רכישה מחנות מתמחה או רשת - יתרונות וחסרונות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

TANDBERG כתב:ניר, אתה דוחף לזה שבסופו של דבר יקרה התרחיש הבא:
אתה רוצה דעה של מומחה ? תשלם, קנית ? ינוכה לך.
רוצה לקנות במקום הכי זול ? אין לך גישה לידע (ואני יוצא מנקודת ההנחה הזו) ? חתול בשק וכאב ראש.

לא - התרחיש הזה עדיין לא קורה, אבל הוא יקרה.

בחברות אינטגרציה כמעט ולא נותנים שרטוטים, אלא בהתניה - אתה יודע למה ? כי אנחנו לא עובדים בחינם. אותם נצלנים שניצלו את זה ורכשו הכי זול רודפים אחריהם כדי שיעשו להם תכניות, אבל עכשיו הגלגל הסתובב.
אתה יודע כמה לקוחות יש שאכלו ח*א על התפיסה שאתה מציג ? קיבלו התקנות לא מקצועיות, מוצרים שלא מתאימים, ואין עם מי לדבר. אותם זולים או מקצועיים וזולים גם נעלמו, אי אפשר לעבוד בלי רווחיות.
אם הלכת לקבל מידע והחלטת שלא להחליט זה משהו אחד. לנצל ידע של מישהוו, לא לתת לו הזדמנות להשוות או להתקרב ולהחליט שהידע שלו זה הידע של כולם זה מגעיל. כן. זה מרתיח כי הייתי בקצה השני ואני יודע איך זה מרגיש.
...
תתפלא. הוא קורה.
כמה יבואני אודיו היי-אנד עובדים ככה שנים.
מאז שאנשים גילו את אודיוגון....
אנשים היו מטרטרים יבואני אודיו אליהם הביתה לשעות של הדגמות וסבלות ובסוף רוכשים ביד שניה (כי המוכר לא היה מוכן לשנע את הציוד שלו לבית הלקוח) או מהרשת.
אז יש כמה יבואני אודיו שאומרים לך שביקור כזה יעלה סכום מסויים שאם תרכוש ממנו, כמובן יינוקה לך.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

MartinHSabag, התכוונתי לחברות אינטגרציה, ואני מאמין שגם בתחום הפרטי זה כבר קורה (בתים חכמים וכדומה).
שנינו מסכימים שזה סופר לא לעניין.
פנית אלי לקבל חוו"ד ? קיבלת מענה מפורט ? אל תזנה את השירות שאתה מקבל בסקר שוק אחרי הכי זול, כי בפעם הבאה אף אחד לא יעזור לך.
יש לי כמה כאלו היום.
אגב - רוצה לתת הזדמנות או שאתה הולך לתחר ? לפחות תודיע לי ותיתן לי איזו אפשרות להשוות.
Vocare Ad Regnum

nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

מרטין, לא יודע מה הבנת, זה לא מה שאני אומר.
אני אמרתי, אבל אדגיש שוב:
אני נכנס למקום שבו מבינים, מקבל המידע, ומקבל גם מחיר. אין לי איזה סיבה אידואולוגית לא לקנות שם. אם המחיר טוב - אני אקנה שם בכיף, אם יש מחיר טוב יותר - אני *כן* נותן להם את ההזדמנות להשוות אותו.
אין לי איזה ג'יהאד נגד חנויות מתמחות.
מצד שני, אני בשום פנים ואופן לא מוכן לשלם להם תוספת משמעותית על ההתמחות שלהם. הסיבה העיקרית היא שאני לא חייב.
הדגש הוא על השוואה בין מוצרים זהים ואחריות זהה. כמה זה תוספת משמעותית? על 18K לא הייתי מוכן לשלם משהו כמו 300 שקל. אני קונה הרבה ב 300 שקל.

לגבי זה שאתה מדברים על התסריט שיעוץ כזה יעלה כסף, קודם כל יש תחומים שזה קיים, ואולי זה ישתנה גם במסכים, אם כי אני לא רואה את זה קורה. חנות שתתדרוש תשלום תמורת יעוץ - תעלם. זו דעתי, ואולי אני טועה.
בכל אופן, אני ממש לא הולך לשנות את דרכי בגלל החשש הזה.

אגב, יש עוד משהו שאני עושה, לפני שאני לוקח רכב ליסינג מדגם חדש, אני נכנס לסוכנות ועושה סיבוב. האמת היא שיצא לי בעבר ממש לומר להם שאין סיכוי שאני אקנה מהם משהו, והם בכל זאת עשו את זה ברצון.
אולי בגלל שיש להם חשיבה קצת יותר רחבה?
יצא לי גם פעם להכנס לסוכנות רכב (בלי סיבוב), ולקבל קצת שרות על הרכב. בעיקר רציתי לחוות אותו מבפנים, לא הסברים מופלגים עליו.
אני מסוג הלקוחות שעושה מחקר לפני שאני בכלל נכנס לחנות. אני מגיע לחנות כשאני כבר די סגור על עצמי.
באופן עקרוני ברור לי שרוב המוכרים בעולם עסוקים בעיקר במה שטוב להם, ופחות במה שטוב לי. זה טבע הדברים.
תכף יתחילו פה עם ה" תתפלא אבל..." ועם ה"אם אני אמכור לך משהו לא טוב, לא תחזור אלי".
תחסכו ממני. לאנשי מכירות יש אופק קרוב מאוד. זו הדעה שלי, וגם הנסיון שלי.

דרך אגב, אף אחד לא אמר בדיון הזה שום דבר על הקהל הכי בעייתי בעולם בהקשר של לקבל שרות ולא לקנות כלום.
מנחשים מי?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78956
שם מלא: עפר לאור

שליחה

nir11,

מה שאתה גורם הוא בעצם להעלאת המחירים מכיוון שהם צריכים להתפרנס. אם כל הזמן הם יענו לאנשים שירכשו במקומות אחרים, אותם האנשים שיקנו בסופו של דבר יצטרכו לשלם על הזמן והמאמץ שהם השקיעו גם באלה שלא קנו ובסופו של דבר הדבר גורם לעליית מחירים...

אם מראש אני יודע שאני לא אקנה במקום מסויים, אני מסתובב, שואל מחיר ואז הולך. אני לא יושב שעה ומבלבל למוכר את המח.

מה שאמרתי שהוא מגעיל הוא הניצול הזה של הידע והמשאבים הלא גדולים של החנויות הללו, כאשר מראש ברור שאין שום כוונה בכלל לרכוש שם.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

אני לא מבין איך אפשר לבוא ללקוח בטענות שרכש במקום זול יותר.

זה החופש שלנו כצרכנים להחליט איפה אנחנו קונים. אין מה לעשות, כמו שכל המכולות השכונתיות של שנות השמונים והתשעים הלכו לעולמם (ועימן גם היחס האישי) והחולפו בסופר מרקטים הזולים והגדולים, כך גם עם חנויות מתמחות. המחיר בסופו של דבר קובע.

אני לא חושב שזה עצוב שכמות החנויות המתמתחות הולכות ומתמעטות, כיוון שיש מקור ידע הרבה יותר טוב ומקיף שמחליף אותן. קוראים לו האינטרנט, ובתוכו נכלל גם האתר הנפלא הזה. התשובות שאנשים מקבלים כאן הם טובות לא פחות (ולעיתים אף יותר) מהחנויות המתמתחות, בעיקר בתחום האובייקטיביות. אז כן, ברור שהדודה שלי שאין לה מושג באינטרנט ובפורומים לא תכנס לכאן, אבל היא תשלח את בעלה/בנה/אחיינה שמבינים והוא כבר יברר.

מבחינתי לקנות רק ממובילי ארגזים עם מחירים הנמוכים ביותר. את הבירורים שלי אני עושה מחוץ לחנות, וכך גם אני ממליץ לכל אחד. זו היופי של הכלכלה הזאת - אני לא חושב שאנחנו צריכים לממן מכיסינו ידע וזמן של אנשי מקצוע, כאשר יש להם תחליף אינטרנטי.

לגבי לקוח שבא להתייעץ ולא רכש בסוף - זה כבר משהו אחר. זה כבר עניין של הגינות. זה כמו לטעום 5 כפיות מהגלידרייה ובסוף לא לקנות דבר. או כמו להגיע 10 אנשים למסעדה הכי עמוסה בחוף, ורק אחד מהם מזמין, ועוד מים מינרליים, רק כדי לשבת בנוח. אישית לא הייתי מרגיש בנוח להגיע לחנות מתמחה ולעקוץ אותם בקנייה מחנות אחרת. המינימום שהייתי עושה הוא לבקש מחיר זהה להצעה הזולה שקיבלתי.

ברור לי שיש כאן הרבה עוסקים בתחום, וחבר'ה מחנויות מתמחות. אשמח לשמוע את דעתם כמובן.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

LinkMattan

שיקנו מראש במקום זול, או שיתמקחו, אין לי בעיה עם זה.

מפריע לי (ברמה העקרונית) שמבלבלים למישהו את המח, לפעמים במשך שעות, כאשר מראש ידוע שאין שום כוונה לרכוש.

זו הסיבה שרואים לעיתים בעלי חנויות מתמחות שמתפרצים או מתעצבנים על לקוח או אפילו מגרשים אותו מהחנות. לפעמים זה בטעות ולפעמים הם מזהים בו את העניין הזה.

מי שמחפש את הכי זול צריך לברר מה לקנות כאן, ואז לבדוק בזאפ, או שיבדקו מול החנות בשלב השני.

אני הייתי מתחרפן אם היו עושים לי ככה...

nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

המחירים בגלידריות לא עולים, המחירים בשום מקום שנותן סוג כזה או אחר של פריבי לא עולים, זה בסטדי סטייד כבר שנים.
כנראה שכמות האנשים כמוני (זאת אומרת - המגעילים) לא עולה, אחרת כל התאוריות המפחידות על העלאת המחירים כבר היו מתגשמות מזמן.
אני אקנה בזול, תודה.

ו LinkMattan, אתה צודק.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מסכים עם כל מילה, עופר.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

LinkMattan כתב:אני לא מבין איך אפשר לבוא ללקוח בטענות שרכש במקום זול יותר.

זה החופש שלנו כצרכנים להחליט איפה אנחנו קונים. אין מה לעשות, כמו שכל המכולות השכונתיות של שנות השמונים והתשעים הלכו לעולמם (ועימן גם היחס האישי) והחולפו בסופר מרקטים הזולים והגדולים, כך גם עם חנויות מתמחות. המחיר בסופו של דבר קובע.

אני לא חושב שזה עצוב שכמות החנויות המתמתחות הולכות ומתמעטות, כיוון שיש מקור ידע הרבה יותר טוב ומקיף שמחליף אותן. קוראים לו האינטרנט, ובתוכו נכלל גם האתר הנפלא הזה. התשובות שאנשים מקבלים כאן הם טובות לא פחות (ולעיתים אף יותר) מהחנויות המתמתחות, בעיקר בתחום האובייקטיביות. אז כן, ברור שהדודה שלי שאין לה מושג באינטרנט ובפורומים לא תכנס לכאן, אבל היא תשלח את בעלה/בנה/אחיינה שמבינים והוא כבר יברר.

מבחינתי לקנות רק ממובילי ארגזים עם מחירים הנמוכים ביותר. את הבירורים שלי אני עושה מחוץ לחנות, וכך גם אני ממליץ לכל אחד. זו היופי של הכלכלה הזאת - אני לא חושב שאנחנו צריכים לממן מכיסינו ידע וזמן של אנשי מקצוע, כאשר יש להם תחליף אינטרנטי.

לגבי לקוח שבא להתייעץ ולא רכש בסוף - זה כבר משהו אחר. זה כבר עניין של הגינות. זה כמו לטעום 5 כפיות מהגלידרייה ובסוף לא לקנות דבר. או כמו להגיע 10 אנשים למסעדה הכי עמוסה בחוף, ורק אחד מהם מזמין, ועוד מים מינרליים, רק כדי לשבת בנוח. אישית לא הייתי מרגיש בנוח להגיע לחנות מתמחה ולעקוץ אותם בקנייה מחנות אחרת. המינימום שהייתי עושה הוא לבקש מחיר זהה להצעה הזולה שקיבלתי.

ברור לי שיש כאן הרבה עוסקים בתחום, וחבר'ה מחנויות מתמחות. אשמח לשמוע את דעתם כמובן.
...
שאל 90 אחוזים מהאוכלוסיה, שאנחנו לא נמנים עליה, האם יש סיכוי שיחפשו או יבינו מה כתוב באינטרנט - כמה מהם פונים לאינטרנט לקבלת מידע ?
בסופו של יום אתה תרצה אדם שיהיה איתך ויתן לך את מה שאתה צריך.
לגבי מכולות - ההשוואה אינה נכונה. יש עדיין חנויות מתמחות לאוכל כי הן מחזיקות מה שאין לאחרים. ההבדל בין מכולת לסופר אינו קיים כי מדובר במוצרים שיש להם ערך נמוך מבחינה רגשית - אני לא צריך הכוונה לרכישת קמח, אני לא צריך הכוונה ברכישת קורנפלקס. המחיר בד"כ לא משמעותי עבורי כדי שאתבאס מרכישה לא טובה. זו גם סיבה להעלמותן של המכולות.
המתמחות ? קח מצב שבו אתה לא מבין בכלום, רוצה לקנות - נכנסת למקום שהסביר לך מושגים שנשמעו לך כמו סינית, הדגים לך כמה דברים, ישב איתך והבין מה אתה רוצה. זה לא מוצר שישב בבית ויעלם כמו סוכר, אלא אתה צריך להנות ממנו. אין לך יכולת לתת תמורה בחזרה מעבר לרכישה. כן - אתה יותר ממוזמן להתמקח או לתת סיכוי. אבל כמו שתיארת בצורה מעולה (לדעתי) לבוא לגלידריה ולנסות עשר כפיות ואז להגיד לא מתאים לי, זה לא הוגן.
זה לא אומר שהגלידריה תעלה מחירים ניר, אבל זה אומר שמעט גלידריות יתנו לך לטעום.
ניר - דוגמת הרכב ? תלויה מאוד באיפה אתה קונה. תעשיית הרכבים כמעט לא רלבנטית כי שם ערך הרכישה גבוה מאוד, ויש רגישות להרבה פרמטרים - לא בר השוואה למסך.

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271

שליחה

עופר וטנדרברג - קצת מעלה בי גיחוך הרעיון של לשלם תמורת איש מקצוע ואסביר למה :

אני כבעל עסק בעצמי (ולא משנה כרגע איזה) - זוהי חובתי (!!) להחזיק עובד מקצועי ללא רבב
מה יקרה אם יכנסו לקוחות והעובד שלי יגמגם / לא יידע לתת מענה - נראה לכם שייקנו אצלי בחנות ?!

זוהי חובתה (!) של חנות מתמחה להעסיק אנשים מקצועיים ומביני ענין

רק להמחיש לכם את התחרות שאני באופן אישי מתמודד איתה - 4 חנויות דומות ב500 מטר ברחוב שלי
וזו הסיבה שאני יודע לתת שירות ומחיר תחרותי

אז למה שהם (חנויות מתמחות) יהיו שונות ?!

ולחשוב שאני אגבה תשלום עבור שירות/מידע/המלצה נשמע לי מופרך

אנשים צריכים ללמוד לתת שירות בארץ נקודה !

ומי אמר שגם אם נשלם עבור "מידע או שירות" כדבריכם לא יינסו ל"דחוף" מה שהחנות "אמורה" למכור - (כדוגמת סנסוי) ואקבל המלצה אוביקטית ??

פשוט שערוריה שאתם מעלים אפשרות שכזו בושה לדעתי ....

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

spazzz

איפה קראת שהצעתי הצעה כזו?

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398

שליחה

אני חושב שזאת דוגמה לסוג של דילמת האסיר בקבוצה גדולה.
רוב הכותבים כאן מצדדים בעמדה של לקנות מחנות מתמחה, כי הדבר ייטב עם כולם, ישמור על חנויות שנותנות שרות איכותי בחיים, ויש לו את הפוטנציאל של איזון המחיר (למרות שלדעתי, זה לא בהכרח נכון).
כמה אחרים מסתכלים על טובתם האישית קודם לזו של הקבוצה, ומעדיפים לחסוך כל שקל מיותר, גם אם זה אומר שזה עלול לפגוע באינטרס של "הקבוצה".
אני חושב ששתי העמדות הן לגיטימיות. בכל מקרה כזה תמיד יהיו אנשים שיעדיפו את טובתם האישית קודם (לא מנסה להעביר ביקורת). אי אפשר לחנך את כל הצרכנים לאמץ התנהגות כזו או אחרת, כי תמיד ישארו כאלה שיבחרו בתועלתם האישית על פני הקבוצה. ואם כך המצב שעומד בפני צרכן פוטנציאלי, למה שדווקא הוא "ייצא פריאר"???
זה מזכיר קצת את עניין המחזור לדעתי. יש לא מעט אנשים שמוכנים למחזר את הפסולת שהם מייצרים ממניעים אלטרואיסטים, אבל כל עוד אין תועלת ישירה ופרטית למי שממחזר, המחזור לא יעניין בכלל חלק גדול באוכלוסיה.
אני לא חושב שזה לחלוטין עניין של שחור ולבן.
אישית, אני חושב שאני נמצא איפה שהוא בתחום האפור (סביר להניח שרובנו נמצאים שם).
אני מוכן לקנות מחנות מתמחה שייעצה לי ועזרה לי להגיע להחלטה מושכלת לגבי הרכישה שלי, אבל רק אם ההפרש בין המחיר המוצע לי לבין המחיר ברשת זולה יותר הוא קטן.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

TANDBERG כתב:
LinkMattan כתב:אני לא מבין איך אפשר לבוא ללקוח בטענות שרכש במקום זול יותר.

...
שאל 90 אחוזים מהאוכלוסיה, שאנחנו לא נמנים עליה, האם יש סיכוי שיחפשו או יבינו מה כתוב באינטרנט - כמה מהם פונים לאינטרנט לקבלת מידע ?
בסופו של יום אתה תרצה אדם שיהיה איתך ויתן לך את מה שאתה צריך.
לגבי מכולות - ההשוואה אינה נכונה. יש עדיין חנויות מתמחות לאוכל כי הן מחזיקות מה שאין לאחרים. ההבדל בין מכולת לסופר אינו קיים כי מדובר במוצרים שיש להם ערך נמוך מבחינה רגשית - אני לא צריך הכוונה לרכישת קמח, אני לא צריך הכוונה ברכישת קורנפלקס. המחיר בד"כ לא משמעותי עבורי כדי שאתבאס מרכישה לא טובה. זו גם סיבה להעלמותן של המכולות.
המתמחות ? קח מצב שבו אתה לא מבין בכלום, רוצה לקנות - נכנסת למקום שהסביר לך מושגים שנשמעו לך כמו סינית, הדגים לך כמה דברים, ישב איתך והבין מה אתה רוצה. זה לא מוצר שישב בבית ויעלם כמו סוכר, אלא אתה צריך להנות ממנו. אין לך יכולת לתת תמורה בחזרה מעבר לרכישה. כן - אתה יותר ממוזמן להתמקח או לתת סיכוי. אבל כמו שתיארת בצורה מעולה (לדעתי) לבוא לגלידריה ולנסות עשר כפיות ואז להגיד לא מתאים לי, זה לא הוגן.
זה לא אומר שהגלידריה תעלה מחירים ניר, אבל זה אומר שמעט גלידריות יתנו לך לטעום.
ניר - דוגמת הרכב ? תלויה מאוד באיפה אתה קונה. תעשיית הרכבים כמעט לא רלבנטית כי שם ערך הרכישה גבוה מאוד, ויש רגישות להרבה פרמטרים - לא בר השוואה למסך.
...
יש הרבה היגיון בדבריך. העניין הוא שככל שהזמן עובר, כמות האנשים עם ידע מועט (פוטנציאלית, ז"א כמה לא יכולים להשיג את הידע עצמאית) הולכת ודואכת. וכאן אתם ניצבים לדעתי בבעיה. אבל אני לא מכיר את התחום מספיק טוב כדי לדעת את הלך הרוחות. דיברתי בשם עצמי בלבד, וכנראה שאם יש עשרות חנויות מתמחות בארץ, כנראה יש לזה שוק.

spazzz:
קצת סדר: כולם משלמים עבור איש מקצוע, גם הלקוחות שלך. זה נקרא לגלם את עלות האיש מקצוע במחיר. אני מקווה מאד שגם אתה עושה את זה, אחרת אתה מפסיד המון כסף. מה שמדובר כאן הוא שהמחירים של חנויות מתמחות הן יקרות טיפה מהמחירים האינטרנטיים, וזאת בגלל כוח האדם המקצועי והזמן שהוא משקיע ללקוחות.

תאמין לי, שאם כל לקוח שהיה בא אל העובד שלך, היה יושב איתו שעה, בסופו של דבר היית צריך לעלות מחירים, אם היית רוצה לאכול משהו. וזו בעצם מהות הדיון - האם לשלם על השירות (לא ישירות או כעמלה נפרדת, אלה במחיר הסופי) כמה מאות שקלים יותר, או להסתפק בשירות ממוצע ובמחיר יותר זול.

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מוכן לשלם על השירות (במסגרת הקניה ולא בנפרד - ובטח שלא - "אם לא קניתי" )

פער הגיוני כמבון של 200-300 שקל לחנות שנתנה לי שירות מקצועי ואמין נשמע הגיוני בעת רכישת מסך ב 10K

מעבר לפער זה - שהחנות תתאמץ להוציא מחיר טוב כי אחרת הפער מתחיל להיות משמעותי ...

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

spazzz כתב:מוכן לשלם על השירות (במסגרת הקניה ולא בנפרד - ובטח שלא - "אם לא קניתי" )

פער הגיוני כמבון של 200-300 שקל לחנות שנתנה לי שירות מקצועי ואמין נשמע הגיוני בעת רכישת מסך ב 10K
מעבר לפער זה - שהחנות תתאמץ להוציא מחיר טוב כי אחרת הפער מתחיל להיות משמעותי ...
...
על זה אנחנו מדברים,ומסכימים,ואף אחד לא מנסה לשכנע לשלם עשרות אחוזים על אותו מוצר מאותו יבואן....כל העיניין שפותח השירשור 1 ש"ח :lol: ,הוא לא מוכן,מבחינתו פותחים זאפ/גוגל ומצפה שיתנו לו לפי מחיר הכי נמוך שמופיע שם.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

ז"א שאתה אומר שהפער בין מקצועיות לחוסר מקצועיות (על כל המשתמע מזה) זה 2-3% אצלך, כן?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

MartinHSabag כתב:ז"א שאתה אומר שהפער בין מקצועיות לחוסר מקצועיות (על כל המשתמע מזה) זה 2-3% אצלך, כן?
...
אם זה היה מופנה אליי מרטין אז - כן

אתה לא באמת מצפה שאשלם פער של 500 שקל ומעלה נכון ???

אלא אם אתה מוכן לשלם את זה עבורי אז בשמחה :mrgreen:

את הציוד שלי אני קונה ממקום צנוע ומאד ישר (לדעתי) שלא ממוקם בהרצליה פיתוח ולא מתפלצן ועל כן הפער של 200-300 שקל שם נראה לי מאד הגיוני

אני לא מוצא כסף ברחוב ולא קוטף אותו מעץ הכסף ו500 שקל עבורי זה הרבה כסף

די להתיפיפות הנפש פה חברים - מחיר הוא פקטור (!!) ברכישת מסך יוקרתי בדיוק כמו שירות ואחריות יבואן רשמי

רפיקי38
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 64

שליחה

קראתי את כל השרשור ודבר אחד פשוט לא הצלחתי להבין....מי אמר שבחנויות מתמחות המחיר יקר יותר ? מאיפה המסקנה הזאת ? הרי לרוב החנויות המתמחות יש בנוסף לחנות הפיזית אתר אינטרנט וסביר להניח שהוא יהיה מספיק תחרותי ולגבי קנייה ברשתות ...אני לא מכיר שום רשת שמסוגלת למכור יותר זול מחנות מתמחה וזאת כמובן בהנחה שמדובר על מוצר זהה. גם אני פותח בכל יום שישי את העיתון שמלא במבצעים וסיסמאות...ואני מבטיח לכם שבכל חנות מתמחה או ברשתות או באתר אינטרנט יהיה מבצע זהה או אפילו זול יותר
יעל ורפי רובין
Audio Shop
סנטר הגליל ראש פינה
מרכז מסחרי כפר ורדים
9979990 - 04
0544-610000

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

oferlaor כתב:LinkMattan

זו הסיבה שרואים לעיתים בעלי חנויות מתמחות שמתפרצים או מתעצבנים על לקוח או אפילו מגרשים אותו מהחנות. לפעמים זה בטעות ולפעמים הם מזהים בו את העניין הזה.

...
...
אם זה לא נשמע גיבוי עופר אני לא יודע מה כן .

אדם כזה לא ראוי לתת שירות כלל וכלל

גם אצלי בחנות בדרך כלל לקוח חדש מגיע מתרשם מהמקום מהסחורה ומנותן השירות והרכישה מתבצעת בביקור שני או שלישי

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

spazzz

זה ממש לא גיבוי, זה הסבר, חס ושלום לא גיבוי.

אף אחד לא מגיע לו התפרצות או התעצבנות. הלקוח תמיד צודק.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”