nati-va כתב:וואלה טוב שלא כתבת 100 אחוז, אנחנו עוד מעט באמצע אוקטובר, לחברה הזו לא איכפת מהלקוחות שלהם, זלזול תהומי מה שקורה כאן, למה ללווין יש ממיר כזה כבר יותר משנתיים- הוט אתם יושנים בעמידה.
...
עד כמה שיודע לי 5 מתוך 30 יום ,זה לא אמצע זה בקושי 1/6.
חכה לשבוע הבא .
...
שבוע הבא הגיע- לחכות לשבוע הבא? או שבוע אחריו? או חודש אחריו?
...
היום ה 11 לאוקטובר ,נחכה בסבלנות עד ה 30 ,אם לא ייצא נבוא חשבון עם הוט על זלזול בלקוחות כי
היה להם מספיק זמן לעבוד על המוצר והוא קיים ואין סיבה עכשיו להתעכב ואם המוצר דפוק שמישהו ייקח אחריות .
Hertz33
חבר ותיק
תגובות: 2910
שליחה
NEW_WAVE לפי דעתי זה השלב שבו אתה אוכל את הכובע. ומודה בתבוסה בכבוד במקום לתת להם עוד ועוד זמן, כאשר בפירוש רואים שהממיר המיוחל אפילו לא נראה באופק.
"על החתום...."
NEW_WAVE
חבר ותיק
תגובות: 2166
שליחה
Hertz33 כתב:NEW_WAVE לפי דעתי זה השלב שבו אתה אוכל את הכובע. ומודה בתבוסה בכבוד במקום לתת להם עוד ועוד זמן, כאשר בפירוש רואים שהממיר המיוחל אפילו לא נראה באופק.
...
דעתך אינה קובעת, האמת קובעת !!! ואם ייצא ממיר עד 31 לחודש אתה תאלץ לאכול את כובע ולהודות בתבוסה.
אני עדיין אופטימי וכן נראה באופק ממיר כזה ,כי יש ממיר כזה עבור עובדי הוט בלבד ואם בהוט לא מצליחים כל כך
הרבה זמן להגיע למוצר מוגמר ,אז יש בעיה .
.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 11/10/2011 15:20, נערך 3 פעמים בסך הכל.
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
שליחה
אחד השרשורים המצחיקים
dor8
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
שליחה
asaf23 כתב:אחד השרשורים המצחיקים [/quote
לא רק שלא יהיה ממיר כזה עד סוף החודש , אני מוכן להמר על הרבה כסף שלא
יצא כזה ממיר גם עד סוף השנה !
...
guyyg
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585
שליחה
בחודשים הקרובים הכוונה בעוד כמה חודשים זה לא יקרה ב 2011, לפי מכרים שלי בהוט עדיין הממיר לא הגיע להוט לניסוי כי עדיין לא נבחר הדגם שהם רוצים
nati-va
חבר ותיק
תגובות: 2077
שליחה
dor8 כתב:
asaf23 כתב:אחד השרשורים המצחיקים [/quote
לא רק שלא יהיה ממיר כזה עד סוף החודש , אני מוכן להמר על הרבה כסף שלא
יצא כזה ממיר גם עד סוף השנה !
...
...
NEW_WAVE
חבר ותיק
שליחה
guyyg כתב:בחודשים הקרובים הכוונה בעוד כמה חודשים זה לא יקרה ב 2011, לפי מכרים שלי בהוט עדיין הממיר לא הגיע להוט לניסוי כי עדיין לא נבחר הדגם שהם רוצים
...
אם אתה רציני ולא ... אז אתה צריך לדעת שיש ממיר כזה עבור עובדי החברה ואמרתי זאת מהתחלה .
אז אתה תצטרך לאכול את הכובע כמו כל האחרים שיודעים שתמיד לאורך שנים צדקתי,יש ממיר ולא סגורים
על תאריך השקה ,קרוב לוודאי עד סוף אוקטובר הזה(אחרי החגים) .
guyyg
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585
שליחה
NEW_WAVE כתב:
guyyg כתב:בחודשים הקרובים הכוונה בעוד כמה חודשים זה לא יקרה ב 2011, לפי מכרים שלי בהוט עדיין הממיר לא הגיע להוט לניסוי כי עדיין לא נבחר הדגם שהם רוצים
...
אם אתה רציני ולא ... אז אתה צריך לדעת שיש ממיר כזה עבור עובדי החברה ואמרתי זאת מהתחלה .
אז אתה תצטרך לאכול את הכובע כמו כל האחרים שיודעים שתמיד לאורך שנים צדקתי,יש ממיר ולא סגורים
על תאריך השקה ,קרוב לוודאי עד סוף אוקטובר הזה(אחרי החגים) .
...
כשאתה צודק, אתה צודק ברגעים אילו נתתי ביס מהכובע
זורו44
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
שליחה
NEW_WAVE
מה המחיר?או שיחלקו בחינם כפיצוי על כל השנים בהם השתלטו על כל המדפים והמזנונים,ואילצו את עקרות הבית
לנגב אבק כפול?
בטח ביס מודאגים ,והפיתוח של ממיר משולב שיתמוך ב4K בדרך.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
NEW_WAVE
חבר ותיק
שליחה
זורו44 כתב:NEW_WAVE
מה המחיר?או שיחלקו בחינם כפיצוי על כל השנים בהם השתלטו על כל המדפים והמזנונים,ואילצו את עקרות הבית
לנגב אבק כפול?
בטח ביס מודאגים ,והפיתוח של ממיר משולב שיתמוך ב4K בדרך.
...
זורו אני מצפה ממך ליותר או שלא ,הרי אם היית עובד הוט היה לי את המכשיר או לחלופין הייתי יודע מחיר .