אהה הבנתי.... עכשיו זו גירסת ביניים......
יאללה בואו נחכה עכשיו עוד כמה חודשים לגירסה
שבאמת תגרום לממיר הזה לעבוד כמו שצריך.
(בתקווה שגם אז לא תצא ״גירסת ביניים״)
שלום לכלל הגולשים,
ברצוני לעדכן כי אנו עובדים בימים אלו על הוצאתה של הגרסה החדשה.
הורדת הגרסה עדיין לא זמינה, ברגע שתהיה מוכנה נעדכן את כלל הממירים ללא כל צורך בפעולה יזומה כזו או אחרת מצד הלקוח
וכמובן נדאג לעדכן בדבר יציאתה
מה יהיה....? אולי כדאי להתארגן ולפנות בצורה מסודרת דרך האתר לHOT ולבקש מידע מדויק:
1. מתי עדכון גרסה?
2. איזה באגים הגרסה פותרת ?
3. איזה באגים הגרסה לא פותרת?
4. איזה פיצ'רים נוספים ממתינים בקנה?
אני עובד בעולם התוכנה וזה המינימום שלקוח יכול לבקש וזכאי לקבל מהחברה! אם יש נציג של HOT בפורומים מבקש שיתייחס באופן מסודר ומלא לשאלות.
leo212 כתב:מה יהיה....? אולי כדאי להתארגן ולפנות בצורה מסודרת דרך האתר לHOT ולבקש מידע מדויק:
1. מתי עדכון גרסה?
אני עובד בעולם התוכנה וזה המינימום שלקוח יכול לבקש וזכאי לקבל מהחברה! אם יש נציג של HOT בפורומים מבקש שיתייחס באופן מסודר ומלא לשאלות.
...
אני גם חושבת שכדאי לנו לנסות... הממיר הזה פשוט עונש וחבל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייייייי הממיר הזה פשוט הורג אותי מצחוק עם התגובות שהוא גורר אחריו , גדול !!!
1. אלו שרצו לפנות להוט ולשאול את השאלות שציינתם ... תנסו חח... תנסו ותבינו ש - אין לנציגים או למנהלים של הוט שמץ של מושג על הממיר הזה... אתם קולטים שהם הוציאו ממיר שחוץ לומר " תתחדש יש לך ממיר עם התקלות הבאות תקלה 1 ........2........3..........35........78.......
הם לא יכולים להסביר לכם דבר וחצי דבר על הממיר החברת שוק הזאת...
הגרסה הזאת היא לא גירסת בניים - היא גרסת בנתיים .... בנתיים תסתפקו בזה שהשתנו המספרים והאותיות איפה שרשום גרסה בלוח מידע של המכשיר... תחפשו במה שיפרנו את עצמנו .... אנחנו יודעים שבכלום אבל זה בטוח ישתיק אותכם עוד קצת...
שחר נציג הוט - בימים אלו אתם עובדים על הממיר ? בימים אלו אתם עובדים עלינו !!!!!! כמה זמן לוקח לתקן ממיר... חודש ? חודשיים ? 4 ? שנה
leo212 כתב:מה יהיה....? אולי כדאי להתארגן ולפנות בצורה מסודרת דרך האתר לHOT ולבקש מידע מדויק:
1. מתי עדכון גרסה?
...
אבל זה מה שאנחנו עושים כאן, פתחנו פה ממש פורום בטא.
מנהלי האתר צריכים לגבות כסף מהוט.
1. מתי עדכון גרסה?
...
...
נאה דרשת, אבל אין תשובות מהוט ! ! !
באמת עצוב (=עלוב) . . .
אגב, אני את הממיר החזרתי אחרי שבוע - שונא מתנות יחיה .
agnostic כתב:
...
אני יכול לאשר לך בעצמי שאנשי HOT מהדרגות הגבוהות באמת קוראים את מה שאנחנו כותבים בפורום הזה.
אני לא יודע אם יש פה מושתלים או לא, אבל אני יכול להביא לך הוכחות שבאמת קוראים את מה שאנחנו כותבים.
ולגבי הממיר, אל תשכחו שהממיר הוא לא העיקר מבחינת הוט. הממיר הוא רק אמצעי ולא מטרה, והאמצעי הזה נועד בסך הכל להמיר אותות דיגיטליים לתמונה. הוט היא לא חברת אלקטרוניקה שהייתה פותרת את הבעיות תוך חודש גג ומעדכנת את כולם במתרחש. היא בסך הכל חברת תקשורת המעבירה שידורים אל הלקוחות. זה שיש בעיות בממיר היא מפנה אותם אל חברה אחרת שתפתור לה את התקלות ולכן בפועל הוט בעצמה לא יודעת כלום.
אל תשכחו שעדכוני תוכנה זה לא משהו נפוץ. עושים את זה לעיתים רחוקות ורק כאשר רוצים לעדכן משהו חדש בממיר.
בפועל אחרי תיקון כל התקלות בממיר לא תצטרכו יותר לגעת בעדכוני הממיר אף פעם.
להלן סרטון המדגים שימוש בגרסה 392.
חשוב לי לציין שלמעט הריסטים התקיעות בו, לא נעשה כל שינוי משמעות...
1. עדיין איטי
2. אין אפשרות כמו במג'יק הקודם של סידור סדרות תחת תיקייה אחת "סדרות מוקלטות"
3. עושה בעיות בכניסה ל VOD
4. יומיים של שימוש ללא תקיעות, הקלטות חלקות
5. הרצה קדימה ואחורה של תוכנית מוקלטת עובדת טוב...
6. אין אפשרות לבחור נקודה לצפייה (לדוגמא דילוג 2 - 4 - 6 דק')
7. EPG אין אפשרות לבחור יום מסויים בשבוע, אלא רק הרצה ידנית...
BigDragoon כתב:liav5000,
לפי מה שאני מבין ממך, את הדברים החשובים והקריטיים ביותר סידרו - תקיעות והקלטות.
עכשיו אפשר באמת לעבוד איתו בתור ממיר HD מקליט אמיתי?
...
בדיוק!
אני עכשיו נהנה לצפות בתוכנית מוקלטת מבלי שהוא יאתחל את עצמו
agnostic כתב:
...
אני יכול לאשר לך בעצמי שאנשי HOT מהדרגות הגבוהות באמת קוראים את מה שאנחנו כותבים בפורום הזה.
אני לא יודע אם יש פה מושתלים או לא, אבל אני יכול להביא לך הוכחות שבאמת קוראים את מה שאנחנו כותבים.
ולגבי הממיר, אל תשכחו שהממיר הוא לא העיקר מבחינת הוט. הממיר הוא רק אמצעי ולא מטרה, והאמצעי הזה נועד בסך הכל להמיר אותות דיגיטליים לתמונה. הוט היא לא חברת אלקטרוניקה שהייתה פותרת את הבעיות תוך חודש גג ומעדכנת את כולם במתרחש. היא בסך הכל חברת תקשורת המעבירה שידורים אל הלקוחות. זה שיש בעיות בממיר היא מפנה אותם אל חברה אחרת שתפתור לה את התקלות ולכן בפועל הוט בעצמה לא יודעת כלום.
אל תשכחו שעדכוני תוכנה זה לא משהו נפוץ. עושים את זה לעיתים רחוקות ורק כאשר רוצים לעדכן משהו חדש בממיר.
...
א. על סמך מה אתה "מאשר" שמנהלים מהוט יושבים כאן בפורום?
ב. למה זה אמור לעניין אותנו אם
A. אנחנו מחכים חודשים לפתרונות ללא מענה?
B. אנחנו לא מקבלים שום תשובות מאותם מנהלים שכביכול קוראים כאן?
ג. מה תיארת לגבי ההתנהלות של הוט בנוגע לממיר ולתוכנה, רק מראה שאין לך שמץ של מושג לגבי אופן ההתנהלות של הוט. אתה לא יכול להיות רחוק יותר מהאמת.
agnostic כתב:
...
...
א. על סמך מה אתה "מאשר" שמנהלים מהוט יושבים כאן בפורום?
ב. למה זה אמור לעניין אותנו אם
A. אנחנו מחכים חודשים לפתרונות ללא מענה?
B. אנחנו לא מקבלים שום תשובות מאותם מנהלים שכביכול קוראים כאן?
ג. מה תיארת לגבי ההתנהלות של הוט בנוגע לממיר ולתוכנה, רק מראה שאין לך שמץ של מושג לגבי אופן ההתנהלות של הוט. אתה לא יכול להיות רחוק יותר מהאמת.
...
אני לא בא להתווכח... אני בסך הכל אומר מה שאני יודע. אם אתה לא רוצה להאמין למה שאני אומר, אז אל תאמין. זאת בחירה שלך.
nerya40 כתב:
אני לא יודע אם זה יעזור אבל אם אתה רוצה לדעת אז עדכון הגרסה אמור להגיע עד ה- 21/12/11. בתכלס התאריך הזה לא מדוייק ייתכנו שינויים של הרגע האחרון. אבל אם לא יקרה שום דבר, תוך שלושה שבועות העדכון יגיע לכל הממירים. אבל שוב הכל יכול להיות, ייתכן גם שהעדכון ידחה מסיבות כאלו ואחרות וייתכן גם הפוך שיקדימו את את העדכון בגלל חריצות העובדים בהוט
אני מניח שלא סיפקתי אותך עם תשובה מדוייק וזאת משום שאין לעדכוני תוכנה תאריכים מדוייקים. הנהלת הוט הציבה לעובדיה תאריך יעד מסויים, אם יעמדו בו אשריהם אם לא, נמשיך לסבול. ברגע שיוודע לי במדוייק מתי העדכון ישוחרר אני אודיע לכם כמה ימים לפני.
עקרונית נשאר לנו לחכות גג שלושה שבועות מהיום עד לעדכון התוכנה.
עריכה: יש לי משהו נוסף לשמח אתכם! עובדים כרגע על האפשרות של הממיר כסטרימר והפעלת יציאת ה- USB בממיר. אני לא יודע אם זה יצא בעדכון הקרוב או שזה יצא בעדכונים הקרובים, אך אם זה יצא בעדכון הקרוב היה שווה לחכות לא ?!
דרך אגב, הוא יגיע גם אליכם ב- 24.12 ב- 100 אחוז. ותאמינו לי אחרי שיפתחו עוד אפשרויות חדשות בממיר אתם תשכחו את כל מה שאמרתם ולא תסכימו להחליף את הממיר הזה בחיים.