ממיר אודיו דיגיטלי עד 2500 שקל
לא שמעתי , אבל לפי הביקורות ולפי המוניטין של החברה , במחיר הזה רוץ וקח , ממילא רצית לשלם 2500 על ממיר , אז תוסיף 2000 על מגבר טוב , והממיר שיש שם אמור להיות בליגה אחת יותר מאלו שהוזכרו כאן לפני כן .המלך כתב:לפי האתר שלו המחיר הרגיל 6500 והוא מוריד 2000 על תצוגה.
זה יותר מידי כסף?...
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אל תהיה כל כך בטוח שהממיר בנובה יותר טוב מהסיני.
לגבי המחיר, חדש הוא עלה 1100 דולר, אז איך מלכתחילה 6500..
לא רק שתצוגה, גם דגם יוצא..
בקיצור, לא רוצה להתערב בפרנסה של אחרים. ארמה יכול לדרוש איזה מחיר שהוא רוצה.
בקיצור, לא רוצה להתערב בפרנסה של אחרים. ארמה יכול לדרוש איזה מחיר שהוא רוצה.
יש לך קצת בעיה. אם תשים רק דאק לדעתי לא יהיה הבדל בין הדאק לימהה משתי סיבות: המקור שלך לא מספיק טוב והרסיבר לא מספיק טוב.
מצד שני לקנות את המגבר המשולב עם דאק לא הייתי עושה וזה משתי סיבות: הראשונה שדאק בתוך מגבר זה דבר לא טוב, אתה תקוע עם אותו דאק עד שלא תרצה למכור את המגבר ובעולם שלנו שדאקים משתדרגים כל הזמן זה גם אומר שתפסיד הרבה כסף כשתשדרג וגם שלא תוכל לשפר את הדאק שלך. סיבה שניה זה שאין לך מושג מה איכות המגבר אם לא השוית אותו למגברים אחרים באותו תחום מחיר.
מה שאני מציע לך זה שתקנה קודם מגבר נורמלי, יש לא מעט כאלה מיד שניה בלוחות במחירים של סביבות 2000 שקל. אחר כך, בדוק אם דאק עושה לך הבדל לא חסר דאקים חדשים בין 1500 – 2500 ₪ ומשומשים יש גם בפחות.
מצד שני לקנות את המגבר המשולב עם דאק לא הייתי עושה וזה משתי סיבות: הראשונה שדאק בתוך מגבר זה דבר לא טוב, אתה תקוע עם אותו דאק עד שלא תרצה למכור את המגבר ובעולם שלנו שדאקים משתדרגים כל הזמן זה גם אומר שתפסיד הרבה כסף כשתשדרג וגם שלא תוכל לשפר את הדאק שלך. סיבה שניה זה שאין לך מושג מה איכות המגבר אם לא השוית אותו למגברים אחרים באותו תחום מחיר.
מה שאני מציע לך זה שתקנה קודם מגבר נורמלי, יש לא מעט כאלה מיד שניה בלוחות במחירים של סביבות 2000 שקל. אחר כך, בדוק אם דאק עושה לך הבדל לא חסר דאקים חדשים בין 1500 – 2500 ₪ ומשומשים יש גם בפחות.
הוא אמר שהמחיר ירד ב2000 ש"ח כך שזה יוצא 4500 ש"ח , אני מסכים שזה יחסית יקר , אבל במחיר הזה כמה חלופות יש לו בישראל ?yossi126 כתב:אל תהיה כל כך בטוח שהממיר בנובה יותר טוב מהסיני.
בקיצור, לא רוצה להתערב בפרנסה של אחרים. ארמה יכול לדרוש איזה מחיר שהוא רוצה....
חוצמיזה לא בטוח שאם ייבא אותו הוא ישיג אותו בפחות
לגבי הממיר , אף אחד לא בטוח , אבל החברה היא חברה טובה , והצ'יפ הוא צ'יפ אחד מהטובים שיש היום , אם לא הטוב שיש , ובמחיר של 4500 ש"ח לקבל DAC +מגבר , נראה לי עסקה טובה
דבר נוסף , אף אחד לא שמע אותו ולא את הסיני , אבל את זה הוא כן יוכל לשמוע
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
truejoker כתב:הוא אמר שהמחיר ירד ב2000 ש"ח כך שזה יוצא 4500 ש"ח , אני מסכים שזה יחסית יקר , אבל במחיר הזה כמה חלופות יש לו בישראל ?yossi126 כתב:אל תהיה כל כך בטוח שהממיר בנובה יותר טוב מהסיני.
בקיצור, לא רוצה להתערב בפרנסה של אחרים. ארמה יכול לדרוש איזה מחיר שהוא רוצה....
חוצמיזה לא בטוח שאם ייבא אותו הוא ישיג אותו בפחות
לגבי הממיר , אף אחד לא בטוח , אבל החברה היא חברה טובה , והצ'יפ הוא צ'יפ אחד מהטובים שיש היום , אם לא הטוב שיש , ובמחיר של 4500 ש"ח לקבל DAC +מגבר , נראה לי עסקה טובה
דבר נוסף , אף אחד לא שמע אותו ולא את הסיני , אבל את זה הוא כן יוכל לשמוע...
נכון , זה מחיר בארה"ב לא בארץ !
וזה גם לא 4,500 שח אלא 3,990 שח :
http://www.arama-audio.com/sg_page~185.htm
אבל לפי פוסט שלך אתה מחפש רק ממיר לא ?