ההצעה הראשונה שלי הייתה לשחק עם המיקומים, כאן ההבדלים לא עדינים בכללzeev78 כתב:הLX85 גדול על הRX2 בכמה רמות, לא כדאי ללכת על משהו יותר רציני? בלי שום קשר להתאמה יש לי הרגשה שאתה תוריד את רמת הפירוט שאתה אמור לקבל אבל אם אתה מתעקש אז רצויי לקחת אותם אליך הביתה ולבדוק אותם בעצמך, הרושם שאני קיבלתי מהם הוא שצריך הגברה עם סאונד חם יותר מזו של הפיוניר.men כתב:אני עומד להשתדרג ב מוניטור RX2 ויש לי את הפיוניר 85 יש סיכוי שההתאמה פה לא טובה?
שמעתי את הרמקולים אם מגבר של דנון מהסידרות הגבוהות והיה נישמע מושלם
לא שמעתי אותם אם פיוניר מה דעתכם?...
לגבי התגובות על הכיולים, אני חוזר ואומר שהם נועדו לכיוון עדין, כאשר משחקים יותר מדי עם ההגדרות של הסאונד אתה מאבד את איכות הסאונד שנאמנה למקור וזו לא המטרה ולכן רצויי שהרסיבר/כל הסט אפ ישמע טוב למאזין מההתחלה על FLAT.
OPV אני אישית הצעתי לו לבדוק את כל האופציות לפני שהוא מחליף את הציוד, הוא גם לא חייב למכור אותו אם הוא לא מרוצה אלא להחזיר רכיב אחד (שוב, במקרה הכי גרוע) ולהחליף אותו במשהו אחר. לבוא ולהגיד שאין בעיה ולנסות לפתור את זה עם כיול ועוד להאשים חברים אחרים ללא הצדקה זה לא תקין. אם פותח השירשור אוהב סאונד שדומה לסאונד שאני אוהב אז יש פה בעיה, אם כיול זה או אחר יפתור אותה אני אשמח מאוד אבל אם לא אז זה לא בושה להחליף, השאלה היא כמה זמן הוא יכול להחזיק את הציוד בבית מבלי שיגידו לו שאין החלפות, זה הדבר הראשון שהייתי בודק....
ההצעה השניה היתה לא לפתוח שרשור על מסקנות מציוד אחרי יומיים
ההצעה השלישית היא לבדוק את כל אפשרויות הכוון שיש (הן בחינם) כולל RC בלי אמונות תפלות