זה לא כולם
תעקוב אחרי שני האשכולות: בראשון,לקוחות הוט משבחים את חברת האם שלהם (ע"י דיסוננס קוגניטיבי א'), בשני, לקוחות יס מפזרים תשבוחות על חברת האם שלהם (ע"י דיסוננס קוגניטיבי ב').
יש 3-4 לקוחות שהייתי מגדיר כאובייקטיביים.
אני יכול לשבח רק את אל-ג'זירה ואבו-דאבי (ע"י דיסוננס ג')....
אין פתרונות מושלמים בארץ. אם אתה חולה איכות לך על א', אם אתה חולה על תוכן לך על ב', ואם אתה חולה על ספורט+כסף, לך על ג'.
tovtovtov כתב:כבר מזמן איכות השידור בYES נופלת מהאיכות בHOT.
בתכנים עדיין YES בראש אבל באיכות ממש לא (רחוקה מאוד מHOT).
...
בכל אופן, אם איכות הייתה משנה את הרגלי הצפייה שלי, הייתי ממזמן עובר ללווין או צופה רק בסטרימר.
אבל ליס יש תוכן מעולה, ואיכות טובה או לא, מצידי אפילו שלא תיהיה אפשרות להקליט HD, התוכן של יס עדיין מנצח.
כפי שאני אומר, תוכן מנצח איכות.
...
לא , זה לא כך, אנו משלמים על זה עוד 60 ש"ח לאיכות HD, אם מדובר רק בתוכן, אז מספיק לנו ערוציי הסרטים של SD , אני משלם עוד 60 ש"ח גם על איכות שיהיה לי נעים לצפות בסרט ,
...
אל תגיד לי שאתה לא נהנה מהאיכות בערוצי הHD יותר מהאיכות בערוצים הרגילים, זה כבר לשקר לעצמך.
...
UserName ידידי היי, ניראה לי שאתה קצת מגן על חברת יס
tovtovtov כתב:כבר מזמן איכות השידור בYES נופלת מהאיכות בHOT.
בתכנים עדיין YES בראש אבל באיכות ממש לא (רחוקה מאוד מHOT).
...
בכל אופן, אם איכות הייתה משנה את הרגלי הצפייה שלי, הייתי ממזמן עובר ללווין או צופה רק בסטרימר.
אבל ליס יש תוכן מעולה, ואיכות טובה או לא, מצידי אפילו שלא תיהיה אפשרות להקליט HD, התוכן של יס עדיין מנצח.
כפי שאני אומר, תוכן מנצח איכות.
...
לא , זה לא כך, אנו משלמים על זה עוד 60 ש"ח לאיכות HD, אם מדובר רק בתוכן, אז מספיק לנו ערוציי הסרטים של SD , אני משלם עוד 60 ש"ח גם על איכות שיהיה לי נעים לצפות בסרט ,
...
אל תגיד לי שאתה לא נהנה מהאיכות בערוצי הHD יותר מהאיכות בערוצים הרגילים, זה כבר לשקר לעצמך.
...
UserName ידידי היי, ניראה לי שאתה קצת מגן על חברת יס
...
תקרא שוב את ההודעות שלי.
אני לא מגן על יס, אני פשוט לא סובל מהם שיש לי להגיד עליהם משהו רע.
edebby כתב:זה לא כולם
תעקוב אחרי שני האשכולות: בראשון,לקוחות הוט משבחים את חברת האם שלהם (ע"י דיסוננס קוגניטיבי א'), בשני, לקוחות יס מפזרים תשבוחות על חברת האם שלהם (ע"י דיסוננס קוגניטיבי ב').
יש 3-4 לקוחות שהייתי מגדיר כאובייקטיביים.
אני יכול לשבח רק את אל-ג'זירה ואבו-דאבי (ע"י דיסוננס ג')....
אין פתרונות מושלמים בארץ. אם אתה חולה איכות לך על א', אם אתה חולה על תוכן לך על ב', ואם אתה חולה על ספורט+כסף, לך על ג'.
...
ואם אתה רוצה את כל האפשרויות ואתה מבין אנגלית לך על SKY ITALY
rony1234 כתב:אוקיי ,הבנתי, UserName.
אבל אני היתי יותר שמח קצת אם היתי רואה סרטים באיכות שאני מוריד MKV 720P , אבל כולי תיקווה שיס בסוף יעלו על הגל, מקווה מאוד,
...
אני מקווה שאתה זוכר שיס משדרים HDTV בעוד אתה מדבר כנראה על בלוריי, מדובר בפער איכות גדול מאד.
UserName
מספיק כבר להגן על יס
אתה באמת כבר נשמע כמו פאנבוי האיכות של השידורים שלהם גרועה מאוד הייתי אצל חבר שיש לו יס כמובן שרואים הבדל בן שידור SD לHD וזה רק בגלל שאיכות הSD שלהם היא גם נמוכה מאוד
אני די בטוח אם המצב היה הפוך ליס הייתה איכות מצויינת אבל התוכן דל היית אומר שעדיף איכות מאשר תוכן עם תמונה לא איכותית
אוקיי אז הבוקר הגיע בחזרה הטכנאי של HOT להחזיר את המצב בביתי לקדמותו.
חזרתי ל-HOT!
אפילו אשתי שהיא חסידה אדוקה של תוכן ולאו דווקא של איכות לא יכולה הייתה להתעלם מההבדלים הכל כך ברורים באותו התוכן ממש בהבדל של אולי 5 דקות צפייה - לפני ואחרי ההתקנה של הוט. גם ב-SD ובעיקר ב-HD.
כולנו כאן בבית ראינו את זה - ובפערים אדירים.
אגב - התוכן ב-HOT לא נורא כמו שמתארים אותו.
אני מודה שחלק מהשיקולים שלי למעבר ליס היו מעט יותר סדרות איכות, לצד הקלטה מרחוק וב-HD.
אבל כשאתה מקבל ערוצי HD ביס שנראים בדיוק כמו חדשות 10 ב-HOT בהם צפיתי הערב - מה שווה אותה הקלטה?
בקיצור - לטעמי יס מובילה בתוכן אבל לא ברמה שתצדיק סבל כל כך נוראי מאיכות כל כך ירודה.
yakirnav כתב:אוקיי אז הבוקר הגיע בחזרה הטכנאי של HOT להחזיר את המצב בביתי לקדמותו.
חזרתי ל-HOT!
אפילו אשתי שהיא חסידה אדוקה של תוכן ולאו דווקא של איכות לא יכולה הייתה להתעלם מההבדלים הכל כך ברורים באותו התוכן ממש בהבדל של אולי 5 דקות צפייה - לפני ואחרי ההתקנה של הוט. גם ב-SD ובעיקר ב-HD.
כולנו כאן בבית ראינו את זה - ובפערים אדירים.
אגב - התוכן ב-HOT לא נורא כמו שמתארים אותו.
אני מודה שחלק מהשיקולים שלי למעבר ליס היו מעט יותר סדרות איכות, לצד הקלטה מרחוק וב-HD.
אבל כשאתה מקבל ערוצי HD ביס שנראים בדיוק כמו חדשות 10 ב-HOT בהם צפיתי הערב - מה שווה אותה הקלטה?
בקיצור - לטעמי יס מובילה בתוכן אבל לא ברמה שתצדיק סבל כל כך נוראי מאיכות כל כך ירודה.
עכשיו - אני רק נהנה!
...
כשקראתי את מה שהדגשתי בהודעה שלך אני באמת שוב פעם לא מבין את היומרה של לסבול מאיכות, ותאמרו שאני שוב מגנה על יס, אבל כשאני חוזר הביתה כשאני סובל מפקקים בדרך מהעבודה, תאמינו לי שאני לא יכול להבין איך אפשר לסבול מאיכות.
חבל שלא נתת לפחות עוד כמה ימים ליס, 18 ימים לא חולפים כל כך מהר.
molvy
עפ"י החוק להגנת הצרכן זכותך החוקית לבטל עסקה בתוך 14 יום ללא שום עלות. לא קנסות ולא עלויות התקנה. ווידאתי זאת.
העלות היחידה שנוצרה בעקיפין אלו 100 שקלים שהוט גבו ממני על חיבור מחדש של הממירים (אחרי הנחת 50% מ-200 ש"ח). שגם את העלות הזו אני מתכוון לדרוש מיס.
UserName,
ראשית, באמת שהכוונתי לתת צ'אנס ארוך יחסית ליס - לפחות שבוע. אבל באמת ובתמים שלא יכולתי לסבול יותר. כי לי אישית, ואני חושב שגם לעוד הרבה אחרים, זה פשוט מפריע! מה שבדיעבד התבררה כהחלטה מעולה שכן אם היו כבר מחייבים אותי בהוט עבור הקנס שלהם ויס היו כבר סופגים אותו - אני מעריך שהיו לי מלחמות הרבה יותר קשות אח"כ במעמד ביטול העסקה. למרות תוקפו החוקי.
שנית, לעניות דעתי האיכות הויזואלית של התוכן אותו אני צורך צריך להיות לא פחות ממושלם - או לפחות להגיע למקסימום האפשרי בהתחשב במסך שלי. כשרכשתי את המסך שלי ביליתי שבועות שלמים בהתלבטויות. לפי התזה שלך - איכות התסריט וההפקה של התוכן הנצפה היא החשובה. ואם כן - מדוע כולנו מקדישים כל כך הרבה זמן לבחירת מסך? או להשגת תוכן איכותי להורדה? בואו נצפה כולנו בסרטים בצפייה ישירה.
או בכלל - למה היינו צריכים את ה-HD מלכתחילה, ומהו ערכו? אם הסדרות כל כך איכותיות הפקתית אפשר גם לראות סופרנוס וחברים גם בערוץ 2 לא?!
עצם הסחרור שיוצר כל העולם הזה סביבנו מוכיח כמה האיכות הויזואלית של התוכן חשובה. חשובה מאוד! ולא רק לי. כשאתה רואה נקבוביות של פצעי בגרות ומרקם של שערות ראש ופנים בצורה כל כך מדויקת, עשירה ואיכותית - תוכל לשכנע גם אותי לצפות ב"בטי".
או כמו שהגדיר את זה הטכנאי של HOT שהיה כאן היום: "אני לא סובל ספורט אבל הצלחת לעכב אותי מהלקוח הבא שלי במשך כבר 20 דק' יקרות שאני יושב כאן ובוהה במסך שלך".
לאורך שנים רוב חברי האתר,היו פאנבויס של יס,היללו ושיבחו אותה ,ובאותה עת קטלו את הוט.
לפני חמש שנים היה אפשר לומר ובצדק שיס מציגה איכות שידור גבוהה יותר משל הוט בהבדל ברור.
אך במהלך החמש שנים שעברו,הוט הפכה במוקדי השידור,כל אבן על מנת לשפר את איכות השידור.
הקימו חדר PALYOUT TAPLESS דיגטלי ומתקדם,הקימו מערכות דחיסה חדשות ומתקדמות,
ושיפרו את איכות הרשת.
היום איכות השידור של הוט עולה מזאת של יס בצורה ברורה וללא שום עוררין.
יס מוגבלת בכמות הטרנספונדרים שהיא יכולה להעלות ללויין עמוס,לכן היא נאלצת לדחוס עד כדי מוות,
בכדי להיות מסוגלת לספק את כמות הערוצים.
הדבר בולט מאוד בטרנספונדר HD שמכיל את ערוצי הסרטים,שם כמעט אין הבדל ביו SD ל HD.
הם פשוט לקחו מערכת דחיסה קיימת שהייתה מתאימה ל 6 ערוצי HD.
החליפו את ה 6 דוחסים ,לדוחסים בעלי כניסת וידאו כפולה,וכעת הם דוחסים כמעט 12 ערוצים על אותו טרנספונדר.
חשבון מהיר מראה שכל ערוץ HD מקבל כ5 מגה,מה שאינו מתאים לערוץ HD.
אז במקום להיות נעולים על יס,כדאי שתפתחו את העינים ותשוו את איכות התמונה,כפי שעשה
כותב ההודעה בשרשור הנ"ל.
תוכן תמיד ניתן להשלים מהאינטרנט...