יוזר ל torrentleech ?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אתה מעביר נושא.
אנחנו מדברים על טורנטים סה"כ, ומישהו התעצבן ואמר שהספקיות קקי ולא נותנות מספיק רוחב פס עולה, אז אני אמרתי שהמהירות העלאה מי שמגביל אותה היא אך ורק התשתית.
אתה נותן מצב שבתשתית יש לך 100 מגה העלאה ובספק 5, אז זהו שאתה לא בסדר כי אם אתה רוצה 100 מגה העלאה אתה צריך בשניהם שייהיה לך 100 מגה העלאה. ואין חבילה של 100 מגה העלאה ללקוחות פרטיים בכל אופן בגלל שהתשתית לא עשתה, כל מהירות שהתשתית תעשה הספקית תעמוד בזה בלי בעיות.
לשחק איתך באותו משחק?
בתשתית יש לך 10 מגה העלאה ובספק 100 מגה העלאה, כמה תקבל העלאה? 10... אז עכשיו תאשים את התשתית? חח
לגביי חול זה נושא אחר לגמריי.
אנחנו מדברים על טורנטים סה"כ, ומישהו התעצבן ואמר שהספקיות קקי ולא נותנות מספיק רוחב פס עולה, אז אני אמרתי שהמהירות העלאה מי שמגביל אותה היא אך ורק התשתית.
אתה נותן מצב שבתשתית יש לך 100 מגה העלאה ובספק 5, אז זהו שאתה לא בסדר כי אם אתה רוצה 100 מגה העלאה אתה צריך בשניהם שייהיה לך 100 מגה העלאה. ואין חבילה של 100 מגה העלאה ללקוחות פרטיים בכל אופן בגלל שהתשתית לא עשתה, כל מהירות שהתשתית תעשה הספקית תעמוד בזה בלי בעיות.
לשחק איתך באותו משחק?
בתשתית יש לך 10 מגה העלאה ובספק 100 מגה העלאה, כמה תקבל העלאה? 10... אז עכשיו תאשים את התשתית? חח
לגביי חול זה נושא אחר לגמריי.
נערך לאחרונה על ידי Class889 ב 18/08/2011 9:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
מה קשור ה UP כאשר אתה מוריד טורנט ?Class889 כתב:אתה מעביר נושא.
לגביי חול זה נושא אחר לגמריי....
מהירות העלאה מוגבלת ? היא כלל אינה מוגבלת , אתה יכול להגיד שהיא יקרה להחריד בקצבים הגבוהים , אך כלל אינה מוגבלת
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אני התייחסתי אך ורק לזה, אתה הכנסת את הנושא של חול.m3csl כתב:הייתי חבר ב SUPERTORRENTS בערך 3 שנים עד שפתאום נדפק לי ה UPLOAD
השגתי גישה ל TL , ושוב ה UPLOAD דפק אותי
דיברתי עם המנהלים ב SUPERTORRENTS שיחזירו אותי לאתר בהבטחה לשפר אל ה UL שלי אבל זה החזיק לי בדיוק חודש וחצי עד ששוב נפל לי ה RATIO
בקיצור , מה שאני מנסה להגיד , עם מהירות הורדה שהספקים בארץ נותנים , במקרה שלי הורדה 2.5MB ומהירות העלאה של 0.25MB איך בכלל אפשר לשמור על RATIO נורמלי ? על כל הורדה צריך להזהר ולשים טוב לב לכמה מורידים ..
הספקים בארץ פשוט זוועתיים ב UL שלהם שזה גורם לנו עוול, לנסות לתחכם עם FAKE UPLOADS , הזמנות חינם וכו'
אני אישית חזרתי לאתרים שלא דורשים הזמנות ולהורדות ישירות...
אני הגבתי לגביי זה שהוא מאשים את הספקיות במהירות העלאה נמוכות, אז אמרתי שאין זה קשור לספק אך ורק לתשתית.
זה אך ורק מתקשר לזה שאנשים נאלצים לזייף בגלל שהתשתית נותנת מהירות העלאה נמוכה.
לא דיברתי על מה שאתה מדבר בכלל לא יודע איך הגעת לזה....
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
Batnun כתב:אחת הדרכים לקבל הזמנה ל-TorrentLeech היא להשתתף באיזה פרומושיין מפוקפק.
מה שמעניין הוא הסעיף הבא בתנאי ההשתתפות:
[left]
So what exactly do you have to do?
1) TO BEGIN WITH,ALL COUNTRIES except Israel can participate. Sorry, but Israeli traffic is the only one BoDog is unable to sustain (too much fraud according to them). Also, you need to be 18+ (Ask your dad/cousin to register or whatever for you in case you are minor!)
[/left]
....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אתם מודעים לזה שזה לא קשור לזיוף מהירות העלאה?
זה קשור לזה שאסור לישראל לעשות הימורים ברשת.
ההגבלה הזאת היא גם לארה"ב, בולגריה וסין.
BoDog זה אתר הימורים....
ההגבלה הזאת היא גם לארה"ב, בולגריה וסין.
BoDog זה אתר הימורים....
נערך לאחרונה על ידי Class889 ב 18/08/2011 12:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
בהקשר שנכתבו הדברים הנ"ל הוא טוען שיש יותר מידי הונאות מצד הישראלים ....על פי החב' BoDog ...Class889 כתב:אתם מודעים לזה שזה לא קשור לזיוף מהירות העלאה?
BoDog זה אתר הימורים.......
ככה הבנתי לפחות
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני לא יודע מה הסיבה ב-TL, אבל באותו טרקר רוסי שהתכוונתי אליו, מצויין במפורש כי החסימה היא עקב זיוף רטיו ע"י משתמשים מישראל... במקרה הזה אין שום קשר להימורים אלא לרמאים שבינינו...Class889 כתב:אתם מודעים לזה שזה לא קשור לזיוף מהירות העלאה?
BoDog זה אתר הימורים.......
- Class889
-
- חבר מביא חבר

בקשה....
http://btrealm.net/tracker-events/free- ... leech.html
"So what exactly you have to do? Lets start
1)TO BEGIN WITH,If you are from USA/ISRAEL/BULGARIA/CHINA I am sorry, but you CANNOT participate.Regulations in those countries DO NOT ALLOW online poker from foreign countries so the company cannot accept players from those four specific regions. So blame your country, and not us/them"
אני לא צריך לתת דוגמאות אתם מודעים למחירים שם...
1)TO BEGIN WITH,If you are from USA/ISRAEL/BULGARIA/CHINA I am sorry, but you CANNOT participate.Regulations in those countries DO NOT ALLOW online poker from foreign countries so the company cannot accept players from those four specific regions. So blame your country, and not us/them"
ופה אני מאשים רק את בזק והוט שלא נותנים מחירים נורמלים על מהירויות גבוהות כמו בחול.dima_vy כתב: אני לא יודע מה הסיבה ב-TL, אבל באותו טרקר רוסי שהתכוונתי אליו, מצויין במפורש כי החסימה היא עקב זיוף רטיו ע"י משתמשים מישראל... במקרה הזה אין שום קשר להימורים אלא לרמאים שבינינו......
אני לא צריך לתת דוגמאות אתם מודעים למחירים שם...
נערך לאחרונה על ידי Class889 ב 18/08/2011 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לצערי הרב לא נשאר לי, אלא רק להסכים איתך:(Class889 כתב:בקשה....
ופה אני מאשים רק את בזק והוט שלא נותנים מחירים נורמלים על מהירויות גבוהות כמו בחול.dima_vy כתב: אני לא יודע מה הסיבה ב-TL, אבל באותו טרקר רוסי שהתכוונתי אליו, מצויין במפורש כי החסימה היא עקב זיוף רטיו ע"י משתמשים מישראל... במקרה הזה אין שום קשר להימורים אלא לרמאים שבינינו......
אני לא צריך לתת דוגמאות אתם מודעים למחירים שם......
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 18/08/2011 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.