רכישת סמסונג D8000 - אלטרנטיבות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
ami76
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

Ok אם כך אשמח לשמוע על היבואן הירושלמי וובכלל על המלצה מאיפה כדאי לקנות את המסך
נערך לאחרונה על ידי ami76 ב 16/07/2011 19:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

ami76,
המילים שלך יותר מידי קרובות להוצאת דיבה. הצעה ידידותית: תערוך אותן במיידי.

האתר הזה קם וחי כבר 7 שנים על היושר של מוביליו, ללא שום ספקות או צל של חשד. אם אתה לא מאמין ביושר של מובילי האתר, אין לך מה לעשות כאן.

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501

שליחה

)
ziv_r כתב:חבר'ה, רוצים לדבר על ייבוא פרללי? דברו, רק שימו לב לא להפר את תקנון האתר, גם מעל דפי הפורום וגם דרך הודעות פרטיות.
אנחנו לא נתיר פעילות סמויה אשר עושה שימוש בפלטפורמת האתר על מנת להניב רווחים לסוחרים סמויים אשר מתחזים לחברי פורום מן המניין.
זוהי איננה הפניית אצבע מאשימה, אלא תזכורת לכל הקוראים.
...
זיו_אר-
אני באמת כבר לא יודע מה הבעייה כאן.מותר לדבר או לא? אתה אומר שכן-ומרטין H סבג אומר שלא.
הזמנתי מסך PANASONIC מדגם 50VT30B מייבואן ירושלמי לפני כיומיים.אני לקוח שלו,לא נתבקשתי על ידו להגיב כאן(בעצם הוא לא יודע בכלל שאני מתכתב כאן עם אנשים :) ואני עושה את זה לפי רצוני.אני לא סוחר ולא שליח של אף אחד!! אז מה לעזאזל סמוי כאן? אני?-כבר הסברתי שלא יחשדו בי. הייבואן הוא סמוי?? גם לא,כי הולא לא יודע בכלל שאני כותב כאן.
אז מה הבעייה שתינתן לחבר כאן לשתף ברכישה שכזו?? רק בגלל שהייבואן הזה הוא קטן-זו הסיבה שהוא לא רצוי כאן??

אני מבולבל לגמריי,והאמת:אני חושש מחסימה על לא עוול בכפי

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

היו חברים שהעלו ספקו וחשדות. מדוע אתה כותב כך?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אתם פשוט מנסים לעשות דילגיטימציה לאתר. אנחנו לא ניתן לזה יד.

ברור לכולם שהמשתמשים הם שליחים של היבואנים או טרולים על דעת עצמם. כאילו שמשתמשים עם כמה שבועות של הכרות עם האתר באמת היו פותחים במתקפה מרוכזת ומתוזמרת שכזו.

הטענות שלכם אפילו לא ראויות לתגובה, הן רק מסווה פשוט לנסיון לקדם יבואן ספציפי וחנות ספציפית שלא מקבלת את תשומת הלב שחושבים שהיא ראויה לקבל.

זה כל כך שקוף כשכל הודעה שלכם מזכירה את היבואן ואת החנות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

gordi,
רשמת כבר 10 פעמים בערך כי קנית מסך, עם ציון המקום והדגם. כפי שאתה רואה, ההודעות שלך לא נערכו או צונזרו, לפיכך אתה מבין לבד את התשובה לשאלה שלך.
אם עדיין לא ברור לך, אני אשמח לדבר איתך בפרטי או טלפונית. תיבת ההודעות הפרטיות שלי תשמח לקבל אמצעי התקשרות ממך.

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

ziv_r כתב:ami76,
המילים שלך יותר מידי קרובות להוצאת דיבה. הצעה ידידותית: תערוך אותן במיידי.

האתר הזה קם וחי כבר 7 שנים על היושר של מוביליו, ללא שום ספקות או צל של חשד. אם אתה לא מאמין ביושר של מובילי האתר, אין לך מה לעשות כאן.
...
נערך. עוד לפני הבקשה שלך מייד כאשר ראיתי את הסכמתכם לדון ביבואן מקבילי.

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ziv_r כתב:gordi,
רשמת כבר 10 פעמים בערך כי קנית מסך, עם ציון המקום והדגם. כפי שאתה רואה, ההודעות שלך לא נערכו או צונזרו, לפיכך אתה מבין לבד את התשובה לשאלה שלך.
אם עדיין לא ברור לך, אני אשמח לדבר איתך בפרטי או טלפונית. תיבת ההודעות הפרטיות שלי תשמח לקבל אמצעי התקשרות ממך.
...
אני לא מעוניין לדבר עם אף אחד מכם.
זה שאתם לא מחבבים אותי-זה ידוע לי,וזה הדדי.
אז תפסיקו כאן עם המדיניות המגעילה הזו!!!!
כבר רשמתי קודם-כאן זה לא ק.ג.ב!! :@

ומה תעשה לי עכשיו? תרחיק אותי?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

gordi,
ברגע שתפר את תקנון האתר, הטיפול יהיה בדיוק כמו בכל חבר פורום אחר.
אני מציע להרגע, רגשות זה לא משהו שמביאים לזירת פורומים אינטרנטית. תזכרו על מה בסך הכל מדובר, מסך דק.

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ziv_r כתב:gordi,
ברגע שתפר את תקנון האתר, הטיפול יהיה בדיוק כמו כל חבר פורום אחר.
אני מציע להרגע, רגשות זה לא משהו שמביאים לזירת פורומים אינטרנטית.
תזכרו על מה בסך הכל מדובר, מסך דק.
...
צודק.
אני באמת כעסתי מאד,והלב דופק לי עוד ברגע זה.
אני פורש לנוח,לפני שאקבל כאן חלילה התקף לב. (f)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Gordi

לא יודע מי אתה ולכן אין לי רגשות כלפיך לכאן או לכאן.

מה שאני לא אוהב זה האשמות חסרות יסוד, הדגשה ברורה וחוזרת שוב ושוב ושוב ושוב של יבואן וחנות שבעבר פעלו בטכניקות דומות ונסיון חוזר ונשנה לדרבן אותנו להרחיק אותך. גם אם תמשיך לנסות ולהפוך את עצמך לקורבן ולקדוש מעונה זה עדיין לא יהפוך אותך לכזה.

ULTIMATE פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה

חבל שבאתר חיוני שכזה מתלהטות הרוחות לשווא.
אתם יודעים מדוע המחירים בארץ גבוהים ?מה הסיבה שהמסכים בארץ יקרים?

סבל היבואנים מתחיל במכון התקנים(השקרנים) הישראלי.בכל העולם ניתן להעביר סחורה ממדינה למדינה רק ע"פ אישור תקן שמוטבע בקטלוג ובאתרי החברה...חוץ ממדינת המושחתים האולטימטיבית - מדינת ישראל.
במדינת ישראל,ברוב חוצפתם בודקים טכנאים ומהנדסים סוג ח' מסכים של סוני,פנסוניק ,שארפ וכו"
לא יאומן כי יסופר.בכל אירופה סחורה עוברת ללא בדיקה,חוץ מישראל....למה...כי הם רוצים לסחוט את היבואנים

וכמה עולה בדיקה-של ספק כח קטן-7500 ש"ח ...על 5 דקות עבודה+מסך הרוס.
הרעה החולה בארץ נמצאת לא בפורום הזה,אלה במדינה מושחתת מהיסוד.

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271

שליחה

oferlaor כתב:אתם פשוט מנסים לעשות דילגיטימציה לאתר. אנחנו לא ניתן לזה יד.

ברור לכולם שהמשתמשים הם שליחים של היבואנים או טרולים על דעת עצמם. כאילו שמשתמשים עם כמה שבועות של הכרות עם האתר באמת היו פותחים במתקפה מרוכזת ומתוזמרת שכזו.

הטענות שלכם אפילו לא ראויות לתגובה, הן רק מסווה פשוט לנסיון לקדם יבואן ספציפי וחנות ספציפית שלא מקבלת את תשומת הלב שחושבים שהיא ראויה לקבל.

זה כל כך שקוף כשכל הודעה שלכם מזכירה את היבואן ואת החנות.
...
היי עופר

איזה יבואן או חנות אני קידמתי ??

למה אין התייחסות להודעה הארוכה והמפורטת שלי ??

האם לדעתך גם אני טרול או מקדם יבואן\חנות זה או אחרת ??

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Ok לאחר יום ארוך בפרום מישהו יכול סוף סוף להמליץ לי על יבואן פרללי ,או מי זה הירושלמי
הזה שכל הזמן מדברים עליו מישהו שכדאי להזמין דרכו את המסך?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Ultimate

כתוב מכתב למשרד התמ״ת ותדרוש לשנות את ההתנהלות של מכון תקנים.

חוץ מזה יש כאן יבואנים מקבילים כמו י.שלום שגדולים כמו יבואן רשמי. מעניין שהם דווקא לא עושים כאן באלאגן ובכ״ז מצליחים לעשות חייל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Ami76

תעשה חיפוש.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Spazzz

מי דיבר אליך בכלל?

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אף אחד לא דיבר אליי , אני דיברתי אליך

מענין שאין לך מה לומר על דבריי אבל דבר אחד בטוח - שלא תוכל לומר עליי טרול או מקדם יבואן או חנות

התגובות שלך מאד שנונות שאין לך מה לומר עופר (n)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Spazzz

אגיב כשיהיה לך משהו רלוונטי לשאול.

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

oferlaor כתב:Spazzz

אגיב כשיהיה לך משהו רלוונטי לשאול.
...
בבקשה עופר :

מחובר לאתר
הצטרף בתאריך:
Jun 04, 2008

[הודעה #35] #35 נשלח: שבת 16/07/2011 18:51 תגובה עם ציטוט עריכת/מחיקת הודעה זו
מנהלי האתר - לדעתי ורק לדעתי :

באמת שרצוי לשחרר קצת את נושא הפררללי באתר ואסביר:

ננקטת "יד קשה" נגד מספר חברים חדשים כישנים באתר לגבי נושא זה ובאמת שגם אני מתחיל להריח "ריח של טיוח" והגנה על יבואנים רישמיים .

פורום נועד לעזור ולשתף , להזהיר ולהאיר ובהחלט אני רואה שהמנהלים נועלים וסוגרים שירשורים ומרחיקים משתמשים שדיברו בעבר על היבואן הירושלמי - שבסופו של דבר רבים מחברי האתר רכשו ממנו ולכן אני לא מבין עופר ומרטין - על מי אתם מנסים להגן ??? על האינטרס של חברי הפורום שלכם שרבים מהם משלמים גם דמי חבר או על היבואנים הרישמיים הגדולים בארץ כדוגמת סמליין ויורוקום - שאין לנו אלא רק לנחש - מה הם משלמים לאתר כדי שיגנו עליהם וידחפו ויפרסמו רק אותם ?!

אלו הן שאלות בריאות ולגיטימיות שכל אדם שפוי ובר דעת שרואה וקורא את תגובות המנהלים המאד מאד ירודות כלפי יוזרים חדשים בוודאי שתהה או אפילו רק חשב עליהן

יש לצייין שברשותי מסך שנרכש דרך יבואן רשמי - ח.י ואין לי כל אינטרס לשום יבואן פרללי ( או שינעלו גם לי את היוזר עכשיו חחח) אבל באמת שאני מתחיל לתהות לגבי הטוהר של המנהלים לאור ההגנה הגורפת כלפי שני היבואנים שציינתי

אני פשוט משתף אותכם בתהיות שעוברות בראשי שאיני יכול להסתיר כבר לאור הגישה של מנהלי האתר - " לא מתאים לך ביי" - גישה ילדותית והשימוש במונח "דרום קוריאה" שעופר השתמש בהחלט אני יכול להבין את הקשר . [לא יפה]

כל אחד ייבחר בסופו של דבר היכן לשים את כספו - אם בחנות מתמחה שעובדת רישמית עם היבואנים או עם יבואן פרללי , פשוט היעדר זכות הבחירה והדיון של האתר מאד חורה לי .

אני בטוח שעכשיו יבוא עופר ויאמר לי שאם לא מתאים יש פורום מתחרה , לא כך עופר ??

חשוב לי שמשתמשי האתר יראו שזה מפריע גם למישהו ותיק פה ולא למשתמש שהצטרף לאתר לפני חודש .

זו דעתי ומי שלא מתאים לו שיעשה מה שבא לו - אבל די לסתימת הפיות !! [רשע מעוות...]

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”