המלצה: התרחקו מבוקסי בוקס
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
טוב, כמה עדכונים ותשובות:
1. קיבלתי מייל ממרסל עם לינק ל-firmware מתוקן. התקנתי אותו עכשיו והקופסא שוב עובדת! תודה רבה, זה עזר לי בהחלט. ממליץ לכם לפרסם את זה בפורום (אני מניח שאתם בתהליכי בדיקות) כי זה ירגיע את הרוחות.
2. השתמשתי ב-720p (למרות שמדובר במסך ED).
3. לגבי משאבים ו-QA: כמובן שאני מבין ומזדהה, אבל אני לא מקבל את התשובה הזו. אתם משחקים במגרש של הגדולים (בוקסי מתחרה ראש-בראש באפל, גוגל ושאר החברים). אתם לא יכולים להרשות לעצמכם דברים כאלה, כי אחרת אין לכם שום סיכוי. ברור שזה קשה יותר, אבל בחרתם לשחק במגרש הזה - אז עבדו לפי החוקים של המשחק.
4. אני חוזר ואומר שאם רק הייתם מאפשרים שנמוך גרסא, גם אם זה רק במצב חירום כמו המצבים שקרו לאחרונה, מצבכם היה טוב הרבה יותר כי משתמש שיש לו לבנה בסלון כועס הרבה יותר מאשר משתמש שהצליח לשמר מצב קיים עם מוצר עובד, ורק ממתין לתיקון רשמי כדי לשדרג אליו.
5. לדעתי אם התגובות שלכם בפורום שלכם היו כמו התגובות שלך כאן (מבחינת מהירות תגובה וענייניות תשובה) הלך הרוח בפורום היה טוב משמעותית. לפחות תנו לאנשים הרגשה שמישהו מקשיב להם וכואב לו ביחד איתם.
6. לגבי יום שישי/שבת - ראה סעיף 3.
אולי שווה שתגייסו לשורותיכם מישהו מהשיווק/מוצר של אחת החברות המובילות בתחום, למשל NDS.
1. קיבלתי מייל ממרסל עם לינק ל-firmware מתוקן. התקנתי אותו עכשיו והקופסא שוב עובדת! תודה רבה, זה עזר לי בהחלט. ממליץ לכם לפרסם את זה בפורום (אני מניח שאתם בתהליכי בדיקות) כי זה ירגיע את הרוחות.
2. השתמשתי ב-720p (למרות שמדובר במסך ED).
3. לגבי משאבים ו-QA: כמובן שאני מבין ומזדהה, אבל אני לא מקבל את התשובה הזו. אתם משחקים במגרש של הגדולים (בוקסי מתחרה ראש-בראש באפל, גוגל ושאר החברים). אתם לא יכולים להרשות לעצמכם דברים כאלה, כי אחרת אין לכם שום סיכוי. ברור שזה קשה יותר, אבל בחרתם לשחק במגרש הזה - אז עבדו לפי החוקים של המשחק.
4. אני חוזר ואומר שאם רק הייתם מאפשרים שנמוך גרסא, גם אם זה רק במצב חירום כמו המצבים שקרו לאחרונה, מצבכם היה טוב הרבה יותר כי משתמש שיש לו לבנה בסלון כועס הרבה יותר מאשר משתמש שהצליח לשמר מצב קיים עם מוצר עובד, ורק ממתין לתיקון רשמי כדי לשדרג אליו.
5. לדעתי אם התגובות שלכם בפורום שלכם היו כמו התגובות שלך כאן (מבחינת מהירות תגובה וענייניות תשובה) הלך הרוח בפורום היה טוב משמעותית. לפחות תנו לאנשים הרגשה שמישהו מקשיב להם וכואב לו ביחד איתם.
6. לגבי יום שישי/שבת - ראה סעיף 3.
אולי שווה שתגייסו לשורותיכם מישהו מהשיווק/מוצר של אחת החברות המובילות בתחום, למשל NDS.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
תהרגו אותי אם אני מבין את הפוסט הזה:danielk כתב:וואלה, אני בימים אלה חושב על שידרוג המזרימדיה שלי(אקסטרימר רגיל).
אחד הפייבוריטים שלי, עוד הרבה לפני שהושק, היה הבוקסיבוקס.
ראשית, אני רוצה להודות למוטי על שיתוף התחושות שלו, ועל ההערות וההארות שלו לגבי המכשיר.
חשבתי שרק חברת אקסטרימר נוהגת בזלזול בלקוחותיה, ולצערי אני מגלה שהיא לא לבד.
שיטוט קצר בפורם שלהם, ותגובתו של המשתמש אלי בפורום הנוכחי, הדליקו לי הרבה נורות אזהרה.
אם לעזוב חברה ומכשיר בגלל תפוקה/תועלת/יחס, אז שגם היחס יהיה אחר.
אני כ20 שנה בתחום התוכנה/חומרה, אני זוכר רק פעמיים שלושה בתקופה הזו שהוצאנו
שידרוג למוצר בלי לשאול את המשתמש, כי זה היה פשוט MUST.(שניים מהם היו בתקופת הבאג 2000 למי שזוכר/יודע)
עם כל הכבוד למכשיר הנ"ל, אני לא רואה סיבה שזה יקרה....
מגיע משתמש שמנסה להפעיל את המכשיר בדרך שהוא לא תוכנן אליו מלתחילה. מילא.
אני תומך בו ועוזר לו לפתור את הבעיה ביום שישי בערב על חשבון הזמן שלי עם המשפחה.
ולזה קוראים "חברה שנוהגת בזלזול בלקוחותיה"...
מפתח בבוקסי
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אין לי בוקסיבוקס אבל קראתי את השרשור מתוך עניין.
ראשית אני רוצה לברך את חברת בוקסי ששולחת נציגים לפורום שעונים ללקוחות שלה.
הבעיה נפתרה, זו השורה התחתונה אבל ההתנהלות פה ממש לא שרותית.
לדעתי נושא העדכונים הוא לא שאלה בכלל, אם החברה מונחית לקוחות והיא חייבת להיות בגלל התחרות בענף אז היא צריכה להיות קשובה ללקוחותיה.
כל הסטרימרים שיש כיום בשוק לא כופים שדרוג, זה דבר ראשון.
שנית אם נותנים ללקוח אופציה שתהיה לו אופציה ברור שהוא יבחר בה, יש לו 2 החלטות כן או לא לעומת כן מוחלט...
לכן כל לקוח שקיים יבחר, מתוך הגיון בריא, שתהיה לו אופציה אם לעדכן או לא.
בנוגע לשירות הלקוחות, אלי עזרת ופתרת את הבעיה אבל במהלך הדרך ניהלת וויכוח פומבי עם לקוח שלך, במשך כל הוויכוח אמרת לו שהוא טועה ושהבחירה של בוקסי בוקס נכונה ולא שיכנעת אף אחד כאן.
מה שהלקוחות לוקחים מהשרשור הזה זה שחברת בוקסי נאבקת בלקוחותיה.
ראשית אני רוצה לברך את חברת בוקסי ששולחת נציגים לפורום שעונים ללקוחות שלה.
הבעיה נפתרה, זו השורה התחתונה אבל ההתנהלות פה ממש לא שרותית.
לדעתי נושא העדכונים הוא לא שאלה בכלל, אם החברה מונחית לקוחות והיא חייבת להיות בגלל התחרות בענף אז היא צריכה להיות קשובה ללקוחותיה.
כל הסטרימרים שיש כיום בשוק לא כופים שדרוג, זה דבר ראשון.
שנית אם נותנים ללקוח אופציה שתהיה לו אופציה ברור שהוא יבחר בה, יש לו 2 החלטות כן או לא לעומת כן מוחלט...
לכן כל לקוח שקיים יבחר, מתוך הגיון בריא, שתהיה לו אופציה אם לעדכן או לא.
בנוגע לשירות הלקוחות, אלי עזרת ופתרת את הבעיה אבל במהלך הדרך ניהלת וויכוח פומבי עם לקוח שלך, במשך כל הוויכוח אמרת לו שהוא טועה ושהבחירה של בוקסי בוקס נכונה ולא שיכנעת אף אחד כאן.
מה שהלקוחות לוקחים מהשרשור הזה זה שחברת בוקסי נאבקת בלקוחותיה.
אני שוב מנחש, שמדובר על חברה שיש בה כמה עשרות עובדים, לא יותר, והם לא יכולים פשוט לשחק לפי הכללים של הגדולים כמו שאתה היית רוצה. ככה זה עובד בסטארט-אפ - קודם צריך להצליח, ורק אחרי זה יש כסף להגדיל את היקף הפעילות.לגבי משאבים ו-QA: כמובן שאני מבין ומזדהה, אבל אני לא מקבל את התשובה הזו. אתם משחקים במגרש של הגדולים (בוקסי מתחרה ראש-בראש באפל, גוגל ושאר החברים). אתם לא יכולים להרשות לעצמכם דברים כאלה, כי אחרת אין לכם שום סיכוי. ברור שזה קשה יותר, אבל בחרתם לשחק במגרש הזה - אז עבדו לפי החוקים של המשחק....
Eli,
העדכון הקלוקל שלכם יצא שלשום, היה לכם המון זמן לטפל בבעייה ולא עשיתם זאת עד עכשיו.
אף אחד לא ביקש ממך לטפל בבעייה הזאת ביום שישי בערב, אתה רמזת באחת ההודעות שלך שמחלקת התמיכה שלכם עובדת גם בשישי בערב, מאחר ופותח ההודעה לא קיבל מענה באימייל שנתת לו הוא פנה אליך ואתה בטח הצלחת לשכנע את האנשים בתמיכה שם שיזרזו עניינים ובסוף שלחו לו את הקובץ שמסדר את העניינים.
Eli_Semory,
אתה בטוח שיש לך זכות לעמוד מאחורי החברה שאתה עובד בה ולפזר אמירות מקוממות?
העדכון הקלוקל שלכם יצא שלשום, היה לכם המון זמן לטפל בבעייה ולא עשיתם זאת עד עכשיו.
אף אחד לא ביקש ממך לטפל בבעייה הזאת ביום שישי בערב, אתה רמזת באחת ההודעות שלך שמחלקת התמיכה שלכם עובדת גם בשישי בערב, מאחר ופותח ההודעה לא קיבל מענה באימייל שנתת לו הוא פנה אליך ואתה בטח הצלחת לשכנע את האנשים בתמיכה שם שיזרזו עניינים ובסוף שלחו לו את הקובץ שמסדר את העניינים.
Eli_Semory,
אתה בטוח שיש לך זכות לעמוד מאחורי החברה שאתה עובד בה ולפזר אמירות מקוממות?
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

אני שמח שנתקלתי בפוסט הזה.
עד עכשיו שקלתי לרכוש את הבוקסי בוקס.
אבל מספיק לי שהסקייפ כופה עדכונים אוטומטיים בלי לשאול אותך (מזל שחלונות 7 לא נותן לבצע שום שינוי בלי אישור של המשתמש)
לא מוכן לקבל מוצר שמבצע עדכונים אוטומטיים בלי לשאול אותי.
אבל מספיק לי שהסקייפ כופה עדכונים אוטומטיים בלי לשאול אותך (מזל שחלונות 7 לא נותן לבצע שום שינוי בלי אישור של המשתמש)
לא מוכן לקבל מוצר שמבצע עדכונים אוטומטיים בלי לשאול אותי.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
אלי, ציטוט מהקישור שהבאת (בשביל הספורט)
I have connected mine to a Dwin plasma with DVI converter. I have to reboot the aTV periodically to get a picture. Ah well. I guess I will return and get a Roku. Disappointing....
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
עופר ברשותך תיקון קטןoferlaor כתב:מסך מצויין, משמש אותי עדיין בחדר השינה.
מזכיר לי את בעיית ה 2%. ל 2% מהאנשים יש בעיה, עבור אותם אנשים יש להם 100% בעיה.
התקלה קשורה אולי ל edid או hdcp אבל אני מכיר היטב את המסך הזה. הוא תומך ב 100% בשניהם...
כך שלא ברורה לי תקלה שכזו....
לפי זכרוני
המסך שלך הוא 1024X768 HD Ready 42MXE10
המסך של מוטי הוא 853x480 ED 42MVE1
רוצה לחלוק? בזמנו חיפשתי ברשת פתרון ולא מצאתי. כנראה שזה היה רק איך שחסמו את האופציה
The story of stuff
The story of stuff
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כל הדיון הנ"ל בגלל מסך של פיוניר מדגם ED 42MVE1 עם רזולוציה 853x480 בן 7 שנים עם חיבור DVI ,
בשנת 2011 ???
אתם רציניים

בשנת 2011 ???
אתם רציניים
מעניין אם אתה מחובר ל-HOT או YES, כי אני לא זוכר מתי הם שאלו אותי אם אני רוצה לבצע עידכון...shayze כתב:אני שמח שנתקלתי בפוסט הזה.
לא מוכן לקבל מוצר שמבצע עדכונים אוטומטיים בלי לשאול אותי....
אז מה שאתה טוען זה ש-Boxee ו-Apple מתנהגים זהה ??? אז כנראה ש-"great minds think alike"...shayze כתב: I have connected mine to a Dwin plasma with DVI converter. I have to reboot the aTV periodically to get a picture. Ah well. I guess I will return and get a Roku. Disappointing.
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
razus, ההבדל הוא שביס ובהוט אתה משלם על שירות ולא על מוצר. הממיר נשאר רכוש החברה. דחיפת עדכון למוצר שנרכש על ידי צרכן ללא קבלת רשות הבעלים הוא מעשה מאוד בעייתי בלשון ההמעטה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
razus, לא חסרים משתמשים עם טלויזיות DVI, והפורום של בוקסי בחו"ל הוא עדות מצויינת לכך.
הרבה מאוד טלויזיות כאלו נכנסו לחדר השינה כטלויזיה שניה, וגם שם (במיוחד שם) יש סטרימרים.
הדיון כאן הוא לא על טלויזיה, אלא על סגנון שירותי של חברה, המוצר שהיא מוכרת, התחזוקה והעדכונים שלו והדרך בה היא מתייחסת ללקוחות שלה. לך תראה את הפורום שלהם בחו"ל ואת המשתמשים שצורחים שהם לא מוכנים להיות בטא טסטרים בעל כורחם, בטח שלא בשלב הזה.
אותי פחות מעניין האספקט המשפטי של דחיפת עדכונים. אכפת לי רק מהשורה התחתונה, ואם היא אומרת שאני תקוע פעם אחר פעם עם קופסא מתקלקלת (כשבפעם האחרונה מדובר ממש בבריק במשך כמה ימים) - אז הנושא פשוט בלתי מקובל עלי בעליל.
כשהם החליפו את כל הממשק למשהו אחר, מה היית טוען?
כשהם הורידו פתאום את הסליידר, היית אומר "זה הכל? סליידר של ווליום ואתם צועקים?"
כשפתאום לפני 3 גרסאות הם הפסיקו לתמוך ב-FF ו-RW בסטימינג מהרשת, איך תתרץ את זה?
כשהם יחליטו, מחר, שבעצם אין סיבה לתמוך בסדרות שמתחילות באות S, סתם כי הבחור בפיתוח לא אוהב את האות הזו... מה אני אעשה? איך אני אסתדר בלי סיינפלד?
מה אני אומר לך... הסטרימר הבא שלי בוודאי לא יהיה מתוצרת החברה הזו, אלא אם הם ישנו גישה, ומהר.
הרבה מאוד טלויזיות כאלו נכנסו לחדר השינה כטלויזיה שניה, וגם שם (במיוחד שם) יש סטרימרים.
הדיון כאן הוא לא על טלויזיה, אלא על סגנון שירותי של חברה, המוצר שהיא מוכרת, התחזוקה והעדכונים שלו והדרך בה היא מתייחסת ללקוחות שלה. לך תראה את הפורום שלהם בחו"ל ואת המשתמשים שצורחים שהם לא מוכנים להיות בטא טסטרים בעל כורחם, בטח שלא בשלב הזה.
אותי פחות מעניין האספקט המשפטי של דחיפת עדכונים. אכפת לי רק מהשורה התחתונה, ואם היא אומרת שאני תקוע פעם אחר פעם עם קופסא מתקלקלת (כשבפעם האחרונה מדובר ממש בבריק במשך כמה ימים) - אז הנושא פשוט בלתי מקובל עלי בעליל.
כשהם החליפו את כל הממשק למשהו אחר, מה היית טוען?
כשהם הורידו פתאום את הסליידר, היית אומר "זה הכל? סליידר של ווליום ואתם צועקים?"
כשפתאום לפני 3 גרסאות הם הפסיקו לתמוך ב-FF ו-RW בסטימינג מהרשת, איך תתרץ את זה?
כשהם יחליטו, מחר, שבעצם אין סיבה לתמוך בסדרות שמתחילות באות S, סתם כי הבחור בפיתוח לא אוהב את האות הזו... מה אני אעשה? איך אני אסתדר בלי סיינפלד?
מה אני אומר לך... הסטרימר הבא שלי בוודאי לא יהיה מתוצרת החברה הזו, אלא אם הם ישנו גישה, ומהר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

מוטי,
אין ספק שכל עדכון שיוצא חייב להיבדק היטב בכדי לוודא שכל הפונקצונליות נשמרה. אנחנו נמשיך לשפר את הנושא אצלנו ונבדוק כל עניין טעון שיפור.
כמו שציינתי בעבר, הבוקסי בוקס לא עומד בפני עצמו כמוצר.
כאשר אתה רוכש סטרימר אחר בד"כ אתה יכול לחבר אליו דיסק נייד ולעבוד איתו כמו שתוכנן ללא צורך בעידכון כלשהו (בהנחה שאין באגים כלשהם כמובן).
אפשר גם לעבוד כך בבוקסי בוקס, אבל המכשיר תוכנן לעבוד בצורה הדוקה מול השרת שלנו. כמעט כל פיצ'ר במכשיר דורש חיבור לשרת ולכן קריטי עניין תיאום הגרסאות. מעבר לכך כל האפליקציות, שהם לטעמי לב המכשיר, מתעדכנות כל הזמן. NETFLIX ו-VUDU, שתיים מבין האפלקציות הכי פופולריות, שינו את הממשק שלהם מספר פעמים מאז שיצאו. יוטיוב כנ"ל. אין לנו אפילו שליטה על זה מכיוון שהאפליקציות מגיעות ישר מהשרתים שלהם. אפילו עניין ה-FF וה-RW נשלט על ידם. אם מחר NETFLIX יחליטו שהם משתמשים בפרוטוקול הצפנה חדש לא תהיה לנו ברירה אלה לעדכן את התוכנה שלנו. עניין הכתוביות המקוונות (CC) שציינת כחביב עליך מגיע ממקור חיצוני - OPENSUBTITLES. מחר הם יחליטו שלא מתאים להם להמשיך את השירות. או שהם רוצים תשלום. מה יגידו המשתמשים? בוקסי מורידה פיצ'רים?
גם מכשירים אחרים מבוססי רשת עובדים בצורה דומה. קח לדוגמא את סוני ומיקרוסופט. העובדה שלא "מכריחים" אותך לעדכן היא לטעמי סמנטית לחלוטין. בפועל אתה חייב לעדכן את המכשיר כל הזמן, אחרת תישאר מאחור ותאבד חלק מיכולות המכשיר. וזה עוד לפני שדיברתי על הסרת יכולות ותכונות. כמו מקרה ה-LINUX ב-PS3.
בשורה תחתונה, בניגוד לסטרימרים אחרים בוקסי הוא מוצר דינמי שמשתנה כל הזמן, לפעמים אפילו על בסיס יומי. מוצר כזה קשה עד בלתי אפשרי לנהל כאשר על כל מכשיר מותקנת גרסה שונה.
בכל מקרה, אני מקווה להמשיך לראות אותך איתנו ולהנות מהמוצר הנוכחי ומאלו שיבואו אחריו. יש למה לצפות....
אין ספק שכל עדכון שיוצא חייב להיבדק היטב בכדי לוודא שכל הפונקצונליות נשמרה. אנחנו נמשיך לשפר את הנושא אצלנו ונבדוק כל עניין טעון שיפור.
כמו שציינתי בעבר, הבוקסי בוקס לא עומד בפני עצמו כמוצר.
כאשר אתה רוכש סטרימר אחר בד"כ אתה יכול לחבר אליו דיסק נייד ולעבוד איתו כמו שתוכנן ללא צורך בעידכון כלשהו (בהנחה שאין באגים כלשהם כמובן).
אפשר גם לעבוד כך בבוקסי בוקס, אבל המכשיר תוכנן לעבוד בצורה הדוקה מול השרת שלנו. כמעט כל פיצ'ר במכשיר דורש חיבור לשרת ולכן קריטי עניין תיאום הגרסאות. מעבר לכך כל האפליקציות, שהם לטעמי לב המכשיר, מתעדכנות כל הזמן. NETFLIX ו-VUDU, שתיים מבין האפלקציות הכי פופולריות, שינו את הממשק שלהם מספר פעמים מאז שיצאו. יוטיוב כנ"ל. אין לנו אפילו שליטה על זה מכיוון שהאפליקציות מגיעות ישר מהשרתים שלהם. אפילו עניין ה-FF וה-RW נשלט על ידם. אם מחר NETFLIX יחליטו שהם משתמשים בפרוטוקול הצפנה חדש לא תהיה לנו ברירה אלה לעדכן את התוכנה שלנו. עניין הכתוביות המקוונות (CC) שציינת כחביב עליך מגיע ממקור חיצוני - OPENSUBTITLES. מחר הם יחליטו שלא מתאים להם להמשיך את השירות. או שהם רוצים תשלום. מה יגידו המשתמשים? בוקסי מורידה פיצ'רים?
גם מכשירים אחרים מבוססי רשת עובדים בצורה דומה. קח לדוגמא את סוני ומיקרוסופט. העובדה שלא "מכריחים" אותך לעדכן היא לטעמי סמנטית לחלוטין. בפועל אתה חייב לעדכן את המכשיר כל הזמן, אחרת תישאר מאחור ותאבד חלק מיכולות המכשיר. וזה עוד לפני שדיברתי על הסרת יכולות ותכונות. כמו מקרה ה-LINUX ב-PS3.
בשורה תחתונה, בניגוד לסטרימרים אחרים בוקסי הוא מוצר דינמי שמשתנה כל הזמן, לפעמים אפילו על בסיס יומי. מוצר כזה קשה עד בלתי אפשרי לנהל כאשר על כל מכשיר מותקנת גרסה שונה.
בכל מקרה, אני מקווה להמשיך לראות אותך איתנו ולהנות מהמוצר הנוכחי ומאלו שיבואו אחריו. יש למה לצפות....
מפתח בבוקסי
אני קניתי את הממיר מ-YES ועדיין הם דוחפים לי עידכונים בלי לשאול...Catskinner כתב:razus, ההבדל הוא שביס ובהוט אתה משלם על שירות ולא על מוצר. הממיר נשאר רכוש החברה. דחיפת עדכון למוצר שנרכש על ידי צרכן ללא קבלת רשות הבעלים הוא מעשה מאוד בעייתי בלשון ההמעטה....
ואם יש באג ב-driver של החומרה, אתה תתרשה ל-Boxee "לדחוף" לך עידכון ?
נראה לי שבכספך קנית את החומרה ולא את התוכנה שרצה בפנים. מחר עוד תרצה ש-Boxee תשתף אותך ברווחים...
moti_r -
נראה לי ש- Eli_Semory ענה על הכל, ועוד ממקור ראשון.
ואם אתה לא רוצה ש-"ידחפו" לך עידכונים, תנתק את ה-BoxeeBox מהרשת ותעבוד איתו כסטרימר פשוט בלי תקשורת לשרת...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

razus, גם אני קניתי את הממיר של יס. עכשיו בוא נראה ביחד מה אפשר לעשות איתו מלבד להשתמש בו לשרות של יס כי אני לא מצאתי כלום.
נכון, אבל אני אהבתי את ה-UI כשקניתי את הממיר, ועדיין YES משנים לי אותו בלי שבקש את רשותי...Catskinner כתב:razus, גם אני קניתי את הממיר של יס. עכשיו בוא נראה ביחד מה אפשר לעשות איתו מלבד להשתמש בו לשרות של יס כי אני לא מצאתי כלום....
בקיצור, לא נראה לי שפעולת הקנייה חלה על התוכנה שרצה בפנים.
(ואני מאמין שיש לחברות את הטיעון המשפטי לכך... ואם לא, אז באמת מישהו מתרשל שם)
נערך לאחרונה על ידי razus ב 25/06/2011 22:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

נו אז תיישם את אותו פתרון שהצעת למוטי - נתק את הממיר משקע ה RF בקיר.