ל-5509 יש גם שלושה מעבדים כמו ל-5508
השינויים הם השניים שציין יואב בתוספת עיצוב חדש
גם אתה חזרת אחורה כי לא מצאת משהו בחדש יותר שהוא ה-85
תכלס לא כל דגם חדש מביא בשורה
לטעמי ה-85 הלך אחורה

adirbookingadirbooking כתב:רגע... אז אם הוא נשאר עם פיוניר וקליפשים... מה עכשיו ?!
LX-90 !?!?!?!?!?
הרי השדרוג האחרון הוא ה-85... לאן כבר יש לעלות ? [או שיש רסיבר שאני לא מכיר... 86? 87? 88? 89? ] כמה מספרים יש להם הפיוניר האלה...
תודה אריאלArieldr כתב:אהבתי את הכותרת " השידרוג הקטן שלי"תתחדש ותהנה, הרמת סט מדהים ואני מבטיח לך שכשיגיע הסאב יחד איתו יבוא הקרנבל... כיף לדעת שהפרוססור שלי נפל לידים חמות ואוהבות
...

Franky Watch Out9000es כתב:adirbookingadirbooking כתב:רגע... אז אם הוא נשאר עם פיוניר וקליפשים... מה עכשיו ?!
LX-90 !?!?!?!?!?
הרי השדרוג האחרון הוא ה-85... לאן כבר יש לעלות ? [או שיש רסיבר שאני לא מכיר... 86? 87? 88? 89? ] כמה מספרים יש להם הפיוניר האלה...
LX-90אין ספק שהוא בתכנון
...
שמעתי את ה RXFX של מוניטור ואת ה 42 ו 52 של קליפש.rocco כתב:קובי תתחדש זה לא שדרוג קטן זה חתיכת שדרוג גדוללטעמי תמצא הבדל רב ממה שהיה לך עכשיו ועם הסאב שעומד להגיע בכלל ...אגב איזה דגם של מוניטור אודיו וקליפש שמעת בהשוואה ל DS3 ?
יואב,
השדרוג ומבחינתי הבשורה העיקרית השנה לעומת זו שעברה של הפרוססור אונקיו 5509/אינטגרה 80.3 הוא בעיקר בתחום הווידאו-
המעבד החדש של מרוול HQV vida 1900 ,טכנית נוספה לו אופציית 4K מעשית האפסקיילינג של תכני sd ל full hd השתפר וכן עיבוד הווידאו כללית עולה על זה של השנה הקודמת ברמה ניכרת לעין.
ההתייחסות שלי לשני הדגמים בצוותא היא לא בכדי אם בעבר אינטגרה הייתה חטיבת העל של אונקיו כיום עפ"י משתמשים בפורומים בחו"ל שפתחו את שני הפרוססורים/מגברים מצהירים שמדובר באותם רכיבים פנימיים אחד לאחד ! רק העיצוב החיצוני והמיתוג שונה....

לדעתי גם בשנה שעברה ההבדל היה רק בעיצוב וכתבתי את זה בזמנו . כתבתי שקראתי, שבאינטגרה רכיבים מושקעים יותר, אבל אני לא בונה על זה. ההבדלים העיקריים הם באופן השיווק. אינטגרה נמכר בעיקרון אך ורק דרך דילרים ולא באינטרנט ובנוסף אתה מקבל 3 שנות אחריות ,כאשר בחצי שנה הראשונה ההתחיבות היא למכשיר חדש, כלומר יש תקלה קיבלת חדש.rocco כתב:קובי תתחדש זה לא שדרוג קטן זה חתיכת שדרוג גדוללטעמי תמצא הבדל רב ממה שהיה לך עכשיו ועם הסאב שעומד להגיע בכלל ...אגב איזה דגם של מוניטור אודיו וקליפש שמעת בהשוואה ל DS3 ?
יואב,
השדרוג ומבחינתי הבשורה העיקרית השנה לעומת זו שעברה של הפרוססור אונקיו 5509/אינטגרה 80.3 הוא בעיקר בתחום הווידאו-
המעבד החדש של מרוול HQV vida 1900 ,טכנית נוספה לו אופציית 4K מעשית האפסקיילינג של תכני sd ל full hd השתפר וכן עיבוד הווידאו כללית עולה על זה של השנה הקודמת ברמה ניכרת לעין.
ההתייחסות שלי לשני הדגמים בצוותא היא לא בכדי אם בעבר אינטגרה הייתה חטיבת העל של אונקיו כיום עפ"י משתמשים בפורומים בחו"ל שפתחו את שני הפרוססורים/מגברים מצהירים שמדובר באותם רכיבים פנימיים אחד לאחד ! רק העיצוב החיצוני והמיתוג שונה....

lx90 זה כבר וינטאג'...בשבילך9000es כתב:adirbookingadirbooking כתב:רגע... אז אם הוא נשאר עם פיוניר וקליפשים... מה עכשיו ?!
LX-90 !?!?!?!?!?
LX-90אין ספק שהוא בתכנון
...