קיבלתי את שלי לפני כמה ימים. מאז הספקתי:
לראות 2 סרטים בתלת מימד
סרט אחד FHD
טלויזיה מעט
ולשחק מעט בפלייסטיישן.
והרבה קטעונים מסרטי תלת מימד
אכן סופ"ש עמוס!
אני מרוצה! ולראיה זרקתי את הקרטון

הטלויזיה היא 60" ואני יושב במרחק 4.5 מטר בערך. התמונה בSD עם יס מקס מצויינת שמזה הכי חששתי.
התמונה בHD מהממת, הגדרת MOVIE של הטלויזיה פשוט עושה טוב לכל סרט. יש מאין wizard להגדרת תמונה כמו שיש במדיה סנטר שמספקת תוצאה ממש טובה, אני יודע לזהות תמונה מאוזנת אבל אף פעם לא ידעתי איך להגיע לתוצאה והwizard באמת עושה עבודה טובה- LG שאפו.
3D - אין מילים! אליס בארץ הפלאות היה ממתק.טרון האמת לא אהבתי את הסרט אבל המימד הנוסף הזה פשוט תענוג.
המשקפיים ממש נוחות גם למי שיש לו משקפיים אופטיות. אחרי כמה וכמה זמן שסף הריגוש מתכהה קצת ל3D פתאום יש איזה קטע שאיזה משהו או מישהו ממש יוצא מהמסך ואתה מוצא עצמך מחייך כמו ילד, כמו בגרנד קניון של איימקס הקטע בהתחלה עם הטיפות מים, אם מישהו יצפה בזה ויגיד שהוא לא שלח את היד קדימה בשביל לגעת בטיפה אני לא אאמין לו, בקיצור תמונה יפהיפיה בהירה ועמוקה והתוכן כרגע הוא רק HALF SBS.
יכלו לזרוק פנימה עוד חיבור HDMI אחד ולתת פתרון טוב יותר לערוץ חוזר של סאונד למגבר.
בהתחלה נבהלתי קצת שאין כפתור יעודי לכל כניסת וידאו אבל כשמוסיפים את הטלויזיה מהבסיס נתונים של ה-HARMONY1000 הוא נותן אפשרות לכפתור לכל כניסה.
לגבי ההשתקפות המדוברת בדגם של שנה שעברה, יש לי מרפסת על כל הקיר מימין מהריצפה עד התיקרה והטלויזיה מותקנת על הקיר בתוך נישה - ממש לא מורגש וכשטלויזיה פועלת לא קיימת השתקפות נראית להעין בכלל.
הכי הרבה טלויזיה שאפשר לקבל FOR THE BUCK