LG 37LK450 במקום 37LD460 - כדאי?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
ZEBRA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 213
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

אני יודע שבשידורי טלוויזיה אין שום בעיה ממרחק כזה כשמדובר על פלזמה, לא יודע לגבי LCD.
לגבי מרחק, בחנויות יש בעיה של פרופורציות - החלל בדרל כלל גדול הטלויזיות נראות "קטנות" יותר מאשר בחלל קטן בבית,
כך שקשה לקבל תחושה של גודל מסך בחנות.

Nirgaz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #42 

ledman כתב:קניתי 37LK450Y גם דרך OLSALE.
...
אני גם מחפש "37 ואחרי קריאה מעמיקה של הפוסט הזה ועוד הרבה פוסטים אחרים ניראה לי שה 37LK450Y יכולה להתאים.
הלכתי היום לנסות לראות אותה אבל לא מצאתי אותה בתצוגה באף חנות (בצ'ק פוסט)
הדגם הזה היה רק ב BIG BOX אבל גם שם לא בתצוגה.

השימוש שלי הוא שידורי עידן+ וסרטים מהאינטרנט (לא משחקים)

שאלתי לאלה שקנו או שמכירים - איך איכות התמונה בשידורים רגילים (ערוצים 1,2,10 למשל)?
אני שואל כי ראיתי הבדלים מאד גדולים בין הטלוויזיות בחנויות - ב HD כולם ניראים מדהים אבל שמעבירים לשידור רגיל בהרבה דגמים התמונה ממש גרועה (גרועה יותר מהטלוויזיה CRT הישנה שלי)
ההבדל בולט במוחד בכתוביות - בחלק מהדגמים הכתוביות חדות וברורות גם מקרוב ובאחרים ניתן לראות את עקבות המתיחה של התמונה.

תודה,

ניר

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #43 

Anavish

הייתי שמח לשמוע התרשמויות שלך מהטלויזיה לאחר כמה ימי שימוש.

Anavish פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0

שליחה #44 

רועי, אין לי כל כך מה לומר חוץ מ"סבבה". השתמשתי בה עם Xbox ועם וידאו מ-USB (גם HD וגם פחות) והתמונה נראית מצוין לעיניים הלא-מקצועיות שלי. לא ניסיתי אותה עם שידורי SD של הוט\יס\עידן+ כך שאין לי התרשמות בתחום הזה. הסאונד נשמע בסדר גמור למרות הרמקולים הלאו-דווקא מרשימים, ובכל מקרה אני מתכנן לחבר אותה בעתיד למשהו יותר רציני מבחינת אודיו. התפעול קל ונוח, ה-Picture Wizard עוזר להגדיר תצוגה לטעמך, והניווט בתפריטים ובתוכן של ה-USB אינטואיטיבי. מפריע לי קצת שאין אופצית Seek כשצופים בתוכן מ-USB, אבל ה-Fast-Forward וה-Rewind ב-6 מהירויות שונות מכפרים על זה. לסיכום: מבסוט.

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #45 

תודה על התשובה

בקשתי את זה כי אני מחפש טלויזיה לשימוש כמסך מחשב משני בחדר וכרגע ה37LK450 מסתמנת כהכי מתאימה. אין עוד LCD 60HZ בגודל הזה שח.י מייבאים.
הביקורות עליה בכל אתר שמצאתי ציינו לטובה את הMotion Processing, במיוחד במצב 24P שזה דבר שקשה להתעלם ממנו בהשוואה לדגמים באותו טווח מחיר.
אני קצת חושש לגבי הלאג. רוב הביקורות טוענות שיש לה לאג נמוך מאוד אבל בימים האחרונים מצאתי כמה שטוענות שהוא לא הכי נמוך.
בהתחלה בכלל שללתי את הדגם הזה בגלל הפס המזעזע בתחתית המסגרת ועד שהצלחתי לעכל את זה איכשהו גיליתי שיש לו שתי גרסאות - חום וכחול-אפור.
אני אשמח לדעת באיזה מהצבעים "זוכה" :-\ מי שקונה מייבוא רשמי ואם יש לך משהו להוסיף על מה שכתבתי זה בכלל יהיה נחמד.

alleyoop
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם

האם הטלוויזיה קוראת קבצי mkv?

שליחה #46 

למי שיש לו את הטלוויזיה:
האם היא קוראת קבצי mkv?

תודה,

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8262
נתן תודות: 421 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #47 

כן, אבל לא מפענחת DTS, כלומר תצטרך להמיר את האודיו ל AC3.

http://www.videohelp.com/tools/MKV2AC3

אם אתה מתכנן לקנות מייבוא לא רשמי, קח בחשבון שבחלק מהטלוויזיות ניגון סרטים בכלל לא מופעל. תבדוק טוב טוב.

alleyoop
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #48 

תודה integral.
עקרונית הסרטים והסדרות שמורידים היום ב-mkv מגיעים בעיקר עם אודיו בפורמט DTS?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #49 

נכון. מה שאני עושה כדי להשתמש בסטרימר של הטלוויזיה זה מקודד כמה סרטים שאני רוצה כ BATCH בלילה עם התוכנה המדוברת וזהו. אני לא מסיר את ה DTS אלא מוסיף AC3 (יש אופציה כזאת בתוכנה) כדי שאוכל אם ארצה לנגן אותם עם DTS (מה HTPC).

alleyoop
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #50 

הבנתי.
נשמע כאילו LG עשו חצי עבודה עם העניין הזה.
יש אולי המלצה על דגם אחר? חשוב שיהיה 37 אינץ', יידע לעבוד עם mkv, dts והפורמטים הסטנדרטיים של הסדרות והסרטים שיש באתרי הורדות והטורנטים, ויציג טוב גם מה שהוא לא HD.

שוב תודה רבה,
מתן

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #51 

סמסונג D550.

alleyoop
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #52 

integral
תודה רבה. אעדכן לגבי ה-D550 במידה ואקנה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”