המשימה הושלמה - תחנת הורדות מושלמת

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
dima_vy פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

בעיניי הבדל בכסף זה כבר יתרון :)

חוץ מזה, הנוחות. לצורך הוספה של סידרה כזאת או אחרת אין צורך בשינוי בתוכנת הורדות אלא, עידכון באתר ממנו אני מוריד (טרקר).

שים לב, שמדובר בסדרות, שמשודרות באופן רציף, בדרך כלל פעם בשבוע. כאשר הסידרה חוזרת לשידור אחרי הפסקה, אני לא צריך לעשות שום דבר, היא פשוט מופיעה מוכנה כבר
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 18/10/2011 14:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

gilos
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758

שליחה

dima_vy כתב:בעיניי הבדל בכסף זה כבר יתרון :)

חוץ מזה, הנוחות. לצורך הוספה של סידרה כזאת או אחרת אין צורך בשינוי בתוכנת הורדות אלא, עידכון באתר ממנו אני מוריד (טרקר).
...
כן, נכון. יתרון נוסף ומשמעותי הוא עם הורדת הסדרה במלואה מבלי התעסקות ממשית, ממש כמו שאתה 'מבקש' מהממיר שלך להקליט את כל העונה של סדרה זו או אחרת והוא פשוט מקליט אוטומטי כל פרק שמשודר.
למרות שאני חושב שהכי טוב הוא להוריד את העונה בלינק אחד, לאחר כמובן ששידוריה הסתיימו.
רק אם אתה לא במתח כמובן :wink:

dima_vy פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

זהו, שאני חסר סבלנות, ולא מחכה לסוף של העונה. וגם אם יש סדרות שהסתיימו ואני מוריד עונה שלמה, אז גם את זה ניתן להוריד עם לינק בודד, את כל העונה בשלמותה

YardenBenlulu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332

שליחה

חברה אחרי קריאה של הנושא זה דבר שלא הייתי מודע אליו מה שכן זה ממש מגניב הקטע עם ה RSS שאלתי היא איפה אני מוצא עכשיו RSS של טורנט ליץ שיוריד לי סדרות שלמות??
בברכה,
ירדן בן לולו

dima_vy פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

YardenBenlulu כתב:חברה אחרי קריאה של הנושא זה דבר שלא הייתי מודע אליו מה שכן זה ממש מגניב הקטע עם ה RSS שאלתי היא איפה אני מוצא עכשיו RSS של טורנט ליץ שיוריד לי סדרות שלמות??
...
השאלה הזאת לא ממש קשורה לאשכול הזה :)
אבל בכל מקרה, ב-torrentleech יש rss feed, בד"כ, גם אם אתה נכנס מ-explorer יופיע אייקון של rss

בנוסף, חיפוש קצר בגוגל הביא לי את התוצאה הזאת:
http://wiki.torrentleech.org/doku.php/u ... s&s[]=feed

בהצלחה :)

yakirzana
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175

שליחה

היי,

כל הכבוד על ההשקעה !

האם תוכל לפרסם את התוכנה שפותחת ופורסת את הקבצים ?

haimbl כתב:יפה! כל הכבוד.
מבחינת הורדות אני לא רוצה סיבה להחזיק NAS, גיבויים ושיתוף בין הרבה מכשירים? סבבה. הורדות? מיותר.

הHTPC שלי משמש אותי להורדות וניהול של קבצים
- uTorrent והממשק ה web הלא פחות ממדהים שיש לו וכמובן RSS.
- תוכנה שכתבתי שפותחת ופורסת את הקבצים, ב TL עדין מעלים קבצים בRAR
- תוכנה נוספות שכתבתי שמורידה כתוביות
...

Nzep1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210

שליחה

אצלי ה etaryz קונפג לביצוע הורדות של פרקי סדרות אוטומאטית למחיצות הסידרה .בעזרת transmission ו flexget.
כתוביות יורדות עם periscope (אנגלית בלבד)
ופריסה של קבצי RAR בעזרת סקריפט perl
הכל מתוזמן ב cron.

סקריפט perl לביצוע unrar - מבנה הסיפריה שלי לכל סידרה יש סיפריה תחת סיפרית TV2, ה transmission מוריד כל פרק לסיפריה תחת סיפרית הסדרה. הסקריפט סורק את כל ספריות הסדרות ומחפש שם תתי ספריה של פרקים - ובודק אם יש שם קבצי RAR לפריסה - הוא פורס אותם לסיפרית הסידרה - ומוחק לבסוף את סיפרית הפרק. מי שרוצה מוזמן לאמץ לשנות ולהנות..:

קוד: בחירת הכל

#!/usr/bin/perl -w

use File::Path;

my @files = readdir(DIR);
my $status;
my @tfiles;
my $mkvfile;
my  $rarSucceed=0;
my $files_deleted=0;

$dir="/home/Public/TV2";		
print "searching rar in TV2";
opendir(DIR, $dir) or die;
@files = readdir(DIR);
foreach $file (@files) {
	next if $file =~ /^\.\.?$/;
	if (-d "$dir/$file") 
	{
		opendir(TDIR, "$dir/$file") or die;  
		print "searching $dir/$file\n";
	        @tfiles = readdir(TDIR);
	        chdir "$dir/$file";

foreach $tfile (@tfiles) {
	        	next if $tfile =~ /^\.\.?$/;
	        	if (-d "$dir/$file/$tfile")
	        	{
	        		opendir(TTDIR, "$dir/$file/$tfile") or die;  
		                print "searching $dir/$file/$tfile\n";
	                        @ftfiles = readdir(TTDIR);
	                        chdir "$dir/$file/$tfile";
                                foreach $ftfile  (@ftfiles) {	        	 
                                	if  (($ftfile =~ /(.*)\.part1\.rar$/ )||($ftfile =~ /(.*)\.part01\.rar$/ ) || ($ftfile =~ /(.*)\.r00$/ ) )
					{
					  $mkvfile=$1;
					  print " unrar $mkvfile \n";
					  print " unrar e $ftfile -o- $dir/$file \n";
					  $status = system("unrar e $ftfile -o- \"$dir/$file\"");
					  if (($status >>=8) != 0) {
						  print  "Failed to run unrar  $ftfile -o- $dir/$file/  error:$status \n"; }
						  else {
						  print "Unrar succeeded -files  $dir/$file/$tfile/$mkvfile.* will be deleted \n";
						  unlink <$mkvfile.*> or die $!;
						  unlink <*.txt> or die $!;
						  unlink <*.nfo> ;
						  $rarSucceed=1;
						  chdir;
						  closedir &#40;TTDIR&#41;;
						  print "Deleting in $dir/$file/$tfile&#58; $files_deleted\n";
						  $files_deleted = rmtree&#40;"$dir/$file/$tfile"&#41;;
						  print "Number of files deleted in $dir/$file/$tfile&#58; $files_deleted\n";
						  rmdir&#40;"$dir/$file/$tfile"&#41; or warn "cant remove dir";
						  &#125;        
					  last;        
					&#125;

&#125;
			       if&#40;0 == $rarSucceed&#41; &#123;   
	                         chdir;
	                         closedir &#40;TTDIR&#41;;
	                       &#125;
	                       $rarSucceed=0;
	              	&#125;
	          chdir;
	          closedir&#40;TDIR&#41;;

&#125;
	closedir &#40;DIR&#41;;
	&#125;	
&#125;

Amirhe
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

היי
אני מתכנן לקנות גם NAS ואני מתלבט בין ה TS 212 ל TS221 שההבדל בינהם לפי מה שראיתי הוא ה RAM והמעבד.
1. ב TS 212 יש 256 RAM ומעבד 1.2, האם זה מספק לסטרימינג של בלו רי ?
2. האם ה TS 212 מספיק חזק עם WIFI (אין לי רשת קווית כרגע) כאשר אני עם חיבר של 15 מגה של בזק ?
3. לא הצלחתי להבין האם ה YAMJ המותקן על ה NAS (גרסת זפיטי) יכול להיות מוקרן על PCH A300 ? כי PCH A300 הם מבוססי FLASH.
אני יודע שרק EVERSION יכולים להיות מוקרנים על ה A300 ?
או שזה לא קשור כי ה YAMJ מותקן ישירות על ה NAS וה A300 רק מקרין ממנו.
4. אם אפשר הסבר על ה RSS בתוך ה NAS , האם TRANSMISSION מספקת מענה כמו UTORRENT כאשר אני מתקין את הקליינט על ה NAS?

תודה מראש!!!

dima_vy פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Amirhe כתב:היי
אני מתכנן לקנות גם NAS ואני מתלבט בין ה TS 212 ל TS221 שההבדל בינהם לפי מה שראיתי הוא ה RAM והמעבד.
1. ב TS 212 יש 256 RAM ומעבד 1.2, האם זה מספק לסטרימינג של בלו רי ?
2. האם ה TS 212 מספיק חזק עם WIFI (אין לי רשת קווית כרגע) כאשר אני עם חיבר של 15 מגה של בזק ?
3. לא הצלחתי להבין האם ה YAMJ המותקן על ה NAS (גרסת זפיטי) יכול להיות מוקרן על PCH A300 ? כי PCH A300 הם מבוססי FLASH.
אני יודע שרק EVERSION יכולים להיות מוקרנים על ה A300 ?
או שזה לא קשור כי ה YAMJ מותקן ישירות על ה NAS וה A300 רק מקרין ממנו.
4. אם אפשר הסבר על ה RSS בתוך ה NAS , האם TRANSMISSION מספקת מענה כמו UTORRENT כאשר אני מתקין את הקליינט על ה NAS?

תודה מראש!!!
...
1.סרטי בלו-ריי עובדין חלק, אבל ברשת אלחוטית זה לא יעבוד חלק בגלל מגבלות רשת
2. במכשיר שלי אין wi-fi בכלל
3. אני התקנתי yamj על ה-nas עצמו, ואני משתמש בפופקורן. במקרה ויש לך פופקורן 300, תצטרך להתקין yamj עם סקין שמבוסס flash (גרסת eversion, כמו שציינת), זה הכל. זה יעבוד לך גם, אנ יניסיתי בעבר. חזרתי לגרסת zapitti מפני שיש לי עוד סטרימר, יש יותר, והוא לא תומך בפלאש.
4. יחד עם transmission מגיע קורא rss, שנקרא torrent-watch-x, שהוא עובד בדיוק כמו קורא rss ב-utorrent

בהצלחה

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777

שליחה

dima_vy כתב:אני לא מתבאס:) אין לי שום סיבה, כי אני דווקא מאוד מרוצה מהמהלך שעשיתי. רק שאתה לא תתבאס, כאשר תנסה לכבות את המחשב...:)
פשוט פעם היה לי HTPC, גדול, יפה מושקע. אבל די מהר הבנתי שזה פשוט מגוכך להחזיק מחשב כל כך חזק בשביל סך הכל לראות סרטים וסדרות. הצלחתי למכור אותו במחיר לא רע בכלל ועברתי לסטרימר. עכשיו יש לי כבר שניים בבית, ואני מאוד מרוצה, אבל נשארה בעיה אחת - היה לי מחשב דולק קבוע בשביל ההורדות ואיחסון של תכנים. מחשב יחסית חדש (בן שנה), הוא חזק, יחסית שקט (כולה 5 מאווררים בפנים, כולם מאוד איכותיים ושקטים), במארז מאוד איכותי. אבל עדיין, שוב, כשכיביתי אותו, הבנתי עד כמה הוא רועש. עכשיו הוספתי NAS שעושה בדיוק את מה שמהמחשב עשה, בהרבה יותר שקט, ובהרבה פחות צריכת חשמל.
נכון שהוא לא אמור לצרוך יותר מדי חשמל, אבל תבדוק מהי צריכת המעבד+מאווררים+כרטיס מסך וכד'. ותשוואה את זה ל-NAS, שצורך פחות מ-20W
ולדעתי אין טעם ב-NAS+HTPC. עם כבר אז יותר פשוט להוסיף דיסקים למחשב כמובן:)
...
הבעיה שלי עם QNAP היא היכולות עיבוד שלו (בעיקר בפריסת תוכן)
והיום שמעבדים חזקים מגיעים עם TDP נמוך, אני לא רואה סיבה לקחת מערכת שהיא סוג של סגורה.
השבוע הזמנתי מעבד Haswell i5 עם צריכת מקסימות של 45w כאשר במנוחה הוא לוקח 4w ועדיין משמר את כל יכולות המחשב במארז עם מאוורר בודד.
ראוי לציין שNAS ייעודי יכול להיות פתרון מצויין למי שמחפש מוצר מדף שעושה הרבה. אבל לא לכולם זה מתאים.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”