רכישת mazzer
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
למה אתה חושב שהמבנה עדיף על המיני ? מאיזו בחינה הוא עדיף ?
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
לי אישית הקומפק עשתה עבודה מצויינת בכל הקשור לאפקט החיוך. במיוחד בגרסת האלומיניום, מטחנה יפה שימושית ואיכותית מאוד.
אז המאצר יותר טובה. תמיד יש משהו טוב יותר. דוקא כשמדובר בתחביב, אני ממליץ לא לקפוץ ישירות לציוד קצה. ללמוד תמיד עדיף עם ציוד פשוט יותר (אם כי כאן ספציפית זה כנראה לא המצב - הקומפק לא פשוטה או זולה, היא רק מתומחרת בארץ בצורה הוגנת לעומת השאר, וזו בלבד סיבה מספקת לרכוש אותה. תן לשאר להתייבש עם הציוד במחסנים עד שיורידו - סיפורי השוק הקטן ושאר תרוצים לא באמת מעננינים אותי), וחשוב שיהיה לאן להשתדרג כדי לשמור על רמת עניין. מה תתן לך המאצר שלא תתן לך ה K3? בשלב ראשון, כלום. רק אם תעשה ראש בראש תבחין בהבדלים.
בקשר לאוסקר, שפצר לה שובר וקום שימושי ו OPV קריטי, ותקבל כלי עם פוטנציאל לליגת העל.
אז המאצר יותר טובה. תמיד יש משהו טוב יותר. דוקא כשמדובר בתחביב, אני ממליץ לא לקפוץ ישירות לציוד קצה. ללמוד תמיד עדיף עם ציוד פשוט יותר (אם כי כאן ספציפית זה כנראה לא המצב - הקומפק לא פשוטה או זולה, היא רק מתומחרת בארץ בצורה הוגנת לעומת השאר, וזו בלבד סיבה מספקת לרכוש אותה. תן לשאר להתייבש עם הציוד במחסנים עד שיורידו - סיפורי השוק הקטן ושאר תרוצים לא באמת מעננינים אותי), וחשוב שיהיה לאן להשתדרג כדי לשמור על רמת עניין. מה תתן לך המאצר שלא תתן לך ה K3? בשלב ראשון, כלום. רק אם תעשה ראש בראש תבחין בהבדלים.
בקשר לאוסקר, שפצר לה שובר וקום שימושי ו OPV קריטי, ותקבל כלי עם פוטנציאל לליגת העל.
what's next?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
מצטרף לשאלה.כפיר_ש כתב:למה אתה חושב שהמבנה עדיף על המיני ? מאיזו בחינה הוא עדיף ?...
למרות שמבחינתי זו ממש לא שאלה. אין שום "יתרון מבני".
אם כבר, אז המאצר (גם המיני) מרגישה הרבה יותר איכותית ביד.
לגבי איכות הטחינה והטעם - דווקא מביקורות ששמעתי, המאצר מיני עדיפה על ההיי-קפה.
אם ההיי-קפה היתה כ"כ מוצלחת היינו רואים אותה גם בפורומים בחו"ל. כשיש מוצרים טובים, הם מגיעים מהר מאוד להצלחה (ר"ע ה-QUEST).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
doronv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
hosq תודה על ההתייחסות
דווקא מעניין אותי השפצור של האסקר שאתה מדבר עליו.
מי מבצע אותו ? ( ביצוע עצמי אינו בא בחשבון - לי לצערי יש שתי ידיים שמאליות - אצלנו בבית אשתי קודחת את החורים בקירות )
מה העלות שלו ?
האם יש מישהו שהתנסה בשפצור ויכול להעלות רשמים איזה שיפור התקבל לאחר השפצור.
אם לא מדובר בהשקעה גדולה אני בעניין.
דווקא מעניין אותי השפצור של האסקר שאתה מדבר עליו.
מי מבצע אותו ? ( ביצוע עצמי אינו בא בחשבון - לי לצערי יש שתי ידיים שמאליות - אצלנו בבית אשתי קודחת את החורים בקירות )
מה העלות שלו ?
האם יש מישהו שהתנסה בשפצור ויכול להעלות רשמים איזה שיפור התקבל לאחר השפצור.
אם לא מדובר בהשקעה גדולה אני בעניין.
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
לסופר ג'ולי יש קפיצים לאיזון - זה מבטיח טחינה אחידה גם בעומסים גדולים ומקבול תמידי של הדיסקיות, זה לא קיים במטחנוות קטנות יותר ולא בהרבה אחרות.
לא סתם היי קפה התבססו על המבנה הזה - גם מטחנות פיורנצאטו בנויות ככה.
לא סתם היי קפה התבססו על המבנה הזה - גם מטחנות פיורנצאטו בנויות ככה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
אין שום קשר בין איכות מוצר לחוסר הצלחה בשוק. מותג חדש עם תדמית של חיקוי לא יתבסס כל כך מהר בשוק עם מותגים מובילים ותיקים.
אני גם לא מאמין שיש הבדלים לרעה בטעם. אולי שוני מסויים שבאופן טבעי יחשב כלא טוב אצל המותג הפחות מוכר. בכל אופן מדובר כאן על השוק המסחרי ולא הביתי.
שורה סופית, 2000 שח למטחנה עם מפרט כזה זו מציאה. אבל לבית זאת מפלצת לא סימפטית מבחינתי.
אני גם לא מאמין שיש הבדלים לרעה בטעם. אולי שוני מסויים שבאופן טבעי יחשב כלא טוב אצל המותג הפחות מוכר. בכל אופן מדובר כאן על השוק המסחרי ולא הביתי.
שורה סופית, 2000 שח למטחנה עם מפרט כזה זו מציאה. אבל לבית זאת מפלצת לא סימפטית מבחינתי.
what's next?
- lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 556
doronv, במידה וטרם רכשת את המאצר, אשמח לשתף בחווית הרכישה שלי.
ככלל, חוויות הרכישה אצלי הן קצרות.
התקשרתי לנני, למרות מה שנרשם כאן בעבר. הוצע לי מחיר מלא.
לאחר שהצגתי עצמי יפה כחבר בפורום והוכחתי על ידי ציון שמו של אליאל שאני מהחבר'ה,
הציעו לי את המחיר שקיבלו החברים ברכישה הקודמת שפספסתי.
בפועל, הורידו לי עוד 100 ש"ח במעמד הקנייה, הוסיפו חומר שמנקה את הלהבים של המטחנה ועוד קילו מאורו.
רכשתי מאצר נהדרת ב 3,500 ש"ח.
היחס היה מצוין, המקום עצמו יפה יפה. היה כיף.
נו, תעלה כבר תמונת חיוך עם המאצר החדשה שלך
ככלל, חוויות הרכישה אצלי הן קצרות.
התקשרתי לנני, למרות מה שנרשם כאן בעבר. הוצע לי מחיר מלא.
לאחר שהצגתי עצמי יפה כחבר בפורום והוכחתי על ידי ציון שמו של אליאל שאני מהחבר'ה,
הציעו לי את המחיר שקיבלו החברים ברכישה הקודמת שפספסתי.
בפועל, הורידו לי עוד 100 ש"ח במעמד הקנייה, הוסיפו חומר שמנקה את הלהבים של המטחנה ועוד קילו מאורו.
רכשתי מאצר נהדרת ב 3,500 ש"ח.
היחס היה מצוין, המקום עצמו יפה יפה. היה כיף.
נו, תעלה כבר תמונת חיוך עם המאצר החדשה שלך
נערך לאחרונה על ידי lior_a ב 24/08/2011 22:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
doronv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
תודה רבה ידידי על הנכונות שלך לשתף
טרם רכשתי מטחנה והכל בגלל מוטי והשחורה שלו ( המטחנה )
הצבע השחור מוצא חן בעיניי ואני מחכה לאיזה תשובה בעניין האפשרות לקבל את המטחנה בצבע שחור
אם אראה שזה לא מסתדר אז ארכש כסופה
במקביל אני מרחרח לגבי מכונות ומתחיל לגבש תובנות גם בתחום הזה
אני מקווה שהההודעה תהיה עם תמונה
טרם רכשתי מטחנה והכל בגלל מוטי והשחורה שלו ( המטחנה )
הצבע השחור מוצא חן בעיניי ואני מחכה לאיזה תשובה בעניין האפשרות לקבל את המטחנה בצבע שחור
אם אראה שזה לא מסתדר אז ארכש כסופה
במקביל אני מרחרח לגבי מכונות ומתחיל לגבש תובנות גם בתחום הזה
אני מקווה שהההודעה תהיה עם תמונה
- libira
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- שם מלא: Leonid Lipkin
בסופו של יום יש המלצה לרכישה של מאצר בחו"ל? איפה, כמה, הדגשים, טיפים? אני רוצה שתטחן On demand. המטחנה עבור עסק, פאב, הקפה לא יהיה כמובן "עסק ליבה" אבל עדיין לא בית.
תודה
תודה