טוב, אז ההצעה שלי מלמעלה נשארת בתוקף בינתיים:)Elad8 כתב:אמרו בחדשות שהשיטפונות הולכים להמשיך בזמן הקרוב......
מחסור גלובלי חסר תקדים בדיסקים קשיחים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ניראה שאם זה ימשיך ככה ,יהיה יותר זול לקנות SSD מאשר כונן מכני .. 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כצפוי, מרפי לא מפספס הזדמנות פז כזאת...
אתמול חזרתי הביתה ומצאתי את המחשב עם Blue Screen. בבדיקה קצרה התברר כי הדיסק של מערכת ההפעלה שבק חיים.
אחריה בדיקה ב ZAP, המחיר הכי זול שמצאתי הוא 35% יותר ממחיר ששילמתי לפני פחות מחודש על דיסק זהה.
*עריכה - לכל החנויות שמציגות דיסקים בזאפ אין למעשה את הדיסקים במלאי. כרגע ניתן להשיג רק במחירים מופקעים של 450-600 ש"ח לדיסק של 1TB.
תשמרו על הדיסקים שלכם ותתפללו חזק שלא תצטרכו...
אתמול חזרתי הביתה ומצאתי את המחשב עם Blue Screen. בבדיקה קצרה התברר כי הדיסק של מערכת ההפעלה שבק חיים.
אחריה בדיקה ב ZAP, המחיר הכי זול שמצאתי הוא 35% יותר ממחיר ששילמתי לפני פחות מחודש על דיסק זהה.
*עריכה - לכל החנויות שמציגות דיסקים בזאפ אין למעשה את הדיסקים במלאי. כרגע ניתן להשיג רק במחירים מופקעים של 450-600 ש"ח לדיסק של 1TB.
תשמרו על הדיסקים שלכם ותתפללו חזק שלא תצטרכו...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הכל התחיל בגלל שקניתי NAS.......
עכשיו יש רק NAS בלי כוננים.
עכשיו יש רק NAS בלי כוננים.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אני מניח שיש מלאי כלשהוא של חיצוניים שכבר "מוכנים" אבל גם זה יגיע.mp3lll כתב:למה לחיצוני אבל אין בעיה ולפנימי כן?...
- plonter
- עוסק בתחום

- תגובות: 83
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
המחסור בדיסקים רק התחיל.
עכשיו עוד ניתן להשיג חלק מהדגמים במחירים יקרים במיוחד אבל בעוד כמה ימים גם בסכומים הללו תהייה בעייה להשיג.
וגם ה SSD מתחיל להיות בעיה כי אנשים עוברים ל SSD בינתיים עד שמחירי הדיסקים ירדו.
בלגאן שימשך כמה חודשים על פי כתבות באתרים בחו"ל.
עכשיו עוד ניתן להשיג חלק מהדגמים במחירים יקרים במיוחד אבל בעוד כמה ימים גם בסכומים הללו תהייה בעייה להשיג.
וגם ה SSD מתחיל להיות בעיה כי אנשים עוברים ל SSD בינתיים עד שמחירי הדיסקים ירדו.
בלגאן שימשך כמה חודשים על פי כתבות באתרים בחו"ל.
המקום לאנשים שאוהבים מחשבים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
תן להם 100 ימי חסד להתארגן והכל יחזור לקדמותו...plonter כתב:המחסור בדיסקים רק התחיל.
בלגאן שימשך כמה חודשים על פי כתבות באתרים בחו"ל....
גם ליפנים לקח 100 יום לחזור לשיגרה אחרי צונאמי פי כמה יותר גרוע.
אל תהיה בטוח כ"כ.טלHD כתב:תן להם 100 ימי חסד להתארגן והכל יחזור לקדמותו...plonter כתב:המחסור בדיסקים רק התחיל.
בלגאן שימשך כמה חודשים על פי כתבות באתרים בחו"ל....
גם ליפנים לקח 100 יום לחזור לשיגרה אחרי צונאמי פי כמה יותר גרוע....
א. עוד לא הסתיים הבלאגן.
ב. אנחנו בסוף שנה, יש עדיפות ליצר דיסקים יקרים יותר כמו 24/7 עבור מערכי אחסון ושרתים, שם המצב הרבה יותר חמור.. תאר לך מערכות מידע שעלולות לקרוס כי נפלו דיסקים ואי אפשר להחליף...
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
חבר'ה למישהו יש צפי מתי המחירים חוזרים להיות שפויים? מיום ליום המחירים עולים ב5% בערך..
ב-WD המצב ממש קשה,לפי דעתי הולך להיות הרבה זמן מחסור במוצרים.לזכותם אפשר להגיד,השבוע התפגר ה-WD TV LIVE,חודש לפני תום האחריות
של שנתיים.אחרי שיחה קצרה ובדיקה SN,ע"י טקדטה,התבקשתי לארוז אותו ולשלוח אותו אליהם,ומחזירים לי את הכסך
כי אין להם מושג מתי יהיה להם מלאי/או לשלוח ל-RMA.
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
ocsi כתב:ב-WD המצב ממש קשה,לפי דעתי הולך להיות הרבה זמן מחסור במוצרים.לזכותם אפשר להגיד,השבוע התפגר ה-WD TV LIVE,חודש לפני תום האחריותשל שנתיים.אחרי שיחה קצרה ובדיקה SN,ע"י טקדטה,התבקשתי לארוז אותו ולשלוח אותו אליהם,ומחזירים לי את הכסך
כי אין להם מושג מתי יהיה להם מלאי/או לשלוח ל-RMA.
...
האמת מהבנה הדי בסיסית שלי המחסור הוא בעיקר בהארד דיסקים של WD. אז למה חברות כמו IOMAGA וסמסונג לא קופצות על המציאה ומגבירות יצור?