לידעתכם - מידע על השרות המחפיר של ח.י. (או יותר נכון חוסר השרות)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
airspray
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

benny123 כתב:אני בדעתו של אסף, וכל עוד המסך חובר לחשמל ועבד אין הוא בר להחזרה לפי חוק אלא אם מישהו הטעה אותך והבטיח לך (ויש לך דרך להוכיח זאת) פיצ'ר שלא כתוב ע"י היצרן.

היבואן הוא לא הכתובת לטענות אלו. אם אתה חושב מעבר, יש לך זכות לפנות לנציגות LG בישראל http://www.lg.com/il/index.jsp
...
אני פניתי תחילה לנציגות LG בישראל והם לא נתנו לי שום תשובה בנושא מעבר ל"תפנה לח.י."
יש להם לדעתי איזה מייל אוטומטי שנשלח לכל מי ששולח להם שאלה ומפנה אותם לח.י.

ואף אחד לא מכפיש את היבואן. זה לא שהוא הבטיח משהו ולא קיים ואין פה שום עילה ל"תלונה", אבל
כמו שאני רואה את זה גם מתן עזרה פשוטה שממש לא אמורה לכאוב להם זה שירות, נכון שהם לא התחייבו אליו, אבל אני מבטיח לך שבכל מקום בעולם היו באים אליך ברצון הביתה ועושים את זה.

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #42 

benny123 כתב:מוקי ואיך אפשר לדרוש שירות מיבואן רשמי עבור פיצ'ר שהוא לא מצהיר שהמוצר שלו מתיימר לספק?
...
ברור שאפשר. אני בטוח שאם הלקוח היה מקבל תשובה כגון "איננו יודעים, אבל נפנה לLG ונחזיר לך תשובה", ולאחר מכן "פנינו לLG והדבר אפשרי\אינו אפשרי", אז לא היינו קוראים את השרשור הזה בכלל.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #43 

תשמע מניסיון עבר קשה מאוד לדרוש שירות מעבר לגבולות תמיכה.
שירות מעבר לגבולות תמיכה דורש קשרים/לחץ/זמן שמה לעשות לא בושה אך אין להרבה יבואנים אותו.

מניסיון עבר ולא אגיד במי מדובר (אתם יכולים לנחש) קניתי טלוויזיה יפנית שמוצהר שיש ממיר DVBT מובנה.
אך אבוי היו בעיות עם השמע... פניתי ליבואן והגעתי מיוזמה אישית של מנהל השירות של היבואן לטיפולו המסור.
הוא הגיע ליצרן בחו"ל ודרש פתרון, לאחר שבועיים השיג עדכון בטא בעבורי.. אני היחידי בארץ למיטב ידיעתי שניסה את העדכון והפלא ופלא הממיר בטלוויזיה עובד פרפקט! האם הצדק איתי? כן הצדק איתי הובטח ממיר שלא עבד פיקס, האם המנהל היה חייב להתערב אישית, לנסוע ליצרן, ולערב עוד גורמים? לא! הוא יכל לומר לי להמתין לעדכון רשמי מצד היצרן ביפן.. ומתי אותו עדכון היה משוחרר? על פי העדכון היה משוחרר? למי אכפת מישראל.. כן.. זה שירות.

בפוסט של הלקוח כאן מדובר על פיצ'ר בו הוא נתקל שהוא יודע שמבחינת חומרה המוצר אמור לספק אך לא מבחינת תוכנה.
האם רץ עדכון כלשהו הפותר ללקוח את הבעיה? אין לי שמץ, האם הלקוח יכול לעשות את העדכון לבד במידה ויהיה לו את העדכון? יכול לנסות ואולי אף לגרום נזק ולהשבית את המוצר... האם זה שווה?? ח.י. בתור יבואן מסודר לא רוצים שעדכונים שלהם ירוצו בידי לקוחות מטעמים מוצדקים.
אם לא הוצע לו פתרון גורף אז אין פתרון, התשובות הכי קונקרטיות הינן מהנציגות של LG בישראל, יש להם מספר טלפון והמענה שמה עונה על כל הציפיות מניסיון אישי... תתקשר ותראה.. אתה יכול גם להגדיל ראש ולפנות ליצרן בחו"ל דרך האתר - תאמין לי שאם ח.י. לא הייתה מייצגת בכבוד את LG בישראל היא לא הייתה נחשבת ליבואן רשמי... אז כולם לעצור שנייה, לנשום עמוק ולחשוב על מה יש לנו להתלונן...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”