אחרי שנים ב-HOT עברתי ל-yes. מה לא בסדר?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
edebby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #41 

זה לא כולם :D
תעקוב אחרי שני האשכולות: בראשון,לקוחות הוט משבחים את חברת האם שלהם (ע"י דיסוננס קוגניטיבי א'), בשני, לקוחות יס מפזרים תשבוחות על חברת האם שלהם (ע"י דיסוננס קוגניטיבי ב').
יש 3-4 לקוחות שהייתי מגדיר כאובייקטיביים.

אני יכול לשבח רק את אל-ג'זירה ואבו-דאבי (ע"י דיסוננס ג')....

אין פתרונות מושלמים בארץ. אם אתה חולה איכות לך על א', אם אתה חולה על תוכן לך על ב', ואם אתה חולה על ספורט+כסף, לך על ג'.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #42 

UserName כתב:
rony1234 כתב:
UserName כתב:
tovtovtov כתב:כבר מזמן איכות השידור בYES נופלת מהאיכות בHOT.
בתכנים עדיין YES בראש אבל באיכות ממש לא (רחוקה מאוד מHOT).
...
בכל אופן, אם איכות הייתה משנה את הרגלי הצפייה שלי, הייתי ממזמן עובר ללווין או צופה רק בסטרימר.
אבל ליס יש תוכן מעולה, ואיכות טובה או לא, מצידי אפילו שלא תיהיה אפשרות להקליט HD, התוכן של יס עדיין מנצח.
כפי שאני אומר, תוכן מנצח איכות.
...
לא , זה לא כך, אנו משלמים על זה עוד 60 ש"ח לאיכות HD, אם מדובר רק בתוכן, אז מספיק לנו ערוציי הסרטים של SD , אני משלם עוד 60 ש"ח גם על איכות שיהיה לי נעים לצפות בסרט ,
...
אל תגיד לי שאתה לא נהנה מהאיכות בערוצי הHD יותר מהאיכות בערוצים הרגילים, זה כבר לשקר לעצמך.
...
UserName ידידי היי, ניראה לי שאתה קצת מגן על חברת יס :wink:

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #43 

rony1234 כתב:
UserName כתב:
rony1234 כתב:
UserName כתב:
tovtovtov כתב:כבר מזמן איכות השידור בYES נופלת מהאיכות בHOT.
בתכנים עדיין YES בראש אבל באיכות ממש לא (רחוקה מאוד מHOT).
...
בכל אופן, אם איכות הייתה משנה את הרגלי הצפייה שלי, הייתי ממזמן עובר ללווין או צופה רק בסטרימר.
אבל ליס יש תוכן מעולה, ואיכות טובה או לא, מצידי אפילו שלא תיהיה אפשרות להקליט HD, התוכן של יס עדיין מנצח.
כפי שאני אומר, תוכן מנצח איכות.
...
לא , זה לא כך, אנו משלמים על זה עוד 60 ש"ח לאיכות HD, אם מדובר רק בתוכן, אז מספיק לנו ערוציי הסרטים של SD , אני משלם עוד 60 ש"ח גם על איכות שיהיה לי נעים לצפות בסרט ,
...
אל תגיד לי שאתה לא נהנה מהאיכות בערוצי הHD יותר מהאיכות בערוצים הרגילים, זה כבר לשקר לעצמך.
...
UserName ידידי היי, ניראה לי שאתה קצת מגן על חברת יס :wink:
...
תקרא שוב את ההודעות שלי.
אני לא מגן על יס, אני פשוט לא סובל מהם שיש לי להגיד עליהם משהו רע.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #44 

אוקיי ,הבנתי, UserName.
אבל אני היתי יותר שמח קצת אם היתי רואה סרטים באיכות שאני מוריד MKV 720P , אבל כולי תיקווה שיס בסוף יעלו על הגל, מקווה מאוד,

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #45 

molvy כתב:חברה סליחה על הבורות אבל אני ממש לא מבין

שהציגו את הסטרימר של יס כולם יצאו מגדרם איך יס מקדימה את הוט וכמה היא יותר טובה ואיך הוט נשרכת מאחור בכל האמור לטכנולוגיה ואיכות.

ועכשיו שמישהו מתלונן על האיכות כולם משבחים את הוט ורומסים את יס

אז חברה ............... תחליטו!!

גילוי נאות לי אעי רצכן של DTT בלבד
...
מה הקשר לסטרימר?

מדובר פה על איכות התמונה.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #46 

edebby כתב:זה לא כולם :D
תעקוב אחרי שני האשכולות: בראשון,לקוחות הוט משבחים את חברת האם שלהם (ע"י דיסוננס קוגניטיבי א'), בשני, לקוחות יס מפזרים תשבוחות על חברת האם שלהם (ע"י דיסוננס קוגניטיבי ב').
יש 3-4 לקוחות שהייתי מגדיר כאובייקטיביים.

אני יכול לשבח רק את אל-ג'זירה ואבו-דאבי (ע"י דיסוננס ג')....

אין פתרונות מושלמים בארץ. אם אתה חולה איכות לך על א', אם אתה חולה על תוכן לך על ב', ואם אתה חולה על ספורט+כסף, לך על ג'.
...
ואם אתה רוצה את כל האפשרויות ואתה מבין אנגלית לך על SKY ITALY

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #47 

החלום שלי שאני יראה איכות מיס כמו שערוץ 1 שידר את החתונה המלכותית , זה היה תענוג ,

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

rony1234 כתב:אוקיי ,הבנתי, UserName.
אבל אני היתי יותר שמח קצת אם היתי רואה סרטים באיכות שאני מוריד MKV 720P , אבל כולי תיקווה שיס בסוף יעלו על הגל, מקווה מאוד,
...
אני מקווה שאתה זוכר שיס משדרים HDTV בעוד אתה מדבר כנראה על בלוריי, מדובר בפער איכות גדול מאד.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #49 

UserName
מספיק כבר להגן על יס
אתה באמת כבר נשמע כמו פאנבוי האיכות של השידורים שלהם גרועה מאוד הייתי אצל חבר שיש לו יס כמובן שרואים הבדל בן שידור SD לHD וזה רק בגלל שאיכות הSD שלהם היא גם נמוכה מאוד
אני די בטוח אם המצב היה הפוך ליס הייתה איכות מצויינת אבל התוכן דל היית אומר שעדיף איכות מאשר תוכן עם תמונה לא איכותית

*
לא מנוי של HOT או YES

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #50 

asaf23 כתב:
molvy כתב:חברה סליחה על הבורות אבל אני ממש לא מבין

שהציגו את הסטרימר של יס כולם יצאו מגדרם איך יס מקדימה את הוט וכמה היא יותר טובה ואיך הוט נשרכת מאחור בכל האמור לטכנולוגיה ואיכות.

ועכשיו שמישהו מתלונן על האיכות כולם משבחים את הוט ורומסים את יס

אז חברה ............... תחליטו!!

גילוי נאות לי אעי רצכן של DTT בלבד
...
מה הקשר לסטרימר?

מדובר פה על איכות התמונה.
...
asaf23
היה שרשור שהציג את הסטרימר של יס, ובו חילקו סופרלטיבים ליס לטכנולוגיה ולתוכן

http://www.hometheater.co.il/vt141255

ובשרשור הנוכחי יש רמיסה של יס ואת זה לא ממש הבנתי

כך שדיברתי על הסטרימר ניסיתי לכוון את הקוראים לשרשור לעיל

etmr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #51 

שאלה של מתחיל בקשר לביצוע שינוי הגדרות בממיר של יס שהוצעה על ידי חלק מהמשיבים,
כאפשרות לשפר את איכות התמונה.

אם אפשר להסביר לי לאט ובאותיות גדולת :roll: איך לבצע בפועל את הפעולה הזו ?

תודה רבה.

yakirnav פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #52 

אוקיי אז הבוקר הגיע בחזרה הטכנאי של HOT להחזיר את המצב בביתי לקדמותו.
חזרתי ל-HOT!

אפילו אשתי שהיא חסידה אדוקה של תוכן ולאו דווקא של איכות לא יכולה הייתה להתעלם מההבדלים הכל כך ברורים באותו התוכן ממש בהבדל של אולי 5 דקות צפייה - לפני ואחרי ההתקנה של הוט. גם ב-SD ובעיקר ב-HD.
כולנו כאן בבית ראינו את זה - ובפערים אדירים.

אגב - התוכן ב-HOT לא נורא כמו שמתארים אותו.
אני מודה שחלק מהשיקולים שלי למעבר ליס היו מעט יותר סדרות איכות, לצד הקלטה מרחוק וב-HD.
אבל כשאתה מקבל ערוצי HD ביס שנראים בדיוק כמו חדשות 10 ב-HOT בהם צפיתי הערב - מה שווה אותה הקלטה?

בקיצור - לטעמי יס מובילה בתוכן אבל לא ברמה שתצדיק סבל כל כך נוראי מאיכות כל כך ירודה.

עכשיו - אני רק נהנה!
Stay foolish

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #53 

כל הכבוד

לא חייבו אותך בתשלום קנס? הרי התקנה כזו עולה להם די הרבה כסף כי זה התקנת צלחת ותשתית

חשבת לעבור ל DTT? :wink:

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #54 

yakirnav כתב:אוקיי אז הבוקר הגיע בחזרה הטכנאי של HOT להחזיר את המצב בביתי לקדמותו.
חזרתי ל-HOT!

אפילו אשתי שהיא חסידה אדוקה של תוכן ולאו דווקא של איכות לא יכולה הייתה להתעלם מההבדלים הכל כך ברורים באותו התוכן ממש בהבדל של אולי 5 דקות צפייה - לפני ואחרי ההתקנה של הוט. גם ב-SD ובעיקר ב-HD.
כולנו כאן בבית ראינו את זה - ובפערים אדירים.

אגב - התוכן ב-HOT לא נורא כמו שמתארים אותו.
אני מודה שחלק מהשיקולים שלי למעבר ליס היו מעט יותר סדרות איכות, לצד הקלטה מרחוק וב-HD.
אבל כשאתה מקבל ערוצי HD ביס שנראים בדיוק כמו חדשות 10 ב-HOT בהם צפיתי הערב - מה שווה אותה הקלטה?

בקיצור - לטעמי יס מובילה בתוכן אבל לא ברמה שתצדיק סבל כל כך נוראי מאיכות כל כך ירודה.

עכשיו - אני רק נהנה!
...
כשקראתי את מה שהדגשתי בהודעה שלך אני באמת שוב פעם לא מבין את היומרה של לסבול מאיכות, ותאמרו שאני שוב מגנה על יס, אבל כשאני חוזר הביתה כשאני סובל מפקקים בדרך מהעבודה, תאמינו לי שאני לא יכול להבין איך אפשר לסבול מאיכות.

חבל שלא נתת לפחות עוד כמה ימים ליס, 18 ימים לא חולפים כל כך מהר.

yakirnav פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #55 

molvy
עפ"י החוק להגנת הצרכן זכותך החוקית לבטל עסקה בתוך 14 יום ללא שום עלות. לא קנסות ולא עלויות התקנה. ווידאתי זאת.
העלות היחידה שנוצרה בעקיפין אלו 100 שקלים שהוט גבו ממני על חיבור מחדש של הממירים (אחרי הנחת 50% מ-200 ש"ח). שגם את העלות הזו אני מתכוון לדרוש מיס.

UserName,
ראשית, באמת שהכוונתי לתת צ'אנס ארוך יחסית ליס - לפחות שבוע. אבל באמת ובתמים שלא יכולתי לסבול יותר. כי לי אישית, ואני חושב שגם לעוד הרבה אחרים, זה פשוט מפריע! מה שבדיעבד התבררה כהחלטה מעולה שכן אם היו כבר מחייבים אותי בהוט עבור הקנס שלהם ויס היו כבר סופגים אותו - אני מעריך שהיו לי מלחמות הרבה יותר קשות אח"כ במעמד ביטול העסקה. למרות תוקפו החוקי.

שנית, לעניות דעתי האיכות הויזואלית של התוכן אותו אני צורך צריך להיות לא פחות ממושלם - או לפחות להגיע למקסימום האפשרי בהתחשב במסך שלי. כשרכשתי את המסך שלי ביליתי שבועות שלמים בהתלבטויות. לפי התזה שלך - איכות התסריט וההפקה של התוכן הנצפה היא החשובה. ואם כן - מדוע כולנו מקדישים כל כך הרבה זמן לבחירת מסך? או להשגת תוכן איכותי להורדה? בואו נצפה כולנו בסרטים בצפייה ישירה.
או בכלל - למה היינו צריכים את ה-HD מלכתחילה, ומהו ערכו? אם הסדרות כל כך איכותיות הפקתית אפשר גם לראות סופרנוס וחברים גם בערוץ 2 לא?!
עצם הסחרור שיוצר כל העולם הזה סביבנו מוכיח כמה האיכות הויזואלית של התוכן חשובה. חשובה מאוד! ולא רק לי. כשאתה רואה נקבוביות של פצעי בגרות ומרקם של שערות ראש ופנים בצורה כל כך מדויקת, עשירה ואיכותית - תוכל לשכנע גם אותי לצפות ב"בטי".
או כמו שהגדיר את זה הטכנאי של HOT שהיה כאן היום: "אני לא סובל ספורט אבל הצלחת לעכב אותי מהלקוח הבא שלי במשך כבר 20 דק' יקרות שאני יושב כאן ובוהה במסך שלך".
Stay foolish

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #56 

yakirnav

ברוך שובך הביתה !
:D

yakirnav פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #57 

(Y) :D
תאמין לי שאין כמו בבית.

זה מסוג הדברים שהייתי צריך שיחסרו לי מעט על מנת להעריך את ערכם האמיתי.
Stay foolish

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #58 

yakirnav
כמה שאני מבין אותך
מצאתי את עצמי צופה בסנוקר\טניס ועוד תוכניות של EUROSPORT HD שכלל לא מענינות אותי עד השעות הקטנות של הלילה רק בגלל האיכות

**
F1 בHD זה פשוט תענוג חבל שבארץ לא משדרים

פילפלון
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

אולי פתחת לכמה חברים באתר את העינים

שליחה #59 

לאורך שנים רוב חברי האתר,היו פאנבויס של יס,היללו ושיבחו אותה ,ובאותה עת קטלו את הוט.
לפני חמש שנים היה אפשר לומר ובצדק שיס מציגה איכות שידור גבוהה יותר משל הוט בהבדל ברור.
אך במהלך החמש שנים שעברו,הוט הפכה במוקדי השידור,כל אבן על מנת לשפר את איכות השידור.
הקימו חדר PALYOUT TAPLESS דיגטלי ומתקדם,הקימו מערכות דחיסה חדשות ומתקדמות,
ושיפרו את איכות הרשת.
היום איכות השידור של הוט עולה מזאת של יס בצורה ברורה וללא שום עוררין.
יס מוגבלת בכמות הטרנספונדרים שהיא יכולה להעלות ללויין עמוס,לכן היא נאלצת לדחוס עד כדי מוות,
בכדי להיות מסוגלת לספק את כמות הערוצים.
הדבר בולט מאוד בטרנספונדר HD שמכיל את ערוצי הסרטים,שם כמעט אין הבדל ביו SD ל HD.
הם פשוט לקחו מערכת דחיסה קיימת שהייתה מתאימה ל 6 ערוצי HD.
החליפו את ה 6 דוחסים ,לדוחסים בעלי כניסת וידאו כפולה,וכעת הם דוחסים כמעט 12 ערוצים על אותו טרנספונדר.
חשבון מהיר מראה שכל ערוץ HD מקבל כ5 מגה,מה שאינו מתאים לערוץ HD.

אז במקום להיות נעולים על יס,כדאי שתפתחו את העינים ותשוו את איכות התמונה,כפי שעשה
כותב ההודעה בשרשור הנ"ל.
תוכן תמיד ניתן להשלים מהאינטרנט...

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #60 

אני ברצינות בא ושואל עכשיו, מאיפה לך בכלל לדעת שיס מוגבלת מבחינת טרנספודרים? לפי מה שהבנתי מעופר זו בכלל החלטה עסקית ואני מצטט:
oferlaor כתב:ההחלטה כמה ערוצים ישודרו על טרנספונדר היא החלטה עסקית גרידא.
...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”