Frequency Response: 20 Hz - 200 Hz ±3dBסאב שיורד רק עד 40 הרץ הוא תחליף ראוי ל-HRS10 שלך?...
לא יאמן כמה מוסיף סנטר! (ביקורת קצרצרה) - הועלו תמונות + תמונות של הסטנד
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yarinoyarino כתב:
ניסיתי דיי הרבה סנטרים, גם מאותה סדרה והגעתי למסקנה שללא סנטר זה נשמע הכי טוב.
זה גם מאוד תלוי בגודל החלל, אצלי החלל גדול ולכן אני מניח שזו הסיבה....
הגעת למסקנה שללא סנטר זה נשמע לך הכי טוב .
לא הבנתי מה יכול לעשות האינטגרה שפתאום יתאים לך סנטר
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מה הקשר בין זה שרכשת אינטגרה . שפתאום סנטר יתאים לך .yarino כתב:מה שכן, בגלל שקניתי את האינטגרה אני אנסה שוב את ה 690 אולי איתו זה יהיה אחרת...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה לכולם על התגובות,
הוספת הסנטר אצלי אפשרה לרצפתיים להתפרע, ואחרי שבחרתי בחיתוך 80HZ לאחוריים ולקדמיים הכל נשמע פשוט מדהים.
בהופעות יש אשכרה "הד" בסלון... הרגשה של במה ונפח עצום...
מההתחלה הרגשתי בחסרונו של הסנטר, אבל אני חושב שבהחלט אפשר להסתדר בלעדיו.
יותר מזה, אם היו מבקשים ממני לוותר על רמקול אחד, הייתי מוותר על הסאבוופר, אומנם הוא באמת מוסיף, אבל סנטר חשוב (לי) יותר.
הוספת הסנטר אצלי אפשרה לרצפתיים להתפרע, ואחרי שבחרתי בחיתוך 80HZ לאחוריים ולקדמיים הכל נשמע פשוט מדהים.
בהופעות יש אשכרה "הד" בסלון... הרגשה של במה ונפח עצום...
מההתחלה הרגשתי בחסרונו של הסנטר, אבל אני חושב שבהחלט אפשר להסתדר בלעדיו.
יותר מזה, אם היו מבקשים ממני לוותר על רמקול אחד, הייתי מוותר על הסאבוופר, אומנם הוא באמת מוסיף, אבל סנטר חשוב (לי) יותר.
נערך לאחרונה על ידי kipikipod ב 10/01/2012 20:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
Utopia
אני חושב שסנטר בא לידי ביטוי במקרים בהם הרמקולים הקדמיים רחוקים אחד מהשני ברוחב ומרחק הישיבה יחסית קרוב.
במצב זה ישנה תחושה של "חור" במרכז והסנטר משפר ללא עוררין.
ברגע שהחדר קטן והרמקולים הקדמיים קרובים אחד לשני , הסנטר פחות משמעותי.
ככל שהחדר גדול יותר והמרחק השיבה רחוק יותר , כך הקדמיים נותנים תחושת סנטר בדיבור ושאר האפקטים שלו.
ככל שהחדר גדול יותר והמרחק השיבה רחוק יותר , כך הקדמיים נותנים תחושת סנטר בדיבור ושאר האפקטים שלו.
שוב פעם דברי כפירה?...yarino כתב:יכול להיות שהשילוב של עם הפיוניר לא היה מוצלח9000es כתב:מה הקשר בין זה שרכשת אינטגרה . שפתאום סנטר יתאים לך .yarino כתב:מה שכן, בגלל שקניתי את האינטגרה אני אנסה שוב את ה 690 אולי איתו זה יהיה אחרת.........
חזור אחרי: אין , לא היה ולא יהיה כמו פיוניר .
הכופרים מתבקשים לקבל
ארז
בדיוק, למרות שכשלא היה לי סנטר כשהחבר'ה שלי היו כאן, הם שאלו אותי האם הרמקול של הטלויזיה עובד בסרטים,LiorShap כתב:אני חושב שסנטר בא לידי ביטוי במקרים בהם הרמקולים הקדמיים רחוקים אחד מהשני ברוחב ומרחק הישיבה יחסית קרוב.
ככל שהחדר גדול יותר והמרחק השיבה רחוק יותר , כך הקדמיים נותנים תחושת סנטר בדיבור ושאר האפקטים שלו....
הרצפתיים אכן יכולים לדמות סנטר, אבל רק במידה ואתה יושב במרכז הסלון.. לעומת עכשיו שהסאונד פשוט עוטף מכל כיוון.
Utopia
טוב, העברתי את הסאבוופר מקומות, ביצעתי כיול עם המיקרופון שלו... הבאס עמוק... מרעיד, מדויק... אבל יסלחו לי החבר'ה כאן עם הסאבוופרים היקרים... אומנם הדיסוננס הקוגנטיבי קצת שלט בי בהתחלה כמו אצל כל רוכש,
אבל אני לא מתרשם... סאב באמת מוסיף דרמה, מוריד מהעומס של האחוריים והקדמיים אבל לא בכל מחיר... נקווה שההצעה תהיה משתלמת מספיק.
יכול להיות שאני לא מתרשם כיוון שזהו לא הסאב עבורי, אבל בשונה מסאונד "רגיל" שאני שומע ומיד יודע מה לא בסדר, כאן אני לא חושב שיש משהו לא בסדר.. אולי אני פשוט לא חובב באס (?)
מה דעתכם על העניין? מצטער אם זה נשמע פלצני, אבל כך אני חושב.
אבל אני לא מתרשם... סאב באמת מוסיף דרמה, מוריד מהעומס של האחוריים והקדמיים אבל לא בכל מחיר... נקווה שההצעה תהיה משתלמת מספיק.
יכול להיות שאני לא מתרשם כיוון שזהו לא הסאב עבורי, אבל בשונה מסאונד "רגיל" שאני שומע ומיד יודע מה לא בסדר, כאן אני לא חושב שיש משהו לא בסדר.. אולי אני פשוט לא חובב באס (?)
מה דעתכם על העניין? מצטער אם זה נשמע פלצני, אבל כך אני חושב.
Utopia
kipikipod כתב:טוב, העברתי את הסאבוופר מקומות, ביצעתי כיול עם המיקרופון שלו... הבאס עמוק... מרעיד, מדויק... אבל יסלחו לי החבר'ה כאן עם הסאבוופרים היקרים... אומנם הדיסוננס הקוגנטיבי קצת שלט בי בהתחלה כמו אצל כל רוכש,
מה דעתכם על העניין? מצטער אם זה נשמע פלצני, אבל כך אני חושב....
כפי שכבר ציינתי ועוד מבלי לשמוע את הסאב והרמקולים שלך ביחד, אתה צריך סאב יותר דינמי רק תיקח בחשבון שלא תקבל את אותה העוצמה בסאבים אחרים באותו התקציב. תנסה לכייל את הסאב בצורה ידנית, אולי זה ישפר את המצב.
אני בהחלט יכול להבין על מה אתה מדבר כשאתה אומר "דינאמי" ברצפתיים, אבל כשמדובר בסאבוופר קשה לי.zeev78 כתב:kipikipod כתב:טוב, העברתי את הסאבוופר מקומות, ביצעתי כיול עם המיקרופון שלו... הבאס עמוק... מרעיד, מדויק... אבל יסלחו לי החבר'ה כאן עם הסאבוופרים היקרים... אומנם הדיסוננס הקוגנטיבי קצת שלט בי בהתחלה כמו אצל כל רוכש,
מה דעתכם על העניין? מצטער אם זה נשמע פלצני, אבל כך אני חושב....
כפי שכבר ציינתי ועוד מבלי לשמוע את הסאב והרמקולים שלך ביחד, אתה צריך סאב יותר דינמי רק תיקח בחשבון שלא תקבל את אותה העוצמה בסאבים אחרים באותו התקציב. תנסה לכייל את הסאב בצורה ידנית, אולי זה ישפר את המצב....
תוכל לתת דוגמא לסאבוופרים שנחשבים "דינאמיים"? האם אתה מתכוון ספציפית רק לסאבוופר SW800v של פוקאל?
כי על הנייר הוא בכלל לא מרשים, הנתונים שלו שווי ערך לסאבוופרים של 2000 ש"ח, שזה אולי שליש מהסכום שלו...
Utopia
קשה לך כי אתה צריך להבין שסאב לא אמור להראות והוא לא אמור להישמע כיחידה נפרדת אלא להשתלב עם הרמקולים ולהעניק לסאונד עומק ונפח, כאשר תמצא את הסאב אשר יתאים לסט אפ שלך תראה שבלעדיו הסאונד הופך להיות אנמי ומשעמם ולא תבין איך שמעתה פעם בלעדיו. יש ביד 2 סאב של REL, אני חושב שזו דוגמה טובה לסאב יותר מוזיקלי ממה שיש לך כרגע.אני בהחלט יכול להבין על מה אתה מדבר כשאתה אומר "דינאמי" ברצפתיים, אבל כשמדובר בסאבוופר קשה לי...
ראיתי אותו, הבעיה היא שאני חייב סאב שנראה סביר מבחינה חיצונית ולא כמו תנור אפייה, עם כל הכבוד לREL.zeev78 כתב:קשה לך כי אתה צריך להבין שסאב לא אמור להראות והוא לא אמור להישמע כיחידה נפרדת אלא להשתלב עם הרמקולים ולהעניק לסאונד עומק ונפח, כאשר תמצא את הסאב אשר יתאים לסט אפ שלך תראה שבלעדיו הסאונד הופך להיות אנמי ומשעמם ולא תבין איך שמעתה פעם בלעדיו. יש ביד 2 סאב של REL, אני חושב שזו דוגמה טובה לסאב יותר מוזיקלי ממה שיש לך כרגע.אני בהחלט יכול להבין על מה אתה מדבר כשאתה אומר "דינאמי" ברצפתיים, אבל כשמדובר בסאבוופר קשה לי......
לא חשבתי שאשקול את הסאבוופר של פוקאל, אבל כנראה שאני צריך...
הוצע לי גם הסאב של מוניטור אודיו מסדרת סילבר... (RXW12) מה דעתך?
נערך לאחרונה על ידי kipikipod ב 10/01/2012 23:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
Utopia
אף פעם אל תקנה ציוד לפי הנייר, יש לך מספיק נייר בשירותים, תבדוק בשטח ואז בשביל השקט הנפשי תסתכל מה כתוב. חבל שתפסול סאב שאולי כן היה יכול להתאים לך בגלל "הנייר".על הנייר הוא בכלל לא מרשים, הנתונים שלו שווי ערך לסאבוופרים של 2000 ש"ח, שזה אולי שליש מהסכום שלו......
צריך לבדוק, אמור להיות דינמי יותר אבל לא נראה לי שהוא "בועט" ברמה שעשוייה לגרום לך לשכוח את הבעיטות של הסאן פייר.הוצע לי גם הסאב של מוניטור אודיו מסדרת סילבר... מה דעתך?...
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 10/01/2012 23:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
בדרך כלל הייתי מצדד בך, אבל כשאתה רואה שכמעט כל הסאבוופרים במחיר שלו וכמה אלפיות מטה בעלי נתונים טובים יותר... פסיכולוגית אתה כבר מתבאס, אני חושב שאפילו אם אבדוק אותו והוא ימצא מתאים (מה שסביר להניח יקרה - תחושת בטן) - אני חצי אתבאס...zeev78 כתב:אף פעם אל תקנה ציוד לפי הנייר, יש לך מספיק נייר בשירותים, תבדוק בשטח ואז בשביל השקט הנפשי תסתכל מה כתוב. חבל שתפסול סאב שאולי כן היה יכול להתאים לך בגלל "הנייר".על הנייר הוא בכלל לא מרשים, הנתונים שלו שווי ערך לסאבוופרים של 2000 ש"ח, שזה אולי שליש מהסכום שלו.........
Utopia