שרשור תגובות: סט שלם לאודיו לקולנוע ביתי - Monitor Audio Silver RX

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #41 

men כתב:אז ההבדל בין ה bx ל rx
זה רק מיקום הפורט?
...

לא, הBX2 הוא אולראונדר מצוין אבל לRX2 יש במה הרבה יותר רחבה ובאס יותר דינמי. לעומת זאת היכולת המצוינת ביחס למחיר של הBX2 בהחלט יכולה לגרום לכאב ראש למי שמתלבט אם הפער באיכות שווה את ההשקעה הכספית הנוספת. כאשר מדובר בRX 6 לעומת הריצפתי מסידרת הBX ההבדלים כבר נהפכים להיות ליותר גדולים ואין בכלל ספק שיש פער גדול מאוד באיכות לטובת הRX.

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #42 

men כתב:אז ההבדל בין ה bx ל rx
זה רק מיקום הפורט?
...
ממש לא. ההבדלים בין הסדרות גדולים מכל בחינה; בנייה, אלמנטים, עיצוב ומחיר כמובן. ואגב, לRX6 יש (גם) פורט קידמי, (לעומת ה1,2 שמצויידים באחורי בלבד) ועדיין אין בכלל בסיס להשוואה בינו לBX2. פשוט זה מה שקנה את האוזן שלי בהשמעה, לאחר שהRX6 פרץ את התקציב. ומה שנאמר מעלי נכון, הרצפתיים מסדרת BX ממש לא ברמה הזו. הBX2 הם יוצאי דופן מהבחינה הזו.
נערך לאחרונה על ידי ZiggyMan ב 22/12/2011 14:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
..

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #43 

האם המדפיים של הBX2 עדיפים על הרצפתיים BX5 או BX6?

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #44 

רק לחזק את נושא הפורטים.

לדגמים RX6\RX8 יש פורט קידמי ופורט אחורי.

כמו כן, החברה מספקת זוג ספוגים איכותיים אשר ניתן לחסום איתם את הפורט המיוחל על מנת להגיע לתוצאה רצויה (עד כמה שניתן) בתחום התחתון.

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #45 

לא שמעתי את הרצפתיים של BX בהאזנה שבוע שעבר, ככה שקשה לי לענות לך. שמעתי אותם לפני חצי שנה בערך, אבל ללא השוואה מול הBX2.
..

men
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #46 

אם אני סוגר פורט אחד אם הספוג ב rx2
אקבל צלילים נמוכים יותר מבחינת באס?
או שכדאי לא לסגור אותם בזמן שהם עובדים

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #47 

לגבי סגירת פורטים - סגירת הפורט מרסנת את הבאס, לא מגבירה אותו - הספוגיות נועדו למצבים שבהם נאלצים להציב את הרמקולים קרוב יחסית לקיר ואז הבס שיוצא מהפורט האחורי "נהדף" מהר מאוד/מדי מהקיר מה שהופך אותו ל-"בומי" ולא נעים...

לגבי מדפיים מול רצפתיים - אני אישית חושב שבהחלט יש משמעות למיקום הפורט (קדמי מול אחורי), ולדעתי הסיבה שה-BX2 הפתיעו לטובה ביחס לרצפתיים היא שהפורט הקדמי שלהם כאשר הם על סטנדים הוא כמעט בגובה האוזניים שלך, ולכן בהחלט תיתכן הרגשה של מיד-בס יותר מהיר ומדוייק. ב-B3 הרצפתיים הוותיקים של מוניטור אודיו מלפני 10 שנים, היו שני פורטים קדמיים לבס שמוקמו ממש מתחת ליחידת הוופר ולכן היו יחסית גבוהים וזה רמקול שנשמע לי פשוט פנומנלי מבחינת העומק והעושר של הבס. בכל מקרה, אני הלכתי על ה-BR4 הרצפתי בסוף (בשילוב עם BR1 מדפיים מאחור), ואני ממש לא מתחרט..! ;)

cohavisi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #48 

שלום לכולם,
היום הלכתי לשמוע את ה-RX2 (מדפיים)....נשמעים מעולה!!
השאלה שלי היא : האם יכול להיות שמחיר הסופי נמוך ב-1000ש"ח מהמחיר שמפורסם?? (בערך 4500 ש"ח לגימור מבריק)??

מכיוון שאני בדר"כ רוכש את רוב הקניות שלי מהרשת (ארה"ב) ...אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להתמקח...

אני והמוכר דברנו על הדגם הספציפי הזה (לא על rx1).....

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #49 

לא מצאתי התייחסות לזה בתגובות כאן או במאמר, יכול להיות שפספסתי.
אשמח לדעת מהו גודל החלל?

or88
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1262
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #50 

סקירה מצויינת רמקולים מדהימים למחירם ,מי שרוצה כאלה בצבע שחור פסנתר שיפנה אליי לפרטי בקסם של מחיר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”