פרופיל מאומת

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
שם מלא: אורי

שליחה

uris כתב:הייתי שומר על "חבר ותיק" "חבר פעיל " וכו' זה עזר לזהות במהירות אם מדובר בחבר ותיק כאן (מעבר לכמות ההודעות ותאריך ההצטרפות) וגם על הכוכבים ...פשוט מוסיף איזה V לגבי חבר מאומת.
...
(Y)
כל הכבוד על היוזמה אבל למה לא לפרסם את שמות הטרולים שנחסמו? ככה נדע שאם קיבלנו המלצה/עזרה מבעל אינטרסים בעבר נדע שהיה צריך לקחת את זה בחשבון. מה גם שזה יגרום להרתעה אצל הטרולים, שאם הם יחשפו יגרם להם נזק תדמיתי גדול ולא יהיה שווה להם לקחת את הסיכון!

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271

שליחה

גם אני ללא פייסבוק ובוודאי שלא אצור חשבון שם על מנת לקבל איזה שהוא TITLE כאן או במקום אחר

אם המנהלים שבוודאי יודעים שאינני טרול ירצו לשנות לי את המצב אשמח , אם לא - אשאר לא מאומת , בכיייף

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

uris כתב:כדאי שיהיה גם וגם ....
...
+1 (Y)

עופר, למה זה כל כך מסובך שיהיה גם וגם?....
למה הכפילות של טקסט "פרופיל מאומת" וגם איקון של "פרופיל מאומת"? מיותר.

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748

שליחה

gordi כתב:
Andrey13 כתב:גם לי אין פייסבוק, ואני גם לא מכיר אף אחד אישית.

מה אפשר לעשות?
...
אל תעשה שום דבר.תישאר באותו הסטטוס שלך ובלי בעיות.
חוסר הסימון הזה לא הופך אותך למצורע .
זה פורום ציבורי.יש כאן לא מעט חברים (ואני בתוכם) ש"העזו" להתנגח עם ההנהלה כאן בגלל כל מיני ניגודי אינטרסים(לדוגמא: אני "פשעתי" בזה שרכשתי מסך HIGH END מייבואן שאיננו רישמי,וקיבלתי לא מעט אזהרות ואיומים בטענה שאני הוא הייבואן/אני איש מטעמו/אני סוחר סמוי וכו וכו.מה שכמובן לא נכון)
זה שאיני מסומן (ואף יותר מזה: על כך שאני יודע שאיני חביב על המנהלים )-אני חי עם זה טוב מאד .
ימים יגידו אם תהייה לסימונים האלו השפעה הפלייתית בהשתתפות היומיומית.
אני-לא באתי לחפש כאן חברים. באתי להשתתף בדומה לאיזה 5 פורומים נוספים שבהם אני רשום.
אני את המסך שלי כבר רכשתי.מסכים חדשים לא מעניינים אותי לטווח של השנתיים הקרובות לפחות.אבל כמו שכבר ציינתי בעבר-אני קורא פסיבי של הרבה תחומים שמדוברים כאן מעבר לתחומים הטכניים ובכוונתי להמשיך בהרגל הזה שלי. :)
...
למה לקחת את זה אישית ?
חבר מאומת זה חבר שהמנהלים מכירים אותו אישית, ובד״כ זה ממפגשי הפורום.
אתה הצטרפת לפני חודש וברור שלא מכירים אותך.
תהיה בטוח שאם תגיע לאחד ממפגשי הפורום ותזהה עצמך מול אחד המנהלים, אז תהיה מאומת.(או לחילופין אחד מהחברים המאומתים מכיר אותך ויודיע למנהלים).
אין פה עניין אישי של המנהלים מול החברים בפורום.

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501

שליחה

sufgi כתב:
gordi כתב:
Andrey13 כתב:גם לי אין פייסבוק, ואני גם לא מכיר אף אחד אישית.

מה אפשר לעשות?
...
אל תעשה שום דבר.תישאר באותו הסטטוס שלך ובלי בעיות.
חוסר הסימון הזה לא הופך אותך למצורע .
זה פורום ציבורי.יש כאן לא מעט חברים (ואני בתוכם) ש"העזו" להתנגח עם ההנהלה כאן בגלל כל מיני ניגודי אינטרסים(לדוגמא: אני "פשעתי" בזה שרכשתי מסך HIGH END מייבואן שאיננו רישמי,וקיבלתי לא מעט אזהרות ואיומים בטענה שאני הוא הייבואן/אני איש מטעמו/אני סוחר סמוי וכו וכו.מה שכמובן לא נכון)
זה שאיני מסומן (ואף יותר מזה: על כך שאני יודע שאיני חביב על המנהלים )-אני חי עם זה טוב מאד .
ימים יגידו אם תהייה לסימונים האלו השפעה הפלייתית בהשתתפות היומיומית.
אני-לא באתי לחפש כאן חברים. באתי להשתתף בדומה לאיזה 5 פורומים נוספים שבהם אני רשום.
אני את המסך שלי כבר רכשתי.מסכים חדשים לא מעניינים אותי לטווח של השנתיים הקרובות לפחות.אבל כמו שכבר ציינתי בעבר-אני קורא פסיבי של הרבה תחומים שמדוברים כאן מעבר לתחומים הטכניים ובכוונתי להמשיך בהרגל הזה שלי. :)
...
למה לקחת את זה אישית ?
חבר מאומת זה חבר שהמנהלים מכירים אותו אישית, ובד״כ זה ממפגשי הפורום.
אתה הצטרפת לפני חודש וברור שלא מכירים אותך.
תהיה בטוח שאם תגיע לאחד ממפגשי הפורום ותזהה עצמך מול אחד המנהלים, אז תהיה מאומת.(או לחילופין אחד מהחברים המאומתים מכיר אותך ויודיע למנהלים).
אין פה עניין אישי של המנהלים מול החברים בפורום.
...
חחחח
עכשיו,כשנוספה עוד קטגורייה (מעבר לחבר פורום ששילם על חברות)-נראה שאין בכלל סיכוי להיכנס לרשימות
אבל כמו שציינתי-אני לא מצורע וחי עם זה טוב מאד.

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

sufgi כתב: עד כמה שידוע לי, לכל אחד יש מייל של ספק האינטרנט.
תמיד אפשר לקבל החלטה שמי שרוצה בכל זאת להרשם עם gmail , צריך לפנות למנהלים, והם יאשרו אותו ידנית.
...
אבל הוא לא בשימוש, אז זה ידרוש מהמשתמש להתחיל לקרוא גם אימיילים מהכתובת של הספק כל הזמן (בהנחה שאנו לא רוצים להסתבך ולהירשם עם כתובת אחת לאימות וכתובת שנייה לנוטיפיקציות).
וכמובן, כל פעם שמחליפים ספק, יצטרכו לעדכן כתובת...
משה

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

gordi,
אם אתה לא מוכר ע״י המנהלים, לא מתכוון להגיע למפגשים ששם יכירו אותך, ולא מוכר ע״י אף אחד מהחברים המאומתים, איך אתה מצפה להיות חבר מאומת?
באופן תיאורטי מאחורי היוזר שלך יכול להיות סוחר/יוזר קיים אחר/ואפילו אחמדינג׳אד שהחל להתעניין במסכים :wink:

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

moco כתב:
תמיד אפשר לקבל החלטה שמי שרוצה בכל זאת להרשם עם gmail , צריך לפנות למנהלים, והם יאשרו אותו ידנית.
...
אבל הוא לא בשימוש, אז זה ידרוש מהמשתמש להתחיל לקרוא גם אימיילים מהכתובת של הספק כל הזמן (בהנחה שאנו לא רוצים להסתבך ולהירשם עם כתובת אחת לאימות וכתובת שנייה לנוטיפיקציות).
...
למה צריך להשתמש במייל שנרשמת איתו לפורום בהקשר של הפורום?

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501

שליחה

sufgi כתב:אם אתה לא מוכר ע״י המנהלים, לא מתכוון להגיע למפגשים ששם יכירו אותך, ולא מוכר ע״י אף אחד מהחברים המאומתים, איך אתה מצפה להיות חבר מאומת?
באופן תיאורטי מאחורי היוזר שלך יכול להיות סוחר/יוזר קיים אחר/ואפילו אחמדינג׳אד שהחל להתעניין במסכים :wink:
...
האימות הזה לא מוסיף לי אפילו לא שקל לחשבון העו'ש שלי כך שאין לי שום בעייה עם זה :wink:
ואני לא מצפה לכלום.ממשיך הלאה כתמול שלשום :)
אצליח בעתיד להיכנס לרשימות-אז סבבה,אם לא-לא סוף העולם,לא המיפגש ולא האימות.
נערך לאחרונה על ידי gordi ב 31/07/2011 14:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

sufgi כתב:
moco כתב:
...
...
למה צריך להשתמש במייל שנרשמת איתו לפורום בהקשר של הפורום?
...
אני לא יודע איך אתה נוהג להשתמש בפורום, אבל המוד המועדף עלי, זה על ידי קבלת הודעות אימייל כששרשור בו אני מתעניין מעודכן בהודעה חדשה.
זה בעיקר נוח שהדיון נעשה אקטיבי.
למשל, איך אני בדיוק עונה לך עכשיו די מהר לאחר ששאלת את השאלה? תשובה: בגלל שקיבלתי אימייל .
בקיצור, push ופחות pull (ובעצם פחות poll) :)
משה

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אפשר לעשות forward מהמייל של הספק למייל שאתה רגיל לעבוד איתו.
רעיון נוסף הוא לאפשר הכנסת 2 מיילים בהרשמה. אחד של העבודה/ספק לצורך אימות, והשני מייל שאליו אתה מעוניין לקבל עדכונים (כמובן שזה יכול להיות אותו מייל).

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

gordi כתב:
sufgi כתב:אם אתה לא מוכר ע״י המנהלים, לא מתכוון להגיע למפגשים ששם יכירו אותך, ולא מוכר ע״י אף אחד מהחברים המאומתים, איך אתה מצפה להיות חבר מאומת?
...
האימות הזה לא מוסיף לי אפילו לא שקל לחשבון העו'ש שלי כך שאין לי שום בעייה עם זה :wink:
ואני לא מצפה לכלום.ממשיך הלאה כתמול שלשום :)
אצליח בעתיד להיכנס לרשימות-אז סבבה,אם לא-לא סוף העולם,לא המיפגש ולא האימות.
...
ברור, אבל אתה זה שהעלת את הנושא בהקשר אישי (המנהלים לא אוהבים אותך וכו׳).
אני רק כתבתי שאין פה עניין אישי.

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

sufgi כתב:אפשר לעשות forward מהמייל של הספק למייל שאתה רגיל לעבוד איתו.
רעיון נוסף הוא לאפשר הכנסת 2 מיילים בהרשמה. אחד של העבודה/ספק לצורך אימות, והשני מייל שאליו אתה מעוניין לקבל עדכונים (כמובן שזה יכול להיות אותו מייל).
...
אפשר להעלות הרבה רעיונות כאלה, רק שלשמור על פשטות גם עבור המשתמש וגם עבור האתר זו מטרה הרבה יותר משתלמת.
משה

Andrey13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 718

שליחה

sufgi כתב:gordi,
אם אתה לא מוכר ע״י המנהלים, לא מתכוון להגיע למפגשים ששם יכירו אותך, ולא מוכר ע״י אף אחד מהחברים המאומתים, איך אתה מצפה להיות חבר מאומת?
...
אם כבר מדברים על "אופן תיאורטי" - סוחר לא יכול לפתוח דף בפייסבוק?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46463

שליחה

האימות מול פייסבוק איננו אוטומטי בדיוק בגלל מקרים כאלו. יש לציין כי למרות שהדבר כבר נאמר (ונראה שלא הובן), אין חובה בחשבון פייסבוק עבור קבלת התואר "פרופיל מאומת".

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

moco כתב:
...
אפשר להעלות הרבה רעיונות כאלה, רק שלשמור על פשטות גם עבור המשתמש וגם עבור האתר זו מטרה הרבה יותר משתלמת.
...
מדובר בפעולה חד פעמית של הרשמה.
לא נראה לי מסובך להזין 2 כתובות מייל, אחת מאומתת ואחת של gmail למשל.
הרבה יותר משתלם לשמור על הפורום נקי ממתחזים מאשר ״לסבך״ מעט את ההרשמה שהיא חד פעמית.

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816

שליחה

אני מציע לשים Tooltip על הסימון "פרופיל מאומת" שיסביר מה זה אומר (או אולי קישור להסבר של מרטין מתחילת השרשור). חבר חדש שנכנס ושואל שאלה לא בהכרח יבין שפרופיל מאומת זה חבר שהוא, ככל הנראה, נטול אינטרסים מסחריים. ולראייה, לפני שמרטין הסביר למה הכוונה לא ממש היה ברור מה זה, גם לחברים הותיקים. אני בטוח שיש הרבה משתמשים חדשים שמתחברים לשאול שאלה, ואפילו לא יודעים מה זה "טרול".
נערך לאחרונה על ידי hrox ב 31/07/2011 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

sufgi כתב:
moco כתב:
...
...
מדובר בפעולה חד פעמית של הרשמה.
לא נראה לי מסובך להזין 2 כתובות מייל, אחת מאומתת ואחת של gmail למשל.
הרבה יותר משתלם לשמור על הפורום נקי ממתחזים מאשר ל״סבך״ מעט את ההרשמה שהיא חד פעמית.
...
אז אתה פשוט בדיעה שונה מרוב שאר העולם :) רוב האנשים לא יודעים בעל פה את כתובת האימייל אצל הספק, ולא יטרידו את עצמם לברר מה הוא.
מתי נתקלת לאחרונה באתר שיתופי שיש לו הרשמה שכזו?
העיניין הזה של מניעת הרשמות פיקטיביות הוא עיניין ותיק שרלוונטי להמון אתרים, זה לא משהו ייחודי לפה.
פעם באמת הרבה לא קיבלו כתובות של שירותי אימייל ווביים (כמו שהצעת בהתחלה), רק שזה לא מעשי בעולם של היום ששירותי האימייל הללו מהווים את הרוב הגדול של כתובות האימייל הראשיות.
משה

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

פורום נוסף שאני חבר בו (בנושא לווינים) עובד בשיטה דומה, רק ששם אין אופציה ל 2 מיילים, אלא רק את המייל של הספק/עבודה.

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

אני לא מבין למה זה כל כך מטריד את כולם?
מי שרוצה פרופיל מאומת שיתרום 50 שקלים :D

חזור אל “כללי”