ערוץ Yes-SciFi עומד לרדת!!! איזה דיכאון.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673

שליחה

מי שצריך את הסידרה השמים נופלים יכול להורידה מהרשת, מי צריך את חברת יס , אפשר בקלות היום להסתדר בלי חברת יס או הוט. הריי גם כך האיכות של הסדרות שאני מוריד הם ברמת איכות גבוהה מ, גם כל הסדרות ששודרו בערוץ .Yes-SciFi ניתנים להורדה מהירה מאוד

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

נישאלה שאלה לגיטימית
yaronkle כתב:מה לדעתך ישפיע על יס להקים ערוץ ייעודי או לפחות לשמור על רצועת מד"ב בריאה?
...
אתה קבעתה ברוב פלצנות
assafTV כתב:מה ישפיע על יס? קודם כל תוכן שיספיק לשנה. בארה"ב סייפיי משדר ערב אחד בשבוע תכנים חדשים וכל שאר השבוע זה רירנים ותוכניות היאבקות. זה משהו שבארץ בחיים לא יתקבל.
...
לא נטען שלא רכשתם סדרות מכל האולפנים,רק רמזנו שאפשר בקלות להקים רצועת מד"ב עם מספיק תוכן....אבל שוב פעם סורי,שכחנו שלסטנדרטים של יס זה עדיין לא מספיק ,איך לא חשבנו על זה 8O
הרי אתם לא תוציאו ממיר לשוק לפני שעבר מיליון טסטרים כדי שהלקוחות לא ירגישו שפני ניסיון,וכמובן לא תעלו ערוץ מסויים,כל עוד אין לכם מצבור של תוכן מקורי מוכן לפחות לשנה קדימה,הרי אין מצב שתמחזרו,ומה לעשות האולפנים לא עומדים בתפוקה הדרושה שלכם :roll: :roll: :roll:

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

העיקר שיס התקמצנו על השרדות...ובמקום זה מביאים *** למלאות ערוץ שלם. (אני לא מדבר על יורדים בגדול, המרוץ למליון, וכו'- אני מדבר על הדברים הרדודים באמת, כמו "כוכבים" בגמילה...איך אפשר להביא דבר כזה, אני לא יודע...)
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”