YAMAHA RX-V1067
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
ועוד שאלה קטנה . מהם ההבדלים בין הדגמים האמריקאים לדגמים האירופאיים? בין סדרת ה 1000 2000 3000 ל סדרת ה 67 ?
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
למיטב ידיעתי אין לרסיברים ולנגני הבלו רי של YAMAHA כרטיסי רשת אלחוטיים, הם מגיעים עם כרטיס רשת חוטי.shmliagdol1 כתב:[אריה שלום. code]ברשותך מספר שאלות: האם כרטיס הרשת ברסיבר הוא אלחוטי? במידה ולא האם יש אפשרות לחבר את הרסיבר לכרטיס רשת אלחוטי?
מתי אמורים להגיע הדגמים החדשים שמחליפים את סדרת ה 67 ה 1071 ה 2071 ב 3071 האם יש תאריך יעד והאם מחירם יהיה באותו רמת מחיר של הסדרה היוצאת?
איזה שינויים ישנם בדגמים החדשים לעומת הסדרה היוצאת - האם תוכל לפרט ? תודה....
אם אתה מתעקש לחבר רסיבר לרשת אלחוטית תוכל לעשות כן על ידי רכישה של יחידת גישה אלחוטית(AP) שניתן לתצר אותה כWIRELESS CLIENT.
במלאי יש כרגע את ה RXV-671 RXV-571 RXV-431 ו RXV-371 ,ה RXV-771 והדגמים הנוספים יצאו לקראת סוף השנה. ההבדלים בין הסדרות הקודמות לחדשות אינם משמעותיים מדובר בעוד כמה וואטים לכל ערוץ והתמחור שלהם יהיה דומה לדגמים הקיימים, מה שכן החל מה RXV-671 יש כבר חיבור רשת עם כל האופציות הקיימות ברסיברים הגדולים יותר כולל אינטרנט רדיו, שליטה מiPod ומ Android וכמו כן כל הרסיברים מסדרת X71 תומכים ב 3D עם ערוץ אודיו חוזר.
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 06/09/2011 16:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
לא מדובר בדגמים אמריקאים אלא בדגמי העלית של YAMAHA שהחברה משקיעה בהם רכיבים איכותיים יותרshmliagdol1 כתב:ועוד שאלה קטנה . מהם ההבדלים בין הדגמים האמריקאים לדגמים האירופאיים? בין סדרת ה 1000 2000 3000 ל סדרת ה 67 ?...
קבלים שנאים מחברים וכו".הדגמים שהזכרת נמכרים פה כבר תקופה ארוכה.
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

אריה. האם הדגמים rxv3000 rxv2000 rxv1000 נמכרים כאן בארץ הקודש?
arotman כתב:לא מדובר בדגמים אמריקאים אלא בדגמי העלית של YAMAHA שהחברה משקיעה בהם רכיבים איכותיים יותרshmliagdol1 כתב:ועוד שאלה קטנה . מהם ההבדלים בין הדגמים האמריקאים לדגמים האירופאיים? בין סדרת ה 1000 2000 3000 ל סדרת ה 67 ?...
קבלים שנאים מחברים וכו".הדגמים שהזכרת נמכרים פה כבר תקופה ארוכה....
אריה חן חן על התשובות המפורטות.
אם כן הכיצד שלא ניתקלתי בהם בחנויות הסטראו וגם המובחרות שבהם? (ראיתי את הדגמים 3067 2067 1067 בלבד) לא ראיתי ולא הציעו לי את דגמי העלית בארץ.
היכן ניתן להאזין (ולרכוש)- אם בכלל - את דגמי העלית הנ"ל?
האם דגמי העילית הנ"ל מיובאים ונמכרים על ידי ס.ג. או יבואן אחר?
ודרך אגב האם הם מתומחרים כמו סדרת ה 67 ? אם לא מה פער המחירים באחוזים (בישראל כמובן) בין סדרת ה 67 לסדרת העלית?
תודה
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
Re: קבל תיקון: התכוונתי לדגמים rx-a3000 rx-a2000 rx-a1000 ולא rx-v
תיקנתי את עצמיshmliagdol1 כתב:כפי שרשמתי...
אתה מוזמן לפנות לאולם התצוגה שיפנה אותך לסוחר המתאים , באולם התצוגה לצערי לא ניתן להאזין בדרך קבע לדגמי ה RXA משום שהדגמים מיועדים בד"כ לפרוייקטים של CONTROL4.
לגבי תמחור זה ממש לא הצד החזק שלי ב SG אתה יכול לפנות גם בנושא זה לאולם התצוגה, אני גם לא רשאי לפרסם כאן מחירים מדוייקים.
03-5265111 שלוחה 2
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני נזהר כרגע לא לעדכן את הקושחה בגלל שקראתי מספר דיווחים על בעיות בתצוגה,דוגמת נק' לבנות אחרי העדכון.
אריה,
האם אתה יודע אם אפשר לשנמך גירסא חזרה במקרה של תופעה כזאת?
תודה!
אריה,
תודה!
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

פניתי גם פניתי טלפונית לאולם התצוגה ב sg , אך לצערי איש המכירות לא "התלהב" למסור פרטים. איש המכירות נשמע מאוד לחוץ ושמר על מעטה סודיות כאילו מדובר בסודות האטום של מדינת ישראל. הוא פשוט התעקש שאגיע לאולם התצוגה פיזית ושם הוא ינדב לי פרטים. ממש לא מובן ולא מעיד על שירות לקוחות נאות. רציתי לברר בסך הכל מהם ההבדלים בין דגמי העלית לדגמי ה 1000 2000 3000. האם ההבדלים מתבטאים גם ביכולות הסאונד או רק בנושא בית חכם.arotman כתב:תיקנתי את עצמיshmliagdol1 כתב:כפי שרשמתי...
אתה מוזמן לפנות לאולם התצוגה שיפנה אותך לסוחר המתאים , באולם התצוגה לצערי לא ניתן להאזין בדרך קבע לדגמי ה RXA משום שהדגמים מיועדים בד"כ לפרוייקטים של CONTROL4.
לגבי תמחור זה ממש לא הצד החזק שלי ב SG אתה יכול לפנות גם בנושא זה לאולם התצוגה, אני גם לא רשאי לפרסם כאן מחירים מדוייקים.
03-5265111 שלוחה 2...
האם יש הבדלי מחיר באחוזים - לא ביקשתי לברר מחירים של הסדרות רק פער באחוזים בין הסדרות
הכי מצחיק זה שלאחר שהבנתי כי הסיכוי שאקבל פרטים מהיבואן זה בדיוק כמו הסיכוי שכל הזוגות הצעירים חסרי הדיור ירכשו דירה ללא משכנתא בלב תל אביב כבר בתחילת שנת תשע"ב
ניסיתי לברר מי מהדילרים\ חנויות שיש ברשותם את דגמי העלית וגם לשאלה זו לא נענתי ונשלחתי על ידי איש המכירות לברר בכוחות עצמי
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

ככה מוכרים ככה?
אם היחס שקיבלתי הוא שיטתי , הם לא יודעים למכור.amitbak כתב:בס-ג יודעים למכור.וזהו....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מהלא ברור? עדיף לו פי כמה להביא אותך לאולם כי אז הסיכויים שתצא עם משהו הרבה יותר גדולים מאשר הסיכוי הזעום שתקנה משהו כי נתנו לך כמה פרטים בטלפון... 
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
Re: ככה מוכרים ככה?
אני קונה ב SG שנים רבות....והשירות שם צריך להילמד ע"י הרבה אחרים כי הוא דוגמא ומופת.shmliagdol1 כתב:אם היחס שקיבלתי הוא שיטתי , הם לא יודעים למכור.amitbak כתב:בס-ג יודעים למכור.וזהו.......
שרציתי לשמוע רמקולים ו/או רסיברים הוצמד לי נציג שהיה לשירותי שעות ארוכות בנעימות ובסבלנות חסרת תקדים בארץ.
שהגיע רגע ההחלטה, אפילו לא חשבתי לבדוק במקום אחר בזכות השירות המדהים שקיבלתי.
חברים רבים ואחרים שהופנו על ידי אליהם (בשמחה ובגאון), נענו וקיבלו שירות דומה.
לגופו של עניין , סידרת RX-A מיובאת ע"י SG בעיקר לנושא האינטרגציה עם מע' בית חכם.
הכמויות הזעומות שנמכרות מסדרות העילית לא מצדיקות הפצה לחנויות/רשתות וכד' כי זה גורר הוצאות נוספות.
רוצה RX-A ? קפוץ לאולם היבואן, תקבל שם את כל הפרטים.
אתה צריך להבין שזה לא רציני להתעניין על רסיברים כאלו בטלפון ....
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

בסטנדרטים שלי זה ממש לא ברור.
epony כתב:מהלא ברור? עדיף לו פי כמה להביא אותך לאולם כי אז הסיכויים שתצא עם משהו הרבה יותר גדולים מאשר הסיכוי הזעום שתקנה משהו כי נתנו לך כמה פרטים בטלפון......
שירות טוב=מכירות טובות.
שירות רע=מכירות רעות
לאורך זמן.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אתה מערבב בין שירות למכירות - שירות ניתן ללקוח קיים, לא ללקוח פוטנציאלי...
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

יחס אדיב=מכירות טובות
יחס ......... = מכירות רעותepony כתב:אתה מערבב בין שירות למכירות - שירות ניתן ללקוח קיים, לא ללקוח פוטנציאלי......
תבחר את הסטטוס שלך ותאמץ את האמירה המתאימה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
shmliagdol1 אני מתנצל מראש על "החוויה", כפי שכתבתי הרסיברים האלה נמצאים במלאי ונמכרים בד"כ רק לפרוייקטים של CONTROL4 , המטרה של אולם התצוגה בראש ובראשונה היא לתת שרות ללקוחות, לצערנו יש הרבה מאוד לקוחות שמשגעים את האנשים, לעיתים יש לקוחות שמגיעים מחנויות ומנסים לקבל מחיר "טוב יותר אצל היבואן" מדובר במצב הפוך למצב הרגיל שהמוכר לצידך ברכישה ואחריה פחות "קשוב", לכן המליצו לך להגיע לאולם התצוגה.shmliagdol1 כתב:פניתי גם פניתי טלפונית לאולם התצוגה ב sg , אך לצערי איש המכירות לא "התלהב" למסור פרטים. איש המכירות נשמע מאוד לחוץ ושמר על מעטה סודיות כאילו מדובר בסודות האטום של מדינת ישראל. הוא פשוט התעקש שאגיע לאולם התצוגה פיזית ושם הוא ינדב לי פרטים. ממש לא מובן ולא מעיד על שירות לקוחות נאות. רציתי לברר בסך הכל מהם ההבדלים בין דגמי העלית לדגמי ה 1000 2000 3000. האם ההבדלים מתבטאים גם ביכולות הסאונד או רק בנושא בית חכם.arotman כתב:תיקנתי את עצמיshmliagdol1 כתב:כפי שרשמתי...
03-5265111 שלוחה 2...
האם יש הבדלי מחיר באחוזים - לא ביקשתי לברר מחירים של הסדרות רק פער באחוזים בין הסדרות
הכי מצחיק זה שלאחר שהבנתי כי הסיכוי שאקבל פרטים מהיבואן זה בדיוק כמו הסיכוי שכל הזוגות הצעירים חסרי הדיור ירכשו דירה ללא משכנתא בלב תל אביב כבר בתחילת שנת תשע"ב
ניסיתי לברר מי מהדילרים\ חנויות שיש ברשותם את דגמי העלית וגם לשאלה זו לא נענתי ונשלחתי על ידי איש המכירות לברר בכוחות עצמי...
בגדול כפי שציינתי מדובר במכשירים דומים מאוד עם שיפורים באיכות הרכיבים, רגל חמישית וכו".
אתה מוזמן להשאיר פרטים בפרטי ואני אדאג שיחזרו אליך.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9035
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
Re: ככה מוכרים ככה?
טלHD כתב:אני קונה ב SG שנים רבות....והשירות שם צריך להילמד ע"י הרבה אחרים כי הוא דוגמא ומופת.shmliagdol1 כתב:אם היחס שקיבלתי הוא שיטתי , הם לא יודעים למכור.amitbak כתב:בס-ג יודעים למכור.וזהו.......
שרציתי לשמוע רמקולים ו/או רסיברים הוצמד לי נציג שהיה לשירותי שעות ארוכות בנעימות ובסבלנות חסרת תקדים בארץ.
שהגיע רגע ההחלטה, אפילו לא חשבתי לבדוק במקום אחר בזכות השירות המדהים שקיבלתי.
חברים רבים ואחרים שהופנו על ידי אליהם (בשמחה ובגאון), נענו וקיבלו שירות דומה.
לגופו של עניין , סידרת RX-A מיובאת ע"י SG בעיקר לנושא האינטרגציה עם מע' בית חכם.
הכמויות הזעומות שנמכרות מסדרות העילית לא מצדיקות הפצה לחנויות/רשתות וכד' כי זה גורר הוצאות נוספות.
רוצה RX-A ? קפוץ לאולם היבואן, תקבל שם את כל הפרטים.
אתה צריך להבין שזה לא רציני להתעניין על רסיברים כאלו בטלפון .......
כל מילה חקוקה בסלע !!
לי עזר בחור בשם דותן או איש מכירות אם תרצו ששומעים שהוא עובד מהלב והכל במספר לא מבוטל של שיחות טלפוניות עימו ב ל ב ד !!
בלי שום אינטרס למכור אלא באמת לתת ייעוץ והכוונה לרסיבר חדש בעקבות רסיבר ישן של ימהה שמכרתי.
וזה היה לפני מספר חודשים שרק דיברו על הדגמים החדשים שיצאו של 2011.
לאור כך שחפרתי על מידע נוסף ברשת בסוף הגעתי למסקנה שיותר ישתלם (לי אישית) לייבא מחו"ל ולמרות שאמרתי לו את זה וגם הגענו לרמת מיילים בינינו, עדיין המשיך לתת יופי של שירות, ייעוץ והכוונה.
אז לא כל אנשי המכירות עובדים בשביל רק למכור.
כיוון שאני גר בקריות, בהזדמנות שתהיה לי להגיע לת"א אני אלך באופן אישי להודות לו על כל הסבלנות והיחס וגם אם לא קניתי אני יודע שאם תהיה לי בעיה במגבר שהבאתי מחו"ל יש לי יבואן רשמי בארץ שאני יכול לפנות אליו ולהרגיש שקט שמישהו מטפל בי כמו שצריך, גם אם זה בתשלום ולא במסגרת אחריות שאין לי.
ומיותר לציין שאם מישהו ישאל אותי איזה רסיבר כדאי אז ההמלצה תהיה חד וחלק ימהה כי סוסים מנצחים לא מחליפים. אומנם אני אישית לא קניתי בארץ מסיבות כלכליות בלבד אבל את הפרגון והנאמנות למותג אני שומר לזכות היבואן.
ובמאמר מוסגר לא ראיתי פה אף עובד של החברות המתחרות שחבר כאן בפורום ונותן מזמנו ומרצו למען הגולשים ושאלותיהם. וגם זה בלי תמורה כספית. אז זו גם נקודה למחשבה...
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 08/09/2011 0:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
האם קראת על דיווחים אלו כאן בפורום או שגם בפורומים בחו"ל?Mistoffelees כתב:אני נזהר כרגע לא לעדכן את הקושחה בגלל שקראתי מספר דיווחים על בעיות בתצוגה,דוגמת נק' לבנות אחרי העדכון.
אריה,
תודה!...
לצערי אני לא בטוח שאפשר לחזור אחורה באופן רגיל ,קיימת אופצייה לבצע RECOVERY.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
קראתי על זה לראשונה בפורומים בחו"ל
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9035
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
אגב, עוד משהו בהמשך למה שרשמתי למעלה, גם ששאלתי שאלות כאלו ואחרות בהקשר לרסיבר שקניתי בחו"ל בכל מיני שרשורים פה, קיבלתי גם מענה והתייחסות לא פעם אחת מאותו "עובד אצל היבואן..." אז למה לו להשקיע בי אחרי שכבר ביצעתי את הקנייה ?!
כנראה זה לא נעשה מתוך אינטרס טהור שמאפיין בדר"כ אנשי מכירות - למכור.
כנראה זה לא נעשה מתוך אינטרס טהור שמאפיין בדר"כ אנשי מכירות - למכור.