YAMAHA RX-V1067

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #41 

ועוד שאלה קטנה . מהם ההבדלים בין הדגמים האמריקאים לדגמים האירופאיים? בין סדרת ה 1000 2000 3000 ל סדרת ה 67 ?

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #42 

shmliagdol1 כתב:[אריה שלום. code]ברשותך מספר שאלות: האם כרטיס הרשת ברסיבר הוא אלחוטי? במידה ולא האם יש אפשרות לחבר את הרסיבר לכרטיס רשת אלחוטי?
מתי אמורים להגיע הדגמים החדשים שמחליפים את סדרת ה 67 ה 1071 ה 2071 ב 3071 האם יש תאריך יעד והאם מחירם יהיה באותו רמת מחיר של הסדרה היוצאת?
איזה שינויים ישנם בדגמים החדשים לעומת הסדרה היוצאת - האם תוכל לפרט ? תודה.
...
למיטב ידיעתי אין לרסיברים ולנגני הבלו רי של YAMAHA כרטיסי רשת אלחוטיים, הם מגיעים עם כרטיס רשת חוטי.
אם אתה מתעקש לחבר רסיבר לרשת אלחוטית תוכל לעשות כן על ידי רכישה של יחידת גישה אלחוטית(AP) שניתן לתצר אותה כWIRELESS CLIENT.
במלאי יש כרגע את ה RXV-671 RXV-571 RXV-431 ו RXV-371 ,ה RXV-771 והדגמים הנוספים יצאו לקראת סוף השנה. ההבדלים בין הסדרות הקודמות לחדשות אינם משמעותיים מדובר בעוד כמה וואטים לכל ערוץ והתמחור שלהם יהיה דומה לדגמים הקיימים, מה שכן החל מה RXV-671 יש כבר חיבור רשת עם כל האופציות הקיימות ברסיברים הגדולים יותר כולל אינטרנט רדיו, שליטה מiPod ומ Android וכמו כן כל הרסיברים מסדרת X71 תומכים ב 3D עם ערוץ אודיו חוזר.
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 06/09/2011 16:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #43 

shmliagdol1 כתב:ועוד שאלה קטנה . מהם ההבדלים בין הדגמים האמריקאים לדגמים האירופאיים? בין סדרת ה 1000 2000 3000 ל סדרת ה 67 ?
...
לא מדובר בדגמים אמריקאים אלא בדגמי העלית של YAMAHA שהחברה משקיעה בהם רכיבים איכותיים יותר
קבלים שנאים מחברים וכו".הדגמים שהזכרת נמכרים פה כבר תקופה ארוכה.

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אריה. האם הדגמים rxv3000 rxv2000 rxv1000 נמכרים כאן בארץ הקודש?

שליחה #44 

arotman כתב:
shmliagdol1 כתב:ועוד שאלה קטנה . מהם ההבדלים בין הדגמים האמריקאים לדגמים האירופאיים? בין סדרת ה 1000 2000 3000 ל סדרת ה 67 ?
...
לא מדובר בדגמים אמריקאים אלא בדגמי העלית של YAMAHA שהחברה משקיעה בהם רכיבים איכותיים יותר
קבלים שנאים מחברים וכו".הדגמים שהזכרת נמכרים פה כבר תקופה ארוכה.
...

אריה חן חן על התשובות המפורטות.

אם כן הכיצד שלא ניתקלתי בהם בחנויות הסטראו וגם המובחרות שבהם? (ראיתי את הדגמים 3067 2067 1067 בלבד) לא ראיתי ולא הציעו לי את דגמי העלית בארץ.

היכן ניתן להאזין (ולרכוש)- אם בכלל - את דגמי העלית הנ"ל?

האם דגמי העילית הנ"ל מיובאים ונמכרים על ידי ס.ג. או יבואן אחר?

ודרך אגב האם הם מתומחרים כמו סדרת ה 67 ? אם לא מה פער המחירים באחוזים (בישראל כמובן) בין סדרת ה 67 לסדרת העלית?

תודה

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

קבל תיקון: התכוונתי לדגמים rx-a3000 rx-a2000 rx-a1000 ולא rx-v

שליחה #45 

כפי שרשמתי

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

Re: קבל תיקון: התכוונתי לדגמים rx-a3000 rx-a2000 rx-a1000 ולא rx-v

שליחה #46 

shmliagdol1 כתב:כפי שרשמתי
...
תיקנתי את עצמי
אתה מוזמן לפנות לאולם התצוגה שיפנה אותך לסוחר המתאים , באולם התצוגה לצערי לא ניתן להאזין בדרך קבע לדגמי ה RXA משום שהדגמים מיועדים בד"כ לפרוייקטים של CONTROL4.
לגבי תמחור זה ממש לא הצד החזק שלי ב SG אתה יכול לפנות גם בנושא זה לאולם התצוגה, אני גם לא רשאי לפרסם כאן מחירים מדוייקים.
03-5265111 שלוחה 2

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #47 

אני נזהר כרגע לא לעדכן את הקושחה בגלל שקראתי מספר דיווחים על בעיות בתצוגה,דוגמת נק' לבנות אחרי העדכון.

אריה,
האם אתה יודע אם אפשר לשנמך גירסא חזרה במקרה של תופעה כזאת?

תודה!

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #48 

arotman כתב:
...
תיקנתי את עצמי
אתה מוזמן לפנות לאולם התצוגה שיפנה אותך לסוחר המתאים , באולם התצוגה לצערי לא ניתן להאזין בדרך קבע לדגמי ה RXA משום שהדגמים מיועדים בד"כ לפרוייקטים של CONTROL4.
לגבי תמחור זה ממש לא הצד החזק שלי ב SG אתה יכול לפנות גם בנושא זה לאולם התצוגה, אני גם לא רשאי לפרסם כאן מחירים מדוייקים.
03-5265111 שלוחה 2
...
פניתי גם פניתי טלפונית לאולם התצוגה ב sg , אך לצערי איש המכירות לא "התלהב" למסור פרטים. איש המכירות נשמע מאוד לחוץ ושמר על מעטה סודיות כאילו מדובר בסודות האטום של מדינת ישראל. הוא פשוט התעקש שאגיע לאולם התצוגה פיזית ושם הוא ינדב לי פרטים. ממש לא מובן ולא מעיד על שירות לקוחות נאות. רציתי לברר בסך הכל מהם ההבדלים בין דגמי העלית לדגמי ה 1000 2000 3000. האם ההבדלים מתבטאים גם ביכולות הסאונד או רק בנושא בית חכם.
האם יש הבדלי מחיר באחוזים - לא ביקשתי לברר מחירים של הסדרות רק פער באחוזים בין הסדרות
הכי מצחיק זה שלאחר שהבנתי כי הסיכוי שאקבל פרטים מהיבואן זה בדיוק כמו הסיכוי שכל הזוגות הצעירים חסרי הדיור ירכשו דירה ללא משכנתא בלב תל אביב כבר בתחילת שנת תשע"ב
ניסיתי לברר מי מהדילרים\ חנויות שיש ברשותם את דגמי העלית וגם לשאלה זו לא נענתי ונשלחתי על ידי איש המכירות לברר בכוחות עצמי

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4201
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #49 

בס-ג יודעים למכור.וזהו.

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

ככה מוכרים ככה?

שליחה #50 

amitbak כתב:בס-ג יודעים למכור.וזהו.
...
אם היחס שקיבלתי הוא שיטתי , הם לא יודעים למכור.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #51 

מהלא ברור? עדיף לו פי כמה להביא אותך לאולם כי אז הסיכויים שתצא עם משהו הרבה יותר גדולים מאשר הסיכוי הזעום שתקנה משהו כי נתנו לך כמה פרטים בטלפון... :?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

Re: ככה מוכרים ככה?

שליחה #52 

shmliagdol1 כתב:
...
...
אני קונה ב SG שנים רבות....והשירות שם צריך להילמד ע"י הרבה אחרים כי הוא דוגמא ומופת.
שרציתי לשמוע רמקולים ו/או רסיברים הוצמד לי נציג שהיה לשירותי שעות ארוכות בנעימות ובסבלנות חסרת תקדים בארץ.

שהגיע רגע ההחלטה, אפילו לא חשבתי לבדוק במקום אחר בזכות השירות המדהים שקיבלתי.
חברים רבים ואחרים שהופנו על ידי אליהם (בשמחה ובגאון), נענו וקיבלו שירות דומה.
לגופו של עניין , סידרת RX-A מיובאת ע"י SG בעיקר לנושא האינטרגציה עם מע' בית חכם.
הכמויות הזעומות שנמכרות מסדרות העילית לא מצדיקות הפצה לחנויות/רשתות וכד' כי זה גורר הוצאות נוספות.

רוצה RX-A ? קפוץ לאולם היבואן, תקבל שם את כל הפרטים.
אתה צריך להבין שזה לא רציני להתעניין על רסיברים כאלו בטלפון ....

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

בסטנדרטים שלי זה ממש לא ברור.

שליחה #53 

epony כתב:מהלא ברור? עדיף לו פי כמה להביא אותך לאולם כי אז הסיכויים שתצא עם משהו הרבה יותר גדולים מאשר הסיכוי הזעום שתקנה משהו כי נתנו לך כמה פרטים בטלפון... :?
...

שירות טוב=מכירות טובות.

שירות רע=מכירות רעות

לאורך זמן.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #54 

אתה מערבב בין שירות למכירות - שירות ניתן ללקוח קיים, לא ללקוח פוטנציאלי...

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

יחס אדיב=מכירות טובות

שליחה #55 

epony כתב:אתה מערבב בין שירות למכירות - שירות ניתן ללקוח קיים, לא ללקוח פוטנציאלי...
...
יחס ......... = מכירות רעות

תבחר את הסטטוס שלך ותאמץ את האמירה המתאימה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #56 

shmliagdol1 כתב:
arotman כתב:
...
תיקנתי את עצמי
03-5265111 שלוחה 2
...
פניתי גם פניתי טלפונית לאולם התצוגה ב sg , אך לצערי איש המכירות לא "התלהב" למסור פרטים. איש המכירות נשמע מאוד לחוץ ושמר על מעטה סודיות כאילו מדובר בסודות האטום של מדינת ישראל. הוא פשוט התעקש שאגיע לאולם התצוגה פיזית ושם הוא ינדב לי פרטים. ממש לא מובן ולא מעיד על שירות לקוחות נאות. רציתי לברר בסך הכל מהם ההבדלים בין דגמי העלית לדגמי ה 1000 2000 3000. האם ההבדלים מתבטאים גם ביכולות הסאונד או רק בנושא בית חכם.
האם יש הבדלי מחיר באחוזים - לא ביקשתי לברר מחירים של הסדרות רק פער באחוזים בין הסדרות
הכי מצחיק זה שלאחר שהבנתי כי הסיכוי שאקבל פרטים מהיבואן זה בדיוק כמו הסיכוי שכל הזוגות הצעירים חסרי הדיור ירכשו דירה ללא משכנתא בלב תל אביב כבר בתחילת שנת תשע"ב
ניסיתי לברר מי מהדילרים\ חנויות שיש ברשותם את דגמי העלית וגם לשאלה זו לא נענתי ונשלחתי על ידי איש המכירות לברר בכוחות עצמי
...
shmliagdol1 אני מתנצל מראש על "החוויה", כפי שכתבתי הרסיברים האלה נמצאים במלאי ונמכרים בד"כ רק לפרוייקטים של CONTROL4 , המטרה של אולם התצוגה בראש ובראשונה היא לתת שרות ללקוחות, לצערנו יש הרבה מאוד לקוחות שמשגעים את האנשים, לעיתים יש לקוחות שמגיעים מחנויות ומנסים לקבל מחיר "טוב יותר אצל היבואן" מדובר במצב הפוך למצב הרגיל שהמוכר לצידך ברכישה ואחריה פחות "קשוב", לכן המליצו לך להגיע לאולם התצוגה.
בגדול כפי שציינתי מדובר במכשירים דומים מאוד עם שיפורים באיכות הרכיבים, רגל חמישית וכו".
אתה מוזמן להשאיר פרטים בפרטי ואני אדאג שיחזרו אליך.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9035
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

Re: ככה מוכרים ככה?

שליחה #57 

טלHD כתב:
shmliagdol1 כתב:
...
...
אני קונה ב SG שנים רבות....והשירות שם צריך להילמד ע"י הרבה אחרים כי הוא דוגמא ומופת.
שרציתי לשמוע רמקולים ו/או רסיברים הוצמד לי נציג שהיה לשירותי שעות ארוכות בנעימות ובסבלנות חסרת תקדים בארץ.

שהגיע רגע ההחלטה, אפילו לא חשבתי לבדוק במקום אחר בזכות השירות המדהים שקיבלתי.
חברים רבים ואחרים שהופנו על ידי אליהם (בשמחה ובגאון), נענו וקיבלו שירות דומה.
לגופו של עניין , סידרת RX-A מיובאת ע"י SG בעיקר לנושא האינטרגציה עם מע' בית חכם.
הכמויות הזעומות שנמכרות מסדרות העילית לא מצדיקות הפצה לחנויות/רשתות וכד' כי זה גורר הוצאות נוספות.

רוצה RX-A ? קפוץ לאולם היבואן, תקבל שם את כל הפרטים.
אתה צריך להבין שזה לא רציני להתעניין על רסיברים כאלו בטלפון ....
...
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

כל מילה חקוקה בסלע !!
לי עזר בחור בשם דותן או איש מכירות אם תרצו ששומעים שהוא עובד מהלב והכל במספר לא מבוטל של שיחות טלפוניות עימו ב ל ב ד !!
בלי שום אינטרס למכור אלא באמת לתת ייעוץ והכוונה לרסיבר חדש בעקבות רסיבר ישן של ימהה שמכרתי.
וזה היה לפני מספר חודשים שרק דיברו על הדגמים החדשים שיצאו של 2011.
לאור כך שחפרתי על מידע נוסף ברשת בסוף הגעתי למסקנה שיותר ישתלם (לי אישית) לייבא מחו"ל ולמרות שאמרתי לו את זה וגם הגענו לרמת מיילים בינינו, עדיין המשיך לתת יופי של שירות, ייעוץ והכוונה.
אז לא כל אנשי המכירות עובדים בשביל רק למכור.
כיוון שאני גר בקריות, בהזדמנות שתהיה לי להגיע לת"א אני אלך באופן אישי להודות לו על כל הסבלנות והיחס וגם אם לא קניתי אני יודע שאם תהיה לי בעיה במגבר שהבאתי מחו"ל יש לי יבואן רשמי בארץ שאני יכול לפנות אליו ולהרגיש שקט שמישהו מטפל בי כמו שצריך, גם אם זה בתשלום ולא במסגרת אחריות שאין לי.
ומיותר לציין שאם מישהו ישאל אותי איזה רסיבר כדאי אז ההמלצה תהיה חד וחלק ימהה כי סוסים מנצחים לא מחליפים. אומנם אני אישית לא קניתי בארץ מסיבות כלכליות בלבד אבל את הפרגון והנאמנות למותג אני שומר לזכות היבואן.
ובמאמר מוסגר לא ראיתי פה אף עובד של החברות המתחרות שחבר כאן בפורום ונותן מזמנו ומרצו למען הגולשים ושאלותיהם. וגם זה בלי תמורה כספית. אז זו גם נקודה למחשבה...
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 08/09/2011 0:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #58 

Mistoffelees כתב:אני נזהר כרגע לא לעדכן את הקושחה בגלל שקראתי מספר דיווחים על בעיות בתצוגה,דוגמת נק' לבנות אחרי העדכון.

אריה,
האם אתה יודע אם אפשר לשנמך גירסא חזרה במקרה של תופעה כזאת?

תודה!
...
האם קראת על דיווחים אלו כאן בפורום או שגם בפורומים בחו"ל?
לצערי אני לא בטוח שאפשר לחזור אחורה באופן רגיל ,קיימת אופצייה לבצע RECOVERY.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #59 

קראתי על זה לראשונה בפורומים בחו"ל

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9035
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #60 

אגב, עוד משהו בהמשך למה שרשמתי למעלה, גם ששאלתי שאלות כאלו ואחרות בהקשר לרסיבר שקניתי בחו"ל בכל מיני שרשורים פה, קיבלתי גם מענה והתייחסות לא פעם אחת מאותו "עובד אצל היבואן..." אז למה לו להשקיע בי אחרי שכבר ביצעתי את הקנייה ?! 8O
כנראה זה לא נעשה מתוך אינטרס טהור שמאפיין בדר"כ אנשי מכירות - למכור.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”