שרשור תגובות: ה-Xtreamer Ultra - המחשב הסלוני האולטימטיבי?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לכל הדגמים של Giada, עד כמה שידוע לי, אין בכלל מקלט MCE IR מובנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נכון, ב Giada אין מקלט IR מובנה. אני משתמש בשלט תואם Microsoft שמגיע עם יחידת IR חיצונית בחיבור USB. אין צורך בהתקנה כל שהיא כי המחשב (Media Center) מזהה את פקודות המקשים בשלט.
הבעיה שה Boxee לא מתייחס ללחיצה של רוב המקשים.
הבעיה שה Boxee לא מתייחס ללחיצה של רוב המקשים.
מוטי
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מוזר, אצלי הכפתורים שדיברת עליהם עובדים בלי בעייה.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כשאני חושב על זה, אני נזכר שמותקן אצלי IR Server Suite המיועד יותר לפונקציונליות של ה-IR Blaster במדיה פורטל ו-GBPVR. ייתכן שבאופן עקיף זה גורם ל-Boxee לעבוד, אבל אני לא ממש סגור על זה.
ממה שאני זוכר מה-Ultra, אחרי התקנת ה-Patch הכל עבד ב-Boxee ללא התוכנה הזו, אז לא חושב שזה קשור.
ממה שאני זוכר מה-Ultra, אחרי התקנת ה-Patch הכל עבד ב-Boxee ללא התוכנה הזו, אז לא חושב שזה קשור.
שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי ב- Xtreamer Ultra. בסך הכל אני דיי מרוצה חוץ מבעיה אחת שקשורה לצפיה בתכני 1080P.
ה- Xtreamer לא מצליח להריץ את התכנים הנ"ל. כל הזמן יש קפיצות ואי-סינכרון בין הקול והתמונה... התופעה נכונה לגבי מדיה פלייר ו- VLC.
הערה - המכשיר רץ על WIN7 מותקן על הרד דיסק...
תודה מראש
לאחרונה התחדשתי ב- Xtreamer Ultra. בסך הכל אני דיי מרוצה חוץ מבעיה אחת שקשורה לצפיה בתכני 1080P.
ה- Xtreamer לא מצליח להריץ את התכנים הנ"ל. כל הזמן יש קפיצות ואי-סינכרון בין הקול והתמונה... התופעה נכונה לגבי מדיה פלייר ו- VLC.
הערה - המכשיר רץ על WIN7 מותקן על הרד דיסק...
תודה מראש
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה משתמש בתוכנות/מקודדים שלא יודעים להשתמש ביכולת פענוח החומרה של כרטיס המסך (DXVA).
תתקין ותגדיר MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום), או שתעבוד עם XBMC/Boxee הכוללות תמיכה מובנית בפענוח חומרה של כרטיס המסך.
תתקין ותגדיר MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום), או שתעבוד עם XBMC/Boxee הכוללות תמיכה מובנית בפענוח חומרה של כרטיס המסך.
תודה.pixies כתב:אתה משתמש בתוכנות/מקודדים שלא יודעים להשתמש ביכולת פענוח החומרה של כרטיס המסך (DXVA).
תתקין ותגדיר MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום), או שתעבוד עם XBMC/Boxee הכוללות תמיכה מובנית בפענוח חומרה של כרטיס המסך....
האם אפשר להשתמש ב MPC HC ב- WINDOWS MEDIA CENTER?
אם לא ניתן, האם יש פתרון אשר יאפשר שימוש ב WINDOWS MEDIA CENTER?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

MPC HC אפשר עם פלאגין הנקרא Media Browser, אבל יותר פשוט להגדיר את המדיה סנטר לעבוד עם מקודד חיצוני התומך ב-DXVA, כמו FFDShow DXVA הכלול בתוך Shark007, למשל.
תמיכה בפלאש
תודה על הסקירה.
הגיע הזמן לשדרג את ה 1000 HDX שלי ובגלל שאני חולה ספורט (אבל לא מוכן לשלם לספורט 1 2 5 וכו׳) אני צופה במשחקים דרך המחשב.
האם דרך האולטרה אוכל לצפות בשידורים שמנוגנים רק דרך פלאש? מה לגבי sop cast?
האם תכלס כל דבר שאני צופה היום דרך ווינדוס 7 אני אוכל לקבל עם האולטרה?
הגיע הזמן לשדרג את ה 1000 HDX שלי ובגלל שאני חולה ספורט (אבל לא מוכן לשלם לספורט 1 2 5 וכו׳) אני צופה במשחקים דרך המחשב.
האם דרך האולטרה אוכל לצפות בשידורים שמנוגנים רק דרך פלאש? מה לגבי sop cast?
האם תכלס כל דבר שאני צופה היום דרך ווינדוס 7 אני אוכל לקבל עם האולטרה?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן. כמו שצויין כאן כמה פעמים, זהו PC לכל דבר.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כל רמקולים למחשב יתאימו גם למחשב הזה. אין בו שום דבר מיוחד מהבחינה הזו.
אולי כדאי לך לפתוח שרשור נפרד בנושא בפורום אודיו דו ערוצי (או רב ערוצי אם אתה רוצה סט לסראונד).
אולי כדאי לך לפתוח שרשור נפרד בנושא בפורום אודיו דו ערוצי (או רב ערוצי אם אתה רוצה סט לסראונד).
שאלה קטנה בנושא
האם אני יכול להשתמש בו כמחשב לכל דבר?
זאת אומרת, אני מחפש פתרון למחשב מחובר למסך ב- HDMI לצורך צפייה בסרטים, גלישה ובעיקר והכי חשוב זה הורדות. אני צריך שהמכשיר ישאר דלוק כל היום
תודה
זאת אומרת, אני מחפש פתרון למחשב מחובר למסך ב- HDMI לצורך צפייה בסרטים, גלישה ובעיקר והכי חשוב זה הורדות. אני צריך שהמכשיר ישאר דלוק כל היום
תודה
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, אתה יכול.
תודה על התגובה המהירה!
חשוב לי להיות בטוח בקשר לזה אז אני אפרט עוד קצת ואני אחליט אם לקנות לפי התשובה שלך.
יש לי כרגע בבית מחשב נייד מחובר למסך ואני משתמש בו אך ורק לצפייה בסרטים בחיבור HDMI והורדות טורנטים.
המחשב כרגע גוסס ומהירות ההורדה פשוט עלובה.. התייעצתי עם חבר והוא הסביר לי שמחשב נייד אינו בנוי להורדות ובטח לא בשביל שישאר דלוק 24/7.
האם אתה יכול להגיד לי בוודאות שההורדות לא יהרסו לי את הסטריימר והאם מהירות ההורדה תהיה נורמלית כמו מחשב נייח. הייתי הולך על נייח אבל אין לי מקום לארגז המכוער והמגושם הזה בסלון
XTREAMER ULTRA כרגע במבצע ברשת BUG ב- 999 ש"ח רק עד יום חמישי.
אשמח אם תענה לי מהר.
המון תודות!
חשוב לי להיות בטוח בקשר לזה אז אני אפרט עוד קצת ואני אחליט אם לקנות לפי התשובה שלך.
יש לי כרגע בבית מחשב נייד מחובר למסך ואני משתמש בו אך ורק לצפייה בסרטים בחיבור HDMI והורדות טורנטים.
המחשב כרגע גוסס ומהירות ההורדה פשוט עלובה.. התייעצתי עם חבר והוא הסביר לי שמחשב נייד אינו בנוי להורדות ובטח לא בשביל שישאר דלוק 24/7.
האם אתה יכול להגיד לי בוודאות שההורדות לא יהרסו לי את הסטריימר והאם מהירות ההורדה תהיה נורמלית כמו מחשב נייח. הייתי הולך על נייח אבל אין לי מקום לארגז המכוער והמגושם הזה בסלון
XTREAMER ULTRA כרגע במבצע ברשת BUG ב- 999 ש"ח רק עד יום חמישי.
אשמח אם תענה לי מהר.
המון תודות!
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

"מחשב נייד אינו בנוי להורדות" - לדעתי זה שטויות. אם המחשב לא תקין, זה סיפור אחר.
אקסטרימר אולטרה זה לא סטרימר, זה מחשב.
לא צריכה להיות בעייה להשתמש בו כמחשב שיעשה גם הורדות.
אקסטרימר אולטרה זה לא סטרימר, זה מחשב.
לא צריכה להיות בעייה להשתמש בו כמחשב שיעשה גם הורדות.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
לי יש את האקסטרימר אולטרא כבר יותר משנה
הוא מחובר לכמה הרד דיסקים במקביל והוא עובד 24/7 בלי בעיות עם ווינדוס 7 ומספק את כל צרכיי ואת כל מה שדרשת.
לא אמור להיות שום בעיה עם הבקשה שלך, אפשרי וחצי
הוא מחובר לכמה הרד דיסקים במקביל והוא עובד 24/7 בלי בעיות עם ווינדוס 7 ומספק את כל צרכיי ואת כל מה שדרשת.
לא אמור להיות שום בעיה עם הבקשה שלך, אפשרי וחצי