ערוץ Yes-SciFi עומד לרדת!!! איזה דיכאון.
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
מי שצריך את הסידרה השמים נופלים יכול להורידה מהרשת, מי צריך את חברת יס , אפשר בקלות היום להסתדר בלי חברת יס או הוט. הריי גם כך האיכות של הסדרות שאני מוריד הם ברמת איכות גבוהה מ, גם כל הסדרות ששודרו בערוץ .Yes-SciFi ניתנים להורדה מהירה מאוד
- ocsi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1609
נישאלה שאלה לגיטימית
הרי אתם לא תוציאו ממיר לשוק לפני שעבר מיליון טסטרים כדי שהלקוחות לא ירגישו שפני ניסיון,וכמובן לא תעלו ערוץ מסויים,כל עוד אין לכם מצבור של תוכן מקורי מוכן לפחות לשנה קדימה,הרי אין מצב שתמחזרו,ומה לעשות האולפנים לא עומדים בתפוקה הדרושה שלכם

אתה קבעתה ברוב פלצנותyaronkle כתב:מה לדעתך ישפיע על יס להקים ערוץ ייעודי או לפחות לשמור על רצועת מד"ב בריאה?...
לא נטען שלא רכשתם סדרות מכל האולפנים,רק רמזנו שאפשר בקלות להקים רצועת מד"ב עם מספיק תוכן....אבל שוב פעם סורי,שכחנו שלסטנדרטים של יס זה עדיין לא מספיק ,איך לא חשבנו על זהassafTV כתב:מה ישפיע על יס? קודם כל תוכן שיספיק לשנה. בארה"ב סייפיי משדר ערב אחד בשבוע תכנים חדשים וכל שאר השבוע זה רירנים ותוכניות היאבקות. זה משהו שבארץ בחיים לא יתקבל....
הרי אתם לא תוציאו ממיר לשוק לפני שעבר מיליון טסטרים כדי שהלקוחות לא ירגישו שפני ניסיון,וכמובן לא תעלו ערוץ מסויים,כל עוד אין לכם מצבור של תוכן מקורי מוכן לפחות לשנה קדימה,הרי אין מצב שתמחזרו,ומה לעשות האולפנים לא עומדים בתפוקה הדרושה שלכם
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
העיקר שיס התקמצנו על השרדות...ובמקום זה מביאים *** למלאות ערוץ שלם. (אני לא מדבר על יורדים בגדול, המרוץ למליון, וכו'- אני מדבר על הדברים הרדודים באמת, כמו "כוכבים" בגמילה...איך אפשר להביא דבר כזה, אני לא יודע...)
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.