מפרק אבל שיהיה לבריאותלגבי סוג הויסקי:
גלאנפידיך 15 שנה. (רוב הויסקי שיש לי בבית הוא 12+)... מהתקופה שהיתי משוטט בחו"ל לצרכי עבודה...![]()
אגב הנה האיש { אללה ירחאמו } שתמיד הביא לי כיף לשתות ולאכול רק מלראות אותו , והדמות הטלוויזיונית היחידה שהתחברתי אליה...
- epony
- חבר במועדון 10K

וואללה פלויד, איזה איש יקר - האב הרוחני של ג'יימי אוליבר..!

- bossgt6
- חבר מביא חבר

של כולם , האיש אשכרה המציא את הגלגל עם חינניות "ומופרעות" הורסת ועם פשטות כובשת ואילתורים , ומה לא בעצם
כאב לי שהוא הלך
כאב לי שהוא הלך
- ni-ro
-
- חבר פעיל מאוד

bossgt6 כתב:ni-ro כתב
גלאנפידיך 15 שנה. (רוב הויסקי שיש לי בבית הוא 12+)... מהתקופה שהיתי משוטט בחו"ל לצרכי עבודה...![]()
אגב הנה האיש { אללה ירחאמו } שתמיד הביא לי כיף לשתות ולאכול רק מלראות אותו , והדמות הטלוויזיונית היחידה שהתחברתי אליה...
MY 2 BEST: מקאלן 12/ 18 שנה. וה- BLUE LEBEL.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

נירו -עם כל הכבוד לבאומור , לדלמור, למקאלן ולכל הגלנים למיניהם .... אל תשכח איך הכל התחיל , עם ערק איילים וודקה חמורים
- epony
- חבר במועדון 10K

סלח לי אבל עם כל הכבוד, הבלו לייבל הוא אחד הוויסקים הכי מוערכים יתר על המידה שקיימים בעולם - לדעתי האישית, זו המקבילה שלו בעולם האודיו: http://www.pearcable.com/sub_products_anjou_sc.htm
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
טוב ..אומנם קצת באיחור קצת ע סוקים בימים אלה ...
את החוויה הזו ניר אני לא אשכח עוד הרבה זמן ...המחשבות על שידרוג או הוספה של מגבר יעודי עדיים לא חלפה לה ..
אם להיות כנה ליפני הביקור אצל ניר באמת חשבתי שמה שאני מקבל עם האונקיו 3008 וה 683 והסאב של svs זה מספיק ...אז ניר טעיתי ..מה ששמעתי אצלך זה היה שונה אחר ..מפורט להפליא ..מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע ...כבר באותו ערב עלו מחשבות על שדרוג והוספה של רכיב כזה או אחר ...אבל אני ממתין החיפזון מהשטן
לגבי איכויות הווידאו מיותר לציין שה oppo הוא מכשיר מושלם מכל הבחינות ...יש לו dac 32 bit ושאר נפלאות ...אבל מה שבאמת השאיר אותי פעור פה זו איכות התמונה שהוא מפיק פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!
ניר אחלה סט יש לך שם ...בטוב טעם
שמחתי להיתארח אצלך תודה על אירוח מושלם וערב שכולו סאונד ...כן ירבו !
את החוויה הזו ניר אני לא אשכח עוד הרבה זמן ...המחשבות על שידרוג או הוספה של מגבר יעודי עדיים לא חלפה לה ..
אם להיות כנה ליפני הביקור אצל ניר באמת חשבתי שמה שאני מקבל עם האונקיו 3008 וה 683 והסאב של svs זה מספיק ...אז ניר טעיתי ..מה ששמעתי אצלך זה היה שונה אחר ..מפורט להפליא ..מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע ...כבר באותו ערב עלו מחשבות על שדרוג והוספה של רכיב כזה או אחר ...אבל אני ממתין החיפזון מהשטן
לגבי איכויות הווידאו מיותר לציין שה oppo הוא מכשיר מושלם מכל הבחינות ...יש לו dac 32 bit ושאר נפלאות ...אבל מה שבאמת השאיר אותי פעור פה זו איכות התמונה שהוא מפיק פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!
ניר אחלה סט יש לך שם ...בטוב טעם
שמחתי להיתארח אצלך תודה על אירוח מושלם וערב שכולו סאונד ...כן ירבו !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים