אני לא מבין איך אתם מצפים שהם ישפרו את השידורים שאתם ממשיכים לשלם
אני כבר כמעט 7 שנים לא מחובר ל-YES ו-HOT, אבל ברור לי שאנשים עם משפחה ( ובעיקר ילדים ) קצת קשה להם לוותר לגמרי על השירות, לכן פשוט תוותרו על כל האקסטרות! את הכסף של האקסטרות תשלמו על
1. אינטרנט יותר מהיר ( 15MB אפשר להשיג היום ב-100 ש"ח עם התחייבות אולי פחות )
2. תקנו כמה כונני HDD ( כל כונן 2TB עולה היום כבר 400 ש"ח )
במשך פחות מחודש הורדתי כמעט 100 סרטי בלו ריי מלאים ומלאתי כמעט 4TB, את שאר התכנים תראו בטלוויזיה, אחרי כמה חודשים גם יהיה לכם כוננים מפוצצים בתוכן מלא HD ( אמיתי ולא הזבל שמשודר ב-YES ) וגם תחסכו מאות ואלפי שקלים כל שנה!
אם תמשיכו להתלונן ולשלם YES לא תשנה שום דבר, גם לעשות חרם זה בעיה בגלל שזה עדיין לא ממש נפוץ בארץ, ולא נראה לי שזה ממש יצליח
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
שליחה
ntk
מה שאתה עושה הוא לא חוקי ולא מתאים לכל אחד.
כיום יש אלטרנטיבה חוקית רק לדוברי אנגלית, בלווין (לדעתי להרבה אנשים יש חוסר מודעות בנושא).
מקווה שמתישהו ייפתחו ערוצים פרטיים בישראל ונוכל לצפות בסדרות שלא דרך הוט או יס.
ntk
חבר ותיק
תגובות: 1303
שליחה
asaf23 כתב:ntk
מה שאתה עושה הוא לא חוקי ולא מתאים לכל אחד.
כיום יש אלטרנטיבה חוקית רק לדוברי אנגלית, בלווין (לדעתי להרבה אנשים יש חוסר מודעות בנושא).
מקווה שמתישהו ייפתחו ערוצים פרטיים בישראל ונוכל לצפות בסדרות שלא דרך הוט או יס.
...
אני בספק אם יש מישהו בעולם היום שאין לו תוכן לא חוקי, בין אם זה סדרות, סרטים, תוכנות, משחקים שירים וכו' ככה שאף אחד לא יצתדק לי פה, שלא נדבר על זה שיש לי ים סרטים על DVD שאין להם כל שימוש ובחיים לא הייתי קונה אותם שוב רק בשביל לקבל איכות יותר טובה ( שהרי עוד כמה שנים נצטרך לקנות אותם שוב ברזלוציה של 4K ) אפשר לדון על נושא החוקיות אבל אין טעם להיכנס לדיון הזה, אפשר גם לדון בזה שמי שלא דואג לספק מוצר X שלא יופתע שאנשים משיגים אותו בדרכים לא חוקיות
לגבי הלווין, זה רחוק מלהיות אלטרנטיבה, ואני אפילו לא מדבר על רוב האוכלוסיה שצריכה תרגום, ועד כמה שידוע לי גם רוב בעלי הלוויין עוברים על החוק היום עם שיתוף כרטיסים בשביל לקבל ערוצים נורמאליים
BigDragoon
חבר ותיק
תגובות: 2166
שליחה
ntk,
יש אנשים שעושים גם את מה שאתה מציע, אבל זה עדיין לא מספיק.
למשל אני מחובר להוט 95% בגלל ערוצי הספורט.
ntk
חבר ותיק
שליחה
BigDragoon כתב:ntk,
...
בגלל זה אמרתי שאני מבין שלא כולם יכולים להתנתק לגמרי, אבל פרמיום ( כמו סרטים וסדרות ב-HD ) אפשר לחסוך לאור העובדה שאתה משלם על HD ולא ממש מקבל את האיכות ששילמת עליה
BigDragoon
חבר ותיק
שליחה
ntk כתב:
BigDragoon כתב:ntk,
...
בגלל זה אמרתי שאני מבין שלא כולם יכולים להתנתק לגמרי, אבל פרמיום ( כמו סרטים וסדרות ב-HD ) אפשר לחסוך לאור העובדה שאתה משלם על HD ולא ממש מקבל את האיכות ששילמת עליה
...
גם תוכן.
idon889
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
שליחה
אם מישהו יפתח קבוצה בפייסבוק לגבי איכות השידור ביס HD, אני חושב שהמון אנשים יצטרפו ונוכל לבוא בטענות ליס ביחד.
אני עדיין אין לי HD ביס (מתקינים ביום ראשון) ואני עושה את זה נטו בגלל הספורט HD (סרטים רק דרך המחשב).
UserName
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
שליחה
כרגע DTT היא לא אלטרנטיבה מספיק טובה ליס ולהוט, ולכן הרבה לקוחות עדיין עם החברות.
כשעידן+ יכניסו חבילות ערוצים רציניות, יהיה מתחרה לחברות ונראה יותר טוב, ככה זה בחו"ל.
jekaru123
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
שליחה
יאללה מי פותח קבוצה בפייסבוק ?
כולם ליצטרף לקבוצה ואז לפרסם אותה בכל מקום גם בעמוד הרשמי של יס!!!
יאללה חברה תתחילו להזיז דברים זה שאתם בוכים פה בפורום לא יעזור לכם ........
ntk
חבר ותיק
שליחה
jekaru123 כתב:יאללה מי פותח קבוצה בפייסבוק ?
כולם ליצטרף לקבוצה ואז לפרסם אותה בכל מקום גם בעמוד הרשמי של יס!!!
יאללה חברה תתחילו להזיז דברים זה שאתם בוכים פה בפורום לא יעזור לכם ........
...
גם קבוצה בפייסבוק לא תעזור, בטח לא לדבר כזה שרוב האנשים בארץ בכלל לא יודעים מה זה HD ובטח לא מה ההבדל בין HD של יס ל-HD אמיתי, הדרך היחידה זה להפסיק לשלם, הבעיה שאנשים אוהבים יותר מדיי את הנוחות פה בארץ, אבל זה הם משלמים ביוקר
vic1234
חבר ותיק
תגובות: 2143
שליחה
אתה טועה גם אנשים שלא יודעים מה ההבדל וכולי יראו שיש איזשהו פעילות בתחום שיכולה להוביל לשיפור האיכות גם יצטרפו
ntk
חבר ותיק
שליחה
vic1234 כתב:אתה טועה גם אנשים שלא יודעים מה ההבדל וכולי יראו שיש איזשהו פעילות בתחום שיכולה להוביל לשיפור האיכות גם יצטרפו
...
את רוב האנשים זה לא מענין בין אם בגלל שלא איכפת להם או שהם לא מבינים בזה, חוץ מזה אנשים כבר בעצמם לא זוכרים לאיזה קבוצות הם מצטרפים, העיקר להצטרף, כמו שאמרתי הדרך היחידה זה להפסיק לשלם, אם כל האנשים פה שמתלוננים התקשרו ליס ויגידו שהם רוציםם לבטל את חבילת ה-HD בגלל איכות ירודה זה ישפיע הרבה יותר מקבוצה בפייסבוק של מיליון איש שלא תעשה כלום
jekaru123
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
שליחה
צריך בכל מיקרה לפרסם את הבעיה הזאת, תאמין לי גם לאלו שלא ממש מבינים מתחילים לשים לב שכמעט ואין הבדל בין ערוצי SD לHD
רק צריך יותר פרסום ושיהיו כמה שיותר תלונות ואיומים ליס מידי יום...
אם כמה עשרות בודדות יעזוב את החברה זה לא ישפיע עליהם
אבל אם יאיימו לעזוב אלפים יס תתחיל להזיז את העניינים... וכדי להגיע לאיומים של אלפים צריך לפרסם את הבעיה ...
rony1234
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673
שליחה
הפיתרון הוא רק תחקיר של רפי גינת בכלבוטק , כמו שהוא עשה על תגיד המיים.
guyyg
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585
שליחה
oferlaor כתב:נגה ניר נאמן לדעתי לא תתלהב מכתבה כזו פשוט כי היא לא מצטלמת טוב, זה טיפה כמו לעשות כתבה על מחירים של קווייאר שעלו ב-100% בשנה האחרונה...
גם תביעה יצוגית לא קבילה פשוט כי אין תקן שמסביר מה המינימום בשביל להגדיר HD. הם יכולים לרדת גם לחצי ממה שיש היום וזה עדיין לא יהיה קביל.
ניסיתי להסביר להם את הנזק שהגישה הזו עושה, אבל כסף זה כסף והם לא השתכנעו לצערי.
...
נגה ענתה לי ואמרה שהיא תבדוק את הדבר ואפילו אמרה שזה נשמע מאוד מעניין
rony1234
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673
שליחה
יופי, עכשיו אני בטוח מאוד שהיא כבר תעשה תחקיר מעמיק , סוף סוף הרוב כבר ידעו על הרמאות של חברת יס על שידור סרטים באיכות מזויפת של HD , זה כבר לא יעבור לחהרת יס בשתיקה, שימו לב כמה כח יש לאינטרנט בקשר לחרם שעשו לקוטז , אנו צריכים להלחם על זכותנו לקבל איכות HD , כי זה לא בחינם
BigDragoon
חבר ותיק
שליחה
guyyg כתב:
oferlaor כתב:נגה ניר נאמן לדעתי לא תתלהב מכתבה כזו פשוט כי היא לא מצטלמת טוב, זה טיפה כמו לעשות כתבה על מחירים של קווייאר שעלו ב-100% בשנה האחרונה...
גם תביעה יצוגית לא קבילה פשוט כי אין תקן שמסביר מה המינימום בשביל להגדיר HD. הם יכולים לרדת גם לחצי ממה שיש היום וזה עדיין לא יהיה קביל.
ניסיתי להסביר להם את הנזק שהגישה הזו עושה, אבל כסף זה כסף והם לא השתכנעו לצערי.
...
נגה ענתה לי ואמרה שהיא תבדוק את הדבר ואפילו אמרה שזה נשמע מאוד מעניין
...
בהצלחה
נמתין לעדכונים.
to-go
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שליחה
ה-HD היחיד שרואים פה כמו שצריך זה בשידורי ספורט
כל השאר כמעט ואין הבדל
vic1234
חבר ותיק
תגובות: 2143
שליחה
תאמת ראיתי אצל חבר גם שידורי ספורט לא ניראים משהו
הכי טוב מכל השידורים ניראה רק האולפן של ספורט 5
שמעון_ד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
שליחה
oferlaor כתב:
...
תביעה ייצוגית אפשרית בכמה תנאים:
1. צריך להיות מישהו עם עילה אישית טובה, זאת אומרת מי שהתחבר לשידורי HD כאשר האיכות הייתה יותר טובה ועל סמך ידיעתו על טיב השידור שהיה אז.
2. צריך למצוא באיזו נקודה לתקוף. ייתכן שלא לדרוש את החזרת האיכות אלא לדרוש זכות לניתוק ואיזשהו פיצוי.
3. חייבים חוות דעת טכנית. ממש חשוב למדוד את הביטרייט הנוכחי ולהסביר את המשמעות, ועוד יותר טוב אם אפשר
להשיג מידע בדוק בדבר הביטרייט שהיה קודם, להשוואה.
בכל מקרה, אם להכין תביעה ייצוגית כראוי, יש סיכוי או לזכות בתביעה או לכל הפחות לגרום ל- YES לשפר את האיכות, שכפי הנראה חשוב יותר מהזכיה הכספית.