Cisco Linksys E4200 ההתרשמות. - בדיקת הנתב: גם עם DD-WRT,Tomato,STOCK.

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
frank053
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54

שליחה

שלום לכולם.
אני אשאל שאלה טיפשית, אבל אני לא מצליח לפתור את זה בינתיים.
עד היום הייתי עם ה-D-Link של בזק (דגם 2760U - תקן N). אבל לאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות, אז החלטתי להשתדרג והזמנתי את ה-E4200.
היום קיבלתי את הנתב, אבל הסתבר לי שאין בו מודם...??? זה באמת ככה? ובכן, לא שמתי לב לזה כאשר רכשתי את הנתב.
בכל מקרה, השאלה שלי היא האם זה באמת ככה ואין בו מודם? ואם זה נכון ואני צריך לקנות (או אולי לקבל מבזק) מודם חדש, אז אני צריך המלצה, איזה מודם יעבוד הכי טוב עם הנתב הזה? והאם זה בכלל משנה איזה מודם יש?
תודה מראש!
אני לא נוסע מהר,
אני טס נמוך...

marvje
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298

שליחה

תנסה להשיג את ה aztech 600e שבזק חילקו פעם, סוס עבודה, נמצא אצלי מ 2008, עובד מצויין עם חבילת 15Mb.
אם אתה לא מתכנן לשדרג ל 20 מגה ומעלה בקרוב הוא יכול להיות בחירה טובה (אין לו תמיכה ב VDSL2).

ראיתי עכשיו שיש כמה אנשים שמוכרים אותו ביד2 בגרושים...

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

frank053
אתה יכול להשתמש ב-Dlink שלך כמודם, פשוט תהפוך אותו ל-bridge. אם אתה לא יודע איך עושים את זה, אני מאמין שהכי קל זה להעזר בתמיכה של מוקד האינטרנט של בזק.
בכל מקרה אתה אמור למחוק את החיבורים הקיימים במודם, וליצור חיבור חדש, bridge עם vpi8 ו-vci- 48. לאחר מכן תחבר את הנתב שלך לפורט LAN כלשהו, ותתחבר לאינטרנט :)

woodyg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173

שליחה

dima_vy כתב:frank053
אתה יכול להשתמש ב-Dlink שלך כמודם, פשוט תהפוך אותו ל-bridge. אם אתה לא יודע איך עושים את זה, אני מאמין שהכי קל זה להעזר בתמיכה של מוקד האינטרנט של בזק.
בכל מקרה אתה אמור למחוק את החיבורים הקיימים במודם, וליצור חיבור חדש, bridge עם vpi8 ו-vci- 48. לאחר מכן תחבר את הנתב שלך לפורט LAN כלשהו, ותתחבר לאינטרנט :)
...
אצלי הקונפגרציה הזו עובדת מצויין

wpfreaky
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361

שליחה

איך הנתב מתפקד עם חייגן בחיבור L2TP ?

ולמי שהזמין מ EBAY יש מכס על זה ?

roee7777
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 809

שליחה

מכס זה עניין של מזל. בעקרון על כל חבילה מעל 50 דולר אתה צריך לשלם מכס..
אני הזמנתי נרתיק למצלמה מיפן שעלה לי כולל המשלוח 48 דולר, ולקחו לי על זה מכס...
אז שום דבר לא בטוח... צריך מזל. אני גם מחכה לראווטר. ואני מאוד מקווה שלא יחייבו אותי במכס, כי כל המטרה בקנייה מחו'ל זה לחסוך את ה- 30-40% כסף שאני משלם יותר בארץ.

wpfreaky
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361

שליחה

roee7777 כתב:מכס זה עניין של מזל. בעקרון על כל חבילה מעל 50 דולר אתה צריך לשלם מכס..
אני הזמנתי נרתיק למצלמה מיפן שעלה לי כולל המשלוח 48 דולר, ולקחו לי על זה מכס...
אז שום דבר לא בטוח... צריך מזל. אני גם מחכה לראווטר. ואני מאוד מקווה שלא יחייבו אותי במכס, כי כל המטרה בקנייה מחו'ל זה לחסוך את ה- 30-40% כסף שאני משלם יותר בארץ.
...
התכוונתי אם הראוטר חייב במכס כי לא כל המוצרים מחוייבים במכס לעומת מע"מ שחל על כל מוצר שעולה יותר מ 50 דולר.

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144

שליחה

הנתב מתפקד ב100 מגה בPPTP, אני מאמין שהוא יכול לעשות את אותו הדבר גם בL2TP

noamfraenkel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

מתפקד מצויין ב L2TP (ב-12 מגה - זה מה שיש לי)

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עשיתי לו אוברקלוק מ480 MHZ ל533 MHZ, הוא טס.

דרך אגב JPOST הבדיקה שלך לא מדייקת בכלל כי התוצאות של CLASS889 הרבה יותר נמוכות כי הוא משתמש בפרוקסי שמעלים את כל הפרסומות (משהו יותר מתקדם מADBlock נראה לי)
אני מקבל 2.X שניות בבדיקה ראשונה ו1.5 שניות בבדיקה שניה, למרות שבשתי הפעמים אני רואה את כל מה שאני כן רוצה לראות איך שאני לוחץ אנטר

frank053
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

dima_vy כתב:frank053
...
תודה על העצה. זה מה שעשיתי, אך ישנה בעיה, הראוטר הישן שלי תקול, וזו הסיבה שהחלטתי לשדרג לראוטר טוב יותר. והבעיה היא לא רק שהקליטה בבית לא הייתה מספיק טובה (ראוטר), אלא גם שהמודם התנתק מדי פעם מהאינטרנט ועוד בעיות מעצבנות כאלה ואחרות (מודם). אז נכון לרגע זה אני עם הראוטר החדש ואין יותר בעיות קליטה בבית, אבל עדיין נשארו הבעיות שקשורות למודם, לכן אני אצתרך לקחת מבזק (או מכל מקום אחר) תחליף בדמוי מודם רשת.
marvje כתב:תנסה להשיג את ה aztech 600e שבזק חילקו פעם, סוס עבודה, נמצא אצלי מ 2008, עובד מצויין עם חבילת 15Mb.
אם אתה לא מתכנן לשדרג ל 20 מגה ומעלה בקרוב הוא יכול להיות בחירה טובה (אין לו תמיכה ב VDSL2).

ראיתי עכשיו שיש כמה אנשים שמוכרים אותו ביד2 בגרושים...
...
למה דווקא המודם הזה?
ביררתי בבזק ואין להם אותו. יש להם משהו של D-LINK ושל עוד איזה חברה שאני לא מכיר.
מישהו מתמצא? יודע?

תודה.

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

חבל שאין כי המודם הזה תותח ב15 מגה

Class889 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081

שליחה

frank053
עדיף שתפתח דיון נפרד לגביי הבעייה שלך, הסבירות שיעזרו לך שם גבוה יותר מאשר באשכול הנל.

frank053
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Class889 כתב:frank053
עדיף שתפתח דיון נפרד לגביי הבעייה שלך, הסבירות שיעזרו לך שם גבוה יותר מאשר באשכול הנל.
...
האמת היא שכבר עניתם על רוב שאלותיי. ואני מודה על כך מאוד.
השאלה האחרונה היא כזו:
בבזק סטור מציעים לי לקחת את ה-D-Link 2500U.
האם לקחת אותו או לחפש ביד 2 או בכל מקום אחר את ה-Aztech 600E.

תודה רבה!

roee7777
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

איך אפשר לחבר AP לנתב e4200 ? לא מצאתי בנתב WDS , יש דרך אחרת להתחבר ל- AP ?
ניסיתי ללמוד כמה שיותר מהמדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm
אבל עדיין לא הצלחתי..
בנתב הקודם שלי לא היה WDS ובכל זאת הצלחתי לחבר אליו AP.. אבל כאן אני לא מצליח משום מה , אני עם הקושחה המקורית.
תודה

roee7777
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

לא יודע מה עשיתי שלא עשיתי קודם אבל זה עובד עכשיו..
בהגדרות של הנתב החדש כלל לא נגעתי. נכנסתי רק להגדרות של ה- AP , שמתי את אותו אמצעי אבטחה והופ זה עובד.
לא הבנתי מה עשיתי שגרם לזה לעבוד... אבל יכול להיות שבגלל הניתוקים שהיו לי בבוקר בתשתית של ה- ADSL אז חשבתי שזה לא עובד..
הקליטה באמת השתפרה מאוד.. אני עם הקושחה של הסטוק אולי אני אשדרג בהמשך.
דבר אחר, יכול להיות שיש לי ניתוקים במודם בגלל שהוא לא יציב במהירות של 15 מגה? יש לי מודם של edimax 7084ga שזה בעצם ראווטר שהפכתי ל- bridge

nn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

גיבוי לציוד

שליחה

גם אם אתה יודע וגם אם לא, תגבה את קבצי הקונפיגורציה האלה ושים אותם בצד כדי שתוכל לשחזר מהם במידת הצורך. שים את הגיבוי לפחות בשני מקומות שונים (HD ומייל לדוגמא)

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042

שליחה

אני עובד כרגע עם ראוטר של netgear שסופק ע"י בזק על קו NGN 20 מגה

במידה ואני עובר לראוטר המדובר ומגדיר את הנטגיר כברידג אני ארגיש שיפור משמעותי בגלישה?

Class889 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081

שליחה

rafid כתב:אני עובד כרגע עם ראוטר של netgear שסופק ע"י בזק על קו NGN 20 מגה

במידה ואני עובר לראוטר המדובר ומגדיר את הנטגיר כברידג אני ארגיש שיפור משמעותי בגלישה?
...
שיפור גדול.

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042

שליחה

קניתי אחד REFURBISHED מהאתר של לינקסיס ב99 דולר כולל משלוח לניו יורק

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”