לא לגעת במסכי תלת מימד של סמסונג כנסו תבינו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

חבר'ה מעולם פותח השרשור לא כתב שלא לקנות...הוא כתב "לא לגעת"!!

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

אם למוצר יש בעיה מסויימת או"מאפיין טכני" חשוב שמי שמוכר את המוצר יעמוד מאחוריו כאשר ללקוח הבעיה מפריע .
במקרה הזה הבעיה היא בכלל רצינית כי אני לדוגמה ירכוש בקרוב מסך שיהיה תלת מימד אז אם המסך לא ישרת אותי בצורך הזה אז למה לרכוש .
כאשר יבואן עומד מאחורי מוצר שלו בצורה כזאת זה מראה בעיניי את איכות המוצר והיבואן וכן גורם לי בצורה רצינית לשקול אם לרכוש מוצר
מיבואן כזה או חברה כזאת בעתיד(למרות שלסמסונג יש מוצרים מצויינים)

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

אני חושב שבין לא לגעת במסכי תלת ממד של סמסונג ל"נפלתי עם מסך מדגם ספציפי בתנאים ספציפים" (שזה חשוב לא פחות לרוכשים אחרים !) יש פער.
שוב, נפלת עם דגם שאינו מתאים לסלון שלך, אני מבין את ההסבר הטכני וחושב שטכנאי אחראי או מבין היה ישר קולט את זה אצלך, או מזהיר לפני ההתקנה, כדי שתוכל להחזיר את המוצר או לעשות את השינויים.
כרגע אני מייעץ לך להחזיר את המוצר, ולהמתין לסדרה החדשה, או להחליף לדגם אחר של חברה אחרת עם תלת ממד.
משתתף במפח הנפש שלך, מבין אותך לחלוטין, מקווה שתימצא לך חלופה נאה.
Vocare Ad Regnum

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

מאחורי הדגם הספציפי של סמסונג יש מתקינים ,אנשיי שיווק,אנשי מכירות ,יבואן חברה ועוד... ולכן כל אותם גורמים בכוחם ובתפקידם לדאוג
שהצרכן יקבל מוצר שישרת אותו כמו שצריך ושיעמוד מאחורי נתוניו וכאן הניסוח של כותב השירשור יותר נכונים מאשר לכתוב "רכשתי מסך ספציפי של חברה מצויינת ובאשמתי ובאשמת ביתי המוצר לא יכול לעשות את עבודתו".

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

claudia5 כתב:מאחורי הדגם הספציפי של סמסונג יש מתקינים ,אנשיי שיווק,אנשי מכירות ,יבואן חברה ועוד... ולכן כל אותם גורמים בכוחם ובתפקידם לדאוג
שהצרכן יקבל מוצר שישרת אותו כמו שצריך ושיעמוד מאחורי נתוניו וכאן הניסוח של כותב השירשור יותר נכונים מאשר לכתוב "רכשתי מסך ספציפי של חברה מצויינת ובאשמתי ובאשמת ביתי המוצר לא יכול לעשות את עבודתו".
...
ממש לא מה שהתכוונתי אליו. המוצר עצמו אינו מתאים לו לסלון, עד כאן העובדות.
פתרונות:
1. לשנות דברים בסלון שיתאימו.
2. להחזיר את המסך ולקבל עליו זיכוי.
3. להמתין שיגיע המסך מסדרה D (אם בכלל מעניין אותו)
4. להשתמש בזיכוי לרכוש מסך בלי הטכנולוגיה הנוכחית, שלא יעשה לו את אותו האפקט.

נקודות למחשבה:
1. הטכנאי צריך להבחין בתנאים בזמן ההתקנה, הרי זו תקלה שצריכה לצוף אחרי שתי התקנות לכל היותר, לא עשה כן ? חבל מאוד , וחבל שסיימו התקנה מבלי להדגיש.
2. פיספסתם (המתקין ואנשים טכניים) ? הגעתם למסקנה באיחור ? הרי שלבקש מהאדם לשנות את הסלון שלו עבור המסך זה כבר מאוחר ולא במקום, זכו אותו על המסך או תבקשו שימתין ותחליפו לדגם אחר.

עובדה - מוצרי חברה א או חברה ב אינם נפסלים בגלל מוצר אחד, כל מסכי התלת ממד של סמסונג אינם טובים ? אני בספק. בעיה רצינית עם הדגם שנרכש ? בהחלט.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

TANDBERG כתב:
claudia5 כתב:מאחורי הדגם הספציפי של סמסונג יש מתקינים ,אנשיי שיווק,אנשי מכירות ,יבואן חברה ועוד... ולכן כל אותם גורמים בכוחם ובתפקידם לדאוג
...
ממש לא מה שהתכוונתי אליו. המוצר עצמו אינו מתאים לו לסלון, עד כאן העובדות.
פתרונות:
1. לשנות דברים בסלון שיתאימו.
2. להחזיר את המסך ולקבל עליו זיכוי.
3. להמתין שיגיע המסך מסדרה D (אם בכלל מעניין אותו)
4. להשתמש בזיכוי לרכוש מסך בלי הטכנולוגיה הנוכחית, שלא יעשה לו את אותו האפקט.

נקודות למחשבה:
1. הטכנאי צריך להבחין בתנאים בזמן ההתקנה, הרי זו תקלה שצריכה לצוף אחרי שתי התקנות לכל היותר, לא עשה כן ? חבל מאוד , וחבל שסיימו התקנה מבלי להדגיש.
2. פיספסתם (המתקין ואנשים טכניים) ? הגעתם למסקנה באיחור ? הרי שלבקש מהאדם לשנות את הסלון שלו עבור המסך זה כבר מאוחר ולא במקום, זכו אותו על המסך או תבקשו שימתין ותחליפו לדגם אחר.

עובדה - מוצרי חברה א או חברה ב אינם נפסלים בגלל מוצר אחד, כל מסכי התלת ממד של סמסונג אינם טובים ? אני בספק. בעיה רצינית עם הדגם שנרכש ? בהחלט.
...
אני לא יודע למה אתה חושב שהטכנאי היה צריך לשים לב לתנאים, באיזה תנאים בדיוק מדובר? הרי גם עכשיו לפי מה שהוא אומר הם לא יודעים מה הבעיה, יכול להיות שזה אפילו משהו מהשכנים, לכן לפי דעתי לטכנאי אין שום קשר לזה, אם היה לו מושג נראה לך שהוא לא היה אומר לו עכשיו ? מה שכן צריכים לתת לו אופציה להחליף או להחזיר את הטלוויזיה ( לא יודע כמה זמן עבר ), ושוב כמו שאמרתי כבר בהתחלה, ההצהרה על כל דגמי סמסונג הייתה מיותר, בדגש על זה שהוא משתמש חדש מה שרק יכול לחזק את החשד שאולי זה מישהו עם אינטרנס, כי לא חסרים פה כאלה, במיוחד לאור העובדה שבזמן האחרון אני רואה רק סמסונג פה בכל מקום בפורום, בהחלט יש הרבה אנשים שלא יאהבו את זה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ntk - ככל הנראה יש השראה שמפריעה. אם יש הערה בחוברת המסך וכתוב שבמקרים מסוימים ייתכנו הפרעות, אני מאמין שצריכים להעביר את זה לטכנאים. יש כאן חוסר גלוי לב, זו לא תופעה של אחד ל - אלא תופעה מוכרת על ידי החברה. חושב שזה מאוד לא הגון כלפי הלקוח שלא הציעו לו לקחת בחזרה את המסך. הרי פעולת התלת ממד לא תעבוד אצלו כמו שצריך. בשום מצב שהוא.
פותח השרשור - תנסה לעבוד מול החנות שממנה רכשת ותבקש להחזיר, אין הרבה יותר מזה מה לעשות.
שוב - מקווה שתצליח.
Vocare Ad Regnum

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

TANDBERG כתב:ntk - ככל הנראה יש השראה שמפריעה. אם יש הערה בחוברת המסך וכתוב שבמקרים מסוימים ייתכנו הפרעות, אני מאמין שצריכים להעביר את זה לטכנאים. יש כאן חוסר גלוי לב, זו לא תופעה של אחד ל - אלא תופעה מוכרת על ידי החברה. חושב שזה מאוד לא הגון כלפי הלקוח שלא הציעו לו לקחת בחזרה את המסך. הרי פעולת התלת ממד לא תעבוד אצלו כמו שצריך. בשום מצב שהוא.
פותח השרשור - תנסה לעבוד מול החנות שממנה רכשת ותבקש להחזיר, אין הרבה יותר מזה מה לעשות.
שוב - מקווה שתצליח.
...
קשה להגיב על זה בלי לדעת נתונים אמיתיים, אני לא יודע מה רמת התופעה, יכול להיות שהיא אפסית, רושמים הרבה דברים בחוברות בשביל לכסות את התחת שלהם, אבל זה יכול להיות גם אחד ל100 אלף, בכל מקרה לפי מה שאני מבין ממה שהוא רשם גם עכשיו הם לא יודעים ממה הבעיה, ככה שזה לא היה עוזר אם הטכנאי היה יודע שזה יכול לקרות או לא, כי גם בזמן ההתקנה הוא לא היה יודע מה יכול לגרום לזה

בכל מקרה כמו שכבר אמרו כולם, או להחזיר או לקחת דגם אחר

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

היה לי מקרה שבו מקרן שעובד בIR הפסיק לקבל פקודות מהשלט כשהאור היה דולק, גילינו שסוג תאורה בתדר מסוים מונע מהIR לעבור. הלקוח החליף את התאורה בחדר. זה יחסית נדיר, אבל לא לא שכיח.
Vocare Ad Regnum

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”