סטרימרים בעלי חיבור Gigabit

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #41 

קודם כל נתחיל מתשובה פשוטה, ל-A210 יש שלט מואר, ההבדל היחיד שהוא לא RF כמו ב-C200.

עצוב שלפעמים אתה לא קורא עד הסוף או לא מבין ואח״כ אתה חוזר על דברים לא רלוונטיים... אני רשמתי שברגע שמשווים לפופקורן סטרימר עם תאימות לדיסק 3.5״, כמו ה-PRO, או כמו ה-iXtreamer אז ההבדל במחיר מזערי והאחרון אפילו יקר יותר, למרות שהיתרונות של הפופקורן עדיין קיימים...

לגבי החומרה, אתם אומרים אין משמעות לצ׳יפ או למעבד ולזיכרון, אז אתם אומרים... זה רחוק מהמציאות... וכפי שהזכרתי, היו על כך דיונים ושרשורים רבים, חפשו פוסטים של אריה מהעולם הדיגיטלי, אשר בהם הוא מסביר על ההבדלים ואף ממליץ למשתמשים שרוצים הזרמה טובה יותר או ביצועי בלו-ריי טובים יותר, לקנות סטרימר עם חומרה חזקה יותר, עם דגש על הזיכרון והמעבד...

בכל אופן, נושא החומרה עומד בפני עצמו, מעבר לזה שאר ההבדלים בביצועים ובפיצ׳רים עדיין קיימים.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #42 

לגבי החומרה, אתם אומרים אין משמעות לצ׳יפ או למעבד ולזיכרון, אז אתם אומרים.
...
כרגיל גולש לעלבונות וביטול.

אני רשמתי שברגע שמשווים לפופקורן סטרימר עם תאימות לדיסק 3.5״, כמו ה-PRO, או כמו ה-iXtreamer אז ההבדל במחיר מזערי והאחרון אפילו יקר יותר, למרות שהיתרונות של הפופקורן עדיין קיימים...
...
לא הבנתי - הפופקורן יודע להיות תחנת עגינה של אייפוד או אייפד? הפופקורן יודע להחזיק בפנים שני דיסקים 3.5?

אתה מנסה להחזיק את המקל בשני הקצוות. מצד אחד להשוות מול מוצרי XT יקרים, אבל מתעלם מהמאפיינים היחודיים שלהם...

באותה צורה יכולתי להשוות מחיר SW לזה של C200 ולטעון שה SW גם יותר זול, וגם יותר יציב...

הטיעונים האלה הם דמגוגיים, מטעים, ותו לו.

ההשוואה הנכונה היא בין ה SW לA210 שכן הם נותנים פיצ'רים מאוד דומים. ופה - יש הבדל של 300 שקל.
כבר ניסית בעבר להשוות ל A200. גם זו הטעייה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #43 

תשמע, אם זה נקרא אצלך עלבון או פגיעה אישית... אין לי מה להגיד... טענת משהו שלדעתי פשוט לא נכון, למרות שנתתי דוגמאות והפניתי לחברי פורום בולטים, לא בדקת, לא ניסית להבין, אז טענת... זה הכל...

לגבי ההשוואה, מאיפה אתה מביא את הדברים האלה? מי קבע שזאת ההשוואה הנכונה? הפופקורן יכול להתמודד עם כל אחד מהסטרימרים שהוזכרו, וכפי שאתה ציינת, גם ל-SW חסרים מאפיינים שקיימים בפופקורן, כמו היכולת להטעין דיסק מסוג 3.5״... בקיצור חלק מהמאפיינים שונים, אך בסיס המכשירים באקסטרימרים זהה והיתרון בביצועים של הפופקורן עדיין נשמר...

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #44 

חברי פורום בולטים?
מי קובע מי בולט ומי לא? אתה ממש נסחף.
אריה מהעולם הדיגיטלי הוא באמת נראה לי מקצועי, אין לי דבר אישית נגדו, וחבל שאתה גורר אותו לדיון.
יחד עם זאת בל נשכח כי הוא עוסק בתחום ובל נשכח (אם אני לא טועה, אני מקווה), מי היבואן של מוצרי TIVX. נדמה לי שהם עברו לרילטק וחזרו לסיגמה.
אני מקווה שלא טעיתי בעובדות.

הטיעון המרכזי שלי הוא שאתה חד צדדי לגמרי. זה הכל, ולדעתי הדיון הזה התמצה כבר מזמן.

לגבי ההשוואה, הIXT הוא מוצר מאוד נישתי. אתה פשוט מתעקש להשוות מולו, כי ככה מצאת מוצר יותר יקר להשוות מולו.
נניח יבוא חבר וישאל מה עדיף - XTSW או A210 - מה תגיד לו - שזה לא זול יותר כי ה IXT יקר? אין בזה שום הגיון, אלא (בעיני) נסיון לעוות את המציאות כדי לגרום לראיה שלך להיות נכונה.

אני בעד פתיחות. יש לפופקורן יתרונות עבור משתמשים מסויימים, אבל הבחירה ממש אינה שחור ולבן.
אני "מכרתי" XT כבר ל 4 אנשים, אחרי שהדגשתי בפניהם את ההבדלים בין המכשירים, והם מאושרים.
אף אחד מהם לא התעניין בניגון BD מלא, כולם מנגנים מקסימום MKV, והם כולם מרוצים. אילו היו רוצים לנגן BD הייתי ממליץ אחרת. סיפרתי להם שלPCH יש שלט טוב יותר, וסיפרתי שהוא פחות יציב (אז סיפרתי?...). סיפרתי גם מה הבדל המחירים.
אני לא רוצה "לדפוק" מכרים שלי.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #45 

קודם כל, לא נסחפתי...

הפניתי לשרשורים וסקירות שנעשו ע"י אנשים בולטים בתחום, ואריה אכן הוזכר בכוונה, כי הוא לא פעם הזכיר שגם אם מדובר על צ'יפ זהה (ובטח שיש הבדל כשמדובר על שימוש בצ'יפ של סיגמא), במקרה הזה של רילטק, עדיין למעבד ולזיכרון יש השפעה על ביצועי המכשיר, דבר שהפך את הקביעה החד-צדדית שלכם שאין לכך השפעה ומשמעות... גם זיו שערך עשרות סקירות ומשתמש באופן קבוע במכשירים שונים, הגיע למסקנות דומות... ומעבר למחוזותינו, גם בפורום MPC CLUB הגיעו למסקנות דומות.

חד צדדי אני בטח לא, לכן במקרים מסוימים אני ממליץ ישירות ללכת על אקסטרימר... בקיצור, אתה טועה ומטעה קוראים שלא נכנסו לשרשורים אחרים...

אין פה שחור ולבן, והדוגמאות שאתה מביא בהמשך ממש לא נכונות, רד כמה שרשורים למטה ותראה שרוח הדברים שונה...

http://www.hometheater.co.il/vt139488.% ... 7%9E%D7%A8

http://www.hometheater.co.il/vt139321.% ... 7%99%D7%9D

ואם בחד-צדדיות עסקינן... אהבתי את העקיצה על התמיכה ברשת ג'יגה של סיגמא... למען האמת, אכן יש בעיה ברוב המקרים, אבל בפועל יש כמה רכיבים וסוויצ'ים שאכן מעניקים תמיכה כזאת... אבל כהרגלך שכחת דבר חמור יותר - אקסטרימר, בדגמים הראשונים, שהדגם שברשותך נכלל בהם, הבטיחו צ'יפ של רילטק עם תמיכה בפורמטי האודיו החדשים, משתמשים רבים רכשו את המכשיר גם בגלל העובדה הזאת, אבל בפועל היא לא הגיעה מעולם...

בנוסף, כשיצא התסכול של מפתח ה-JB הקהילתי של אקסטרימר, גם על התנהלות החברה וגם על המוצרים, לא פצית פה ולא נשמע קולך, למרות שנאמרו דברים מוצדקים... כשמדובר על מוצרי פופקורן והשוואות למיניהן, אתה תמיד דואג להיות "מעורב"...

אז אני מבקש, לפני שאתה מפנה אליי אצבע בנושא חד-צדדיות, עיוותים ופתיחות, תבדוק את עצמך.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #46 

אני חשבתי שהדיון הוא על XTSW מול A200. הם הדיון הוא עכשיו על היבטים הסטוריים ואבולוציה של הסטרימר?
המציאות היא שהSW תומך בפורמטים החדשים. זה מה שיש בשוק. המציאות היא שה A210 לא תומך ברשת גיגה, בניגוד להצהרה.

ולגבי חברים בולטים, אני מקווה יום אחד להיות חבר בולט. זה החלום שלי.

גמו שהסברתי לך, גם אם זיו טוען משהו, הוא יצטרך לשכנע את הסטרימר שלי שזה נכון.
ה XT שלי לא יודע שהוא לא יציב, והפופקורן לא שמע על זה שהוא רוק סוליד. להביא אלי הבייתה את זיו או אריה שיוכיחו לי ההפך? ומה יקרה כשהם ילכו?

הדיון הזה מגוחך. חבל על הזמן

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #47 

הדיון אכן מגוחך... והעובדות ה"קשות", כפי שאתה מגדיר, כבר הוזכרו בנוגע ליתרונות של הפופקורן.

אתה תפסיק לתקוף ולהזכיר דברים שאינם קשורים... החברים בתחילת השרשור כבר הביעו את דעתם על שירת ההלל, הלא מוצדקת בעליל, שהושמעה פה בתחילת השרשור בקשר לאקסטרימר, מפי גולש אחר...

אתה רוצה להתעלם מזיו, מ-MPC CLUB, מ-CNET ומאחרים, בבקשה... אבל כשאתה פוסל גורמים לגיטימיים ומנוסים אל תצפה שייקחו ברצינות את מה שאתה אומר...

ולשאר מי שצופה בשרשור, אני ממליץ לעבור על שרשור "עדכוני קושחה: Xtreamer" ולקרוא וללמוד על דעות שונות של משתמשים אחרים...

לגבי חבר בולט, אל תסובב את מה שאמרתי, התכוונתי לחברי פורום שביצעו סקירות או שעוסקים בתחום ודברים שהם דיברו עליהם בעבר, נגעו לדיון...

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #48 

אתה תפסיק לתקוף ולהזכיר דברים שאינם קשורים...
...
תרגיע את הטונים.

הרשת מלאה במשתמשים מרוצים של XT וPCH, היא גם מלאה בתלונות על שניהם. אתה בוחר לראות רק את מה שנוח לך. אני יכול לומר לך, למשל, שככל הנראה בישראל נמכרו הרבה יותר אקסטרימרים מA210. זה יכול להסביר את ריבוי התלונות (אם הנתון הזה בכלל נכון, לא בדקתי מדעית, ואני מניח שגם אתה לא).
אירוס, כמו שהסברתי לך בעבר, אני לא נוהר אחרי שום עדר, קראתי ביקורות כאן ובמקומות אחרים על סטרימרים לפני שרכשתי, וגילתי שבחלק מהמקרים הביקרות לא דייקו. צריך לדעת לעיתים גם לקרוא בין השורות, ולדעת גם מי נגד מי, ומי מוטה לאן. נדמה לי שאתה הוא זה שטוען תמיד שאתר ישראלי מוכר הוא אנטי פופקורן.

אני לא מאמין באמונה עיוורת, או בביטול עצמי מול כל מני אנשים, מכובדים ככל שיהיו.
את הסטרימר הראשון שלי קניתי בכלל אחרי שקראתי ביקורת במגזין בלייזר...
זה היה PCH A100 דרך אגב.

דוגמה שנתתי בעבר - שים לב לביקורת הזאת על הנוקיה N97:
http://reviews.cnet.com/smartphones/nok ... 21200.html

המכשיר קיבל על ידי הצ'יף אדיטור של CNET ציון של 3.5 כוכבים עם "VERY GOOD".
בפועל, המכשיר הזה הוא כשלון קולוסאלי, וזה משהו שנשיא נוקיה העולמי הכיר בו.
אז מה - CNET שקרנים? אינטרסנטים?
בכלל לא קראתי את הביקורת הזאת, אבל מה שנראה, זה שבחנו את המכשיר מספר ימים. אם מישהו היה מבלה איתו חודשיים (כמו מכר קרוב שלי), הוא היה מבין שמדובר על מכשיר זוועתי - ולא יציב.
המכר שלי, שקיבל את המכשיר מהעבודה, פשוט החזיר אותו. אז מה רצית שאומר לו - שהוא טועה מול כל מני "שמות" חשובים?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46451
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #49 

godZilla כתב:בXTREAMER כשאתה מעביר בין ערוצי קול בקבצי MKV תוכל לראות את השפה, ב-POPCORN רק לנחש. בטוח שדבר הזה פתיר אבל למה עדיין לא אם יצאו כל כך הרבה עדכוני קושחה?
...
השפה של הפסקול נלקחת מתוך שדה מסויים בערוץ האודיו בקונטיינר mkv. אם שום דבר לא כתוב בשדה זה, לא תוצג שפת הפסקול וכך גם ינהגו סטרימרים אחרים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #50 

בניגוד למה שכתוב בהודעות הקודמות, אני לא עושה ביקורי בית.

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #51 

ziv_r כתב:
godZilla כתב:בXTREAMER כשאתה מעביר בין ערוצי קול בקבצי MKV תוכל לראות את השפה, ב-POPCORN רק לנחש. בטוח שדבר הזה פתיר אבל למה עדיין לא אם יצאו כל כך הרבה עדכוני קושחה?
...
השפה של הפסקול נלקחת מתוך שדה מסויים בערוץ האודיו בקונטיינר mkv. אם שום דבר לא כתוב בשדה זה, לא תוצג שפת הפסקול וכך גם ינהגו סטרימרים אחרים.
...
זה לא מדויק - בקונטיינר MKV יש שדה של שפת פס קול ושדה להערות עם אפשרות לרשום מלל חופשי (שם פס קול). פופקורן לוקח קודם כל מידע דווקא משדה של שם פס קול - ז"א שגם אם מסומן שפת פס קול נכון ובשם פס קול רשום דבר אחר ("הערות הבמאי", לדוגמא או נתוני איכות הפס קול), הנגן לא מציג את שפת הפס קול.
כמובן לא בדקתי בכל הדגמים -ב A210.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #52 

godZilla,
כמו שרשמתי, המידה נלקח משדה הפסקול, לא משדה הערות.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”