קבאסים בדרך, במחיר מדהים
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
תודה, תודה
אני מוכרח לציין ששיטת התליה שלהם ממש מטרידה אותי. לתלות כזה רמקול על בורג אחד? ואפילו אין מגע בינו ובין הבורג - הבורג מחזיק מגנט שמחזיק את הרמקול. מפחיד.
אני מוכרח לציין ששיטת התליה שלהם ממש מטרידה אותי. לתלות כזה רמקול על בורג אחד? ואפילו אין מגע בינו ובין הבורג - הבורג מחזיק מגנט שמחזיק את הרמקול. מפחיד.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יאללה תמונות!!! 
גם אני חשבתי כך, אך מסתבר שזה מחזיק ואפילו מעולה - המגנט מאוד מאוד חזק!!! אני מודה שהתליה לא היתה הכי קלה בעולם, אבל אחרי שהם כבר תלויים ושומעים אותם.....Malcontent כתב:תודה, תודה![]()
אני מוכרח לציין ששיטת התליה שלהם ממש מטרידה אותי. לתלות כזה רמקול על בורג אחד? ואפילו אין מגע בינו ובין הבורג - הבורג מחזיק מגנט שמחזיק את הרמקול. מפחיד....
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

יש תמונה ראשונה
אז כמו שאמרתי, ה-io2 הגיעו. פתחתי את הארגזים, ונראה שמתוך השלושה שנקנו בתור "מתצוגה", רק אחד באמת מתצוגה ושני האחרים חדשים לגמרי. לאחד הזה יש גם לוגו בצבע שונה משני האחרים, ולכן הוא מוקם בתור הסנטר.
כרגע הרסיבר עדיין ארוז והטלויזיה (המעפנה) עדיין לא תלויה, אבל ככה זה נראה מהצד (ואני מתנצל מראש על האיכות המזעזעת ועל הצל שאני מטיל על התמונה, אבל אני עייף, וה-DSLR עדיין ארוזה גם היא):
כרגע הרסיבר עדיין ארוז והטלויזיה (המעפנה) עדיין לא תלויה, אבל ככה זה נראה מהצד (ואני מתנצל מראש על האיכות המזעזעת ועל הצל שאני מטיל על התמונה, אבל אני עייף, וה-DSLR עדיין ארוזה גם היא):
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
נראה כאילו זה מכשיר חדש של NASA
תתחדש! ואל תהיה עצלן תפתח את כל הארגזים ותתחיל לשמוע נורמלי !

תתחדש! ואל תהיה עצלן תפתח את כל הארגזים ותתחיל לשמוע נורמלי !
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1586 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
למה הכל ארוז ? כבר הספקתם לעבור דירה מאז שפתחת את השרשור ? כי אם כן אז אתה צריך עכשיו לקנות רמקולים עם תיבת תהודה אמיתית כפי שרשמת בתחילת השרשור...
לפי התמונה כל הרמקולים באותו גובה. מניח שהסנטר יהיה מעל הטלוויזיה ?
ונשמח לעוד תמונות גם מהחזית שנראה את כל הפריים...
לפי התמונה כל הרמקולים באותו גובה. מניח שהסנטר יהיה מעל הטלוויזיה ?
ונשמח לעוד תמונות גם מהחזית שנראה את כל הפריים...
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 12/10/2011 0:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הקניה של רמקולים עם תיבת תהודה אמיתית תחכה לדירה הבאה (אם לא אחרי), כשיהיה חדר ייעודי לק"ב. כרגע הצפיה תתבצע בסלון, ולכן סטליטים.
כן, הסנטר יהיה מעל הטלויזיה. אני אתן לו קצת זווית כלפי מטה.
כן, הסנטר יהיה מעל הטלויזיה. אני אתן לו קצת זווית כלפי מטה.