בנוגע לNGN בחיפה ולNGN בכללי, מידע קצת יותר מדויק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #41 

2130TOMER כתב:Eyalm321 מה קורה
יש לי שאלה בשבלך

אני גר בערד ויש לי NGN עוד מהשנים הראשונות , אני גולש על 15 מגה והכות טוב ויפה
אבל מה שמגביל אותי לשדרג את המהירות זו לא התשתית אלא הנתבים הנוראיים שבזק מספקת (D-link 6740U)
שלפי טענות ברשת כול הזמן מתנתקים וכו...
בפורום של דילינק שיחררו שלושה קושחות ביטא שלא כולכך פתרו את הבעיות .
בהתחלה בפורום הם טענו שבזק מפתחת קושחה חדשה שאמורה לפתור את כול הבעיות , עכשיו הם אומרים שהם קיבלו הוראות מבזק לא להפיץ יותר את קושחות הביטא ולהפנות את המשתמשים עם הבעיות למוקד של בזק , ששם אומרים להשאר בקושחה הישנה (40) כי היא הכי יציבה .
השאלה שלי האם בזק באמת מפתחת קושחה חדשה שתפתור את הבעיות ??
האם יש לבזק תוכניות עתידיות לגבי ראווטר חדש ?

תודה , תומר
:wink:
...
אתה בטח מדבר על הדיון של splashy, זה מקרה ספציפי. יש לי את הדילינק המדובר עם הקושחה האחרונה ואין לי שום בעיות איתו. מה שאתה צריך להיזהר ממנו זה הנטגיר VVG2000

2130TOMER
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #42 

" היי תומר מה קורה ? :)
לגבי ראוטרים חדשים אני באמת מקווה שיביאו כמה , אנחנו סכ"ה עובדים לפי תסריטים ונהלים מקובלים (ללקוח יש בעיה מסויימת, מנסים לפתור אותה בטווח המוצרים של בזק)
לגבי הקושחה אני אברר לך את זה, אני לא מאמין שאני אקבל תשובה, החטיבות הטכנולוגיות של בזק עכשיו עסוקות לגמרי וכל כח האדם שם מופנה לתיקון באגים של תוכנה חדשה לזיהוי תקלות אצל לקוחות בבזק(האמת שאני מזה מתגעגע לישנה חח Smartest ארור ><)
אבל בכללי, ראוטרים לא אמורים להתנתק סתם ככה, בגלל זה הם בחנויות כדי לשמש ככלי עבודה!
ניסית להחליף ראוטר? בגלל שאתה מעל 5MB אתה יכול להחליף מוצרים של בזק כאוות נפשך

מקווה שזה עוזר, אייל
:wink:"

לי אין ראווטר כזה אבל אם תיסתכל טיפה בפורום תוכל למצוא רבבות של תלונות על הרווטרים הללו

אשכול אחד מתחת לאשכול הזה הוא אשכול תלונה על הראווטר הנל
http://www.hometheater.co.il/vt154742.u ... DLink-6740

אני מקווה שימצאו לכול זה פיתרון כי אני מת לשדרג את המהירות

:)

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #43 

אוי נו מי בכלל משתמש בזה בתור ראוטר
אתה משתמש בזה בתור מודם, עושה BRIDGE ומחבר ראוטר נורמלי

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #44 

Eyalm321 כתב:Eyalm321
אני יכול לומר בודאות שיש כבר MSAGים בנצרת/נצרת עילית ועובדים על זה. שוב, הצפי כרגע ל100% בכל הארץ הוא בסוף מאי 2012
:[/quote]

בספק שגם זה יקרה,אולי לקראת 2013.
...

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

טוב נראה באמת שהוט שידרגו את הביניין שלי לFTTB
הסתכלתי בטלויזיה בבדיקת עוצמה והיה כתוב 65DB
אין לי אינטרנט שלהם אז אין לי איך לבדוק גם במודם. אם מישהו מעוניין ויש לו ממיר של הוט אז שיבדוק בהגדרות ממיר>בדיקת עוצמה כמה הNOISE שכתוב שם וירשום פה

nortex
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

עדיין אין לי NGN!!!!!!!!!!!!

שליחה #46 

אני כבר יותר משנה כול כמה חודשים מתקשר לבזק לשעול מתי היה NGN באיזור שלי, ועד היום שימו לב לתעריך אין לי NGN! (חיפה, שד רוטשילד קריית אליעזר) העם משהוא יכול להגיד מתי הם ישימו את הארונות???

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #47 

מישהו פה באמת חושב שלבכות ולהתלונן על גבי הפורום הזה יעזור למישהו ,זה שאיזה נציג של החברה יראה את ההודעה הזאת לא באמת יעזור ,הרי בחברה יודעים יותר טוב מכל אחד פה מה קורה ואיך זה קורה בנוגע לפריסה שלהם , הרי העבודה שתלוננו על דפי הפורום במשך כמה זמן שתרצו לא באמת יעזור לכם ..תראו בעצמכם איך אתם עדיין נשארים לקוחות שלהם ומשלמים להם כמו כל לקוח טוב אחר .

אם זה כל כך מפריע לכם שאין לכם NGN ואין לכם מהירויות גבוהות (מה שקצת מצחיק בהתחשב בזה שאנחנו כבר לקראת המחצית השניה של 2012 ושאם זה המצב עם הפריסה של NGN ,תארו לכם מה יהיה עם הפריסה של תשתית הFTTH ) ,למה שלא תחפשו אלטרנטיבה ,במקרה הזה אין לכם הרבה אופציות אבל כן יש לכם אופציה אחרת ,ומה לעשות שזה שכל אחד בוכה פה על הבעיות שלו מול בזק לא ממש יעזור לו בלפתור את הבעיה שלו.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

Re: עדיין אין לי NGN!!!!!!!!!!!!

שליחה #48 

nortex כתב:אני כבר יותר משנה כול כמה חודשים מתקשר לבזק לשעול מתי היה NGN באיזור שלי, ועד היום שימו לב לתעריך אין לי NGN! (חיפה, שד רוטשילד קריית אליעזר) העם משהוא יכול להגיד מתי הם ישימו את הארונות???
...
1-800-800-199

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #49 

fighter כתב:טוב נראה באמת שהוט שידרגו את הביניין שלי לFTTB
הסתכלתי בטלויזיה בבדיקת עוצמה והיה כתוב 65DB
אין לי אינטרנט שלהם אז אין לי איך לבדוק גם במודם. אם מישהו מעוניין ויש לו ממיר של הוט אז שיבדוק בהגדרות ממיר>בדיקת עוצמה כמה הNOISE שכתוב שם וירשום פה
...
גם אצלי העוצמות הם 65 DB בממירים ואין לי סיבים FTTB

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #50 

barman כתב:
nortex כתב:אני כבר יותר משנה כול כמה חודשים מתקשר לבזק לשעול מתי היה NGN באיזור שלי, ועד היום שימו לב לתעריך אין לי NGN! (חיפה, שד רוטשילד קריית אליעזר) העם משהוא יכול להגיד מתי הם ישימו את הארונות???
...
1-800-800-199
...
אני דווקא הייתי ממליץ לו להתקשר ל-
1-801-700-700

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #51 

תמונה
הייתם רוצים כזה בבית?

nortex
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #52 

nerya40 כתב:
barman כתב:
...
1-800-800-199
...
1-801-700-700
...
זה בדיוק מה שאני יעשה, אני יתקשר לבזק ואם הם אמרים שצריך לחכות יותר מחודש אני ישר עובר להוט, זאת כבר הגזמה! אני זוכר איך שהם הבטיחו לי NGN ב 1/1/2012 חחח....

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #53 

nortex כתב:
nerya40 כתב:
barman כתב:
...
1-800-800-199
...
1-801-700-700
...
זה בדיוק מה שאני יעשה, אני יתקשר לבזק ואם הם אמרים שצריך לחכות יותר מחודש אני ישר עובר להוט, זאת כבר הגזמה! אני זוכר איך שהם הבטיחו לי NGN ב 1/1/2012 חחח....
...
ביקרתי היום את ההורים שלי. הם גרים באיזור המושבה הגרמנית ושמתי לב עכשיו שהם עברו לאחרונה ל- 8 ערוצים. השיקול שלך :)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”