תגובה של סמסונג לגבי נושא הפאנלים במסכיה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
BlkBrd
לא פניתי לסמליין, פניתי לסמסונג ישראל. זו התשובה מהם.
לגבי תגובות המשך, לא ראיתי כאן דבר חדש נוסף שדורש תגובה.
לגבי תגובות המשך, לא ראיתי כאן דבר חדש נוסף שדורש תגובה.
לדעתי אם סמסונג טוענים שלכל דגם מיובא רק פאנל מסוג מסוים, אך יש כאן הטוענים שהם מייבאים יותר מסוג אחד (אני מדבר על יבוא רשמי כמובן), יש מקום לתגובה. אם הצרכנים טועים, סמסוג יכולים בפשטות ובקלות לתת רשימה של כל דגם וסוג הפאנל שלו כך שהכל יהיה גלוי. הסירוב/התחמקות מלעשות זאת מריח לא טוב. אני מניח שאף אחד לא היה קונה רכב כמו הונדה למשל (שחלק מהדגמים מיוצרים בטורקיה וחלק ביפן) בלי להיות בטוח אם הוא משלם עבור דגם יפני או טורקי.oferlaor כתב:BlkBrd
לגבי תגובות המשך, לא ראיתי כאן דבר חדש נוסף שדורש תגובה....
האם אני טועה?
-
oferlaor
- מנהל

BlkBrd
הם ענו כבר לשאלה הזו, לגבי סוגי פאנלים - זה לא משהו שמדווח בשום מקום. בנוסף, חלק גדול מהמודלים עדיין לא עברו מכון תקנים. אחרי שהכל יעבור אפשר יהיה לברר אם זה קריטי.
הם ענו כבר לשאלה הזו, לגבי סוגי פאנלים - זה לא משהו שמדווח בשום מקום. בנוסף, חלק גדול מהמודלים עדיין לא עברו מכון תקנים. אחרי שהכל יעבור אפשר יהיה לברר אם זה קריטי.
זאת בדיוק הבעיה. אם הבנתי אותך נכון:
"הם ענו כבר לשאלה הזו" - כלומר תגובתם היא שיש רק סוג פאנל אחד לכל דגם שמגיע ארצה. יש כאן כאלה שטוענים שיש כמה סוגים (ועל כך אני חושב שמגיעה תגובה נוספת).
"לגבי סוגי פאנלים - זה לא משהו שמדווח בשום מקום" - חברות אחרות כן מדווחות (מישהו הזכיר כאן את יורוקום). בכל אופן, לא שמעתי על חברות אחרות שעושות את מה שסמסונג עושה ללא גילוי של המפרט. פרסום נאות שקובע לצרכן: "ביקשת מוצר X וזה המפרט שלו", בעיקר כשמדובר ברכיב החשוב ביותר במוצר, הוא המעשה הנכון והנדרש.
"הם ענו כבר לשאלה הזו" - כלומר תגובתם היא שיש רק סוג פאנל אחד לכל דגם שמגיע ארצה. יש כאן כאלה שטוענים שיש כמה סוגים (ועל כך אני חושב שמגיעה תגובה נוספת).
"לגבי סוגי פאנלים - זה לא משהו שמדווח בשום מקום" - חברות אחרות כן מדווחות (מישהו הזכיר כאן את יורוקום). בכל אופן, לא שמעתי על חברות אחרות שעושות את מה שסמסונג עושה ללא גילוי של המפרט. פרסום נאות שקובע לצרכן: "ביקשת מוצר X וזה המפרט שלו", בעיקר כשמדובר ברכיב החשוב ביותר במוצר, הוא המעשה הנכון והנדרש.
תודה טל,טלHD כתב:גם בסידרה C7000+8000 יש רק פנלים PVA הכי איכותיים של סמסונג.sky1sky10 כתב:האם ב D7000 LED יש גם לוטו פנלים?...
כנ"ל C750.
אני לא רואה סיבה שהמדיניות הזו לא תמשיך גם ל D7000 ומעלה....
מקווה שהחברה בסמסונג (ישראל/עולם) ידעו כבר שתם עידן ההשתוללות על האזרח הישראלי.
אני ממש מקנא מהחברה בפורומים בחו"ל שגאים לספר כל פעם שקיבלו פנל SQ
CCHAOSS כתב:מישהו באמת התבונן ב2 המסכים עם הפאנלים השונים כביכול בארץ וראה שיש הבדל?
עזבו אותכם מהכתבות בחו"ל, מדבר על מה שכאן....
טלHD כתב:
מבחן "ראש בראש" פנל MVA vs PVA
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.digitalversus.com/samsung-c6 ... 15_93.html
במבחן הזה התוצאה ברורה לחלוטין....פנל PVA של סמסונג מנצח בגדול מול MVA של AUO:
(פנל MVA של CMO עוד יותר נחות ממנו).
-מרחב ודיוק צבעים טוב יותר.
-שחורים/ יחס קונטראסט טוב יותר ב50% !
-זווית צפיה טובה יותר.
טלHD
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני "מת" להשאיל את המסך שלי לבדיקה חזיתית ,מקצועית ופולשנית עם מסך מסדרת הSQ .
יש מתנדבים?אני מוכן להגיע לכל מקום בארץ.
ליאור
נערך לאחרונה על ידי תלתל ב 31/05/2011 13:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אני מקווה שאתה צוחקCCHAOSS כתב:מישהו באמת התבונן ב2 המסכים עם הפאנלים השונים כביכול בארץ וראה שיש הבדל?
-
oferlaor
- מנהל

תלתל,
מה לא ברור? סמסונג ישראל זה סמסונג העולמית (פשוט הם פיזית נמצאים בישראל) וסמליין זה היבואנית אשר מייבאת את המוצרים שסמסונג מקצים להם.
מי שקובע מה יגיע ארצה זה היצרן והיבואן ביחד, על בסיס מה שסמסונג בגדול מקצים לאותה מדינה. כלומר, סמסונג הם אלה שצריכים לתת את התשובה הסופית.
מה לא ברור? סמסונג ישראל זה סמסונג העולמית (פשוט הם פיזית נמצאים בישראל) וסמליין זה היבואנית אשר מייבאת את המוצרים שסמסונג מקצים להם.
מי שקובע מה יגיע ארצה זה היצרן והיבואן ביחד, על בסיס מה שסמסונג בגדול מקצים לאותה מדינה. כלומר, סמסונג הם אלה שצריכים לתת את התשובה הסופית.
טלHD הביא לינק למבחן מחו"ל.תלתל כתב:CCHAOSS כתב:מישהו באמת התבונן ב2 המסכים עם הפאנלים השונים כביכול בארץ וראה שיש הבדל?
טלHD כתב:
--------------------------------------------------------------------------------
ליאור...
השאלה שלי האם מישהו באמת טרח לבדוק אם התשובה של סמסונג ישראל נכונה.
זה שעל המדבקה כתוב מספר שונה לא אומר שאכן הפאנל שונה - מישהו ממכם עמד מול שני מסכים כאלה וראה שאכן יש הבדלים?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא הבנתי אותך....CCHAOSS כתב:טלHD הביא לינק למבחן מחו"ל.תלתל כתב:CCHAOSS כתב:מישהו באמת התבונן ב2 המסכים עם הפאנלים השונים כביכול בארץ וראה שיש הבדל?
טלHD כתב:
ליאור...
זה שעל המדבקה כתוב מספר שונה לא אומר שאכן הפאנל שונה - מישהו ממכם עמד מול שני מסכים כאלה וראה שאכן יש הבדלים?...
ברמה טכנולוגית ידוע שפנל MVA עם יכולות נמוכות יותר מפנל PVA...
בדקו את זה בחו"ל בביקורת מקצועית ומעמיקה עם מכשור מקצועי....ובנוכחות נציגי ומהנדסי סמסונג קוריאה ויפן.
אתה חושב שהמסכים "מתקלקלים" בדרך או שמוחלף להם פנל בארץ שצריך לבדוק את זה גם כאן?
עופר - אתה יכול להיות משוכנע שסמסונג (באמצעות סמליין) מביאים לארץ את אותו פאנל לכל דגם? אם אתה רוצה לקנות עכשיו מסך מסמליין, אתה יודע מה אתה מקבל? נראה לי שיא האבסורד שלאחר כל התגובות וההסברים, בן-אדם שרוצה מסך סמסונג ביבוא רשמי מדגם מסוים לא יודע בכלל איזה פאנל הוא יקבל. לא רק שיש "רולטה" בעניין הזה, אלא שגם אם אין רולטה, עדיין אין מושג מה מקבלים (לפחות זה הרושם הנוצר אצלי).oferlaor כתב:תלתל,
מי שקובע מה יגיע ארצה זה היצרן והיבואן ביחד, על בסיס מה שסמסונג בגדול מקצים לאותה מדינה. כלומר, סמסונג הם אלה שצריכים לתת את התשובה הסופית....
במסכי מחשב של סמסונג (שמיובאים רשמית ע"י חיון) ניתן לדעת בוודאות איזה פאנל מקבלים. ברוב החנויות אפילו מצויין בשם המוצר "PVA" כשהדגם הוא עם PVA. למה קשה לסמסונג ישראל / סמליין לעשות את אותו הדבר?
אני אומר כזה דבר-טלHD כתב:לא הבנתי אותך....CCHAOSS כתב:טלHD הביא לינק למבחן מחו"ל.תלתל כתב:CCHAOSS כתב:מישהו באמת התבונן ב2 המסכים עם הפאנלים השונים כביכול בארץ וראה שיש הבדל?
טלHD כתב:
ליאור...
זה שעל המדבקה כתוב מספר שונה לא אומר שאכן הפאנל שונה - מישהו ממכם עמד מול שני מסכים כאלה וראה שאכן יש הבדלים?...
בדקו את זה בחו"ל בביקורת מקצועית ומעמיקה עם מכשור מקצועי....ובנוכחות נציגי ומהנדסי סמסונג קוריאה ויפן.
אתה חושב שהמסכים "מתקלקלים" בדרך או שמוחלף להם פנל בארץ שצריך לבדוק את זה גם כאן?...
דובר רבות על כך שהמסכים שמובאים לארץ הם לא המסכים שנמכרים באירופה\ארה"ב - נכון?
יכול להיות שבחו"ל באמת ההבדל הזה בVERSION מציין סוג פאנל שונה,
יכול להיות שבדגם שמשווק לארץ אכן אין הבדל למרות שה-VERSION שונה כמו שהבנתי מהתגובה שעופר הביא.
אני שואל אם מישהו ממכם אכן טרח לוודא שבאמת אלה פאנלים שונים וראה הבדל כלשהוא ביניהם.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
נו בחייאת כאוס. נראה לך שחברה כמו סמסונג שעומדת ב 7010 תקנים בינלאומיים וכל מספר שרשום בכל מקום מדויק ומתועד באופן ממוחשב ע"י קוראי בר-קוד תשים שני מספרים שונים על אותו פאנל?
חוצמזה שאין דגם שמשווק ל"ארץ". יש דגמים שמשווקים לאזורים שונים עולמיים
[left]How to decipher the model?
Model: LE40C652L2WXXXH
L - means LCD
* U - Led Backlight
E - continental destination
* E - Europa
* A - Asia & Africa, Australia
* N - North America, Korea, South America
* S - Iran
* F -
40 - size in inches
C - Year of Release Model
* C - 2010
* B - 2009
* A - 2008[/left]
חוצמזה שאין דגם שמשווק ל"ארץ". יש דגמים שמשווקים לאזורים שונים עולמיים
[left]How to decipher the model?
Model: LE40C652L2WXXXH
L - means LCD
* U - Led Backlight
E - continental destination
* E - Europa
* A - Asia & Africa, Australia
* N - North America, Korea, South America
* S - Iran
* F -
40 - size in inches
C - Year of Release Model
* C - 2010
* B - 2009
* A - 2008[/left]
אני חוזר אומר ומדגיש-אני מוכן להביא את הפנל שלי לבדיקה -ראש בראש -עם פנל אחר מאותו דגם בכל מקום שיבחר.CCHAOSS כתב:אני אומר כזה דבר-טלHD כתב:לא הבנתי אותך....CCHAOSS כתב:טלHD הביא לינק למבחן מחו"ל.תלתל כתב:CCHAOSS כתב:מישהו באמת התבונן ב2 המסכים עם הפאנלים השונים כביכול בארץ וראה שיש הבדל?
טלHD כתב:
ליאור...
אתה חושב שהמסכים "מתקלקלים" בדרך או שמוחלף להם פנל בארץ שצריך לבדוק את זה גם כאן?...
דובר רבות על כך שהמסכים שמובאים לארץ הם לא המסכים שנמכרים באירופה\ארה"ב - נכון?
יכול להיות שבחו"ל באמת ההבדל הזה בVERSION מציין סוג פאנל שונה,
יכול להיות שבדגם שמשווק לארץ אכן אין הבדל למרות שה-VERSION שונה כמו שהבנתי מהתגובה שעופר הביא.
אני שואל אם מישהו ממכם אכן טרח לוודא שבאמת אלה פאנלים שונים וראה הבדל כלשהוא ביניהם....
ליאור
הצצתי עכשיו מאחורי המסך שלי. C6200.C0rnFlex כתב:עזבו את הversion.. ניתן להציץ דרך פתחי האוורר של המסך ורשום שחור על גבי לבן שם היצרן, מדינת הייצור והדגם של הפאנל....
יש לו 2 פתחי איורור -אמצעי תחתון ואמצעי ,ממש באמצע.
לא ראיתי אף מדבקה או משהו שכתוב.
השאלה לאלו דגמים אתה מתכוון ואולי אני צריך לפתוח שרשור חדש שהפנל שלי הוא מסוג עוד יותר נחות בגלל שאין לי את המדבקה שאתה מציין...
ליאור
לא יודע, אני מדבר על LCD. יש פתחים בחלק האחורי עליון של המסך.תלתל כתב:הצצתי עכשיו מאחורי המסך שלי. C6200.C0rnFlex כתב:עזבו את הversion.. ניתן להציץ דרך פתחי האוורר של המסך ורשום שחור על גבי לבן שם היצרן, מדינת הייצור והדגם של הפאנל....
יש לו 2 פתחי איורור -אמצעי תחתון ואמצעי ,ממש באמצע.
לא ראיתי אף מדבקה או משהו שכתוב.
השאלה לאלו דגמים אתה מתכוון ואולי אני צריך לפתוח שרשור חדש שהפנל שלי הוא מסוג עוד יותר נחות בגלל שאין לי את המדבקה שאתה מציין...![]()
ליאור...