sam22 כתב:כשמתרגלים
האופציה המועדפת היא, מעבר לספורט והחלפה דרך הידיות על ההגה
...
אני עוד בהתלהבות של ה 24 שעות הראשונות. בכל זאת, אוטו ספורט ראשון שלי. יותר מכך לא בטוח שאיי פעם נהגתי על אוטו שיורד מ 10 שניות מ 0-100.
אחרי שההתלהבות הראשונית תחלוף, אני אבחן כל דבר ודבר ברכב הזה.
המנוע הוא 1.4 TSI ו GTI. בגלל זה הוא 180 כ"ס. לא בגלל צ'יפ. זה סתם שמועות.
אין לו שני טורבו. יש לו שני מגדשים. מגדש על ומגדש טורבו. במנועי ה TSI שהם לא GTI יש רק מגדש אחד וזה מגדש טורבו. אין להם גם מגדש על.
kingikra כתב:המנוע הוא 1.4 TSI ו GTI. בגלל זה הוא 180 כ"ס. לא בגלל צ'יפ. זה סתם שמועות.
אין לו שני טורבו. יש לו שני מגדשים. מגדש על ומגדש טורבו. במנועי ה TSI שהם לא GTI יש רק מגדש אחד וזה מגדש טורבו. אין להם גם מגדש על.
...
קודם כל תתחדש !
אין שום קשר לשם gti .
גם בסקודה סופרב 2.0 tsi לדוגמה יש מגדש על ומגדש טורבו.
Gti זה שם הדגם ולא שם המנוע.
kingikra כתב:המנוע הוא 1.4 TSI ו GTI. בגלל זה הוא 180 כ"ס. לא בגלל צ'יפ. זה סתם שמועות.
...
יש ג'טה עם מגדש אחד עם 123 כ"ס ויש ג'טה עם שני מגדשים עם 160 כ"ס.
לי יש את הגולף 1.4 TSI גיר DSG טורבו אחד 122 כ"ס , פולקסווגן שיווקו גם גירסה עם 2 טורבו בעלת 160 כ"ס.
לאחרונה הם החליטו להפסיק לייצר את גירסת 2 הטורבו עקב עלות גבוהה של ייצור , מה גם שטורבו אחד בהחלט מספק !
kingikra כתב:תשמעו, שניכם פה מחדשים לי. אני אבדוק.
...
מה שאני אומר לך הם על סמך שני דברים :
יש לי את הג'טה שאני מדבר עליה.
דוד שלי חולה מכוניות והגה אמר לי את זה שהפולו GTI אותו מנוע בדיוק רק הוסיפו צ'יפ שמוסיף עוד 20 כ"ס.
...
לגבי הג'טה והסופרב אני כמובן לא יכול להתווכח כי אני לא יודע. לגבי הפולו, קראתי המון כתבות בכל מיני שפות (תרגום בגוגל) וקראתי בפורומים המון שירשורים ובאף אחד לא קראתי על הצ'יפ הזה.
ירדתי עכשיו לרכב כדי לבדוק אם אני יכול לחבר את הטלפון שלי לרכב באמצעות בלוטות' ונראה שזה בילתי אפשרי.
זה כנראה חלק מהלוקסוסים שחברת הליסינג לא מוסיפה לרכב.
kingikra כתב:ירדתי עכשיו לרכב כדי לבדוק אם אני יכול לחבר את הטלפון שלי לרכב באמצעות בלוטות' ונראה שזה בילתי אפשרי.
...
תבדוק אם יש לך שקע AUX או אחר בתא הקטן בין המושבים הקדמיים .....
kingikra כתב:ירדתי עכשיו לרכב כדי לבדוק אם אני יכול לחבר את הטלפון שלי לרכב באמצעות בלוטות' ונראה שזה בילתי אפשרי.
...
...