shlomore כתב:כעת לחלק הרע:
1. יקר בטירוף.
2. זליגת אור מורגשת מאד.
3. מסך מחזיר המון אור.
4. פירוט צללים לא משהו בעליל.
5. יקר בטירוף, ולא מציע תמורה למחיר. דגמים זולים מעניקים תמונה טובה יותר.
משום מה מרוב התלהבות מ"החלק הרע" , כתבת פעמיים את סיבת המחיר !! שמע אם אין לאנשים כסף לקנות את המסך או אפילו אם למסך יש מחיר תג גבוה , זה לא אומר כלום על איכות המסך. אבל יש לי תחושה שחיפשת סיבה לא לשלם מחיר גבוה על מסך ,ופשוט נעזרת באיזה מאמר כדי לחזק את ההחלטה. כל הסיפורים וההתנגחויות באתר הזה על כל דבר שיוצא פשוט לא מכובד לאתר שאני לפחות מחזיק ממנו. מה הטעם להשמיץ מוצר על סמך מאמר כלשהו,אותך זה שכנע לא לקנות,סבבה אבל מפה ועד המסקנות הגורפות שלך המרחק ארוך. לי אישית אין שום כוונה אפילו לספר לך כמה המסך הזה משובח בכל פרמטר,אלא רק לומר שאני רכשתי את המסך הזה ואני מפיק הנאה צרופה מכל רגע שאני צופה בו. סליחה כמובן שהמסך יקר !!
...
לגבי העובדה שכתבתי פעמיים שהוא יקר - מדובר בטעות. אין כאן שום רצון להדגיש את זה במיוחד. אנחנו טועים, במיוחד בפורום לא מחייב...
אני שמח לשמוע שאתה נהנה מהמסך, באמת. ואם אתה קשור אליו אישית ונעלבת מהשרשור שלי, אני מצטער. אך הבאתי את דעתם של מומחים עלומיים.
לגבי המסקנות - המקסנות הן שלי בלבד, וזאת מהות הפורום. אני לא חושב שעבור כל משפט שאני כותב, אני צריך לכתוב את המילה "לדעתי". זה ברור. זה פורום של אנשים בוגרים. כתבתי תקציר לביקורת חיצונית ואובייקטיבית, ותוכל לראות שכל מה שכתבתי מופיע גם בכתבה. את המסקנות האישיות שלי כתבתי בנפרד (שאני ביטלתי את הרכישה).
"כל הסיפורים וההתנגחויות באתר הזה על כל דבר שיוצא פשוט לא מכובד לאתר שאני לפחות מחזיק ממנו"
אני לא מסכים. אני חושב שהדיון הזה הוא אחד הדיונים היותר חשובים בפורום בזמן האחרון. על כל עשרים דיונים של "מה לקנות" או "צריך עזרה דחוף" או "נדפקתי עם היבואן X", צריך להיזכר שמדובר בפורום מסכים שבין השאר, מציע לנו את האפשרות לדון על המוצרים האחרונים ועל האיכות שלהם. אני חושב שהמטרה שלו, בין השאר, להביא לאנשים את המידע הכי אובייקטיבי על מוצרים, לפני שהם נפרדים מ-20,000 ש"ח מהחשבון שלהם. זה שזה לא מוצא-חן בעיניך, מקובל, ואני שמח שאתה מביע את עמדתך. אבל למה להתעצבן? בגלל שהוצאת הרבה כסף על מסך וכואב לך לראות דעה שלילית? אלה החיים.